Desperate Housewives - Született feleség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó rész volt, de olyan értlemben viszont nem volt jó 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gabrielle és Carlos nem valószínû hogy összejönnek 😞
Suzannek választania kellett hogy Mike-ot választja vagy Ian-t, erre mondta Suzan Mike-nak hogy Ian-t! Este Mike elbúcsúzott üzenetrögzítõn, Ian meghallotta, és elhagyta Suzant, hogy legyen Mike-kal, reggel az egyik idõs néni mondta Suzannek hogy Mike elköltözött Fairview-ból :_(
nagyon szomorú rész volt ez! :_(
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és a sorozatban mien indokkal dobták ki?
ugyanakkor amit Edie tett az... olyan Edietlen (de jó ez így, idétlen! 😄)
volt. de nem azt akartam mondani hogy idétlen volt, csak hogy jól jött ki ez így együtt! 😊 azt akartam mondani hogy nem Edie-hez szokott! mondjuk az olyan megható volt, én már már sajnáltam szegényt, de a végére... uhh, valahogy nem így kellett volna annak végzõdnie!
Azért még mindig a Scavoék a legjobbak, a leg családiasabbak 😊
azt is nagyon birom amikor így összeül az összes fõszereplõ csaj aztán megbeszélik a gondjaikat mint a jólnevelt háziasszonyok! 😊
megint jó kis rész volt!
viszont amikor Tom elájult, kicst paráltam h mi lesz...😛
ööö...retekegér...!
számolj. 52 hét van egy évben. 22 rész egy évben. 30 héten nincs semmi, vagyis csak ismétlés. szét kell teríteni ezekre a hetekre a sorozatot.
"már vagy 3 hete nincsen új rész!"
így van, szakaszos, mint minden sorozat az utóbbi 40-50 évben. november, február, május, fõleg ilyenkor vannak az új részek. közötte csak 1-2 rész új.
"és az a szörnyû hogy az elõzõ részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekbõl szerintem! 😞"
LOL😊
ez nem úgy mûködik, hogy éppen nem jut eszükbe semmi és ezért várni kell. már leforgatták az évadot, de nyilván nem fognak márciusra új részeket betolni.
már vagy 3 hete nincsen új rész!
és az a szörnyû hogy az elõzõ részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekbõl szerintem! 😞
nem tudom h mikor lesz uj...abc-n nem találtam semmit.
április 8. talán...egyik fórumban találtam
ööö...retekegér...!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ööö...retekegér...!
cimem
[email protected]
segitségeteket elöre is megköszönöm
Tudna nekem valaki segiteni meg van a szül fel. 3 évad csak nincsen magyar felirat hozzá nem tudna nekem valaki segiteni hogy honnan tudnám letölteni
segitségeteket elöre is megköszönöm
cimem [email protected] ide irjon ha valaki tudja
mégegyszer köszönöm
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Talán a vége nincs megírva még...
Kezdjük a magyaron lévõ támogató nõi hang megjegyzésénél:
"A bûnbeesés egy almával kezdõdött..."
tudjuk ugye nagyjából hogy Madách Az ember tragédiájával akkora sikert tudott összehozni, hogy külföldre is kikerült, így nem szokatlan ha esetleg viszont látjuk ezt amerikában is!
Ha jól megnézitek nagyjából így lehet/tudom értelmezni azokat a képeket:
A lányok letépik az almát (bûnbe esnek) és végig mennek a korokon ahogy azt láthatjuk az ember tragédiájában!
elõször láthatjuk hogy jön egy ilyen egyiptomi nõ akit ellepnek a kis egyiptomiak, aztán jön az a híres festmény (nem tom milyen korból, de ilyen 1700-1800 körüli lehet) aztán 1900 és a végén amikor a nõ bemos a faszinak, akkor az egy ilyen Brazil szappanoperára emlékeztet (vagyis a XX. század!)
leet hogy ez egy baromság, de én erre a múltkori magyar DH-nál jöttem rá, és szerintem valamilyen szinten korrekt... szvsz
Bree most nem hiányzott a részbe szerintem, bár én is nagyon birom Bree-t de ez így volt szép most!
Szerointem ez egy kicsit szomorú de szép rész volt!
azt szeretem ebben a rohadék sorozatban hogy mindig mond valami bölcsességet, és a rohadt életbe is... helyenként igaza is van! 😞
szegény lynetten nagyot kacagatunk...tök arik voltak tommal.
Ti nem tudom h vagytok Vele...de én nem akarom h a mike visszeszerezze susant....én az Iannak örülök.és maradjanak is együtt.
de sztm nem igy lesz😞
ööö...retekegér...!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nekem a mostani banner kép jobban teccik,bocsi...a szöveget természetesen átjavítom, ha majd lesz egy kis idõm...
örülök h teccik nektek!<#wink>#wink>
ööö...retekegér...!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
szerintem az alap rózsaszín Desperate Housewives feliratot kéne betenni!
de nagyon jó a banner, gratula! (éppen ideje volt már)
az alma-t meg azért nem sajnáltam mert nagyon együgyü volt:bedölt az öregasszonynak és magával is elhitette h az orsonnal egy uj családot tud majd teremteni...de legalább segíteni akart a végén😊
ööö...retekegér...!
Carlos és Gabriel tuti összejönnek 😉
én azt várom h mikor jön ujra ösze a gabrielle és a carlos!
szerinttek összejönek ujra?
ööö...retekegér...!
egyszerûen szenzációs rész volt!
nekem nagyon tetszett!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ööö...retekegér...!
Tudtok abban segíteni, hogy a TV-ben most következõ rész, az a második évad hanyas epizódja? Mindenhol csak azt találtam, hogy a 45. rész lesz.
Elõre is köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ha egy hete kinnt van mehet spoiler nélkül de igy...
😞😞😞😞😞
ööö...retekegér...!
spoilerbe!
könyörgöm!
áááááááááá
egyesek... áááá
Az öreglány meg megérdemelte a sorsát... 😄😄😄