23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15572 most amúgy megnéztem,és nem volt ott semmi felvett hang,szóval akkor egyelőre még ez is rejtély,hogy miért vették fel...de kell még nekik,csak úgy,mint az a ház is.gondolom ki akarja majd nyírni Gretchent.
egyébként ne felejtsétek el,hogy Whistler neve lehet,hogy nem is Whistler,de nem is Gary Miller...ki tudja,lehet,hogy tényleg McFadden? vagy ha ennyi neve van,akkor csak nem egy szimpla halász,akit egyszer lepénzeltek azt jó tettesz... -
#15571 jahh,pontosan :) -
#15570 Meghaladja a fantáziáját sok dolog:D Amugy általános dolog hogy ien apró sazrokon fennakadnak az emberek, az ordító marhaságokat meg észre se veszik:D De amugymeg ez egy szórakoztató célú kitalált történet nem egy dokumentumfilm ezt nem vágják sokan:D Pl májkül panamában felhuzott kapucniban mászkál álcázandó magát az nem volt furcsa senkinek?:DDD -
#15569 vagy kiderülne már,hogy ő nyírta ki Kellermant...:D
(jaj,bocsánat,nem Kellermant,Kellerman őrzőit,elnézést :D) -
Quantumleap #15568 Derüljön ki, hogy ismerte Abruzzit, és legyen valami fasza visszaemlékezés egy fergeteges Stormare-alakítással! -
#15567 valószínűleg összeszedték a folyóból...:D de tényleg,az bekakó lenne,ha kiderülne,hogy Whistlernek van valami köze a 2.évados történésekhez... :) -
#15566 ja,amúgy digitalizálás.hallottál már ilyesmiről? így csinálnak a vhs-ből is digitális jelet.és nem,nem csak a nasa-nal tudnak ilyet ^^ -
Quantumleap #15565 Megvan! A táskában Westmoreland pénze van! Valaki átpakolta. -
#15564 fogalmam sincs már,hogy mivel játszották le,de nem tudom,hogy hol említettem én telót :) te biztos jobban tudod,magyarázd már el nekem,hogy ilyet hol írtam. -
#15563 nem értem,hogy mit vitáztok ilyen kis szar dolgokon...főleg úgy,hogy lehet,hogy nem is a vízminták vannak a táskában :D amúgy nem a táska miatt kell nekik Whistler,így gondolom.és a táska lehet,hogy teli lesz egy csomó lovettával,de nem feltétlen usd-vel. -
#15562 magnóvaé felveszik... teloval meg lejátsza... analógból hogy csinál digitális jelet... -
#15561 hogyne lennének. pl. titanik roncsainál is csak úgy kotorászgattak.
de ahoz egy nagy hajó kell meg rengeteg cucc, radar miegymás.
wister pedig egy halász aki horgászni szokott meg turistákat szállit ahoz pedig nem kell kutató hajó sonaral meg miegymás...
az okoskodás helyett meg javaslom nézd végig azokat a részeket amiben elhangzik hogy elvitt egy csávot aki mintát vett a VÍZBŐL... és nem a talajbol...
-
#15560 a lövéseket azért vették fel,mert volt egy eksön,nem emlékeztek rá? Lincet bekerítették,de hát ő élelmes srác,és akkor kellett azt hiszem...ha emlékzetem nem csal.akkor játszották le,mindenki befosott,utána előrántotta a fegyót és bedurvult,lelőtt vagy 3 embert. -
#15559 Viszont amit spoilerbe irt az ténleg érdekes, és nem lehet tudni, hogy miért vette fel cukor linc lövését magnóval ott kint a természet lágy övén. És, hogy miért bértelték ki azt a házat. Az én tippem az, mert oda fognak szökni mikor kijutnak a Sonából .... -
#15558 Még mindig nemtom, hogy miről beszélsz. Csak magamat tudom ismételni: Én NEM szídtam a kvízedet, NEM szóltam be csak finoman rákérdeztem egy dologra, amit furcsának találtam... -
#15557 na megyek, majd este RE. -
#15556 Ilyenek is vannak. Igen. Csak nem értem hogy mért kellett ezt így, meg utána beszólni, ha el sem olvastad, és fogalmad sem vol róla. Egyébként meg mi lenne ha inkább beneveznél, és meglátnád hogy tényleg jó. -
#15555 Hát divat ám... Sajnos. Pedig sztem jó ötlet a Quiz, és le is írtam benne mindent ami fontos, csak páran keresnek kifogásokat. -
#15554 Aha, így már értem. Tényleg ne foglalkozz vele, hogy miket írkálok, úgyis baromság minden egyes mondatom.
Meg tudnád mutatni, hogy hol förmedtem rád és hol ítéltem el a kvízt? Nem ítéltem el sehol semmit, csak tapintatosan megkérdeztem, hogy hogy is van ez, hogy kvízt vezetsz róla úgy, hogy nem is követed a sorozatot. Ezzel a kvízről nem mondtam semmi rosszat, csak csodálkozok rajta, hogy ilyenek is vannak. -
#15553 a kvíz miatt mondta,és valamilyen szinten igaza van.
mondjuk az megint más kérdés,hogy ebben a topikban újabban divat lett fikázni vagy indokolatlanul megcáfolni a másikat. -
#15552 Ez utóbbi nem neked szólt, viszont az első mondata akár vonatkozhatna rád is. -
#15551 Meg alapból nem is ismersz, honnan tudod, hogy kinek milyen elfoglaltságai vannak. És mért kell azért b-szatni másokat, mert nem ott tartanak, ahol te. -
#15550 ja értem...biztos van olyan is.:D amugy tanárom is lesi és midnen héten megnézi..de okés vágom,csak érdekes hogy nincs 1 héten annyi idő hogy megnézd:D mert gondolom akkor tv-t se nézel:P arra gondoltam ezzel hogy énnekem ha nem volna időm de tv-ben megnéznék egy filmet akkor inkább a PB_et nézném meg.mind1 amugy... -
#15549 #15537 illetve #15538. Én utalok, csak ném értem, hogy mért kell egyből ráförmedni az emberre, és mért kell egyből negatívan értékelni. Először el kellett volna olvasnod a Quiz leírását, aztán utána elítélni. Ennyi. -
#15548 1. qrvára rávagyok gyógyulva a gépemre és biztosan egész nap b@szom, ha hetente rá tudok szánni 43 percet (megnézésre)+2 percet (leszedésre+feliratra), hogy megnézzem a legújabb szökés részt. Ne tetézd a faszságaidat.
2. sztem törölve lett. vagy meg tudnád mutatni, hogy melyik hsz melyik részére gondolsz? vagy akkor írd le amit modnani akarsz, ne utalásokkal beszélj, ami ráadásul már nem léteznek, htx. -
#15547 Ez ugy van, hogy én már az első és második évadot láttam. A 3. meg megvan az összes 10, amit edig leadtak, csak nem mindig adja az időm nézni. Már érted? -
#15546 1. Csak feltételezem, hogy te jól rá vagy gyógyulva a gépedre, én viszont nem azzal töltöm el az egész napom, hogy itt ülök, és még ha lehetetlen is, akkor is letöltöm az összes részt. Alapból is mki aki nézi a 3. évadot, sokkal előrébb van, mint aki a TVben nézi.
2. Olvass vissza ha érdekel -
#15545 jaja ebben így én is egyetértek...egy igazi fan ott tart ahol a sorozat:D de amugy seesee te hogyhogy még a 8dik résznél vagy?most kezdtel el nemrég nézni elejétől a végéig vagy hogyisvanez?:)) -
#15544 Mit is? :S -
#15543 Csak feltételeztem, hogy aki ekkora szökésfan hogy oldala van és kvízt vezet róla, követi a sorozatot. -
#15542 A 8. részt nem láttam című fejezet pedig a 3. évadra vonatkozik, szal ha ennyire be akarsz szólni.. Mindegy.
- Pyro megfogadom a neked írt tanácsom - :D -
#15541 Kicsit érdekes, hogy te meg végig sem olvasod a leírást... Előbb gondolkodj, aztán a többi. Ott le van írrva, hogy 3 forduló, és a harmadik forduló is csak a második évad részeit fogja tartalmazni. Okoska. -
#15540 Kicsikét érdekes vagy. Úgy akarsz kvízt vezetni a sorozatról az oldaladon, hogy még csak nem is követed és most nézed csak meg a 8. részt? :) -
#15539 Helyes döntés. Egy kérdés: nem tudom, hogy hol kell az adatlamon szerkeszteni.Nem tudnád elmondani? Thx :) -
#15538 én is ezt kérem: ne foglalkozzon velem :) htxvm!
szerk: inkább kitöröltem... nem ér annyit -
#15537 Pyro, nyugi, sok jó ember kis helyen is... Nem kell vele foglalkozni :) -
#15535 Ha abba teszem az a baj, ha nem teszem az a baj.... Most téged mért zavar, hogy abban van? -
Quantumleap #15534 Ezt nem kell spoilbe tenni. -
#15533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most tartok a 8. résznél, de nagyon durva lett a helyzet. Nem is értem már. Whistler nője meg fog halni? Meg vki magyarázza el, hogy miért vette fel Linc és Sucre a lövések hangját? -
#15532 :OOOO
punyó lesz! :O