Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
beszarok ezen 😄ddddddddddddd
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem gondoltam volna, hogy Susan végezte el a "véres" munkát...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
1.
Egyrész korán volt (na nem azért mert minden nap délbe kelek)... másrészt pedig eléggé aznaposan 2 óra alvás után szerintem ti se törekedtek a helyesírásra.
2.
(Igen a helyesírásom alapból szar, és a lustaságom is rájátszik a dolgokra.)
3.
Felesleges minden betût használni, csak azt használóm ami közel van.
(három a magyar igazság, meg egy a ráadás)
+1
Szerintem néha a ti hozzászólásaitokat is lehetne bocolgatni...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hát ebben nem lennék olyan biztos...
mért te eltudod képzelni, hogy kint áll susan egy limuzin melett benne ül a kopasz ürge, kimászik a jukon michael kisegiti jamest, majd susan integet hogy erre erre itt vagyunk... odafutnak michael kezébe nyomják a pezsgõt majd megérkezik linc és lj...
ááá kizárt...
meg azán michael sem szeretetbõl csinálni... a cég megakarta õket ölni, most élve kell nekik michael, de attol még nem felejt se a cég se michael...
meg aztán ha elengedik õket akkor michaelék lazán betudnák õket buktatni... gondolj bele. Most üldözik majd michaelt ha bemenne a biroságra elmondana mindent tanuskodna lj és linc is akkor elég kellemetlen helyzetbe lenne a cég és az embereik... (fõleg susan)
sucre most biztonságban van, mert már nem a fox riveres fegyencekrõl szol a dolog... mahone akit a cég fizett ugyebár mindenkit föld alá szeretett volna pakolászni hogy nelegyen gond...
meg aztán a cég sem köt kompromisszumokat... linc megprobálta szöktetni sara-ékat... milett belõle? ... ha normálisak letek volna akkor susan felhivta volna linc-et hogy töbet ilyen nelegyen mert tényleg bajok lesznek... nem elöbb cselekedtek aztán szoltak...
Igen linc mindenhol szabad ember most. De én nem is igy gondoltam hogy menekülnie kell...
hanem ha michaelkiszökik a bõrtönbõl akkor õt mindenhol körözni fogják, nem tud sehova sem menekülni... és a hatoságok (fõleg a panamai hatoságok) tuti lincet vennék elõ hogy holvan a kisöcséd...
ilyenre volt példa a filmben... franklyn örnyag feleégét fenyegették, hogy lecsuatják meg elveszik a gyereket tõle ha nem mondja meg hol a férje... (és õ sem tudta, hogy hol van...) uána megint fenyegették, hogy segitsen elkapni...
Na én igy értettem, hogy lincnek is menekülnie kell majd...
Zene nélkül mit érek én?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Whistler csaja sokkal szebb
Bazinga!
kevés emberrel szeretek beszélgetni, többi fáraszt 😄
nah de ez nem cset topik, láttátok e05 elõzetesét?? jövõhéten bézból miatt nem lesz pb :S
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Mindegy, nem akarok/akartam senkit megbántani, csak légyszi legyünk tekintettel egymásra.
ilyet hol látsz?annyi volt az egész,hogy "Mondd,hogy lány vagy 😊",mert egybõl lejött mindenkinek a hozzászólása alapján,hogy lány,mivel 1.olyan stílusban írt 2.Susan pofánbaszná,nem pedig csak simán "pofán" nélkül 😊
miért baj az,ha tetszik valakinek valaki/valami,és azt ki is mondja?
ReaL MaDRid x siempre