23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15401 Ha nekem szólt akkor szerintem ezzel nem árultam el semmit!
Ha nem akkor legközelebb válasz erre! -
#15400 "megjelenő felirat napját követő nap éjfélig!"
az már elmúlt... -
#15399 akarom mondani spoiler tag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!no de Lecsó tényleg mikemény volt ahogy rugdosta le a hullákat homokos fejével...:DDdddddddd remélem mostmár nem az lesz,mint azelőtt volt,hogy először Scofieldnek ki kell 3x nyalnia lecsó seggét azért,hogy megmukkanhasson...remélem mostmár olyan embereket vesz maga köré,akik előtt nem kell titkolóznia...pl őket.nem hinném,hogy megint olyanokkal venné körbe magát,akik elárulhatják,és emberekre pedig szüksége lesz,tehát egyedül nem nyomhatja.
-
#15398 holaspoiler uraim? :) -
#15397 ly-al szebb -
#15396 (Fojtás!Ehh, 3-an is egymás után...) -
#15395 Szerintem Mahone már nem egyszer bizonyítottaXD -
#15394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ajjajajjjajjj,de jó volt :D
az fasza volt,amikor Bellick játszotta a fasza gyereket,hogy mekkora kommandós volt :DDdddddddd utána meg mikor már nem volt aceton,akkor hogy beszart...:DDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd
Scofield megint nagyot húzott :) azt hitte Sammy,hogy ő az isten,de lecsó visszatért,mostmár így minden nagy fasza lesz...a helyében azt csinálnám,hogy Scofieldet,Whistlert meg Mahonet kinevezném embereimnek,Mahone úgyis nagy bunyós pityu hírében áll
kíváncsi vagyok,hogy Whistler mi lehet valójában,de gondolom mindannyian sejtjük... -
#15393 főleg hogy whistler hazudott neki,meg most megint kiderült hogy kamuzott..szegény whistler..:(((( -
#15392 Sztem is:D -
Seeley #15391 pontosan! -
#15390 ... húúú ne is mond... linc is lesett mint moziban, csaj meg is kérdezte tőle hogy "mivan?" :D
most meg hogy leforditotta a fényképet meg szorongatta a kulcstartót, kiszorta a ruhákat ez elég egyértelmű, már nem érdekli őt wistler -
#15389 igazad van... eddig nem is vettem észre... elég furi jelenet -
#15388 Hát azután ahogy a tengerparton mien bellkidobást tolt a csajt pár résszel ezelőtt alap:D -
#15387 az nem ő volt hanem egy néger csávó. nézd csak meg
Csak T-Bag hitte azt hogy ő volt, ezért akarta utána kibelezni :D -
bcrics #15386 ....hát vagy resident evil..???:) -
#15385 egyébként csodálom hogy linc nem volt most olyan málé mint szokott lenni... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"ha ő nem visz el... akkor majd elviszlek én" Sofiát Párizsba... rákattant a csajra :D szvsz még össze is jöhet neki a dolog.... -
#15384 ölt már...
első évadban t-bag "barátnőjét" szúrta le egy jégkrémpálcikával :D a csavarért... -
#15383 nem folytotta meg csak elájult, mint a képen is látható lelövik -
#15382 hát szerintem nem a folytogatástól halt meg:D -
#15381 Csinálltam pár képet az állitólagos folytogatásról:
-
Dave0092 #15380 az másik, de lehet igazatok van... -
Seeley #15379 Linc folytott meg valakit nem, a lázadásnál, az rémlik, lehet keveri a kolléga. -
#15378 senkit sem folytott meg -
#15377 Azt a kommandósok ölték meg, amikor Scofield és Sara beszélgettek a kijáratnál, és Sco elugrott és az egyik kommandós mellkason lőtte azt az ürgét amelyiket Michael fojtogatta -
Seeley #15376 én ilyenre nem emlékszem...
szerintem is most gyilkolt először Sco -
Dave0092 #15375 Az első évadban, amikor börtönlázadás volt, és Sara bezárta magát a rendelőbe, mert a "betegek"/rabok megakarták erőszakolni, akkor Sco a csatorna rendszeren át kimentette, és amikor kijöttek 2 feka üldözte őket, de ne találták emg őket, de amikor az egyik feka rátalált rájuk, akkor Sco megfojtotta! -
#15374 De ha Te viccesnek tartod :D -
#15373 Nem, jó jó volt más is,de azt basztak tölteni. Ja nem szoltam, hogy én le vok maradva kicsit... Nem láttam az összes 10 rész :D -
#15372 "nem volt más"
ezt most viccnek írtad? -
#15371 Te mien lejátszóval játszod őket amugy? Mert nekem is van, vmi szar francia szinkronos, mert nem volt más, és a felirat kb 15 mp-t késik.. tök gáz :D -
#15370 kössz, így már oké -
#15368 Egy jobb lejátszóban menet közbe lehet igazítani a feliratot előre hátra.
GOM Player ben pl , és . al -
#15367 1. igazításhoz nincs időm. nem magamnak csinálom mert már láttam, hanem ismerősnek. az meg nem tudja igazgatni, ezért kell nekem segíteni.
2. mint már mondtam 2. részből XOR nincs csak Caph -
#15366 1-igazítsd hozzá a feliratot
2-szedj XORos verziót -
#15365 Prison Break S03E02 HDTV XViD-Caph
Ehhez hol a frászban van felirat?
Feliratok.hu-n meg a hosszúpuskán csak ilyenhez van
Prison Break - 3x02 - Fire/Water (HDTV-XOR)
De XOR-os 2. részt nem is találtam. És a felirat sem passzol, mert 5másodperc difi van -
#15364 én sem emlékszem olyanra, hogy sco kinyírt volna bárkit is. -
#15363 Scofield senkit nem nyírt ki, max Linc -
#15362 Ha nem is hallották az őrök a lövéseket amikor viszik ki a hullákat eléggé levágós lesz,hogy golyó végzett velük... -
#15361 lol erre nem is emlékeztem :) lehet újra kéne kezdeni :) ?