23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #15360 Whistler biztos valami szuperember. :) -
Larvin #15359 tény, hogy láthatóan lélegzett a csákó mikor mutatták közelről, de szvsz csak baki -
Dave0092 #15358 #15335 erre válaszoltam...
Azt irtam, Scofiled az első évadban a börtön lázadáskor megfojtott egy embert. -
DJ BP #15357 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
emlékezzünk vissza a 2. évad végére, amikor két fószer valami kutatólaborban mászkált, maszkkal az arcukon. Ez csak összefügg Whistlerrel. Eszerint csak nem olaj lesz
-
#15356 na a hülyéskesést fejezük be :)) -
#15355 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig Sammy biztos hogy él, és így csempészteti ki magát a börtönből, és majd amikor fejbe akarják lőni az őrök Kellerman hátulról lelövi az őrt :D Amúgy állítólag az a patkány se halt meg, akivel Scofield az első évadban átrágatta a villanyvezetéket hogy elbassza a széket. SŐT!! A következő részben visszatér Westmoreland macskája, aki szintén csak halottnak tettette magát, és bosszút fog állni Bellicken :DDDDDDDD -
#15354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát biztos meghallották.na meg hogy nme vették észre ahogy beszakadt a talaj is?(mondjuk jó lenne látni hova is vezet az az ut..de sztem az öröknek észrekéne venniük...:D arsenal meg mehetne ahogy mondod...:D
akkor 2 hét szünet most,és aztán minden héten látjuk akkor a PB-et a 16.részig? vagy ne bazz 13 lessz? -
Seeley #15353 amúgy egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ennyire hangszigetelt a börtön? Oké, lent az alagútban lövöldöztek, de nem is egyet. nem hallották meg az őrök? Mert így szép lassan egy arzenált is belehet csempészni, és akkor mehet a menet...
-
Seeley #15352 az barom :DD persze, Kellermantól lophatta az ötletet :DDD -
Seeley #15351 sztrájktól függ ugye.... -
#15350 ez most nem igazán esik le, kiről beszélsz :) -
#15349 nemértem_D
#15340:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már az elején vártam hogy ugy fog történni,csaknem huzzák tán az egész szökést egy évadig megint..:D na meg ott a tátongo lyuk szal kikéne jönni mostmár.A lényeg hogy ezt nem is kell megkérdőjelezni mert várható:)) -
Dave0092 #15348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első évadban megyilgkolt a négert a börtön lázadáskor... -
Quantumleap #15347 Általában innen informálódok:
http://www.szokesfan.hu/ -
#15346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem direkt mutatták is hogy a hullákat amit kivisznek a katonák még fejbelövik azért, szel ez télleg hülyeség:) -
#15345 honnan a fenéből tudsz te ilyeneket? Küldjél már egy pár linket PÜ-ben, ahonnan én is informálódhatok. Köszi -
Quantumleap #15344 Nem a kisujjamból szopom ki, arra mérget vehetsz. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy remélem, ti nem gondoltok olyan hülyeséget, hogy Sammy él, és így akar kijutni magát hullának álcázva. Mert valaki igen.
-
#15343 Amugy tiszta jó hely ez a börtön, erősen a Gothic című játék első részére emlékeztet a hely:D -
#15342 Ezt te honnan veszed? Akkor a következő részben Prison Break lesz? :D -
Quantumleap #15341 Olajról beszéltek? Amolyan részleges Dallas-feeling? -
Quantumleap #15340 Spoilerben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó két epizód (12.-13.) kint fog játszódni. -
#15339 az eddig is így volt, hogy pá PB egy időre, a kérdés az, hogy tényleg csak "egy időre"-e -
#15338 ő is ezt mondja,hogy direkt..
nagyon úgy néz ki,h 13 rész és pááá pb egy időre.:((( -
#15337 De most akkor már biztos hogy csak 13 részes lesz a 3. évad?
mert eddig úgy volt hogy 4 hónap szünet és utána folytatják -
#15336 Szerintem direkt vette ki. -
#15335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy egy dologról senki sem beszélt eddig: nemtom leesett-e nektek, hogy kvázi Scofield most gyilkolt először. Még ha nem is direktben, de azzal, hogy kivette az éket, egyértelműen ő okozta Sammy halálát. És a végén ugye Mahone mondja is neki, hogy "Sosem lesz könnyebb" - mivel ő már átélte sokszor, hogy embereket ölt meg és ugye őt is furdalja a lelkiismeret... -
Dave0092 #15334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit az SG-n olvasni, az full hülyeség, még ilyet hogy 16 részes lesz a 3. évad, és ami azt következő 6 részaz a 4. évad, ami elvieleg a 3. évadhoz tartozna!
Lesz gondolom az utolso 3 rész elött egy megbeszélés a FOX-al, és ha megrendelik a 4. évadot, akkor biztosan teljes 22 részes lesz. Deh aztélleg fasza volt, amikor Lechhero lerugdosta a hullákkat -
#15333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha lessz negyedik évad akkor csak pár részes lessz, és lezárásnak szánják, legalábis ezt olvastam róla. (gondolom anyig hogy s3+s4= 22ep.)
Durva volt mikor lechero kiment az erkéjre és rugdalta le onnét a hullákat...
-
Dave0092 #15332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszett nagyon ez a rész, az nagy volt, amikor Sammy-t beszopatták a dúcolos trükkel :), Am van olyan sejtésem hogy ez az egész évad csak a börtönbe fog játszodni, és a 4. ami elvielg lesz azmeg majd megint kint Panamán kivül :)
-
#15331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiba**ot nagy ám az óceán... a kőolaj pedig nagy kincs...
de lehet, hogy nem az...
de akkor mi más lenne? (az most mind1 hogy kőolaj vagy valamilyen más ásványkincs, energiahordozó)
töbször is mondta wistler, hogy a fószer akit odavitt mintákat vett a vizből... -
#15330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én szerintem nem olaj lesz, sőt remélem, hogy nem az lesz. szerintem olajért ennyi hűhó... sokkal egyszerűbben megkereshetnék újra a lelőhelyet. -
#15329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze a derék szinkronkészítők még azt is leforditanák...
ÖMV= ökör magyar vagyok-ra...
de ha tényleg olaj lessz akkor eztán lehet majd kapni Prison Break nevezetű super benzit és gázolajat 1000HUF/L áron, benzinkut plakátján pedig scofildék fognak feszengeni...
am kitudja adigra az 1000huf/l lehet hogy olcsónak fog számítani -
#15328 lol!
Amúgy izgalamas rész volt. Már várom a következőt csak kár hogy van még 2 hét addig.. -
#15327 És elhozzák Szkófildot hogy kiszabadítsa a Viszkist:D -
Seeley #15326 :DDDDDDD hülyék :DDD -
fistful #15325 miért kell neked eltitkosítani a szöveget? -
#15324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, sőt a magyar tv-nézők közül az okosabbak már azt is tudják: a cég = ÖMV... :D -
#15323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MOL ist privatizálni akarják, egy része pedig már nem állami tulajdon... lehet hogy a COMPANY tulajdonában van... :d -
#15322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha igy lenne akkor a cég is zsarolná őt, mondjuk hogy megölik sofiát ha nem adja át a dolgokat, nem mondja meg hol van... vag kinyirja mindegyiket... nem könyörögnének enyit neki, "nem nyalnák ki a picsáját"
michaeléktől is akarnak valamit de ott egyszerű zsarolás megy, nem seggnyalás... érdeke a cégnek hogy wistle kijöjön és joba maradjanak -
Quantumleap #15321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy McGrady köp? Nem hinném, hogy a készítők ekkora önismétlésbe bocsátkoznának. Akkor már inkább megfenyegeti Sco-t, hogy vagy őt is viszik, különben csicsereg.