23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • desigo
    a táskában majd lesz egy halom papír amit senki se fog érteni :)
  • szucsy89
    nah én még csak most jutottam el odáig h megnézzem, nagyon fain rész volt:D:D Bellickes résznél beszartam:DDDDDDDD(ő is). Linc meg mostmár közel van h tukja Sofiát xD jah és fogalmam sincs mi lehet a táskában...
  • tommyg
    látszik a seb, én is egyből azt figyeltem és ott van a heg
  • desigo
    ki akarta venni...
  • II Rocky II
    csak nem bírta kivenni..mert sietni kellett + óvatosnak is kellett lennie.kérdés:Lincnek elmondja-e az esetet,vagy pedig hazudik nekije és Susan mellé áll.lehet utobbi lessz és lessz egy olyan jelenet melyben ezt mondja Sucre: 'sajnálom Linc,de ....... ... ... " könnyes szemmel persze.
  • Rockynhooo
    na zsír... :D már 3an is ugyanúgy gondoljuk :)
  • Attila8805
    Szerintem is.
    Akkor már ketten vagyunkXD
  • N o N a m e
    én is erre gondoltam
  • Rockynhooo
    szerintem meg kiakarta venni mert félteti Mari-t :D de lehet én vok hülye xD
  • Herr Lehrer
    mellesleg felfedeztem egy kurvanagy hibát :D amikor a Bang and Burnban Scofield átveszi a pólóját és látszik a tetkója, teljes egészében látszik az egész, pedig az első évadban csúnyán megégett a háta, és elveszett a tetkó egy része, most meg valahogy még is ott volt :D
  • Herr Lehrer
    asszem akkor
  • II Rocky II
    hanyadik részben kb...talán nem a végén????? én odatenném...:D gy izgalmas....:D
  • Herr Lehrer
    én nem bírtam magammal és beleolvastam egy spoilerbe egyik oldalon, és T-baggel kapcsolatban hát...NAGYONAGYONNAGYONHATALMASNAGY SPOILER KÖVETKEZIK ,OLVASNI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon úgy néz ki , hogy T-Baget elkapják, és visszakerül a Sonába, aztán pedig átveszi a hatalmat, és ő lesz a góré a Sonaban :)
  • hunbasser
    szerintem hülyeség,hogy nem aktiválta a bombát...most betette,és mi van,ha észreveszi??? mert hogy ha nem robban fel Gretchen,akkor bizony észre fogja venni...szerintem az volt,hogy betette,de nem akart túl sokáig egyfolytában nyúlkálni,nehogy feltűnjön Gretchennek,hogy csinálj valamit Sucre.amikor meg másodszorra nyúlt oda,gondolom akkor élesítette.
  • Quantumleap
    T-Bag nem lehet, mert a hírek szerint a 13.epizód végén azt fogjuk mondani: "Igen! Végre visszatért!" Remélem, nem baj, ha ezt nem rakom spoilerbe, elvégre sokan arra várnak.
  • tommyg
    akkor ne nézd!
  • II Rocky II
    mert lehet hogy egy másik vállalat alkalmazottja..:)))
  • Seeley
    szerintem nem a cég emberei...én hiszek az ártatlanságában :DDD
  • Flamer
    azt sejtjük hogy a cég embere.. de hogy mi valójában én azt mégcsak nemis sejtem.. gyilkos vagymi? mer nem értem.. volt vmi gyilkossági ügy és? attólmég nem tudom hogy kiő :|
  • PyRex
    ez is egy vélemény :)
  • Phat Smoker
    még szerencse, hogy megannyi más sorozat közül választhatsz!
  • Winz
    Kész vicc ez a sorozat,dúsítva némi szappanopera elemekkel
  • Rockynhooo
    a lényeg ,hogy kint várja őket Abruzzi
  • II Rocky II
    de ha éjfél van kiirva akkor tartsuk be,vagy az időpontot toljuk visszabb..a feliratot követő nap 18:00ig kb:D
    amugy nem a 173 dollár számit,hanem a szándéka a srácnak,hogy mindenit odaadná ha kivinné Scofield..:)
  • Dave0092
    akkor az T bag lesz, mert a 2. évadban is csomoszor mondta, hogy amig t bag kinn van,és bármit is művelaz ő lelkükön szárad majd.
  • Quantumleap
    Engem még egyszer nem csesznek le ilyesmi miatt.
  • Quantumleap
    Ami az eztán következő epizódokban lehet? Hogyne kellene!
  • N o N a m e
    már nem kell spoilerezni
  • Quantumleap
    Következő epizódokra lehetséges

Azt írják, nem mindenki éli túl a szökést. Nem tudom, ez vajon Sammyre vonatkozott-e, vagy pedig majd valaki másra. Elvégre azt írták, hogy a szökéskor Michael szándékosan valaki halálát okozza, és szerintem az Sammy halála volt.

• PyRex
    nem kell már spoiler szerintem :)
  • Rockynhooo
    az aztán tényleg sok pénz
  • Herr Lehrer
    miért tenné? semmi haszna nem lenne belőle, T-Bag se olyan vadállat már mint volt, hogy összevissza gyilkolászik ész nélkül, csak akkor nyír ki valakit, ha az az útjában áll
  • Timbo
    hát az a 176 dollár vagy mennyi :D sztem nem olyan sok :D de attól függetlenül nem fogja otthagyni az 100% .
  • hunbasser
    vinni fogja,de valami nekem azt súgja,hogy T-Bag kinyírja Bellicket...mondta neki,hogy énekelni fog,ha nem viszik ki,és szerintem az a legkézenfekvőbb ilyenkor t-bag számára,ha kinyírja...
  • II Rocky II
    sztem még vinni fogja a kosaras gyereket..miért is gondolom?
    1.ajánlotta nki a sok pénzt
    2.sokat segített Scofieldnak (pl.keresztes dolog,megszerzni ezt azt..
    3.a szíve nem bírná otthagyni mikor tudja hogy jó gyerek.
    szoval énszerintem őt is elviszi magával.
  • Attila8805
    szerintem ne hamarkodd el.
    Szerintem ennyien se fognak kijutni!
  • desigo
    jah,hogy még csak szerda van
    sorry benéztem...
  • gabo91
    nem hinném hogy bőviti a bandáját
    1. eddigsem tette, mert senkiben se bizik csak T-bagban.
    2. könyeben megtudnák buktatni őt,
    3. ha minden jol megy pár nap és elhuznak, szoval minek a fölös idegeskedés.
    Első évadban abruzzy-t bevették a szökésbe, neki is volt bajdája aki segitett ebben abban de nemtudtak a szökésről, és a BM-en se vettek részt... milett a vége? leváltották ugye abruzzyt, ugyanez volt C-note -val őt is azért verték szarrá mert michaelékel bandázott (franklin örnagy)
    meg aztán michael viszi belicket az egy dolog, viszi t-bag-et mert nem tud mi mást tenni, mahonet is ha minden igaz (bár nemtudom menyire lehet majd megbizni benne, késöbb nem-e nyirja ki, bár a cég szarik rá) viszi wistlert mert vinnie kell, meg persze lecsot mert nincs más választása, de több bünözőt nem fog kivinni....
  • gabo91
    lechero csak egy megtürt személy...
    a népnek vezető kell ő lett az de csak vezető és nem király...
    azért tartotta kezében a sona-t mert minden kemény gyereket kiiktatott játszotta az eszét hogy igy ugy szabályok, de simán meglehetne buktatni.
    Ha most pedig kiderülne hogy nagy spanok ezek akkor bebuknának. igaz hogy az ezredest megölte susan, de nem csak ő tudta hogy miért vitték az "agyperzselőbe" michaelt...
    a raboknak pedi feltünő lenne ha most lechero ezekkel a "senkikkel" haverkodna...
    főleg hogy edig utálta
  • II Rocky II
    öhööö kedden volt felirat:D ez van kiirva: "gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! :)" azaz ma van szerda azaz szerda 23:59 vagy 24:00 vagy 00:00 kinek hogy tetszik..:D
    A lényeg, még nem múlt el!