728
-
#568 Az ABC-s oldalon állítólag a kövi rész 2 hét mulva lesz...szerintem az után fejezik be.Ez a rész viszont idáig a legjobb volt a sorozatban. -
#567 huh ez a 4 évad 9 rész nagyon jó volt
és most be is fejezték
ha jól tudom a sztrájk miatt még az is lehet nem lesz továább:( -
#566 THX. -
#565 3.évad 12. rész -
#564 Sziasztok.
Elkezdtem nemrég nézni ezt a sorozatot a TV2-n, de tagnap kimaradt (nem láttam)...
Meg tudnátok mondani melyik évad hányadik része volt a tegnap esti adás? -
#563 IMDB szerint 1 hét kimaradt, 25-én jön a kövi rész.
-
#562 Hello! Tudja valaki miért nem volt a héten DH? Most valamiért szünet van, vagy mi? Szoktam olvasgatni ilyesmiről, de erről speciel nem hallottam. Tud valaki valamit? -
#561 köszi, idők közben lejött :)
érdekes rész volt, már nagyon vártam! -
#560 én innen -
#559 fennt.fennt. -
#558 nem tudom leszedni! :_(
azt írja hogy időtullépés...
honnan szedted/szedtétek le? -
#557 wohóóóóó, fent van a 4. évad? -
#556 nagyon tetszett az új rész:)
az új szomszédok elég furák:S,tuti be fognak keverni valamit!
meg szegény Lynettet tök sajnálom,tök rossz így látni őt:( -
#555 bemutatók a kövi seasonból...
de jóó lesz máááár!!! -
#554 Karl (amúgy szerintem Carl :P) elég sok filmben játszott, mondjuk inkább sorozatok, de a Sentinel, az őrszem című sorozatban is ő volt asszem
George-ot én is láttam már egy másik filmben, de a fene se tudja mit játszott benne, de abban is benne volt ez a visszataszító idétlen mosolya :-/ -
#553 hehe,most nézem a hostel 2(motel 2-őt) és szerepel benne karl és george is. Csak kicsit más műfajban:P -
#552 viszzajött Bree:)yupééééé
ugy örültem neki h az csak na:P És tök jól nézett ki, meg minden...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Edie tuti nem fog meghalni...lehetelen
A Gabi jól megszivta a Viktorral...visszamegy a Carloshoz-egyértelmű:P. -
#551 nem azért mondtam... ne sértődj meg, csak megjegyeztem -
#550 Rendben. Akarod hogy kitöröljem a kommentemet? -
#549 nagyjából én is ezt mondtam... -
#548 Szerintem ősszel úgy fog folytatódni hogy mutatják a lábát ahogy himbálóddzik...majd szépen lassan elindul felfelé a kamera...s látjuk, amint két kézzel kapaszkodik egy fűtéscsövön vagy valamin. -
#547 hát lógni lóg, szerintem itt majd valami baromi nagy hülyeséget fognak kihozni, hogy valami padláson lévő cuccot fog leszedni! :D
vagy legalábbis nagyon remélem :$
jaaaaj, én nem is akarok belegondolni!
(egyébként tök fölösleges spoilerezni szerintem, ide úgyis csak olyanok jönnek akik már eléggé a végénél tartanak...)
és olyan komolyakat nem mondunk el, csak utalgatunk :) -
#546 Huh a végén tényleg nagyon meglepődtem,remélem nem sikerül neki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár gyanúsan vékonyka kis kendő az... -
#545 és megint én, tudom nagyon untok már! :D
oké, végig néztem ezt az utolsó részt, és csak egyetlen kommentet fűznék hozzá, vagyis úgy a végéhez:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
oké, őszig asszem én most hibernálom magam! -
#544 oké, nem szóltam! kiderült avégére, csak kicsit türelmetlen voltam! :D -
#543 mi történt Danniellel?
ő most hogy került ki a sorozatból? (már nem is emlékszem mi volt az utolsó jelenet vele...) -
#542 jah, jó! :D
én még le vagyok maradva egy kicsit! :P -
#541 Mit? A 23. részt? Én arra irtam a kommenteket. Ma reggel néztem meg. -
#540 öhm, nem! már fent van! :)
lehet letölteni! :) -
Most látom, hogy igazad van. Még egy rész 27.-én!!!
Huhh! NAgyon örülök!!! -
#538 Tudtommal ez volt az utolsó rész ebben az évadban, legalábbis az Episode Guide szerint. De javítsatok ki ha tévednék. Én örülnék a legjobban ha lenne még egy rész. -
#537 Szerintem Gabi ki fogja élvezni ezt egy kicsit...
Lynettet csak kicsit sajnálom, ő volt a "kedvenc feleségem" mármint ő volt a legfeleségesebb ebben az egészben, van egy szép családja egy jó fej férje, ők voltak a legaranyosabbak, most nehogymár belezúgjon abba a Rickbe mert jól tud főzni basszus! (ezért akarok én szakács lenni! :D)
viszont tényleg gyógyuljon már meg! :(
(Kezd egy kicsit hiányozni a Bree! :D) -
#536 és elméletileg még nincs is vége!
még egy résznek kellene lennie! -
#535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OMG... Az biztos, hogy tudják, hogyan kell befejezni egy évadott, hogy mindenki leesett állkapcsát keresgélje a földön.
"I'm gonna raise this child, and love it as is it were my own!" pfúha -
#534 sztm nagyon jó volt.
a lynettet nagyon sajnálom,remélem nem lesz semmi baja...
A Victor meg túlságosan arogáns lesz a Gabriellel és meg fogja godolni magát gabi... -
#533 hát ez (S03XE22) elég gyönge rész volt szerintem! :-/ -
#532 annak én is örültem, mondjuk azért mondta a Lynette hogy nem is lépett ovlna félre sose, csak úgy flörtölgetett :P
Viszont a Gabriel meg ez a Victor... szerintem ezek aranyosak így együtt! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a Mike és a Suzan újra összejöttek, igen! :DD -
#531 oan roosz h nincs bree:(:(:(
semmit nem mondanak róla a sorozatba...legalább néha hazatelefonálhatna vagy vmi, a csajoknak!
örülök h a lynett ne lépett félre azzal szép fiúval,a tom majd megjavul! -
#530 nem azért hogy rémisztgesselek titeket emberek, de már csak kb 2 rész van hátra a 3. évadból és akkor megint vagy fél évet kell a 4. évadért várni! :_( -
csibb #529 hajráá nagydani,kell a felirat:D