110
-
winnie #69 szerintem félreérted a dolgot.
egyrészt ez nem szappanopera, hanem sorozat. nem mindegy.
másrészt volt benne egy dramaturgiai dolog, amin fennakadtál és ezzel azonosítod a sorozatot. jó, hogy nem azon akadsz fenn, hogy a szigeten lévő embereknek nem tűnik fel, hogy mindegyik szereplő úgy néz ki, mint egy irl-színész. miért nem veszi észre a kövér srác, hogy a doki az egy az egyben úgy néz ki, mint a matthew fox nevű tévészínész, vagy hogy a koreai pasi tök ugyanolyan, mint a vészhelyzetben olykor szereplő gyermekvédelmis csávó?
-
sse2 #68 "Akinek meg baja van a működő hajtóművel, az látszik nem nagyon figyelt a részletekre, mivel az még össze volt kötve a szárnnnyal és ezért kapott üzemanyagot"Mondom én, hogy megtalálták az új tiniszappanopera célközönségét. Végül is a nézőszám a lényeg. 100 millió légy meg nem tévedhet ugye. Volt a vadangyal stb., meg anno az Isaura kultusz, most meg ez csak pepitában. Nekem semmi bajom ezzel a filmmel, sőt valszeg nézni is fogom, ha éppen úgy alakul. Igaz, többnyire minden filmben megtalálható némi baki, de az ilyen nyilvánvaló és bődületes, szánalmas hibák miatt sokaknak elbukik ez a szappanopera. De hát nem is nekik készült asszem… Visszatérve a hajtóműre. Nem mondanál ekkora orbitális marhaságot, ha csak alapszinten is ismernéd a gázturbina működési elvét, szerkezetét,illesztését stb. -
#67 Nem tudom miért kell olyannak lehordania a sorozatot, aki még a bevezető filmet se nézte végig. Szerintem nagyon jó sorozat, már nagyon várom a 2. évadot.
Akinek meg baja van a működő hajtóművel, az látszik nem nagyon figyelt a részletekre, mivel az még össze volt kötve a szárnnnyal és ezért kapott üzemanyagot (az áramellátás már problémásabb, de nem elképzelhetetlen). -
#65 1ébbként, ha valaki lemaradt volna a filmről, és az előzetesekről is, itt van az előzetese:
;) -
#64 Nem Huxley, hanem Hurley... bocs.
-
#63 Odadugta, csak nem élte túl... logikus.
-
#62 Srácok, ne ítéljetek elsőre - Ronda, de finom.
Én két nap alatt [6 órás alvással, hétvégén] lenyomtam az első sorozatot!
Spoiler!!!
A repülőgép középső része a túlélőkkel nem véletlenül élte túl a dolgot! Érdemes megnézni a sorozatot!
Van benne misztika. Aki kicsit is emlékszik a hidegháborúra, vagy olvasott róla, az pont a Huxley-val foglalkozó részből [ő a dagadt, szám-átokverte srác] MINDENT meg fog érteni.
-
Inquisitor #61 Meg különben is ... jók az esélyeik, ha 16 éve megy egy autómata s.o.s. szignál, és még senki nem dugta oda a pofáját. :) -
#60 amíg ennyien nézni fogják a sorozatot, sztem nem fognak szabadulni -
#59 2. évad?? te jó isten, mentsék már meg őket arról a szigetről!:D -
#58 Hát végül is a Barátokközt is sokat fejlődött. Annak se nagyon tudtam megnézni az elejét, most meg minden este ott ülök a tv elött;)))
A Vészhelyzetben is van túldramatizálás pl amikor Romanora ráesett a helikopter, de az legalább poénos volt;))))
Másrészt ott az első Afrikás rész az döbbenetes volt! -
Inquisitor #57 Én csak az utolsó 20 perct láttam, de nekem így is tetszett.
Meg hát VALAMI oka csak van, hogy összes online és offline ismerősöm aki megszerezte, az pár nap alatt végig is pörgette a Sesion 1-et.
Azt mpndják, hogy sokat fejlődtek a sorozat közben a színészek is. Már csak ezért is érdemesnek tartom megnézésre. Meg ahogy vége volt ... én az Alias miatt rosszabbatt vártam sokkal.
Hülye hibák, túldrámázás meg majdnem minden filmben van, ráadásul ha jól sejtem a következő részek tartalmát, akkor ez még nem is volt olyan drámai ;) -
MolniGee #56 Szerintem aki már látta az első szériát, az nem mondja azt hogy ez egy gagyi egyveleg...
Erről ennyit -
#55 Ja és a trendiséget egyedül az adta, hogy Sikolyosan, Amerikaipitésen, a főszereplők átlagéletkora 30 alatt van. -
#54 Kb én is ennyire tartom eredetinek, az általad felsoroltak összegyúrása, és kész.
Lehet, hogy az a gáz, nekem egyik alkotás se volt kifejezetten kedvencem. Bár atejtelmes Szigetet azt csípem. -
#53 20 percig bírtam, aztán átkapcsoltam az Ikrekre. Az legalább a GTA mögé pont jó volt háttérnek;)))))
A korábban leírt repcsis dolgok engem is zavartak.
Meg a srác amikor csillogó szemmel mesélte el, hogy hogyan győzte le a félelmét, az szerintem tök irreális volt.
Ha nekem miközben valakinek éppen varrom vissza a micsodáját ilyet mesélnének, én biztos leokádnám az illetőt.;)
Egy repgép katasztrófa önmagában is szörnyű, nem tudom minek kellett így túldramatizálni. Pont ezzel tették nevetségessé.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha kicsit visszavesznek, de használták volna azt a kamera effektet, amit a Spielberg a Rájenközlegénynél akkor sokkal jobban vissza tudták volna adni az egész szürrealitását.
Így olyan korai 90-es évek retro feelingje volt.
Ja és elég uncsi is, egy távoli furcsa hang engem már nem igen tud lázba hozni.
A multkor a Rózsa vére volt ilyen csalódás. -
Murdoc #52 Szerintem jó sorozat lehet, leszámítva az orbitális baromságokat, mint hogy a turbina még pár percig megy a "leszállás" után. Azért aki a Robinson Crusoen, a Rejtelmes Szigeten, A Svájci Robinson családon, a Legyek Urán nőtt fel, az nagyon megszerethette a szigeten rekedtes filmeket, ezért volt nagy siker pl. a Számkivetett. Ezt még(nekem úgy tűnt, mivel csak az 1. részt láttam még) vegyítették a Jurassic Parkkal, ez az egyveleg már magában sikerre van kárhoztatva!! :) -
winnie #51 ja, ezen én is röhögök. -
winnie #50 azért lett kultuszsorozat az amcsiknál és oly sok országban mert c kategóriás 'szar'.
vagy azért mert nagyon jó.
ezt te nem tudhatod.
nyilván nem várhatja egy sorozattól az ember, hogy mindenki szeresse.
a tényen meg nem változtat, hogy az itthoni letöltögetők körében, a 24 után magasan ez a legnépszerűbb - talán nem véletlenül:) -
TH448 #49 Végre valaki, aki olyan véleménnyel van, mint én. :D
Tegnap este ment a TV, de abszolút nem egy nagy valami. Sem történet, sem kivetelezés szempontjából. Amerikai butulás...
Arra meg tényleg sok "példát" láttunk, hogy néhány díj mit ér... -
#48 Szerinted ez a lényeg??? akkor erösen szánlak ember, mert te életedben egy filmet se néztél még meg.
Mindegyikben vannak ilyen olyan hibák lehetetlenségek,ott kezdödik egy film élvezete, ha elfogadod, hogy ezt történt a filmben, ennyi.
Nem vagyok töle elájulva de az anyátok közt nél talán egy paraszthajszállal jobb :) -
#47 valóban... azért lett kultuszsorozat az amcsiknál és oly sok országban mert c kategóriás 'szar'. Igaz, hogy egy ott bemutatott zuhanást, se a gép nem úszná meg se egy ember se, de akkor mi legyen? haljon meg mindenki és kész? látod ezért foglalkoznak ezzel olyan emberek mint J.J.
a másik meg hogy mindenki fikázza orrba-szájba az RTL-t meg a TV2-t de mindenki nézi. (mmost jön az hogy én pedig nem nézem...) -
#46 A zuhanást, becsapódást túléli a hajtómű, és vígan forog max 10 rpm-el, ennek ellenére beszív egy embert és felrobban. Na persze. Ekkora blődséget nem tudom, hányan kajálják meg. Manapság néhány szánalmas díj elég arra, hogy egy film kult legyen? -
#45 Újregek ne fikázzátok!! Ez egy nagyon jó film, nem véletlenül nyert díjakat!! -
sse2 #44 Én azért végig szenvedtem. Mindamellett sokszor éreztem, hogy húú ez fájt. Tipikus amcsi C.kat feeling. Tökre nem életszerű fájdalmas giccses díszlet, maszkírozások. Az egész film kiszámítható, röhejesen hatásvadász és a mostanában trendi kameramozgások is eltúloztak. Gyakorlatilag így kell egy szappanoperát eladni, megtalálni egy másik célközönséget. A képminőségre viszont nem lehet panasz. -
duke #43 Hat lehet hogy tul koran iteltem,de amikor meglattam,hogy a lezuhant repulogep hajtomuve tovabb mukodik,es besziv egy embert akkor kesz vege elkapcsoltam.Ebbol a jelenetbol arra kovetkeztettem,hogy ez pont ugyanolyan bugyuta kretenseg mint szinte minden mit rtl meg tv2 lead. -
onimusha #42 feltűnt, hogy a duci srác akkora mint egy turbina ? -
onimusha #41 jajj de jó csak erre várt a sok kis tévénéző gyerek már is nem tudtak mit csinálni amikor elindult a visszaszámlálás, jajj szegény színészeknek Hawaii-on kellett eljátszaniuk ,hogy eltűntek, biztos volt nehéz volt a földiparadicsomban átélni a haldokló számkivetett éhező szerepet , nemtom itt ott láttam az első évad HDTV-s változatát úgy lehet, hogy megnézem -
#40 Ha lehet egy szoftverhez hasonlítani...majdnem olyan jó mint az XP -
winnie #39 az első évad 25 részes és mivel itt a legtöbben már látták ezt a 25 részt, ezért nem mondhatjuk meg, hogy mi a monszta:) -
#38 olyan mocskosul sok reklám azért nem volt benne, + az rtl és a tv2 a 18-45-év közötti nézőket próbálja megcélozni, mivel ők jelentenek vásárlóerőt -
Caine #37 Nagyon faszájos volt az első rész. Tudja valaki, hogy hány rész lesz?
Szerintetek mi lehet az a monszta? -
#36 Szerintem újabb műsorszünet lesz :D -
winnie #35 16 éven felülieknek? kint is csak néha kap 14-est. szoftos, semmi erőszak, inkább emberi dráma.
és persze nem film. sorozat. -
#34 De akkor kevesebben néznék, kevesbb reklámidőt lehetne eladni! Na, nem mintha a 12 évesek akkora vásárlóerőt jelentenének! -
#33 Hát ez a film szerintem nem kisgyerekeknek való. 16 éven fölülieknek jelzést nyugodtan kirakhatták volna. -
#32 nagyon frankó a füves jel a nevednél a képben!
végre egy sg-s liberális barát.
nagyon helyes -
#31 Hurley (a dagi) az egyik legjobb karakter (az a rész, amikor a "szerencsesorozatát" elmesélték, kész volt) :D -
#30 1. ha nem izgat mért írsz ide,
2. nem nyúlta le, hanem fizetett érte
3. végre nagyobb közönség elé is eljuthat Mo.-n egy sikersorozat (J.J. előző munkáját megnézva - Alias - biztos vagyok benne, hogy nem fogunk benne csalódni), és ezért sztem, csak hálásak lehetünk, még ha a fél órányi reklámot is meg kell néznünk érte...
de nem értem mi ezzel a bajod -
Commandante #29 Remélem megeszik a leggyengébbet!