Desperate Housewives - Született feleség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
emberek, én nem bírtam megvárni a 20. részhez a magyar feliratot! 😄
jó rész volt, de olyan értlemben viszont nem volt jó 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lynette lehet hogy megcsalja Tom-ot 😞
Gabrielle és Carlos nem valószínû hogy összejönnek 😞
Suzannek választania kellett hogy Mike-ot választja vagy Ian-t, erre mondta Suzan Mike-nak hogy Ian-t! Este Mike elbúcsúzott üzenetrögzítõn, Ian meghallotta, és elhagyta Suzant, hogy legyen Mike-kal, reggel az egyik idõs néni mondta Suzannek hogy Mike elköltözött Fairview-ból :_(

nagyon szomorú rész volt ez! :_(

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shaman
inkább nászút az,mint nyaralás,de tök mind1.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Elment nyaralni

Broafka
ohh, basszus! 😄
és a sorozatban mien indokkal dobták ki?

Terhes es egy idore kiszallt.

Broafka
jah, az a rész amit a legelõszõr írtál hát azon én is szakadtam! 😊

ugyanakkor amit Edie tett az... olyan Edietlen (de jó ez így, idétlen! 😄)
volt. de nem azt akartam mondani hogy idétlen volt, csak hogy jól jött ki ez így együtt! 😊 azt akartam mondani hogy nem Edie-hez szokott! mondjuk az olyan megható volt, én már már sajnáltam szegényt, de a végére... uhh, valahogy nem így kellett volna annak végzõdnie!

Azért még mindig a Scavoék a legjobbak, a leg családiasabbak 😊

azt is nagyon birom amikor így összeül az összes fõszereplõ csaj aztán megbeszélik a gondjaikat mint a jólnevelt háziasszonyok! 😊

HOL VAN/VOLT BREEEEE! :_(

ddomi87
most néztem meg!
megint jó kis rész volt!

Az elején amikor susan kigyujtaja Ian annyát😄Daz nagyon lol
viszont amikor Tom elájult, kicst paráltam h mi lesz...😛

ööö...retekegér...!

17.rész már 2 napja fennvan ,csak magyar felirta nicsnnen még,de angol már igen
"mi történt a sorozattal? 😞"

számolj. 52 hét van egy évben. 22 rész egy évben. 30 héten nincs semmi, vagyis csak ismétlés. szét kell teríteni ezekre a hetekre a sorozatot.

"már vagy 3 hete nincsen új rész!"

így van, szakaszos, mint minden sorozat az utóbbi 40-50 évben. november, február, május, fõleg ilyenkor vannak az új részek. közötte csak 1-2 rész új.

"és az a szörnyû hogy az elõzõ részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekbõl szerintem! 😞"

LOL😊

ez nem úgy mûködik, hogy éppen nem jut eszükbe semmi és ezért várni kell. már leforgatták az évadot, de nyilván nem fognak márciusra új részeket betolni.
Broafka
mi történt a sorozattal? 😞
már vagy 3 hete nincsen új rész!
és az a szörnyû hogy az elõzõ részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekbõl szerintem! 😞

ddomi87
tényleg nincs uj rész😞
nem tudom h mikor lesz uj...abc-n nem találtam semmit.
április 8. talán...egyik fórumban találtam

ööö...retekegér...!

Shaman
kérdésem lenne,hogy most szünetel a sorozat Amerikában? mert már 1-2 hete nem jött új rész,vagy csak én néztem be. nekem a 3x16 az uccsó.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ddomi87
innen tudod leszedni...

ööö...retekegér...!

valaki tudja honna kellene letölteni vagy megszerezni a született feleségek 3 évadjának a feliratot ha valaki tudja segisten nekem
cimem
[email protected]
segitségeteket elöre is megköszönöm
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni meg van a szül fel. 3 évad csak nincsen magyar felirat hozzá nem tudna nekem valaki segiteni hogy honnan tudnám letölteni
segitségeteket elöre is megköszönöm

cimem [email protected] ide irjon ha valaki tudja
mégegyszer köszönöm
Palinko
igen
Harly18
Délutánonként a legelejétõl vetítik?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Palinko
és most mikor lesz újra a tv 2 õn? ha sokáig nem lesz, akkor majd remélem találtok linket aletöltéshez.
azé ütötte el mer biztos ráhajt a nõjére <#nyes>

Harly18
tetszem nézni, de most érdekel 😛

ddomi87
nem mondjuk meg....tessék nézni és majd kiderül<#beka3>

ööö...retekegér...!

Harly18
Aki esetleg elõrébb áll a sorozatban, az megsúghatná nekem, hogy miért ütötte el Mike-ot ez a fogorvos. Szegény Bree megint kifogott egy õrültet...

espio
Nem tudjátok hogy mikor lehet leszedni a második évad 23-as részét szinkronosan dvdrippelten ami múlthét vasárnap ment a tv2-ön? Ilynekorra már meg kellett jelennie...

Talán a vége nincs megírva még...

Broafka
már egy jó ideje nézem a sorozatot (a kezdetektõl) és még csak most jöttem rá hogy mit akar jelenteni a fõcím bevezetõ!

Kezdjük a magyaron lévõ támogató nõi hang megjegyzésénél:
"A bûnbeesés egy almával kezdõdött..."

tudjuk ugye nagyjából hogy Madách Az ember tragédiájával akkora sikert tudott összehozni, hogy külföldre is kikerült, így nem szokatlan ha esetleg viszont látjuk ezt amerikában is!

Ha jól megnézitek nagyjából így lehet/tudom értelmezni azokat a képeket:
A lányok letépik az almát (bûnbe esnek) és végig mennek a korokon ahogy azt láthatjuk az ember tragédiájában!
elõször láthatjuk hogy jön egy ilyen egyiptomi nõ akit ellepnek a kis egyiptomiak, aztán jön az a híres festmény (nem tom milyen korból, de ilyen 1700-1800 körüli lehet) aztán 1900 és a végén amikor a nõ bemos a faszinak, akkor az egy ilyen Brazil szappanoperára emlékeztet (vagyis a XX. század!)

leet hogy ez egy baromság, de én erre a múltkori magyar DH-nál jöttem rá, és szerintem valamilyen szinten korrekt... szvsz

Broafka
én a Mike-nak szúrkolok! szerintem sokkal aranyosabbak voltak együtt mint ezzel a kis enyhén ügyefogyott skóttal...
Bree most nem hiányzott a részbe szerintem, bár én is nagyon birom Bree-t de ez így volt szép most!
Szerointem ez egy kicsit szomorú de szép rész volt!

azt szeretem ebben a rohadék sorozatban hogy mindig mond valami bölcsességet, és a rohadt életbe is... helyenként igaza is van! 😞

ddomi87
hiányzott ebbõl a részbõl a bree😞
szegény lynetten nagyot kacagatunk...tök arik voltak tommal.
Ti nem tudom h vagytok Vele...de én nem akarom h a mike visszeszerezze susant....én az Iannak örülök.és maradjanak is együtt.
de sztm nem igy lesz😞

ööö...retekegér...!

ez nekik vigjátéksorozat? levágott ujjak, összevérzett lakás, gyilkos tinédzser... <#mf1>

Broafka
nah, ez az! ez így egész jó! hmm, nem is, ez a jó!

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ddomi87
szerény tudásommal müködtem össze ezt a bannert...tom a h a betûk nyomik, nem sokat bíbelödtem vele bevallom.😛
nekem a mostani banner kép jobban teccik,bocsi...a szöveget természetesen átjavítom, ha majd lesz egy kis idõm...
örülök h teccik nektek!<#wink>

ööö...retekegér...!

Broafka
ez is jó! csak az ABC feliratot vegyétek ki 😉

Clidey
Én valami ilyesmire gondoltam:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Broafka
Jaaaj, nagyon király a banner, de a Betûket nagyon gyorsan vegyétek ki! 😄
szerintem az alap rózsaszín Desperate Housewives feliratot kéne betenni!

de nagyon jó a banner, gratula! (éppen ideje volt már)

Clidey
Jó, valóban, de az a betûtípus kicsit nyomi nem? 😞

PLackó
jó banner!

hihetetlen elvetemült az a vén KURVA!!! képes volt levágni a saját ujjait<#oooo>

ddomi87
mekkora genyó volt már az öregnyanya...nagyon örültem, amugy h a halál helyett ezt adta neki a sors.nagyon rosszindulató boszorka volt...

az alma-t meg azért nem sajnáltam mert nagyon együgyü volt:bedölt az öregasszonynak és magával is elhitette h az orsonnal egy uj családot tud majd teremteni...de legalább segíteni akart a végén😊

ööö...retekegér...!

Broafka
hát szerintem az öregasszony se érdemelt volna ilyet, ez azért elég szar dolog! 😞((

Carlos és Gabriel tuti összejönnek 😉

PLackó
Tényleg jó rész volt! Egyik legjobb.
Öregasszony megérdemelte,de Alma azért nem 😞

ddomi87
tényleg jó rész volt...az öregasszony pedig valóban megérdemelte...
én azt várom h mikor jön ujra ösze a gabrielle és a carlos!
szerinttek összejönek ujra?

ööö...retekegér...!

Broafka
ez a S03E15 volt szerintem a legszebb... legizgalmasabb (nem mondom hogy a legviccesebb, mert más részben egy picivel több humor volt) de majdnem a legvicceseb rész!

egyszerûen szenzációs rész volt!
nekem nagyon tetszett!

Ha a köv rész a 22 akkor ez az utsó elõtti elõtti, mert 23 részes a sori, és az utsó epizód duplahosszú 😊

Blasta
Ok megvan, a köv rész a 22. Ez az uccsó elõtti.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ddomi87
hát most igy én nem, mert otthon vannak a részek,de egy évad 23-24 részbõ áll.kb. a második évad 21-22. része lehetett...de nemtom pontosan.lehet h tök nem😛.bocsi

ööö...retekegér...!

Blasta
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a TV-ben most következõ rész, az a második évad hanyas epizódja? Mindenhol csak azt találtam, hogy a 45. rész lesz.

Elõre is köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Clidey
Miért, mondtam valami konkrétat? <#confused>

ddomi87
igeeeen...jaaajjj...figyeljetek erre ja!
ha egy hete kinnt van mehet spoiler nélkül de igy...
😞😞😞😞😞

ööö...retekegér...!

Broafka
ember!
spoilerbe!
könyörgöm!
áááááááááá
egyesek... áááá

Clidey
Hát ez a s3e15 az egyik legjobb rész volt szvsz! Nem gondoltam volna hogy ilyen simán, egycsapásra megoldódik mindenki problémája! 😄
Az öreglány meg megérdemelte a sorsát... 😄😄😄

Broafka
hmm... hát nem tom, azért... szerintem utána lehetne járni hogy mennyi idõ telt el Monique megölése óta, és szerintem 1 évnél több biztos nem, és szerintem, emlékszik az ember egy 1 éves emberre... mármint, 1 éve látott emberre 😊