23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15801 A 3.évad 3.részének a garázsba a kuka mellett van egy doboz, abba mi volt?Mert Linkoln amiatt esik össze ami abba volt, s nem tudom mi volt benne...PLZ Help:) -
#15800 igen, rengeteg filmben volt a magyar hangja (szinkronhangok.hu) -
TottiZsolt #15799 Ha jól tudom az Ocean's "trilógiában" ő szinkronizálta Brad Pittet, meg abban a házaspáros filmben is, azt hiszem Mr és Mrs Smith volt a címe... Nyugodjon békében! -
#15798 A blöfföt nem ő szinkronizálta... -
Reyes #15797 Brad Pitt magyar hangja? erről csak egy film jut hirtelen az eszembe (ha ebben ő volt a szinkronhangja)
Blöff -
#15796 A francba, pedig tényleg tök jó hangja volt... -
#15795 mert kedden hajnalban lesz... -
#15794 srácok most mivan a 11ik résszel? miért nem látom fent? -
ricsa008 #15793 RIP :(
ezek után nehéz lesz más hangot megszokni -
#15792 egyre kevesebb a jó szinkronszínész sajnos. -
#15791 rip :(
kurva jó hangja volt,a Szökésben Lincnek adták a legjobb szinkronhangot szvsz...ezt úgy értem,hogy Linc hangját találták el a legjobban.(nem azért,mert hasonlít,hanem azért,mert jól illik a hang a karakterhez) -
#15790 igen DE EZ IS spam. nem kell megmagyarázni, a francba is, elég legyen már
az is spam, hogy megmagyarázza valaki, hogy a 10-zel azelőtti hozzászólása miért nem spam...
"én csak azt irtam, hogy" <- ez is spam
"miért kellett törölni..." <- ez is spam
még valaki? -
Quantumleap #15789 Mivel az RTL-es nem is pörög. -
#15788 gyerekek... fejezzétek már be. -
Quantumleap #15787 Én arra céloztam, hogy Selmeczi halálhíre abszólút passzentos ebbe a topikba. -
#15786 Jogos :D -
#15785 ...ha meg szólok, akkor én vagyok a szemét, aki visszaél a házigazda jogával... ^^ -
#15784 FLÉM,OFF,BEFEJEZÉSE!!!!
LOST:A LOST TOPIKBA. -
#15783 Nyugodjon Békében Selmeczi Roland! X -
#15782 menjetek már innen a sok baromsággal , meg a lostotokkal , 1000szer ellett mondva nincs lost nincs spam nincs off! és erre megint kb 200000jére is ide lyukadunk ki , hát pff! -
#15781 Egyetértek, a Lost egy nagyon jól kitalált és összerakott sorozat. -
#15780 Mondjuk az engem is érdekelne, hogy a Lost hol is és mikor is lett volna elbaszva. Csakmert a 4-5 sorozat közül, amiket nézek, egyértelműen azt kell mondjam, hogy a Lost van az abszolút toppon. -
#15779 Nyugodjon békében. -
#15778 Magyarul: Nyugodjon békében. -
#15777 Rest In Peace -
#15776 de amugy a topichoz mi köze hogy elhunyt az a színész?...ha oan topicba teszik be ahol szinkronizált(lsd:24,szökés (rtles)...stb) az oké..na jo mind1.csak most mindeki beirja hogy rip az is vmien szinten spam.de most ezéért ne basszatok le:) de mit jelent a RIP szó? mert nem vágom.
akkor még 3 hét és vége a pb.nek.remélem a hétfői napon nem ugy lessz vége hogy pont jönnek kifele a lukon és fine..hanem még vmi történni fog.
#15777: thx -
#15775 R.I.P. -
#15774 hja akár.de nem hiszem hogy ez lenne.ennyi erővel lehetne az is hogy Sco átáll a cég oldalára(lsd. Tony Almeida).Illetve emlékeztek a kopasz mit mondott?nme pont Sco kellett neki hanem csak "az egyikükre van szükség" :) -
#15773 ha pb rakas szar nem kell nezni es nem is kell ide jarni. ennyi. -
#15772 akkor egy hónapja, de mikor írsz akkor mindig leírod. -
#15771 Szerintem meg több mint egy hónapja egy szót nem írtam le ebbe a fórumba a PB-ről a véleményem, de okoskodjál csak, biztos jól áll. -
#15770 Vége a 2.Évadnak a TV-be!!!!Hol tudom letölteni a részeket/évadot... akár szinkron, akár felirat!!!!!!!Thx...sztem ez annyira nem vészes warezból, mert ti is töltitek :D -
#15769 irjál be messenger-be és megdumáljuk ..... -
#15768 Rest in Peace :( -
#15767 en is imadtam -
#15766 :(((
RIP hiányozni fog szinkron hangja... -
#15765 sliders azvolt a egyik legjobb sorozat:D -
#15764 minden héten leírod hogy a pb szar,nem érdekel senkit már szerintem... -
#15763 Már bocs, hogy PB fórumon kérdezek rá, de egészen pontosan mivel is tették tönkre? Én valahogy ezt nem így látom... (Ellenben a PB-vel, ami már egy nagy rakás ..., de erről már kifejtettem a véleményem) -
#15762 :((((((( slidersben is o szinkronizalta quinnt
meg amugy nagyon jo szinkronszinesz volt :(
rip