Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy valaki leirná ami az 5ik rész végén volt,mert nem nagyon értem mért lenne az õr a kezükbe ha megszerzik azt a szart
ancsie18
<#banplz> <- Ez mit jelent ez a jel? Sose értettem...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

PyRex
1. nem beszóltam, vicc volt, ott volt a smiley.
2. ez NEM egy USA fórum, itt MINDENKI tudja, hogy a szökés az a pb 😊
3. éppenhogy te kötöttél bele abba, aki szökésnek írta..

4. még egyszer valaki beszól akárkinek a sorozat angol / magyar címével kapcsolatban azt kivágom. eléglegyenmá!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
köszönöm szépen 😊

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Boldog szülinapot HunBasser!!!<#integet2>

hunbasser
köszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
meg ottt...Boldog Születésnapot Kívánok...😄

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
ma house lesz:S

Yo, Bitch!

hunbasser
ott a pont.

mellesleg osztálytársamnak én is szökésként emlegetem,mert õ így ismeri(elõször az rtl klubon kezdte el nézni,aztán mostanra már õ is töltögeti le keddenként az új részt),egyszer próbáltam neki úgy mondani,hogy prison break,hát nem nagyon akarta megmondani.

itt fórumon persze pb marad nekem mindig.

(de amúgy ki nem szarja kedves gabo91,hogy ki minek hívja,az a lényeg,hogy tudjuk,hogy mirõl van szó,nem?)

ReaL MaDRid x siempre

ancsie18
Az EZTV-n sincs fent még új rész, úgyhogy máshol sem lehet.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
A Prison Breaket én is mai napig Prison Breaknek írom (95% anak is mondom, kivéve ha olyannal beszélek, aki a tv-ben nézi és nem ismeri az eredeti címet), ezért egy másik példával élnék.
Amikor elkezdõdött az abc-n a Desperate Housewives, ezen a néven ismertem és szerettem meg. Késõbb a tv2 elkezdte Született feleségek néven adni. Ma már én is így hívom. Mégis, amikor le akarom tölteni vagy utána akarok nézni a neten, mai napig a Desperate Housewives-ot írom be. De soha, egy percig sem éreztem, hogy ez ne ugyanaz lenne, sohasem okozott törést bennem, hogy két neve van. Aminek csak lehet, a magyar ember magyar nevet ad, ahogy a török törököt. Mert így sokkal könnyebb beszélni róla, és beilleszteni a mindennapjaiba. De attól még mindnyájan tudjuk, mirõl van szó.
Ha akarod, hívd csak Prison Breaknek, de ne köss bele senkinek, amiért Szökésnek hívja, hiszen te is, és mindenki más is tudja, mire gondol, hát akkor meg mi a probléma? A névnek pont az a lényege, hogy jelöljön valamit és ha a Prison Break és a Szökés név mindnyájunk számára ugyanaz jelöli, akkor mégis mi kivetnivaló lehet abban, hogy egyik így hívja, a másik meg úgy?!

II Rocky II
woow...amugy Flamer a fakere visszatérve..😄 csakis az lehet mert ha igaz is lenne akkor is holnap kéne hogy kint legyen mivel ma (holnap) adják le.😊

24 - Exile -Nov.23

bubu13
Hoppa mielött belekötne Gabo 91 a ma az Amerikára vonatkozik nálunk holnap hajnalba lenne

EEE 1899

bubu13
A legjobb az lenne hogy ma dupla rész!

EEE 1899

elvileg nincs már baseball mert söpréssel nyert a Sox, az a kérdés, hogy akkor most lesz a héten PB vagy mostmár mindenképp marad a jövõheti dupla

II Rocky II
100% hogy fake,hiszen jövõhéten dupla epizod jön,szal most meg baseball megy majd a foxon,igy minden bizonnyal egy kamu vmit tartalmaz a file. 😊o

24 - Exile -Nov.23

gabo91
99,99% hogy kamu...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Flamer
rákszedi mer sztem isaz.. 😄

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
😮 szedd le és megtudjuk 😄
de sztem fake

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Flamer
Prison Break S03E06 HDTV XviD-CAPH
ezmost fék?.o nemugyvolt hogy nem lesz most a héten?:o

http://loal.atw.hu

PiszkosFred
Az eg szerelmere, ez egy magyar forum, nem amerikai. Felfogtad remelem - a .hu a vegen esetleg segithet. Aki a nemzetkozi vizeken szokes-t ir pb helyett, az magara vessen. (bar ketlem, hogy volt e mar ilyen eset egyaltalan) Te most tenyleg ennyire hulyenek nezed az embereket, hogy itt es most kell "tanitanod" oket?

(btw nem lehetne torolni az utobbi par tucat, ezzel kapcsolatos kommentet? Vagy ezen fogunk lovagolni a kovetkezo het napban?)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bubu13
De egy Amerikai fórumra nem így irnék
Így jó : Prison break?

EEE 1899

gabo91
...Most egy érdekes hleyzet áll fent... te beszoltál, kötekedsz, én ha visszairok akkor törlödik a hsz-em...

Ha végigolvastad volna a hozzászólásom akkor láttad volna hogy mivel kezdtem "PRISON BREAK a neve" ezt követõen még egyszer leirtam hogy prison break, és harmadszor nem volt kedvem leirni ezért rövidittettem...
de ha irsz egy amerikai fórumra hogy szökés akkor elküldenek a ...-ba, de ha netán PB-t irsz akkor 90%-hogy tudni fogják mirõl van szó...
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#boxer><#wave>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
#13900, #13901 nincs igazatok... kötöszködés vagy sem az a neve B+
igen itt lehet megértik, de akkor írj egy külföldi (angol/amerikai) forumra hogy szökés... aztán majd megkérdezik hogy W.T.F.?...
szarom rá hogy mit gondoltok az a neve akkor az a neve...
de az rtl -es topikba hivhatod szökésnek meg prison break -nek is mert ha jól tudom még mindig úgy hirdetik rtl-en hogy Prison Break - a szökés...

II Rocky II
há csak külön...😊
amugy nem kötök bele mindenbe, csak ha észreveszem akkor szolok,néha..😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
istenmencs <#idiota>

csak tom h mindenbe beleköt amibe lehet 😄😄

amúgy a 2 órás rész hogy lesz? egybe nyomják az egészet, vagy meglesz 2 külön részre bontva?

hunbasser
"Rocky látom még ilyenkor is vág az eszed 😄😄😄"

együtt ittatok? ^^

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
nem iszok többet vodkát <#idiota>

Rocky látom még ilyenkor is vág az eszed 😄😄😄

II Rocky II
<#nevetes2>,de nem kedd hajnalban? mármint helyi (hazai) idõ szerint 😄
szerkesztve: Hunbasser,egyre gondoltunk most😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
nálunk kedd 😛

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
akkor ha börtöntörésnek mondom az yoo ? abba nem kötsz bele? :S
akkor márpedig hétfõn börtöntörés/börtönbõl valo kitörés szokott lenni!

PyRex
"fox-on pb van és nem szökés"

nem pb, hanem prison break... <#mf1><#mf1><#mf1>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PiszkosFred
Tenyleg fejezd be ezt a szokes/pb hulyeseget, a vilagon semmi ertelme. Mindenki annak hivja aminek akarja, szive joga. Itt a topikban akarminek is hivja az illeto, a FOX fele friss reszekrol van szo. Te is tudod, a topiklakok is tudjak, aki ide bejon az is tudja a tema nevebol - sz'al teljesen felesleges javitgatni a tobbieket. Koszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tommyg
nemérdekel, akkor se kell csipkelõdni a másikkal, énis szökésnek hívom hiába a harmadik évadot nézem a foxon, felõlem lehetne krumpli is a címe nem a címe miatt szeretem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
nem kötekedés...
prison break a neve... Egyébként a téma címe is azt bizonyitja... Prison Break FOX... fox-on pb van és nem szökés...

tommyg
fejezd már be ezt a kötekedést<#lama>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
holnap hétfõ... hétfõn pedig a FOX-on PRISON BREAK szokott lenni...
szökés az rtl-en van...
de amugy egy hét múlva lessz dupla epizód (6-7 egyben)...

AntiHero
nem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bubu13
Most lesz holnap Szökés?

EEE 1899

II Rocky II
most nem azért de ebbe mit értékeljen az ember mikor csupa káromkodás az egész,néha néha pont elvan találva ,de van mikor akkor is megy a káromkodás mikor a szinésszek kussba vannak...😊 de mondom van akinek tetszik annak egészségére.

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Szerintem kurva nagy, ne törõdj a negatív kritikákkal 😄

(A hang egyébként Mucsi Zoltáné, persze ahhoz hogy ezt vki értékelni tudja, ahhoz legalább egy 90-es évekbeli elmebeteg Jancsó filmet látnia kellett volna 😛)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

AntiHero
Az baj hogy nem tudjátok ki aszinkron hang ezért nem érékelitek. Nem sértõdök meg ezért.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hunbasser
az nem baj,ha van benne egy-két káromkodás,de ennyi...

ReaL MaDRid x siempre

Fritz Von...
Szerintem az ilyesmit ezentúl ne reklámozd... Csodálatos szellemi képességek kellettek a szöveghez.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ettõl függetlenül tartom, amit mondtam. A legtöbb szinkronparódia ilyen.
Chrisx
A szöveg egy másik filbõl van, ha azt nem láttad nem is fogod érteni.

Sose értettem, hogy mi a vicces az efféle szinkronparódiákban, amik másból se állnak, mint "f*sz*m"-ozásból meg "b*szdmeg"-elésbõl. Manapság már luxus gondolkodni valami színvonalas poénon?<#szomoru1><#shakehead>
II Rocky II
ahogy mondod..a gáz,hogy kb 5 szóbol áll az egész egy két kötõszó hozzá és kész....:S,dehát ízlések és pofonok,van akinek tetszik annak egészségére..

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
tényleg elrontja,hogy túl ordenáré az egész :SS

ReaL MaDRid x siempre

zmeor
büszke lehetsz magadra

leszarom a konfigod...