Mennyien vagyunk képesek ölni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Ez most olyan vicces hallod....

kulabácsi
én ma sszem kimegyek az utcára egy ak-val azt legyilkolok pár embert!! a híradóban majd láthattok:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Te békéd mindenki békéje.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
:D:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csirke4
"We fight for peace"

Generalsban az USA egyik tankja mondja :)
kulabácsi
király!! végre vki!!:D

Black Hawk
nah rögtön indulok az Eu-ba reformálgatni.:D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kulabácsi
jah kéne már vazz!! vmit tehetnél a dolog érdekében!!:D

Black Hawk
Reformáljuk meg.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kulabácsi
jah az biztos!! bár ez is eléggé érdekes egy dolog, h hogyan dönthet egyvalaki milliók életérõl akiket csatába küld!! elég szar ez a világ vazz

Black Hawk
Hát igen, a háború áldozatokkal jár.

sz4bolcs
vagy a halálra?

A National Geograpich az én szememben egy habi gép. Egyszer azt mondta, hogy óránként 17 állatfaj pusztul ki...

meg tipikus eset: természetfilm: 2 amerikai bandukol az erdõben, amikor rá akadnak arra a krokodilra, amibõl már csak 9 van a világon és nekik sikerül, há, ezt a véletlent.

történelem: 1.Német o. és Japán ostobanépség volt az angolszászokhoz képest, akik természetesen mindent jól csináltak (néha az oroszok is). Arról elég kevés szó esik, hogy Rommel hogy szívata orrba szájba az angolokat(bezzeg Montgomery). Egy csomó elemzés meg mindenféle film van azokról a csatákról, amikor a németek voltak többen és a szövetségesek kevesebben és persze ilyenkor gyõztek. Pedig ez a csatáknak csak elenyészõ része lehetett.

2.Múmiás filmek. Ebédidõben nagyon szeretem azt nézni, hogy mit találtak egy 2000éves múmia gyomrában...

persze nem kötelezõ nézni...

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

kulabácsi
Hát ebben a világban már bárki képes ölni!! szegény kis 15 éves gyerek aki folyamatosan éjjel-nappal a GTA-t nyomatja azt hiszi életben is ilyen vicces a dolog!! egyébként én is azt toltam!!<#nevetes1> üres is a lakás...

Black Hawk
Fú vazze most éhes lettem.

[Jakuza]
Mindenki.
Sot nem is kell hozza haboru, csak az ember sajat letenek veszelye.
Vagy mas helyzetek.
Teszem azt van egy lakatlan sziget amin van ket ember, viszont elelem nincs, elobb utobb ugyis megolne az egyik a masikat, hogy legalabb tovabb huzza az eletet, meg legalabb addig amig el nem fogyassza a masikat es ismet elelem nelkul marad.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Black Hawk
Errõl csak egy latin mondás jut az eszembe:si vis pacem, para bellum
Ha békét akarsz készülj a háborúra.

sz4bolcs
De aki igazán magába néz az észreveszi, hogy a békéért háborúzik -paradox módon.

LeBronjózska
hidegvérrel lemészárolnám azt aki nagyon de nagyon árt nekem , papám mesélt a 2. világháborúról néhány barátja ment a mennybe mellette. nesze neked béke

odex
1 jó kis ak47-el bekell õket fenyítani és elvannak intézve <#idiota>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

vigyázz, az ilyenekbõl lesznek a pszichopata gyilkosok. mai híradót már láttad ? villamosmegálló, késelés hátulról, 15 évesek bulija

sz4bolcs
ezek egymást szokták kiirtani. :D

sz4bolcs
majd pofára esik.

bens
off: most gondolj bele, h mekkora bunkó lesz ebbõl 20 évesen.
az ilyet azonnal pofán kell vágni, mert ha nem akkor azt hiszi h õ a király, és megteheti máskor is.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Black Hawk
most 16. de ez tavaly volt akkor éertelem szerûen 15.

sufnituning
Reggel megyek a suliba és amerre járok ott egy részen elég keskeny a járda. Na szóval megy elõttem egy kis csicska gyerek a 2 haverjával, de olyan kis takonyszájú /ugyanabba a suliba jár ahova én/ hogy max 15 éves lehet a haverjai meg 13-14! Jön a gyerek szembe jön egy öreg. Összeütköztek de nem nagyon csak éphogy egymáshoz értek, a gyerek táskája hozzáért a falhoz, az ÖREG BOCSÁNATOT KÉRT (pedig nem is õ volt a hibás)!!! A gyerek meg visszaszól hoyg a ku**a anyád!Az öreg mondja hogy ne beszéljen igy vele, erre a gyerek "Mé' mi lesz?!" Hát ilyet hogy ez a kis csicska takonyszájú görény így beszéljen egy idõsebbel (aki még bocsánatot is kért) tisztára kiakadtam! Végülis nem nyúltam a gyerekhez de legszívesebben szétrúgtam volna a pofáját!
Mert ráadásul tényleg egy kis nyomi, ha meglátom röhögnöm kell úgy néz ki!!!
Úgyhogy ha mégegyszer meglátom hogy ilyet csinál szétcsapom!!!!!

For sale: thedronewebshop.com

odex
írjatok még 1 keveset:D legyen fent a topik a listán:D

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Örülök h rájössz 1-2 dologra azért.

Sehogy.
Felejtsd el.

Mintha olvastam volna vhol hogy a fõemlõsöknek van öntudatuk vagy vmi ilyesmi <#fejvakaras>

Óóóó, köszönöm a jó tanácsokat! Azóta is a primitív szó jelentését nézem, és még mindig ezen az állásponton vagyok...hogy van ez?:D

Pyotr
Állat és ember között a legalapvetõbb különbség,hogy az embernek van ÉN(ego) képzete az állatnak pedig ösztönei vannak!
természetesen az embernek is vannak ösztönei de az állat nincs tudatában saját létérõl

&#9608;&#9608;

Az elsõ idézet egyszerûen vicces, egy állatot ártatlannak tartasz mintha létezhetne ilyen, ez pont olyan mintha bûnös állatokról írnál.

A második idézet meg a hozzászólásodnak az a része amire reagálni akartam és egyáltalán nem forgattam ki a mondandódat vele.

A primitív szó jelentésének meg nézz utána hogy ne használd tévesen.
És ne személyeskedj mert AZ tényleg primitív.

Ezzel vitatkoznék, persze ki lehet lógni a sorból de ezt csak azért tehetik meg egyesek mert a többség közben megteremti MINDENKINEK a körülményeket hogy másként is élhessenek mint ami az ember alapbeállítása.

Egy full békés, természetbarát és a környezet szempontjait maga elé helyezõ társadalom képtelen technológiai civilizációt létrehozni ill 6 milliárd embert ellátni és irányítani, az erõszak IS része volt annak a folyamatnak ami a mai szintre emelte az emberiséget persze ez nem jó hanem szükséges rossz.

Te nem tudsz értelmes hozzászolást írni, csak ugy, h kivagdosol a másokébol, és primitíven reagálsz rá?

bens
alapvetõen az külömböztet meg bennünket az állatoktól, h mi meghatározhatjuk az életformánkat. szal mndenkinek olyan, amilyet akar...

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

"elvérzõ ártatlan állatok ezrei" :o

Miért? Vannak bûnös állatok is? <#idiota>

"egyébként meg a ragadozó állatok nem ölnek kedvtelésbõl, ezt nem tudom ki találta ki. Nekik ez az életformájuk..."

Nekünk meg EZ az életformánk.

odex
Ez teccik! :)

forza milan
Nemis,csakhamár ha az álltok és az ember kapcsolatánál tartunk...

Dying Soul
szerintem se kéne bibliát belekeverni

Bocs, de nem értem mirõl beszélsz.

forza milan
Yoo elképzelés...Csak éppen 3000 évvel ezelööt nemvoltak gyárak,ahogy állitáják,ahogy megjelent az ember a Földön,azonnal rátámadtak a vadvilág állatai!(vadállatok:D!).Nomost ez a tudományos versio,A biblia nagyban eltér!Ha abba belegondolsz,hogy melyik tisztább,sztem a bibliai...Az ember mivel tudott volna beavatkozni megszületéskor?Eeezen ellehet töprengeni...

Huh, elképedve látom, hogy mennyi ember híve az erõszaknak. És velük vagyunk körülvéve...hát tényleg veszélyben vagyunk...ránk is vadászik valami.
Egyébként meg nem kell annyira félteni az embert, mert õ a legkegyetlenebb gyilkos. Amikor történik egy halálos eset, mindenki el van képedve, de a vágóhidakon naponta elvérzõ ártatlan állatok ezrei persze senkinek nem jutnak eszébe...egyébként meg a ragadozó állatok nem ölnek kedvtelésbõl, ezt nem tudom ki találta ki. Nekik ez az életformájuk, és ha van egy olyan eset, hogy egy tigris megöl egy embert és otthagyja, akkor arra biztos megvolt az oka...és ez az ok éppen az ember, az emberi beavatkozás. Na errõl lehetne regényeket írni, most csak ennyit.

sufnituning
A héten a Spektrumon volt egy dokfilm a bengáli tigrisekrõl. Az emberek már úgy félnek tõle hogy nem mernek egyedül kimenni az utcára! Van is okuk, ott a tigrisek megöltek már egy csomó embert. Olyan is volt hogy egy tó közepén volt egy halászhajó, 3-an voltak rajta, 2 lement a kabinba, vagy aludni, nemtom. Lényeg az hogy 1 maradt kint és ott állt a hajó szélén kb. 1 méterre a vízfelszín fölött, a tigris beúszott és lekapta az embert! Megtalálták a hulláját, egyértelmûen tigris, de nem vitte el, nem ette meg, csak élvezetbõl!!! A katonáknak olyan ruhájuk van, hogy a nyakuk is körül van véve, a tarkójuk is, csak elõre látnak, mert ezt a csókát a hajóból is kiszedte, és elroppantotta a nyakát! Szóval a katonáknak is hiába a puska, olyan páncéjuk van hogy kész!!!
Mit lehet ebbõl leszûrni (ott is ezt mondták): mostmár ránk is vadászik valami!

For sale: thedronewebshop.com

:) láttad vmelyik természetcsatornán a "the temple of the tigert"? egy ottani szerzetes tigrisrezervátumot hozott létre, ha jól emléxem thaiföldön.a papok kezébõl esznek az állatok, és a látogatók is megsimogathatják õket, a gondozók jelenlétében szabadon és biztonságban járkálnak közöttük. egyébként csak példa volt arra hogy ilyen is van, nyilván a természetben az egyél vagy téged esznek törvény uralkodik, de az ember azért ember hogy saját elképzelései, erkölcsi igényei szerint alakítsa környezetét, és azért mondjuk ki nyugodtan sokkal jobb úgy leélni egy életet hogy nincs háború, nem rabolnak ki az utcán vagy törik fel az otthonodat, nem kínozzák a szomszédban az állatot stb...

én a korlátozott, ésszerû erõszak híve vagyok, az olyan emberek számára akiknek a szép szó, a meggyõzés már nem használ, ott az arányos és célirányos erõszak sztem megengedett kellene hogy legyen. sajnos a demokrácia és liberalizmus kissé vadhajtásba ment át az utóbbi évtizedben iylen téren. a normális emberi életvitelt tûzzel vassal védeni kellene sztem. zéró tolerancia a bûnelkövetõkkel szemben lenne a helyes. illetve természetesen a kisebb súlyú cselekmények esetén átnevelõ intézetekkel mintsem börtönnel kellene súlytani az elkövetõket, ahol munkával, tanulással hasznosan tölthetnék el a fogvatartásukat, így sokkal magasabb lenne az esélye hogy kikerülve nem ismét a bûnözés eszközéhez nyúlnak pénzszerzési forrásként

Errõl a Jehovások szórólapja jutott az eszembe ahol az oroszlán békésen legeli a füvet az õzgida mellett, olyan édes... :DDD

nem minden állat egyforma, de fõként a macskafélék képesek élvezetbõl is ölni, illetve táplálékszerzés gyanánt elejtett zsákmánnyal kivégzése elõtt játszani. itt is látszik hogy a nevelés és a külsõ infomációforrások (pl tv) mennyire fontosak a gyermekek egészséges fejlõdése szempontjából. elég csak a nat.geo-s mûsorokra gondolni, ahol macska egérrel, kutya hallal stb. kötnek életre szóló barátságot és egymáshoz bújva melegszenek, nyalogatják egymást. nyilván nem ez lenne a helyzet ha nem az ember táplálná õket.de így hogy a táplálásuk megoldott, nem vágynak semmilyen erõszakos cselekedetre, mert nagyon sok szeretet kaptak kiskoruk óta, és õk is szeretetet akarnak adni, nem fájdalmat

sz4bolcs
láttál már macskát egérrel, patkánnyal játszani? :)))

Igen. Az erõszak minden emberben ott van. Ez az állati természetünk része. De az állatok mégis jobbak nálunk, mert haszonért, vagy élvezetbõl nem gyilkolnak.
az eldurvult világ (vagy legalábbis a civilizált részeneken nem ez volt jellemzõ az elmúlt néhány évtizedben)a fejlett országoban a gyermeknevelési, szociológiai problémákra vezethetõ vissza, itt vadkeleten a gazdasági, társadalmi elõretörésnek.

ez vmi olyasvalami lehet, mint amit marketingbõl tanítanak, hogy a stadionban feláll egy ember mert alacsony és rosszul lát. de így már a mögötte ülõk is rosszul látják a pályát, így õk is felállnak. a környéken lévõk észreveszik hogy egy nagyobb társaság áll, így õk is felállnak. végül mindenki feláll, és pont ugyanúgy nem lesz jobb a kilátás senki részére, mintha mindenki ülve maradt volna. na a 90-es években elég jól tudott haladni az aki eléggé erõszakos volt, és zsarolással, védelmi pénzekkel, betöréssel, rablásokkal stb. megkereste a magának valót, hiszen akkoriban a volt pártállami vezetõkön kívül senki nem rendelkezett jelentõsebb magánvagyonnal, és a privatizációkor is csak ez a klikk szerzett így nagy vagyonokat. a többieknek másképp kellett próbálkozniuk, és voltak akik a bûn útjára léptek. sajnos túl sokan is.

vagyis az erõszakossággal ha sikereket lehet elérni, akkor ragadós lesz a példa, és mindig fõleg a fiatalabb korosztály erre a vevõ, ráadásul a média is ilyen benyomást erõsítõ mûsorokat sugároz. mára szerencsére megszilárdult a központi hatalom és a rendõrség, kiforrták magukat a dolgok, bár a mostani politiai elitban is sok emberke kaphatna nyugodtan életfogytiglant a korábbi bûneiért, de végül is nekünk átlagembereknek mindegy, minket az átlagos bûncselekmények érintenek, rablás betörés stb. és azok száma igencsak lecsökkent

az emberölés részérõl annyit a dolognak, hogy addig jó amíg így gondolkodik az ember, ez tesz igazán emberré vkit hogy empátiát tud érezni egy másik ember, vagy bármilyen élõlény iránt, tiszteli az életét, megpróbálja megvédeni (pl nem gázol el egy kóbor állatot az úttesten ha lehetõség van a kikerülésére) a lehetõségekhez képest. aki ezen túllép akár anyagi haszonszerzés miatt, akár a saját sanyarú életkörülményei nevelik ilyenné, az nagyon sok mindent veszít el az élet értékeibõl és a saját lelkébõl.

sajnos fél évtized éjszakai munka után elmondhatom hogy sok embert ismerek akik erõszakos bûncselekményeket követtek el, akár emberöléseket is. és el sem hinnétek mennnyien vannak akik anyagi érdekeltségbõl képesek (lennének) mások életét kioltani. pedig ez még csak nem is háború. a fõ visszatartó erõ itt a büntetéstõl vagy bosszútól való félelem, és nem az erkölcsi gátak. ha nem is gyilkosságig fajulva, de az emberek egyre erõszakosabbá válását naponta tapasztalhatjuk akár a közutakon is. be kell vallanom én sem vagyok kivétel, nagyon fel tud dühíteni ha vki erõszakosan vagy nagyon bénán vezet és ezzel veszélyeztet vagy akadályoz engem vagy másokat. de éppen azért van az emberben tartás hogy ezt káromkodással elintézze és levezesse ezzel a feszültséget, aki tettlegességig viszi azzal már gond van