23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15531 :DDdd -
#15530 buvárruha:) add már fel tényleg!!! Vannak gépek,amikkel lemennek és talajmintát veszenk,iylen robotszerű gépek!! de nem okoskodok tovább.....
Ez a tied:
[IMG][/IMG] -
#15529 A:SD_ASdasdasdasdsa -
#15528 :DDD Add már fel, egyre mélyebbre mászol a butaságodba:D -
#15527 -
#15526 Whistler nem hiszem hogy nagyfőnök lenne mivel Susan/Gretchen amikor bennt járt nála a börtönben leosztotta mint a pitsa, az ember meg azé' a főnökével nem beszél így. LJ meg akármikor megtudhatta, hogy ki az a Sára(R.I.P.), plusz a TV is tele volt vele, hogy segített a szökésben, plusz a videófelvétel amit Májkül meg Link csináltak Kellerman(R.I.P.) segíccségével, abban is beszélt Szkófild Sárához, amit LJ akárhol láthatott, szal....
Westmoreland macskája él -
#15525 tényleg... hogy te milyen okos vagy...
lehet közet, hordalék vagy bármi, de nem sűrün fog mintát venni az óceánbol az is biztos.
mielött jönnél hogy létezik búvárruha,... létezik nyomás is...
-
Seeley #15524 mikulás tuti nem, Mahone is megtudta már hogy nem létezik :D -
#15523 oceannak mi van az alján te? mikulás? talaj !!!!(!!)-->talajminta -
#15522 na jó van má, én viszek itt szint az életetekbe :)) -
#15521 köszi szépen. -
Seeley #15520 :DDDD
(mondjuk az tény, Sco megígérte...)
De én az elméletemet komolyan gondoltam (no nem amiben a macska is szerepel :P) -
#15519 mennyi játékpénz :) -
#15518 kösz -
#15517 1 1 send
elküldtem, hátha...:) -
#15516 oké,ha te mondod
"féjről" ezt hírtelen férj nek olvastam :SDASD summy..az meg sammy akarna lenni?:D! -
akdestroyer #15515 ....Az utolsó részben a kopasz fószer le fogja húzni a maszkot a féjről, és igazából ő Westmoreland, és így áll bosszút Michaelen amiert nem látogatta meg a lányát. Whistler is lehúzza a maszkot a fejéről, ő pedig Westmoreland macskája, ezért akarják annyira kihozni....
na ezt übereljétek..... -
#15514 kiaz a summy?? meg miaz hogy edzik?? -
#15513 "a zene cime mikor edzik summy" ;D -
#15512 váó van ám itt spam,off..:D majd törli elvileg a hg..vagyis kéne nekije..:D (H) :D
#15511:ez meg mi lenne amugy? -
#15511 Ha nem látszódna semmi akkor még1x:
-
Seeley #15507 nem hiszem hogy végig bevolt ragasztózva a szájuk, gondolom csak amikor forró volt a talaj...nagy valószínűség hogy a többi időben egy helységben voltak és minimum sustorogni azért tudtak... -
Seeley #15506 neeem, Whistler nem fő co.
meg most komolyan? kinem szarja le, láthatóan megy nélküle is a cég (ha ő lenne a fő co.-s, de nem ő az), ergo szimpla vezetőségváltás és hagyni megrohadni a Sonaba :D
Kellerman meg persze h él, együtt söröznek Sarahval és nevelik Whestmorland cicmóját :DD so sad :D -
Seeley #15505 nah igen, kétlem hogy a böröndben pénz van...ugyanmár, túl sok kiadás és kockáuzat a cégnek az.... -
Seeley #15504 szerintem Whistler ügynök, valami hárombetűs cégnek ugye, majd lesz flessbekk ahol szexis öltönyben akciózik (special thx :DDD), és undercover mission volt neki, halászás h a cég látómezejébe kerüljön, azok valóban felbérelték ugye...és ő meg ellopott valamit, ami a cég lebukását veszélyezteti...
de mivel most böriben van (so sad) a cég kiakarja hozni, nem kinyiffantani (nyilván nem megsimiznu buksiját, azt majd én), hanem hogy a cuccost (amiről még nem tudkuk mi) visszaadja..
a hárombetűs cég hatásköre meg nem ertejd Panamába, veszélyes mission ez
ez én tippem, lehet egyetérteni :D -
Seeley #15503 :DDDDDD idióta :DDDD -
#15502 kösz -
#15501 LJ találkozott Sara-val. Amikor elkapták őket és pl. Linc megtalálta a rejtekhelyet (3. rész) akkor is együtt volt Sara és LJ. -
#15500 Mobb Deep - Put 'Em In Their Place -
#15498 A legroszabb dolog amikor a butaság akareterővel párosul:D -
#15497 ez az...
nos nemszámit kivolt vagy kicsoda, ha kihozzák mennek ausztráliába. Susan álnéven dolgozik. Wistlert leültették gyilkoságért. Ha kijönne akkor nehézkes lenne elhagyni az órszágot, ezért az útlevél. Valahogy elkell menniük ausztráliába. (bár nem hinném hogy a cég ne tudná kivinni...) de majd kiderül -
#15496 kicsikét végig kellene nektek is gondolni a dolgokat. aztán nem csak önfejüen játszani az eszeteket hogy ha egy ellenem hangolodik akkor ti is olyanra változtatják a véleményt nehogy különcök legyetek...
csordában élő állatok követik egymást...
-
#15495 ha kivülálló személy akkor honnan tudta Susan nevét?:D mert mért hazudott Scoéknak??:D belső személy ez tuti kivülállóként nem kamuzott volna annyi mindent össze..de majd kiderül..s most jut eszembe hogy hétfőn nem is less z rész:(((( -
#15494 na ja aztán néha a kéthét egy igen sürű táv :) a hónapokhoz képest -
#15493 nem értem ezzel mire akarsz kijukadni...
-
#15492 na majd kiderűl .... egy szó mint száz .. ilyen sorozatot még nem láttam, hogy 2 hetente adnak le egy részt, ez már lassan szokássá válik náluk. -
#15491 Bocsi, de nemhinném hogy előre fizet a cég. Nem egy családcentrikus vállalkozás.
Miféle csajt vitt el? Egy csávot vitt el valahová, aki vizből mintákat vett, majd jöttek a cég emberei és fagatoztak.
Az pedig hogy nem hallgatta végig michael és mahone annak megvan az oka, össze vissza hazudik nekik. A céghez pedig nem anyi a köze hogy kivüláló személy aki kell a cégnek ezért kihozzák. Mivel susan valódi nevét is tudta. stb. -
rokker4life #15490 itt aki meg akar vmit magyarázni az te vagy... akkor fasságokat írsz hogy már fáj... -
#15489 na igen , ez meg a másik :D -
Dave0092 #15488 Ezek szerint akkor 3 évad ota még senkisem volt wc-n, sohase szart semelyik, senem evett/ivott. Sőt még TV-tse nézett, meg még géphez sem ült. Grat a logikádhoz