131
-
RocketyATwork #11 "am doin my job, lookin 4 looters!"
lol :d -
#10 -
haxoror #9 A riporter volt az egyetlen fehér :)
A többi meg mind szaros tolvaj a "rendőrökkel" együtt :P -
#8 "az érintett területekről származó MMORPG-játékosok számláját addig nem terhelik" hát most tényleg ez a legnagyobb gondjuk, de rendes ez a sony. -
#7 Majd készül erről is pár film, hogy "nagy volt a csapás/katasztrófa, de mi (amcsik) összefogtunk és kitartottunk..."
és aki nem közvetlenül a saját bőrén tapasztalta, annak az agya már tisztára is lett mosva
és megy minden a régi jólmexokott kerékvágásban...
éppezért NE gondolja senki, hogy "legalább az amerikaiak felfogták" -
#6 Most majd lemennek az ingatlan árak... -
#5 Legalább az amerikaiak felfogták, hogy nem csak másokkal történhetnek rossz dolgok. Hátha picit humánusabban állnak majd hozzá a dolgokhoz. -
jefferson83 #4 Mi megy ott hihetetlen. Kész háború van. Sose voltam híve annak, hogy az ember alanyi jogon kapjon fegyvert. Ők igen és tessék. Szerintem ezt jobban is meg lehetett volna oldani, főleg a világ leggazdagabb országának. Még akkor hidaltam le amikor a híradó mondták, hogy Srí Lanka is küldött asszem 25 ezer dollárt az USA-nak. -
#3 Ilyen most egy bevásárlás New Orleans-ban.
video -
izb #2 A sony meg bekaphatja....... -
TommyGun #1 Bush kormány egy kalap szar ! Már jóval a hurikán elött kikelett vólna telepíteni a lakosságot a katonasággal együtt és körbezárni az érintett területeket. Van elég nagy katonasága így is az USA-nak lett vólna rá kapacitás csak észbe kelett vólna kapni...pancserek