Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ancsie18
Igen. Jövõhéten lesz, azutáni héten pedig ismét nem, szintén baseball miatt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

II Rocky II
lejárt poén😄 de amugy mot baseball mecs miatt nem adták le a pb-et?

24 - Exile -Nov.23

VinylToy
Mikor lesz felirat???!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

dienesoft
Álllattttt😄😄😄😄😄

Flamer
ya. csak õ rosszat linkelt.

http://loal.atw.hu

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

beszarok ezen 😄ddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
ja bocsi, nemtudtam hogy így széthúzza... más fórumoknál nem ígyvan, sry, pyrex légszíves töröld

Yo, Bitch!

szucsy89
ilyet nemár plsthx
zaki
teccet neki xd

desigo
szépen széthúztad a topikot....
ügyes

nud
scorpeeon
Illetve itteni idõ szerint kedden.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hunbasser
talált.

ReaL MaDRid x siempre

setuh
most hetfon nem lesz pb??

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Flamer
és 4. kinem szarja le..

gabo91
Az biztos... (bár még egyiket sem csináltam <#nevetes1>)
Nem gondoltam volna, hogy Susan végezte el a "véres" munkát...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
1.
Egyrész korán volt (na nem azért mert minden nap délbe kelek)... másrészt pedig eléggé aznaposan 2 óra alvás után szerintem ti se törekedtek a helyesírásra.

2.
(Igen a helyesírásom alapból szar, és a lustaságom is rájátszik a dolgokra.)

3.
Felesleges minden betût használni, csak azt használóm ami közel van.

(három a magyar igazság, meg egy a ráadás)

+1
Szerintem néha a ti hozzászólásaitokat is lehetne bocolgatni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

hunbasser
"meg azán michael sem szeretetbõl csinálni"

te lenni madzsar? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
egy ember lelövése, és fejének lefürészelése között, szerintem van külömbség

Ja, hogy C-Note.
Atisz
Franklin a néger katona... (avagy a 100 dolláros személyesen)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ki az a Franklyn õrnagy?
Atisz
Végülis a nõ fûrészelte le Sarah fejét? Elég nehéz elhinni hogy annyira nehezére esne az ilyesmi azok után hogy milyen hidegvérrel lõtte le a sírásót...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

szerintem simán azért írta úgy mert az csak 1 karakter nem 2 és könnyebb leírni 😄
PyRex
Bocs, lehet, hogy csak az én szememet bántja. Amúgy nem kötekedésbõl írtam, de azért azt olvasni, hogy: "kimászik a jukon" nekem spec. szenvedés volt 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Flamer
pff. <#wilting><#wilting>

PyRex
helyesírás <#szomoru1>

gabo91

Hát ebben nem lennék olyan biztos...
mért te eltudod képzelni, hogy kint áll susan egy limuzin melett benne ül a kopasz ürge, kimászik a jukon michael kisegiti jamest, majd susan integet hogy erre erre itt vagyunk... odafutnak michael kezébe nyomják a pezsgõt majd megérkezik linc és lj...
ááá kizárt...
meg azán michael sem szeretetbõl csinálni... a cég megakarta õket ölni, most élve kell nekik michael, de attol még nem felejt se a cég se michael...
meg aztán ha elengedik õket akkor michaelék lazán betudnák õket buktatni... gondolj bele. Most üldözik majd michaelt ha bemenne a biroságra elmondana mindent tanuskodna lj és linc is akkor elég kellemetlen helyzetbe lenne a cég és az embereik... (fõleg susan)
sucre most biztonságban van, mert már nem a fox riveres fegyencekrõl szol a dolog... mahone akit a cég fizett ugyebár mindenkit föld alá szeretett volna pakolászni hogy nelegyen gond...
meg aztán a cég sem köt kompromisszumokat... linc megprobálta szöktetni sara-ékat... milett belõle? ... ha normálisak letek volna akkor susan felhivta volna linc-et hogy töbet ilyen nelegyen mert tényleg bajok lesznek... nem elöbb cselekedtek aztán szoltak...

Igen linc mindenhol szabad ember most. De én nem is igy gondoltam hogy menekülnie kell...
hanem ha michaelkiszökik a bõrtönbõl akkor õt mindenhol körözni fogják, nem tud sehova sem menekülni... és a hatoságok (fõleg a panamai hatoságok) tuti lincet vennék elõ hogy holvan a kisöcséd...
ilyenre volt példa a filmben... franklyn örnyag feleégét fenyegették, hogy lecsuatják meg elveszik a gyereket tõle ha nem mondja meg hol a férje... (és õ sem tudta, hogy hol van...) uána megint fenyegették, hogy segitsen elkapni...
Na én igy értettem, hogy lincnek is menekülnie kell majd...

PyRex
persze, aztán viszik a sonába... õ sem hülyült meg azért...

PyRex
ki esett neki Seeley-nek? 😊

Fido4life
"de ami késik nem múlik ugye" = LJ megmentése után nyugodtan elvághatja drágalátos Susan torkát...

desigo
ha megölnék LJt nem tudnának mivel zsarolni...
Fido4life
szerintem bosszúvágy miatt nem kockáztatnád a fiad életét. de ami késik nem múlik ugye..

Fido4life
jólvan áljatok már le, tiszteletben tartjuk a véleményeteket de nem kell egy dolgot 600-szor megismételni

desigo
mármint Susan B. Anthony torkát...
barnie1990
Whistler csaja egzotikusan szép,õ a kedvencem jelenleg.Elõzõ évadban Holly Valance-tól voltam kiakadva.

Zene nélkül mit érek én?

desigo
Lincoln helyében már elvágtam volna a fõnök torkát...
tommyg
szerintem mind2 jó, de whistler csaja nekem is jobban teccik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

precision
na ha már csajokról van szó, nekem pl ez az új fõnök nõci nem jön be, egyáltalán nemszép
Whistler csaja sokkal szebb

Bazinga!

desigo
de azért kibekkeljük valahogy az új részig <#lookaround>
én emberekkel, mindkét nem megéri a pénzét

kevés emberrel szeretek beszélgetni, többi fáraszt 😄

nah de ez nem cset topik, láttátok e05 elõzetesét?? jövõhéten bézból miatt nem lesz pb :S
ancsie18
Hát igen, sok itt a férfi, de mit tegyek, alapvetõen sokkal jobban szeretek velük beszélgetni, mint a nõkkel (tisztelet a kivételnek).

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ugyan, férfiak (sztereótípia ON), tudod milyenek..egymás közd még szaftosabbak lennének, szvsz nem gáz ahogy áradoznak a nõcikrõl, had tegyék, õk vannak többen itt, azért lehet ilyen feltünõ, vegyes társaságban elenyészne a többi Scofield láv között, nyugi 😄
ancsie18
Az nem, ha kimondja, csak nem mindegy, hányszor és milyen stílusban. Pl. a "pofánbaszná"-ból elhagyná a "pofán"-t, és ezt le is írja egy fórumban, szerintem az már azért elég súlyos.
Mindegy, nem akarok/akartam senkit megbántani, csak légyszi legyünk tekintettel egymásra.

ez már az ízlések lés pofonok kategória 😊
nah, hagyjuk már, irtam, szerintem sem estek nekem...szvsz lényegtelen hogy milyen nemûek írnak ide, egy biztosan közös: a pb nézése és szeretete...legyen ez a lényeg, errõl beszéljünk 😊
ancsie18
<#vigyor3> Ha te mondod... Csak szerintem ahogy képest hogy néznek ki ezek a csajok, kicsit fel van fújva a dolog, ennyire nem kellen körberajongani õket. Mert ha tényleg szépek lennének, mint pl a SzülFel-ben egy-két nõ, akkor még megérteném... Na mindegy, hagyjuk. Megyek vissza dolgozatot írni... <#vigyor5><#vigyor2>

hunbasser
"Seeley sem tette, akkor nem kell egybõl nekiesni, mintha ettõl õ már kb a társadalom szégyene lenne, vagy nem is ember... Azért mert neked tetszik valami, még nem kell másra is ráerõltetni."

ilyet hol látsz?annyi volt az egész,hogy "Mondd,hogy lány vagy 😊",mert egybõl lejött mindenkinek a hozzászólása alapján,hogy lány,mivel 1.olyan stílusban írt 2.Susan pofánbaszná,nem pedig csak simán "pofán" nélkül 😊
miért baj az,ha tetszik valakinek valaki/valami,és azt ki is mondja?

ReaL MaDRid x siempre