Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
szvsz semmit nem ástak el,csak minket próbáltak gondolkodásra késztetni 😊

ReaL MaDRid x siempre

Atisz
Számomra az a sorozat jó, ami már szinte függõséget okoz (PB ilyen 😄)... A Lost 2. évadánál én azt mondtam: anyád, na jó akkor ebbõl a kakiból nem nézek többet - és így is lett. Ezt egy jó sorozattal az ember nem tudja megcsinálni. Ennyi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Na kicsit elkanyarodtunk a témától. Például senki nem feszegette még hogy a mi a francot ásott el szkófild a gödörben????? Én speciel nem tudom elképzelni, hogy majd a szökés közben gyorsan megmozgat 1 m3 földet hogy kiszedje azt a valamit.... sztetek???

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

hunbasser
repül a kõ ^^

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
<#vigyor2>akkor jövöhéten lesz a pb kövi része,már azért kezdem várni.😊

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
* december 17-én a 3×12-es résszel pihen le a sorozat (nyilván kapunk
egy b* nagy cliffhanger-t. Ha nem, akkor kiegyenesítjük a kaszát.)
* április 14-én pedig folytatódik a PB a 3×13-mal és szalad bele
júniusba, akárcsak a 24. (Vagyis elsõ körben 13 SCC-epizód lesz.)

forrás:sorozatjunkie.hu

igen,sok-sok idõ.de nem kéne a sirám a köv. 100 hsz-ben.köszönjük!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sweech
10 négyzetméteres sziget? <#wow2>

II Rocky II
igy igaz...az egész film egy 10 négyzetméteres helyen zajlodik le ....hát naon jó😄😛persze azért izlések és pofonok,kinek a pap és kinek a papné

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
tényleg... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ancsie18
Persze, hogy az. És én a Prison Break-rõl is mondtam véleményt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Attila8805
De ez Prison Break topic!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tommyg
szerintem meg mind2 ugyanolyan jó

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
<#bee1> Hát, nem vagyunk egyformák. Nekem a Lost A SOROZAT.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Atisz
A Lost a legértelmetlenebb és legkevésébé érdekes sorozat amit valaha is láttam.

PB ennek szöges ellentéte...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ancsie18
Szerintem eredetileg addig lett tervezve a sorozat, amíg tényleg tudta hozni a színvonalat, tehát kb. elsõ évad 2/3-a. Ott kellett volna lezárni, mielõtt elkezdett volna esni a színvonal. Én már csak a párom kedvéért nézem, mert együtt nézzük a sorozatokat, de annyira hidegen hagy... Már elõre lehet tudni, mi lesz. Semmi újat nem tudnak mutatni. Ha ennek a végén is menekülnek meg, meg jön egy nyomozó, aki keresi õket, megõrülök... <#szomoru1>

Bezzeg a Lost... Óóóó... Lost... (Bocs az offért...)

gabo91
Felõlem huzhatják még jopár évadig...
véelményem szerint pedig az elõs és a második évad egybe tartozik.. mert börtönbe kerül, megszökik, elmenekül (rendezgeti a dolgokat)
a harmadik évadot nézhetjük akár PB2 -nek is...
itt most sona-bol kell kijönni, és itt is lenne mit megoldani...
negyedik évadban elmehetnénk mondjuk ausztráliába kideriteni hogy mivan ott a vizben... meg ezek után fura befejezés lenne az, hogy michael kihozza jamest a sona-ból linc viszi a meghivot neki, hogy gyere öcskös megyünk partyzni, a kopasz ürge meghívott a bulira...
ott pedig michael kezébe nyomják a pezsgõt kezet ráznak a kopasz ürgével
(linc elviszi susant egy gyönge menetre)
kopasz ürge meg susan elmondja hogy sorry saraért, kaptok egy zsák pénzt szevasztok...

áááá ez kizárt, ez ami sosem lessz... se a cég nem iylen se michael... lessz még (lehetne még) üldözés menekülés, stb
meg aztán még nem derült ki semmisem.
Mi sem tudjuk, hogy ki a kopasz csávó michaelék pedig a létezését sem tudják

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Én meg azt mondom, hogy ne legyen klisés hepiend.
II Rocky II
nem ugy gondoltam ,na hanem ugy ,hogy a második évadot lekelett volna zárni hogy sikerült megszökni és az elnök kegyelmet ad nekik és pont.de jó tetszik huzhatják nézni foogm,csak ugy lett volna logikus...😊

24 - Exile -Nov.23

sweech
"már lekellett volna zárni...ez az évad nem kellett volna,most mondom még ugy hogy tetszik azért nagyon"

ennek mi értelme? ha egyszer nagyon tetszik miért akarod hogy befejezzék? ellentmondás ez

szvsz ha ilyen marad a színvonal, "húzhatják" még egy darabig =)

II Rocky II
már lekellett volna zárni...😄 nemjo ha nagyon elhuzzak...ez az évad nem kellett volna,most mondom még ugy hogy tetszik azért nagyon,csak uncsi hogy megint szökni kell.szal lekéne zárni,de sztem ezt is huzzak vinjak még vagy 1-2 évadot fognak leadni mint a 24😄

24 - Exile -Nov.23

gabo91
Egyébként szerintetek elképzelhetõ lenne 4. évad? Vagy "már unalmas, fejezzék b a történetet aztán kész" ? Mi a véleményetek róla?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Én pb mániás vagyok...
houst nézek még. Meg mostanában jericho-t

Mintha csak magam mondtam volna... 😊
a.carkey
Megvan.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezek szerint ezen a héten nem volt. Mikor lesz a következõ rész? (5.)

A medve nem játék.

AntiHero
LOST-ot szeressük jobban mint a PB-t<#rolleyes>

Lehet kövezni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Flamer
nahát.. abba meg belese mennyünk.. arról nagyon durva dolgokat tudnék mondani. amugymeg ezitt a pb topikk szóval..- 😄

http://loal.atw.hu

PB nélkül ki lehet bírni, de a LOST hiányának már jelentkeznek a tünetei... 😄
Flamer
hirozt már amint kijött a felirat megnézem. de abba na következõ részre leszek kiváncis mer Kristen Bell 😄DDD NYAMM 😄

õõ. amugy.. ya. kilehet ezt birni.. nem kell rágondolni. 😄
énse gondotlam rá egész nyáron. nem is hiányzott.. 😄

II Rocky II
vagy akár most aki most kezdi😄 pl én s03e12nél járok most 😄

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
vagy esetleg a Barátok közt xD

na yoo nem flémelek <#idiota>

Fido4life
24 sajna csak jövõre lesz 😞 viszont a Heroest lehet csekkolni ma 😊

hunbasser
😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én nem nagyon bírtam... :\ még most is csoport terápiára járok 😞

gabo91
ha idegösszeroppanást kapunk, akkor sem lessz jövõhét keddnél elöbb...
tavaly alig birtam ki, aztán azon agodtam, hogy a két évad között hogy fogom birni... eleinte számolgattam a napokat, késöbb néha néha eszembejutott... közbe-közbe néztem az elsõ két évadot
utolso pár napban megfeletkeztem róla, és kedden jutott eszembe, hogy tényleg ma kezdõdik a harmadik évad 😄

kilehet birni...
addig örülök, amig lehet várni a következõ részt... kitudja lessz-e következõ évad...<#lookaround>

Rockynhooo
jaja! én se kapok idegösszeroppanást 2 rézt közt 😄

Flamer
ya aszittem letöltöt egy fos fék verziót.. 😄
amugymeg.. izé. hát én nem izgulok. 😄 nem értem mit lehet egy sorozaton igy izgulni. majd yön és kész. :SD nézzetek adig hirózt meg ezt azt.. ugytudom ezen aforumon itt sokan néznem 24-et meg CSI -t.. hát hajrá 😄
van csomo sux sorozat.. 😄

Fido4life
velünk, hogy most egy basball meccs miatt várhatunk plusz 1 hetet

Flamer
veled.

ffxi
Hû de kibasztak velunk 😊

Fákjúal!

II Rocky II
hát töccs le egy pb-et ami a mostani rész lenne és meglátod hogy nem lessz benne semmi😊

24 - Exile -Nov.23

ffxi
😞 télleg? Ne szívassatok...

Fákjúal!

Majd gondolom gyûlnek a fake-ek a torrentoldalakon, a balgák meg töltik õket.<#hehe>
Baseball volt helyette 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ffxi
FOX-on nem adták tegnap?

Fákjúal!

Fido4life
na de remek

Oncsi
😉 nagyon jooo😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
alreg... :\

Flamer
már szinkron van. 😄 dual audio 😄

VinylToy
Ja tényleg a Kellermanos az sokkal jobb!
De amugy minek kérdezed meg, ha már el lett mondva, hogy igen baseball meccs miatt nem vetítették le a részt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."