Mennyien vagyunk képesek ölni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
meg tipikus eset: természetfilm: 2 amerikai bandukol az erdõben, amikor rá akadnak arra a krokodilra, amibõl már csak 9 van a világon és nekik sikerül, há, ezt a véletlent.
történelem: 1.Német o. és Japán ostobanépség volt az angolszászokhoz képest, akik természetesen mindent jól csináltak (néha az oroszok is). Arról elég kevés szó esik, hogy Rommel hogy szívata orrba szájba az angolokat(bezzeg Montgomery). Egy csomó elemzés meg mindenféle film van azokról a csatákról, amikor a németek voltak többen és a szövetségesek kevesebben és persze ilyenkor gyõztek. Pedig ez a csatáknak csak elenyészõ része lehetett.
2.Múmiás filmek. Ebédidõben nagyon szeretem azt nézni, hogy mit találtak egy 2000éves múmia gyomrában...
persze nem kötelezõ nézni...
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Sot nem is kell hozza haboru, csak az ember sajat letenek veszelye.
Vagy mas helyzetek.
Teszem azt van egy lakatlan sziget amin van ket ember, viszont elelem nincs, elobb utobb ugyis megolne az egyik a masikat, hogy legalabb tovabb huzza az eletet, meg legalabb addig amig el nem fogyassza a masikat es ismet elelem nelkul marad.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha békét akarsz készülj a háborúra.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
az ilyet azonnal pofán kell vágni, mert ha nem akkor azt hiszi h õ a király, és megteheti máskor is.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Mert ráadásul tényleg egy kis nyomi, ha meglátom röhögnöm kell úgy néz ki!!!
Úgyhogy ha mégegyszer meglátom hogy ilyet csinál szétcsapom!!!!!
For sale: thedronewebshop.com
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Felejtsd el.
természetesen az embernek is vannak ösztönei de az állat nincs tudatában saját létérõl
██
A második idézet meg a hozzászólásodnak az a része amire reagálni akartam és egyáltalán nem forgattam ki a mondandódat vele.
A primitív szó jelentésének meg nézz utána hogy ne használd tévesen.
És ne személyeskedj mert AZ tényleg primitív.
Egy full békés, természetbarát és a környezet szempontjait maga elé helyezõ társadalom képtelen technológiai civilizációt létrehozni ill 6 milliárd embert ellátni és irányítani, az erõszak IS része volt annak a folyamatnak ami a mai szintre emelte az emberiséget persze ez nem jó hanem szükséges rossz.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Miért? Vannak bûnös állatok is? <#idiota>#idiota>
"egyébként meg a ragadozó állatok nem ölnek kedvtelésbõl, ezt nem tudom ki találta ki. Nekik ez az életformájuk..."
Nekünk meg EZ az életformánk.
Egyébként meg nem kell annyira félteni az embert, mert õ a legkegyetlenebb gyilkos. Amikor történik egy halálos eset, mindenki el van képedve, de a vágóhidakon naponta elvérzõ ártatlan állatok ezrei persze senkinek nem jutnak eszébe...egyébként meg a ragadozó állatok nem ölnek kedvtelésbõl, ezt nem tudom ki találta ki. Nekik ez az életformájuk, és ha van egy olyan eset, hogy egy tigris megöl egy embert és otthagyja, akkor arra biztos megvolt az oka...és ez az ok éppen az ember, az emberi beavatkozás. Na errõl lehetne regényeket írni, most csak ennyit.
Mit lehet ebbõl leszûrni (ott is ezt mondták): mostmár ránk is vadászik valami!
For sale: thedronewebshop.com
én a korlátozott, ésszerû erõszak híve vagyok, az olyan emberek számára akiknek a szép szó, a meggyõzés már nem használ, ott az arányos és célirányos erõszak sztem megengedett kellene hogy legyen. sajnos a demokrácia és liberalizmus kissé vadhajtásba ment át az utóbbi évtizedben iylen téren. a normális emberi életvitelt tûzzel vassal védeni kellene sztem. zéró tolerancia a bûnelkövetõkkel szemben lenne a helyes. illetve természetesen a kisebb súlyú cselekmények esetén átnevelõ intézetekkel mintsem börtönnel kellene súlytani az elkövetõket, ahol munkával, tanulással hasznosan tölthetnék el a fogvatartásukat, így sokkal magasabb lenne az esélye hogy kikerülve nem ismét a bûnözés eszközéhez nyúlnak pénzszerzési forrásként
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ez vmi olyasvalami lehet, mint amit marketingbõl tanítanak, hogy a stadionban feláll egy ember mert alacsony és rosszul lát. de így már a mögötte ülõk is rosszul látják a pályát, így õk is felállnak. a környéken lévõk észreveszik hogy egy nagyobb társaság áll, így õk is felállnak. végül mindenki feláll, és pont ugyanúgy nem lesz jobb a kilátás senki részére, mintha mindenki ülve maradt volna. na a 90-es években elég jól tudott haladni az aki eléggé erõszakos volt, és zsarolással, védelmi pénzekkel, betöréssel, rablásokkal stb. megkereste a magának valót, hiszen akkoriban a volt pártállami vezetõkön kívül senki nem rendelkezett jelentõsebb magánvagyonnal, és a privatizációkor is csak ez a klikk szerzett így nagy vagyonokat. a többieknek másképp kellett próbálkozniuk, és voltak akik a bûn útjára léptek. sajnos túl sokan is.
vagyis az erõszakossággal ha sikereket lehet elérni, akkor ragadós lesz a példa, és mindig fõleg a fiatalabb korosztály erre a vevõ, ráadásul a média is ilyen benyomást erõsítõ mûsorokat sugároz. mára szerencsére megszilárdult a központi hatalom és a rendõrség, kiforrták magukat a dolgok, bár a mostani politiai elitban is sok emberke kaphatna nyugodtan életfogytiglant a korábbi bûneiért, de végül is nekünk átlagembereknek mindegy, minket az átlagos bûncselekmények érintenek, rablás betörés stb. és azok száma igencsak lecsökkent
az emberölés részérõl annyit a dolognak, hogy addig jó amíg így gondolkodik az ember, ez tesz igazán emberré vkit hogy empátiát tud érezni egy másik ember, vagy bármilyen élõlény iránt, tiszteli az életét, megpróbálja megvédeni (pl nem gázol el egy kóbor állatot az úttesten ha lehetõség van a kikerülésére) a lehetõségekhez képest. aki ezen túllép akár anyagi haszonszerzés miatt, akár a saját sanyarú életkörülményei nevelik ilyenné, az nagyon sok mindent veszít el az élet értékeibõl és a saját lelkébõl.
sajnos fél évtized éjszakai munka után elmondhatom hogy sok embert ismerek akik erõszakos bûncselekményeket követtek el, akár emberöléseket is. és el sem hinnétek mennnyien vannak akik anyagi érdekeltségbõl képesek (lennének) mások életét kioltani. pedig ez még csak nem is háború. a fõ visszatartó erõ itt a büntetéstõl vagy bosszútól való félelem, és nem az erkölcsi gátak. ha nem is gyilkosságig fajulva, de az emberek egyre erõszakosabbá válását naponta tapasztalhatjuk akár a közutakon is. be kell vallanom én sem vagyok kivétel, nagyon fel tud dühíteni ha vki erõszakosan vagy nagyon bénán vezet és ezzel veszélyeztet vagy akadályoz engem vagy másokat. de éppen azért van az emberben tartás hogy ezt káromkodással elintézze és levezesse ezzel a feszültséget, aki tettlegességig viszi azzal már gond van