23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15636 meg akartam nézni, de amint elindítom, kijön egy ien pókeres oldal... -
#15635 friss anyag.. 2 új riport alexel és t-bag -el ... erősen spoiler :) ... -
#15634 Megeshet :D, de valyon honnan lehet meg neki? Befolyása van az USA-ban. ;) -
#15633 szerintem arra akart most utalni, hogy neki megvan az egész session 3 :) és most avval akarja ezt alátámasztani, hogy " Ha valakinek kell a sorozat, nekem minden rész megvan" -
#15632 De! Már meg is néztem őket! (Szerencsére) -
#15631 van olyan kinek nincs , pl SeeSee nek sincs minden része meg :DDDDD :PPP -
#15630 Szerinted kinek nincs meg minden része egy Prison Break topicban ami az USA részek szerint megy? :) -
#15629 Milyen sorzatok pl? -
Gudakes #15628 Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, nekem minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok), de ez a kedvenc! :) -
#15627 én nem tudom, tényleg ilyen buta emberek vannak itt? pár hozzászólással lejjebb lett kiemelve, hogy no warez... ^^ -
#15623 lol! Jó az aláirásod :D -
#15622 Hopp tényleg, pedig nem amiatt! Tényleg nem! :) -
akdestroyer #15621 jovan nekem sikerült kikerülni hogy töröljenek spammelés miatt :D:D:D
tessék csak nézni az aláírást... :D:D:D -
#15620 de ez pontosan kimeríti a warez fogalmát :)
ráadásul nem én találtam ki, hogy az sg fórumaiban nem lehet warezolni (torrent, vagy direkt letöltéshez linket adni, programokhoz crack-et, stb.), hanem egy elfogadott szabály. -
#15619 egyetértek, plusz a "warez" miatt sem értem miért kell anyázni, Magyarországon élünk ugye 99%-unk csak letöltve tudja meg nézni az éppen aktuálist részt, mivel rávagyunk kényszerülve.. ezt nem igazán nevezném wareznak. -
#15618 gyerekek: nekem nem KELL házigazdának lennem, ha valakinek baja van, szóljon a mod topicban és ennyi. de itt ne flémeljünk már arról, hogy mikor mit törlök, stb. a sima poénokat nem törlöm, de az értelmetlen spam-et igen. vita lezárva, minden további hasonló hsz-t törölni fogok (igen: ilyen szemét vagyok :)
gyk: ez nem "basztassuk a házigazdát" topic (arra ott van a privát üzenet), ez nem "3 évesek viccelődnek a sorozatról" topic, szerintem akik beesnek ide, ugyanezt gondolják. mehetnek poénok de ne essünk már át a lovacska túloldalára. uff, én beszéltem. :) -
#15617 Jó hát persze, ebben is van valami, monnyuk tegnap este én is benne voltam ebben a viccelődés dologban. És tök jó volt, meg minden, de most hol beszéljük meg ha nem itt. Ebből is látszik, hogy szeretjük a fórumot :D -
rokker4life #15616 egy bizonyos határig mehet a viccelődés is... -
#15615 Fiygi, szerintem azért nem muszály ugy működnie egy fórumnak, hogy csak arról van szó ami volt, meg mindenki tök szabványosan ugyanazt kell hogy írja. Mértne lehetne egy kicsit viccelődni? És az üzit ne vedd beszólásnak, mert egyálatlán nem annak szánom. Csak ez is egy vélemény :) -
#15614 ja igy igaz..kössz ez meg a te nézőpontod.
Nem voltam felháborodva,(gondolom rám céloztál)csak leirtam a véleményemet. -
rokker4life #15612 ez elég szánalmas már amit itt megy, leírta PyRex hogy baromságokat hagyjátok abba, erre folytatjátok, és még van aki felvan azon háborodva hogy ki lett törölve a sok fasság, ez itt a pb topik lehet beszélni pbről normális keretek közt... de ti már átmentetek hülyeségbe... PyRex pedig tökéletes hg, ugy csinálja ahogy kell. -
#15609 Jóétvágy :D -
#15608 :D Ez kész (IkSzDé) -
#15607 és azért gurult be mert félt hogy rájövünk kiis ő valójában.ahogy mondod :DDD ja jol teted nem lehetett kihagyni.ha törli is de legalább már láttuk páran:DDDD bocs h ezt meg én irtam ide. -
#15606 lehet PyRex a Company főnöke :DDD
(na jó tudom ez most olaj volt a tűzre, de ezt egyszerűen nem hagyhattam ki bocs :D ) -
#15604 Végülis, egy részről megérthető a törlés, mert mikor fórumot regisztrálsz, akkor kiírja, hogy mik a mod dolgai :S -
akdestroyer #15603 :):):) -
Quantumleap #15602 Én most elsősorban az általam írt poénra gondoltam. Az azért mégse ugyanaz volt, mint a Michael anyja LJ, meg hasonlók. -
#15601 ez most ugye nem komoly kérdés volt? szerintem a poénon lehet röhögni, ez viszont nem volt más, mint: spam-spam-spam-egg-sausage-spam....
érted, ha valaki benyög egy ilyen poént azt nem szoktam törölni, de hogy 30 hsz-en keresztül mennjen az idiótábbnál idiótább viccelődés (ami mégcsak nem is volt vicces)... na nee. De ha nem tetszik, hogy töröltem szívesen átadom a házigazda szerepét.
-
Quantumleap #15600 De most őszintén:
A poénkodásokat miért kell kimodizni? Bunkózásokat megértem, na de ezt... -
#15599 végre kiélhettem magam :) -
#15598 na srácok nem kell túlzásba vinni a dolgokat, most már álljunk le ezzel a mókával :D -
#15590 Abruzzi az rtlklubbon:DDDDD -
#15589 Ozt kész is szökés :D -
#15583 Scofield a Co. főnöke -
Quantumleap #15582 Akkor egy abszurd abszurdum:
A Company igazi főnöke T-Bag foxos haverja, akire rákente az őr meggyilkolását. xD -
Quantumleap #15581 Látom, már esik lefele az ékszíj. -
#15580 na az könnyen meglehet -
#15577 Tényleg, és mi van a hűtőtáskával?
Lehet az van benne a bőröndben -
#15573 a sok szpemet tessék befejezni. köszi.