Lost - amerikai kultuszsorozat az RTL-en

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Hát végül is a Barátokközt is sokat fejlõdött. Annak se nagyon tudtam megnézni az elejét, most meg minden este ott ülök a tv elött😉))

A Vészhelyzetben is van túldramatizálás pl amikor Romanora ráesett a helikopter, de az legalább poénos volt😉)))
Másrészt ott az elsõ Afrikás rész az döbbenetes volt!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én csak az utolsó 20 perct láttam, de nekem így is tetszett.
Meg hát VALAMI oka csak van, hogy összes online és offline ismerõsöm aki megszerezte, az pár nap alatt végig is pörgette a Sesion 1-et.
Azt mpndják, hogy sokat fejlõdtek a sorozat közben a színészek is. Már csak ezért is érdemesnek tartom megnézésre. Meg ahogy vége volt ... én az Alias miatt rosszabbatt vártam sokkal.
Hülye hibák, túldrámázás meg majdnem minden filmben van, ráadásul ha jól sejtem a következõ részek tartalmát, akkor ez még nem is volt olyan drámai 😉

Szerintem aki már látta az elsõ szériát, az nem mondja azt hogy ez egy gagyi egyveleg...
Errõl ennyit
NEXUS6
Ja és a trendiséget egyedül az adta, hogy Sikolyosan, Amerikaipitésen, a fõszereplõk átlagéletkora 30 alatt van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Kb én is ennyire tartom eredetinek, az általad felsoroltak összegyúrása, és kész.
Lehet, hogy az a gáz, nekem egyik alkotás se volt kifejezetten kedvencem. Bár atejtelmes Szigetet azt csípem.

NEXUS6
20 percig bírtam, aztán átkapcsoltam az Ikrekre. Az legalább a GTA mögé pont jó volt háttérnek😉))))

A korábban leírt repcsis dolgok engem is zavartak.
Meg a srác amikor csillogó szemmel mesélte el, hogy hogyan gyõzte le a félelmét, az szerintem tök irreális volt.
Ha nekem miközben valakinek éppen varrom vissza a micsodáját ilyet mesélnének, én biztos leokádnám az illetõt.😉

Egy repgép katasztrófa önmagában is szörnyû, nem tudom minek kellett így túldramatizálni. Pont ezzel tették nevetségessé.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha kicsit visszavesznek, de használták volna azt a kamera effektet, amit a Spielberg a Rájenközlegénynél akkor sokkal jobban vissza tudták volna adni az egész szürrealitását.

Így olyan korai 90-es évek retro feelingje volt.
Ja és elég uncsi is, egy távoli furcsa hang engem már nem igen tud lázba hozni.
A multkor a Rózsa vére volt ilyen csalódás.

Szerintem jó sorozat lehet, leszámítva az orbitális baromságokat, mint hogy a turbina még pár percig megy a "leszállás" után. Azért aki a Robinson Crusoen, a Rejtelmes Szigeten, A Svájci Robinson családon, a Legyek Urán nõtt fel, az nagyon megszerethette a szigeten rekedtes filmeket, ezért volt nagy siker pl. a Számkivetett. Ezt még(nekem úgy tûnt, mivel csak az 1. részt láttam még) vegyítették a Jurassic Parkkal, ez az egyveleg már magában sikerre van kárhoztatva!! 😊
ja, ezen én is röhögök.
azért lett kultuszsorozat az amcsiknál és oly sok országban mert c kategóriás 'szar'.

vagy azért mert nagyon jó.

ezt te nem tudhatod.

nyilván nem várhatja egy sorozattól az ember, hogy mindenki szeresse.

a tényen meg nem változtat, hogy az itthoni letöltögetõk körében, a 24 után magasan ez a legnépszerûbb - talán nem véletlenül😊
Végre valaki, aki olyan véleménnyel van, mint én. 😄
Tegnap este ment a TV, de abszolút nem egy nagy valami. Sem történet, sem kivetelezés szempontjából. Amerikai butulás...
Arra meg tényleg sok "példát" láttunk, hogy néhány díj mit ér...
Kelta
Szerinted ez a lényeg??? akkor erösen szánlak ember, mert te életedben egy filmet se néztél még meg.
Mindegyikben vannak ilyen olyan hibák lehetetlenségek,ott kezdödik egy film élvezete, ha elfogadod, hogy ezt történt a filmben, ennyi.
Nem vagyok töle elájulva de az anyátok közt nél talán egy paraszthajszállal jobb 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

csuhi
valóban... azért lett kultuszsorozat az amcsiknál és oly sok országban mert c kategóriás 'szar'. Igaz, hogy egy ott bemutatott zuhanást, se a gép nem úszná meg se egy ember se, de akkor mi legyen? haljon meg mindenki és kész? látod ezért foglalkoznak ezzel olyan emberek mint J.J.
a másik meg hogy mindenki fikázza orrba-szájba az RTL-t meg a TV2-t de mindenki nézi. (mmost jön az hogy én pedig nem nézem...)

tomsh
A zuhanást, becsapódást túléli a hajtómû, és vígan forog max 10 rpm-el, ennek ellenére beszív egy embert és felrobban. Na persze. Ekkora blõdséget nem tudom, hányan kajálják meg. Manapság néhány szánalmas díj elég arra, hogy egy film kult legyen?

NuCLEARScoRp
Újregek ne fikázzátok!! <#ejnye1><#ejnye1><#banplz>Ez egy nagyon jó film, nem véletlenül nyert díjakat!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Én azért végig szenvedtem. Mindamellett sokszor éreztem, hogy húú ez fájt.<#wow3> Tipikus amcsi C.kat feeling. Tökre nem életszerû fájdalmas giccses díszlet, maszkírozások. Az egész film kiszámítható, röhejesen hatásvadász és a mostanában trendi kameramozgások is eltúloztak. <#sniffles> Gyakorlatilag így kell egy szappanoperát eladni, megtalálni egy másik célközönséget.<#buck> A képminõségre viszont nem lehet panasz.
Hat lehet hogy tul koran iteltem,de amikor meglattam,hogy a lezuhant repulogep hajtomuve tovabb mukodik,es besziv egy embert akkor kesz vege elkapcsoltam.Ebbol a jelenetbol arra kovetkeztettem,hogy ez pont ugyanolyan bugyuta kretenseg mint szinte minden mit rtl meg tv2 lead.
feltûnt, hogy a duci srác akkora mint egy turbina ? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

jajj de jó csak erre várt a sok kis tévénézõ gyerek már is nem tudtak mit csinálni amikor elindult a visszaszámlálás, jajj szegény színészeknek Hawaii-on kellett eljátszaniuk ,hogy eltûntek, biztos volt nehéz volt a földiparadicsomban átélni a haldokló számkivetett éhezõ szerepet <#idiota>, nemtom itt ott láttam az elsõ évad HDTV-s változatát úgy lehet, hogy megnézem <#vigyor>

xbox360+komputer

NuCLEARScoRp
Ha lehet egy szoftverhez hasonlítani...majdnem olyan jó mint az XP <#idiota>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

az elsõ évad 25 részes és mivel itt a legtöbben már látták ezt a 25 részt, ezért nem mondhatjuk meg, hogy mi a monszta😊
csuhi
olyan mocskosul sok reklám azért nem volt benne, + az rtl és a tv2 a 18-45-év közötti nézõket próbálja megcélozni, mivel õk jelentenek vásárlóerõt

Nagyon faszájos volt az elsõ rész. Tudja valaki, hogy hány rész lesz?
Szerintetek mi lehet az a monszta? <#wow1>

TothLaci
Szerintem újabb mûsorszünet lesz 😄
16 éven felülieknek? kint is csak néha kap 14-est. szoftos, semmi erõszak, inkább emberi dráma.

és persze nem film. sorozat.
Lenny
De akkor kevesebben néznék, kevesbb reklámidõt lehetne eladni! Na, nem mintha a 12 évesek akkora vásárlóerõt jelentenének!<#vigyor>

R Ö R G E

TothLaci
Hát ez a film szerintem nem kisgyerekeknek való. 16 éven fölülieknek jelzést nyugodtan kirakhatták volna.
Antifasiszta
nagyon frankó a füves jel a nevednél a képben! <#taps>
végre egy sg-s liberális barát.
nagyon helyes

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

cSuwwi
Hurley (a dagi) az egyik legjobb karakter (az a rész, amikor a "szerencsesorozatát" elmesélték, kész volt) 😄

shit happens

csuhi
1. ha nem izgat mért írsz ide,
2. nem nyúlta le, hanem fizetett érte
3. végre nagyobb közönség elé is eljuthat Mo.-n egy sikersorozat (J.J. elõzõ munkáját megnézva - Alias - biztos vagyok benne, hogy nem fogunk benne csalódni), és ezért sztem, csak hálásak lehetünk, még ha a fél órányi reklámot is meg kell néznünk érte...
de nem értem mi ezzel a bajod

Remélem megeszik a leggyengébbet! <#finom>
Nemtom 😊

BK mar lassan 8 eves de hogy kult lenne? 😄

ixub
Murdoc, sztm kezdheted lehúzni

One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.

megnézem az elsõ részt ma este, és ha tetszik, letöltöm a többit!<#mf1> Érdekel is az rtl nézettsége<#action>
ixub
Sokaknak mondom, hogy ne itéljenek elsõre, én úgy végigzúztam 3 nap alatt az egész szériát, hogy ihaj, a végére meg az a véleményem, ba***ák meg a rendezõk, mikor lesz már serie 2.

One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.

hány évtõl számít a kult?
Cactus
Már elnézést kívánok, de én picit le vagyok maradva. Pedig járok utcán erre arra, de hogy észre nem vettem volna tegnap esti Fókuszig, hogy mi a fene ez, az tuti biztos. Azért többet netezek, mint az átlag, megfordulok rengeteg helyen. De semmi. Tévében sem vettem észre. Na mind1, ez a sorozat azért nem vesz rá arra, hogy péntek estémet tévé elõtt töltsem.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

A Star Trek az kultuszsorozat, de egy tavaly keszult filmre nem kene pazarolni ezt a jelzot.
hétvégén már tuti.
Mikor lesz letölthetõ szinkronosan ?

Ne itelj kulsore. Az egyik legkiralyabb karakter 😊

Robeast
"Persze ezen feltehetõleg kissé javítani fog az a T-Online akció, miszerint ADSL-elõfizetéssel az interneten keresztül nézhetõ lesz a csatorna, ha az elõfizetõ a cég multimédiás csomagjára fizet elõ"

Aha...majd meglátjuk, hogy 150 giga adatforgalomból hány részt lehet megnézni <#zavart2>

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Pedig elég ismert és népszerû stand-up comedy-s csávó Los Angelesben.
Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részbõl vagy 120-at...

ne túlozd el. az rtl max 2 reklámmal fogja leadni 90 percet - amerikában az abc 6-7 reklámmal szokta leadni a 42 percet. (ld. még a reklám része a tévézésnek, anélkül nem lehetne lost-ot sem venni😊
Dobsz egy pisit, elszívsz egy cigit és vége is a reklámnak. <#heureka>

Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részbõl vagy 120-at...
Tudjátok: 5 perc film, 10 perc reklám.
Na ezért szoktam én le a TV-rõl.
Elsõ képen az a köver faszi... micsoda filmcsillag bakker! <#banplz>
smv
Amennyi tv-t néztem eddig...

Starcraft + Diablo III - esemve

hehe, elég korlátolt gondolkodásra vall azért nem nézni valamit, mert más logo van a bal felsõ sarokban. van, aki tévémûsort néz. van, aki csatornát.
Epp az a celjuk vele, hogy egymastol hoditsak el a nezettseget :-)
Gratulalok, egyszeru a vilagkeped. Csak felvilagositaskeppen:

Televizio csatorna megvasarloja az adott termek(film, sorozat, barmi) jogait. Ez tobbfajta is lehet, altalaban sugarzasi jogot, a szerzodesben rogzitett kondiciok betartasaval kell a TV tarsasagnak -ebben az esetben az RTL-nek -eljarnia.

Tehat,

az RTL nem lenyult, hanem fizetett (es valoszinuleg nem is keveset, mivel siker volt az elso evad).

Ha nem szereted az RTL-t, ne nezd. Megvan ra a jogod.