23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15855 egy kis vicces PB videó :D -
#15852 pontosabb linket nem tudsz adni?mert nme találom :S -
#15851 Itt egy promo ami a Super Bowl közben adtak.Fox/Nfl promoknál találjátok. -
#15850 még egy kis promó videó szökés 11 rész + Terminátor izelitő ... -
#15849 Sztrájk jelentés és egy kis új 11. rész promó videó ... egészségetekre :D -
#15848 Hát én nem, az biztos. Ne meg az hogy Belick kapja a második legtöbbet? LOL XD -
#15847 az ám :D ... és persze Sco a legkevesebbet ... tood ki hiszi el :D -
#15846 Ki kapja a legtöbb rajongói levelet? "Én" :) Milyen szerény az emberünk :) -
#15845 Újabb extra Lincolnal ... -
Quantumleap #15844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra azért kíváncsi vagyok, hogy T-Bag miként lesz úr a Sonában. Az őrök csak úgy odaadják egy elkapott szökevénynek a kánaánt, ami azelőtt Lecheroé volt? -
#15843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OK.tisztelt nagyurak xD() egyetértek amit Quantumleap mondott:) -
#15842 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh , neeeeee. Ez kegyetlen. Gratulálok. -
#15841 TUTI
"SPOILER: mindenki használja a spoiler taget a legfrissebb (USA-ban vetített) epizódhoz megjelenő felirat napját követő nap éjfélig!
(gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! :)" -
Quantumleap #15840 Vigyázz, mert lehordanak a spoilerezésért! -
Quantumleap #15838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Sucre is a Sonába fog menni, máskülönben nem maradna érdekes a Sonás szál. (Bár az évad elején azt mondták, hogy a Sonába csak a veszélyes, kezelhetetlen bűnözőket viszik.) Lechero tuti megmurdél, Bellickre nincs tippem. -
#15827 erre azért kiváncsi leszek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag shows Sona who’s boss; and a familiar face enters Sona as another leaves it in a body bag -
#15825 Wooooow. Komoly. Már alig várom ezeket a részeket :) -
Quantumleap #15824 Asszem, itt még nem volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Episode 11 "Under and Out" Spoilers
NEW! The escape attempt succeeds for some, if not all, of the escapees, and those who make it receive assistance on the outside from an unlikely source. But one escapee inadvertently leaves something behind. Michael finalizes plans for the tunnel escape but his fellow plotters begin to turn on him. Sofia is threatened. Whistler contemplates a betrayal.
Episode 12 "Hell or High Water" Spoilers
NEW! Michael, Whistler, Mahone and McGrady escape from Sona but not everything goes according to plan. The exchange is compromised. Source: PBElite
Episode 13 The Art of the Deal Spoilers
Airs Feb 18, 2008
In the Winter Finale of PRISON BREAK, Michael and Lincoln must hand Whistler over to Susan in order to save LJ and Sofia’s lives; Mahone seizes a golden opportunity; T-Bag shows Sona who’s boss; and a familiar face enters Sona as another leaves it in a body bag
-
#15823 de kihalt a topic ... -
#15822 Amugy, Popey szoktatok venni TV műsoros újságot? Mert végülis csak az összesbe volt benne, hogy évadzáró epizód :) -
#15821 a mai nap postja -
#15820 ROFL :D azért, mert vége az évadnak, btw 2hét múlva lesz, igaz?:D am aki nem nub(noob akkor szenvedjen, és várja a tv-be ;-) ahelyett, hogy letöltené..nah jó én is megfogom nézni szinkronosan..de itt is megnézem, mert Érdekel :DD XD -
#15819 :D -
#15818 most miért állítod azt,hogy mi nem tudjuk,hogy miért? :\ -
#15817 pf, mer vége lett vajon mér:| -
zotja #15816 XD lol :D -
popey2 #15815 jövö héten szerdán nem lesz SZÖKÉS az RTL-en nem tudjátok miért
-
#15814 :D -
#15813 JÓ! -
#15812 sosem lehet biztosra tudni,mert olyan is volt,hogy csak 10-re lett kész,meg olyan is volt,hogy már délre kész volt. -
#15811 Aham, akkor kedden megnézem a 11.-eik részt a 3.évadból..:) Felirattal :D -
#15810 2-3 körül már lesz -
#15809 hétfőn nem nagyon fogod megnézni a 11.részt...:) kedden esetleg.délután 5-6 körül talán már felirat is lesz. -
#15808 OK.Thx..elég kemény dolog megy a Sona börtönbe vagy mibe..:) btw amikor mennek be a rendőrök, hogy letérdelnek :D
am már a 3évad 7.részénél tartok, már a szemem jojózik, az olvasástol..:) majd holnap a 3részt, hétfőn a 11.et megnézem.:) -
Seeley #15807 igen, mi már tudjuk mi van Sona-ban :DD
Lost negyedik évadnyitó meg überjó, 8hónapja első új rész, majdnem elfelejtettem mennyire legjobb sorozat az. -
#15806 valami újdonság, én nem találok semmi extrát ... :) -
#15805 és Linkoln = Lincoln :) -
TottiZsolt #15804 sara = Sara -
#15803 shara = sara -
#15802 Jah ok semmi...Shara feje..ok... sry