Mennyien vagyunk képesek ölni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For sale: thedronewebshop.com
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én ismerek olyan embert ki már ölt embert. igaz nem akarta likvidálni az illetõt, de megtette. a történet röviden annyi, hogy:
kint voltunk egy bajnokságon külföldön, s a srác összekerült egy német arcal, kit kiütött. ez a kiütés akarom mondani kirugás olyan yooo sikerült, hogy a német srácnak eltört a nyaka, s a ringben még kilehelte a lelkét. jelenleg a srácot még mindig kezelik, mert összetört teljesen. a bíróság felmentette, mert sportbalesetnek nyílvánították, a srác viszont egész végig bûnösnek vallotta magát, s a lehetõ legkomolyabb büntetést kérte.
nevet szándékosan nem mondam a személyjogok miatt.
ahogy elolvastam a hozzászólásotokat én is elgondolkodtam e témán, nem is tom lehet ha eleget dizetnének egy vad idegen embert ki tudnék nyírni, csak azt nem tom hogy reagálnék a tetteimre! lehet én is befordulnék. az ellenségem biztos nem likvidálnám, csak nyomorékká tenném. szerintem ez keményebb büntetés lenne neki.
csak ennyi! köszy!
ekkolákko!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mivel a katonák 70%a a levegõbe lõtt... de azok a töltények le is estek egyszer :D
akinek meg nincs vesztenivalója, azok azok, akik esetleg választják a veszélyesebb útat, és megpróbálnak mielõbb békét teremteni
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
de amúgy sztem háborúban szinte mindenki képes ölni, mert ott egész más a hangulat, mint békés helyzetekben.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
"Az emberiség hány százaléka képes ölni a háborúban?"
(az utolsó szón hangsúly)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
warhammerLINUX
Szerintem, hogy az öléshez csak egy indok, ideológia, kényszer stb. kell és már benne is van az ember.
Persze vannak akik azt hangoztatják, hogy egy állat megölése más mint egy emberé ! És miért lenne más ? (vannak emberek akik rosszabbak mint az állat!)
Tudományos szempontból is megközelithetõ a kérdés, bár én nem biztos, hogy a legalkalmasabb vagyok erre. Az emberiség évmilliók óta harcol. Az marad fenn aki a harcban gõz, tehát a géneknek tovább kell vinni valamit abból amit õsapáink adtak. Az élet=harc.
A kérdéskör sokrétegû, szerteágazó. Kicsit nehéz röviden körbekeriteni a lényegét.
warhammerLINUX
Your suffers will be legendary even in hell!
bárkit bármikor olcsó áron csak nevet címet telefonszámot kell modani és intézzük az ügyet érdeklõdni lehet a kettõnyóchétszázharminchatvanhat-os telefonszámon
bérgyilok kft.
Your suffers will be legendary even in hell!
\':..:\'
a fagyi visszanyal ; )
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?