23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • dragon11
    A 3.évad 3.részének a garázsba a kuka mellett van egy doboz, abba mi volt?Mert Linkoln amiatt esik össze ami abba volt, s nem tudom mi volt benne...PLZ Help:)
  • bertino
    igen, rengeteg filmben volt a magyar hangja (szinkronhangok.hu)
  • TottiZsolt
    Ha jól tudom az Ocean's "trilógiában" ő szinkronizálta Brad Pittet, meg abban a házaspáros filmben is, azt hiszem Mr és Mrs Smith volt a címe... Nyugodjon békében!
  • REALista
    A blöfföt nem ő szinkronizálta...
  • Reyes
    Brad Pitt magyar hangja? erről csak egy film jut hirtelen az eszembe (ha ebben ő volt a szinkronhangja)

Blöff
  • rcstuning
    A francba, pedig tényleg tök jó hangja volt...
  • N o N a m e
    mert kedden hajnalban lesz...
  • lele
    srácok most mivan a 11ik résszel? miért nem látom fent?
  • ricsa008
    RIP :(
    ezek után nehéz lesz más hangot megszokni
  • PyRex
    egyre kevesebb a jó szinkronszínész sajnos.
  • hunbasser
    rip :(

kurva jó hangja volt,a Szökésben Lincnek adták a legjobb szinkronhangot szvsz...ezt úgy értem,hogy Linc hangját találták el a legjobban.(nem azért,mert hasonlít,hanem azért,mert jól illik a hang a karakterhez)
  • PyRex
    igen DE EZ IS spam. nem kell megmagyarázni, a francba is, elég legyen már
    az is spam, hogy megmagyarázza valaki, hogy a 10-zel azelőtti hozzászólása miért nem spam...

"én csak azt irtam, hogy" <- ez is spam
    "miért kellett törölni..." <- ez is spam

még valaki?
  • Quantumleap
    Mivel az RTL-es nem is pörög.
  • PyRex
    gyerekek... fejezzétek már be.
  • Quantumleap
    Én arra céloztam, hogy Selmeczi halálhíre abszólút passzentos ebbe a topikba.
  • SeeSee
    Jogos :D
  • PyRex
    ...ha meg szólok, akkor én vagyok a szemét, aki visszaél a házigazda jogával... ^^
  • dragon11
    FLÉM,OFF,BEFEJEZÉSE!!!!
    LOST:A LOST TOPIKBA.
  • SeeSee
    Nyugodjon Békében Selmeczi Roland! X
  • Rockynhooo
    menjetek már innen a sok baromsággal , meg a lostotokkal , 1000szer ellett mondva nincs lost nincs spam nincs off! és erre megint kb 200000jére is ide lyukadunk ki , hát pff!
  • Chrisx
    Egyetértek, a Lost egy nagyon jól kitalált és összerakott sorozat.
  • 5c0rp330n
    Mondjuk az engem is érdekelne, hogy a Lost hol is és mikor is lett volna elbaszva. Csakmert a 4-5 sorozat közül, amiket nézek, egyértelműen azt kell mondjam, hogy a Lost van az abszolút toppon.
  • AntiHero
    Nyugodjon békében.
  • laca133
    Magyarul: Nyugodjon békében.
  • tommyg
    Rest In Peace
  • II Rocky II
    de amugy a topichoz mi köze hogy elhunyt az a színész?...ha oan topicba teszik be ahol szinkronizált(lsd:24,szökés (rtles)...stb) az oké..na jo mind1.csak most mindeki beirja hogy rip az is vmien szinten spam.de most ezéért ne basszatok le:) de mit jelent a RIP szó? mert nem vágom.
    akkor még 3 hét és vége a pb.nek.remélem a hétfői napon nem ugy lessz vége hogy pont jönnek kifele a lukon és fine..hanem még vmi történni fog.
    #15777: thx
  • tommyg
    R.I.P.
  • II Rocky II
    hja akár.de nem hiszem hogy ez lenne.ennyi erővel lehetne az is hogy Sco átáll a cég oldalára(lsd. Tony Almeida).Illetve emlékeztek a kopasz mit mondott?nme pont Sco kellett neki hanem csak "az egyikükre van szükség" :)
  • cement
    ha pb rakas szar nem kell nezni es nem is kell ide jarni. ennyi.
  • ForzaInter
    akkor egy hónapja, de mikor írsz akkor mindig leírod.
  • ancsie18
    Szerintem meg több mint egy hónapja egy szót nem írtam le ebbe a fórumba a PB-ről a véleményem, de okoskodjál csak, biztos jól áll.
  • dragon11
    Vége a 2.Évadnak a TV-be!!!!Hol tudom letölteni a részeket/évadot... akár szinkron, akár felirat!!!!!!!Thx...sztem ez annyira nem vészes warezból, mert ti is töltitek :D
  • zeus89
    irjál be messenger-be és megdumáljuk .....
  • N o N a m e
    Rest in Peace :(
  • cement
    en is imadtam
  • ForzaInter
    :(((
    RIP hiányozni fog szinkron hangja...
  • ForzaInter
    sliders azvolt a egyik legjobb sorozat:D
  • ForzaInter
    minden héten leírod hogy a pb szar,nem érdekel senkit már szerintem...
  • ancsie18
    Már bocs, hogy PB fórumon kérdezek rá, de egészen pontosan mivel is tették tönkre? Én valahogy ezt nem így látom... (Ellenben a PB-vel, ami már egy nagy rakás ..., de erről már kifejtettem a véleményem)
  • cement
    :((((((( slidersben is o szinkronizalta quinnt
    meg amugy nagyon jo szinkronszinesz volt :(

rip