Lost - amerikai kultuszsorozat az RTL-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vészhelyzetben is van túldramatizálás pl amikor Romanora ráesett a helikopter, de az legalább poénos volt😉)))
Másrészt ott az elsõ Afrikás rész az döbbenetes volt!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Meg hát VALAMI oka csak van, hogy összes online és offline ismerõsöm aki megszerezte, az pár nap alatt végig is pörgette a Sesion 1-et.
Azt mpndják, hogy sokat fejlõdtek a sorozat közben a színészek is. Már csak ezért is érdemesnek tartom megnézésre. Meg ahogy vége volt ... én az Alias miatt rosszabbatt vártam sokkal.
Hülye hibák, túldrámázás meg majdnem minden filmben van, ráadásul ha jól sejtem a következõ részek tartalmát, akkor ez még nem is volt olyan drámai 😉
Errõl ennyit
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lehet, hogy az a gáz, nekem egyik alkotás se volt kifejezetten kedvencem. Bár atejtelmes Szigetet azt csípem.
A korábban leírt repcsis dolgok engem is zavartak.
Meg a srác amikor csillogó szemmel mesélte el, hogy hogyan gyõzte le a félelmét, az szerintem tök irreális volt.
Ha nekem miközben valakinek éppen varrom vissza a micsodáját ilyet mesélnének, én biztos leokádnám az illetõt.😉
Egy repgép katasztrófa önmagában is szörnyû, nem tudom minek kellett így túldramatizálni. Pont ezzel tették nevetségessé.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha kicsit visszavesznek, de használták volna azt a kamera effektet, amit a Spielberg a Rájenközlegénynél akkor sokkal jobban vissza tudták volna adni az egész szürrealitását.
Így olyan korai 90-es évek retro feelingje volt.
Ja és elég uncsi is, egy távoli furcsa hang engem már nem igen tud lázba hozni.
A multkor a Rózsa vére volt ilyen csalódás.
vagy azért mert nagyon jó.
ezt te nem tudhatod.
nyilván nem várhatja egy sorozattól az ember, hogy mindenki szeresse.
a tényen meg nem változtat, hogy az itthoni letöltögetõk körében, a 24 után magasan ez a legnépszerûbb - talán nem véletlenül😊
Tegnap este ment a TV, de abszolút nem egy nagy valami. Sem történet, sem kivetelezés szempontjából. Amerikai butulás...
Arra meg tényleg sok "példát" láttunk, hogy néhány díj mit ér...
Mindegyikben vannak ilyen olyan hibák lehetetlenségek,ott kezdödik egy film élvezete, ha elfogadod, hogy ezt történt a filmben, ennyi.
Nem vagyok töle elájulva de az anyátok közt nél talán egy paraszthajszállal jobb 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
a másik meg hogy mindenki fikázza orrba-szájba az RTL-t meg a TV2-t de mindenki nézi. (mmost jön az hogy én pedig nem nézem...)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Szerintetek mi lehet az a monszta? <#wow1>#wow1>
és persze nem film. sorozat.
R Ö R G E
végre egy sg-s liberális barát.
nagyon helyes
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
shit happens
2. nem nyúlta le, hanem fizetett érte
3. végre nagyobb közönség elé is eljuthat Mo.-n egy sikersorozat (J.J. elõzõ munkáját megnézva - Alias - biztos vagyok benne, hogy nem fogunk benne csalódni), és ezért sztem, csak hálásak lehetünk, még ha a fél órányi reklámot is meg kell néznünk érte...
de nem értem mi ezzel a bajod
BK mar lassan 8 eves de hogy kult lenne? 😄
One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.
One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Aha...majd meglátjuk, hogy 150 giga adatforgalomból hány részt lehet megnézni <#zavart2>#zavart2>
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
ne túlozd el. az rtl max 2 reklámmal fogja leadni 90 percet - amerikában az abc 6-7 reklámmal szokta leadni a 42 percet. (ld. még a reklám része a tévézésnek, anélkül nem lehetne lost-ot sem venni😊
Tudjátok: 5 perc film, 10 perc reklám.
Na ezért szoktam én le a TV-rõl.
Televizio csatorna megvasarloja az adott termek(film, sorozat, barmi) jogait. Ez tobbfajta is lehet, altalaban sugarzasi jogot, a szerzodesben rogzitett kondiciok betartasaval kell a TV tarsasagnak -ebben az esetben az RTL-nek -eljarnia.
Tehat,
az RTL nem lenyult, hanem fizetett (es valoszinuleg nem is keveset, mivel siker volt az elso evad).
Ha nem szereted az RTL-t, ne nezd. Megvan ra a jogod.