Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
2. ez NEM egy USA fórum, itt MINDENKI tudja, hogy a szökés az a pb 😊
3. éppenhogy te kötöttél bele abba, aki szökésnek írta..
4. még egyszer valaki beszól akárkinek a sorozat angol / magyar címével kapcsolatban azt kivágom. eléglegyenmá!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
mellesleg osztálytársamnak én is szökésként emlegetem,mert õ így ismeri(elõször az rtl klubon kezdte el nézni,aztán mostanra már õ is töltögeti le keddenként az új részt),egyszer próbáltam neki úgy mondani,hogy prison break,hát nem nagyon akarta megmondani.
itt fórumon persze pb marad nekem mindig.
(de amúgy ki nem szarja kedves gabo91,hogy ki minek hívja,az a lényeg,hogy tudjuk,hogy mirõl van szó,nem?)
ReaL MaDRid x siempre
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Amikor elkezdõdött az abc-n a Desperate Housewives, ezen a néven ismertem és szerettem meg. Késõbb a tv2 elkezdte Született feleségek néven adni. Ma már én is így hívom. Mégis, amikor le akarom tölteni vagy utána akarok nézni a neten, mai napig a Desperate Housewives-ot írom be. De soha, egy percig sem éreztem, hogy ez ne ugyanaz lenne, sohasem okozott törést bennem, hogy két neve van. Aminek csak lehet, a magyar ember magyar nevet ad, ahogy a török törököt. Mert így sokkal könnyebb beszélni róla, és beilleszteni a mindennapjaiba. De attól még mindnyájan tudjuk, mirõl van szó.
Ha akarod, hívd csak Prison Breaknek, de ne köss bele senkinek, amiért Szökésnek hívja, hiszen te is, és mindenki más is tudja, mire gondol, hát akkor meg mi a probléma? A névnek pont az a lényege, hogy jelöljön valamit és ha a Prison Break és a Szökés név mindnyájunk számára ugyanaz jelöli, akkor mégis mi kivetnivaló lehet abban, hogy egyik így hívja, a másik meg úgy?!
24 - Exile -Nov.23
EEE 1899
24 - Exile -Nov.23
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de sztem fake
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ezmost fék?.o nemugyvolt hogy nem lesz most a héten?:o
http://loal.atw.hu
(btw nem lehetne torolni az utobbi par tucat, ezzel kapcsolatos kommentet? Vagy ezen fogunk lovagolni a kovetkezo het napban?)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha végigolvastad volna a hozzászólásom akkor láttad volna hogy mivel kezdtem "PRISON BREAK a neve" ezt követõen még egyszer leirtam hogy prison break, és harmadszor nem volt kedvem leirni ezért rövidittettem...
de ha irsz egy amerikai fórumra hogy szökés akkor elküldenek a ...-ba, de ha netán PB-t irsz akkor 90%-hogy tudni fogják mirõl van szó...
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#wave>#wave>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
igen itt lehet megértik, de akkor írj egy külföldi (angol/amerikai) forumra hogy szökés... aztán majd megkérdezik hogy W.T.F.?...
szarom rá hogy mit gondoltok az a neve akkor az a neve...
de az rtl -es topikba hivhatod szökésnek meg prison break -nek is mert ha jól tudom még mindig úgy hirdetik rtl-en hogy Prison Break - a szökés...
amugy nem kötök bele mindenbe, csak ha észreveszem akkor szolok,néha..😊
24 - Exile -Nov.23
csak tom h mindenbe beleköt amibe lehet 😄😄
amúgy a 2 órás rész hogy lesz? egybe nyomják az egészet, vagy meglesz 2 külön részre bontva?
Rocky látom még ilyenkor is vág az eszed 😄😄😄
szerkesztve: Hunbasser,egyre gondoltunk most😄
24 - Exile -Nov.23
akkor márpedig hétfõn börtöntörés/börtönbõl valo kitörés szokott lenni!
nem pb, hanem prison break... <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
prison break a neve... Egyébként a téma címe is azt bizonyitja... Prison Break FOX... fox-on pb van és nem szökés...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
szökés az rtl-en van...
de amugy egy hét múlva lessz dupla epizód (6-7 egyben)...
24 - Exile -Nov.23
(A hang egyébként Mucsi Zoltáné, persze ahhoz hogy ezt vki értékelni tudja, ahhoz legalább egy 90-es évekbeli elmebeteg Jancsó filmet látnia kellett volna 😛)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
24 - Exile -Nov.23