Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdés inkább: Whistlernek mit kell elintéznie?? 'you are running out of time'.
jújj, azért nem estek szerintem nekem (még)...a himsovi majmokat én is leköpöm (vagy még azt sem), de szerintem itt nagyon arról szó sincs...nyuzgodtan mondják melyik a jó nõ, én is szóvá fogom tenni mindig is hogy Sco láv 😄
ancsie18
Hát nem tudom srácok, én unom már kicsit pl hogy minden második hozzászólásban elmondjátok, hogy wááá, ez de jó nõ, húúú, az meg még jobb... Szerintem ha valakinek bejön valaki, az nagyon jó, tartsa meg magának. Vagy legyen túltárgyalva és kész. De lassan kezd tényleg erõsen hímsoviniszta lenni a topik... Pl. engem abszolúte nem érdekel, melyik nõ hogy néz ki, bár a férfiak se... Szóval nem azt akarom mondani, hogy ne beszéljetek errõl, csak azért mértékkel. Meg ha valaki nem isteníti azonnal a filmben látható (szerintem egyébként teljesen átlagos) csajokat, ahogy pl. Seeley sem tette, akkor nem kell egybõl nekiesni, mintha ettõl õ már kb a társadalom szégyene lenne, vagy nem is ember... Azért mert neked tetszik valami, még nem kell másra is ráerõltetni.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Szerintem meg ponthogy szökni akar majd õ is (Lechero) mert egyre idegesebb a kinti bizniszekbõl befolyó pénzek hiánya miatt. Megszökik és rendet tesz az emberei között, oszt õt kapják/ölik el/meg elösször és máris kész az Abruzzi féle deja vu.<#eplus2>

a fenét sajnálja meg, mire fel? addig hazsnálja amíg hasznára van és amíg árthat a biznissznek..ennyi.

remélem amikor megtudja akkor egy állat lesz. kiszabadul és bosszú...az 5.-dik évadban 😄
??? miét kéne mondanom? lányok ide nem írhatnak? csak férfi egók megfeszülésének lehetünk a szemtanúi?
Attila8805
Lincolnak már nem kell menekülnie csak szólok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Flamer
nem gondolod hogyha kihozza whistlert és kiszökik rendesen akkor a cég majd elbújtattya?😄

http://loal.atw.hu

Grove4
Talán Magyarországra jönnek!😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gabo91
Lefogadom én is, hogy szökik velük. Ugyan az lessz mint az elsõ évadban Twener gyerekkel volt. Segitett michalenek, elárulta majd kegyelembõl kivite michael (nehogy avocado elintézze a gyereket)
Belick segitett michaelnek rátalálni jamesra, de kavarja elég rendesen a szar... egyre jobban megutálják majd bent belicket és michael menti meg majd a vérpad elõl...

Egyébként elgondolkoztatok már azon, hogy hova tovább? Milessz ha kijönnek? Semmi terve sincs michaelnek... ha kijön akkor üldözni fogják õt, lincnek és lj-nek is el kell tünni, hogy ne csesztessék a hatoságok õket.
Azért mentek panamába mert ott kegyelmet kapnak, az ország nem adja ki õket más országnak, de innét hova tovább? Nem sok ilyen hely létezik, ahol megkapják a kegyelmet...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rockynhooo
yooo nagyok az elvárásaid!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Talán Michael megsajnálja Bellicket.

Amúgy az elég hiteltelen lenne a szememben, ha Michael a Sara-tragédiát megtudva maradna ugyanolyan korrekt, életet elvenni nem képes lélek. Az a mininimum elvárás, hogy lássuk majd ölni.
hunbasser
😄ddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kizárt 😊 ha Mahonet nem akarják bevenni a buliba,akkor Bellicket miért vennék be?

Lechero meg szerintem nem is akar kijutni a Sonából mert 1.bent õ a király,kint egy nagy nulla lenne(bár kint is vannak kapcsolatai,de biztos,hogy nem lenne akkora hatalma mint odabent,ráadásul gondolom van 1-2 ellenlábasa,aki vadászik a fejére) 2.ha õ kiszökne onnan,a fél világ õt keresné.

vicces,hogy egy ember a börtönben jobban érzi magát,mint kint,nem igaz? 😊 (vagy csak én gondolom rosszul?)

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Tudom, hogy kávé volt, csak így viccesebben hangzik... xD
Sztem is undorító amit mûvel, de sztem tuti õ is szökni fog... 😛

PyRex
ja, milyen egy undorító seggnyaló spicli már? mondjuk t-bag is megéri a pénzét, de õ legalább okos. bellick meg ugye mindig ahhoz volt szokva, hogy õ a fõnök, így még a seggnyalást is elcseszi - lúzer 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
mondd, hogy lány vagy 😊)

hunbasser
kávéval,de szerintem megérdemelte.mindig bekavar :\

ReaL MaDRid x siempre

kicsit sem sajnáltam, ostoba faszkalap, fejbekellene már lõni.
zaki
Szegény Bellicket hogy megkínozták, leöntötték forró csokival a hátát... 😄

324 új üzenet 😄DD

nem olvasok vissza, leírom én is:

ahhh, Sarah is gone, mondjuk én nem szerettem soha õt, de Sco miatt sajnálom..ha megtudja akkor összeomlik, megértem Linket valamilyen szinten hogy nem árulja el...

és a terv..wáááá, amikor a végén meglátta Sucre-t, jajj, édesek voltak. Mahone meg kész van, jajj én sajnálom, édesek voltak amikor befenyetette Sco-t, ahogy ott álltak a fal mellett...ahh 😄DD amúgy már megint nem gyengén gyülekeznek a viharfelhõk, nagyon a középpontban van Sco, nem lesz ez így jó...
és megkell jegyezni h Whistler is kicsit eyecandy azért 😉
Azt a céges nõt, aki utasítja Linket, úgy pofánbasznám..ahogy dirigál..fúúúú
cement
jah, nem talalsz olyan filmet aminek a fõhõse ne csinálna szokatlan, hihetetlen dolgokat... ettõl lesz õ a hõs

respect to the man in the ice cream van

PyRex
egyébként ez csak egy sorozat 😊)

a készíttõk részérõl tartom átgondolatlannak.pl a börtönben áramtalanítani, hogy ne villogjon Scofield mikor a 30*30 centis szerelõnyílásban szigszalagozza a pont ott elszakadt (?) kábelt.ennyire a "bentlakók" sem lehettek hülyék.

MirP
Óóóó most akkor hétfõn nem lesz PB? Hát én meg fogok halni!
Victorpictor-nak meg nagyon örülök a visszatéréséért és további sok sikert!

II Rocky II
nyeeem 😮😄 <#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

precision
"meg egy két emberkével. 😊"

Kellerman??? 😄😄😄😄

Bazinga!

II Rocky II
átgondolt volt az ,dehá ki gondolt volna hogy felkapcsolni is elkisérik...😮 amugy tényleg keverék a srác,de már hiányolom a kopasz ürgét aki a S02 uccso részében feltünt,na meg mivan az elnök asszonyal😄 meg egy két emberkével. 😊

24 - Exile -Nov.23

precision
ott azért más volt, õ tervezte a börtönt, elõre kitervelt mindent míg kint volt..stb.
személyszerint örülök neki ha hibázik néha Scofield, végtére nem egy superman-jamesbond-macgyver-einstein keverék

Bazinga!

ejjjj,ez a "villanyszerelõs" téma szokatlanul átgondolatlan volt😞.hol van az elsõ rész precíz feelingje<#confused>

Flamer
segitek. 😄 Viktor fojtattya fordítást.. a szarzsák aki meg lefordította az elején remélem eltünt a süjesztõbe mer egész rész alatt yavítottam a hibáit. :| nayó azért htx nekiis de Viktor ownz! 😄

ennyi.

precision
olvass vissza

Bazinga!

Azt látom h a hosszupuskán a 3x04 felirat Viktorpiktoré.
Most akkor mivan???

Flamer
nájsz nájsz,. 😄 (Y)

grebber
Mi ez a nagy fejetlenség itt <#idiota> Na ez szar volt mindegy 😄
Remélem Scofildék kijutnak hamar azt agyonölik a mocskos köcsögöket!

Next PC upgrade: 2022

tommyg
de igen, ott is volt sok szünet tudom! 😊 sajnos 😞

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

"áááá vmi hülye baseball meccs miatt marad el?? :S:S:S:S"

nem voltál a sorozattal az 1. és 2. évadban?
Oncsi
<#eljen>pontosan

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Flamer
mi a ráknak xor?:o nem értem bazz.. ugyanugy 350-360 mega am ásik is.. nics benne hiba se. felirat már van.. akkor miarákot akarsz te a xorral? omg. :C

nud

II Rocky II
not found :S

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
most látom,hogy maga a forrás sem lett volna jó :\

ReaL MaDRid x siempre

tommyg
oszt ez mi?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PyRex
szerintem már rég le van forgatva az elsõ 10 rész minimum, de lehet, hogy rosszul gondolom.

hunbasser
nem baj,nézzük a jó oldalát: így legalább nyernek egy kis idõt a készítõk
(volt vmi olyasmirõl szó,hogy elég lassan haladnak a forgatások)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

desigo
háhá

az jó lenne 😊))))

ugyis kevés a sex...
tommyg
áááá vmi hülye baseball meccs miatt marad el?? :S:S:S:S
ez nem jó hír