110
  • Nyiri
    Nemtom :)

BK mar lassan 8 eves de hogy kult lenne? :D
  • ixub
    Murdoc, sztm kezdheted lehúzni
  • Murdoc
    megnézem az első részt ma este, és ha tetszik, letöltöm a többit! Érdekel is az rtl nézettsége
  • ixub
    Sokaknak mondom, hogy ne itéljenek elsőre, én úgy végigzúztam 3 nap alatt az egész szériát, hogy ihaj, a végére meg az a véleményem, ba***ák meg a rendezők, mikor lesz már serie 2.
  • winnie
    hány évtől számít a kult?
  • Cactus
    Már elnézést kívánok, de én picit le vagyok maradva. Pedig járok utcán erre arra, de hogy észre nem vettem volna tegnap esti Fókuszig, hogy mi a fene ez, az tuti biztos. Azért többet netezek, mint az átlag, megfordulok rengeteg helyen. De semmi. Tévében sem vettem észre. Na mind1, ez a sorozat azért nem vesz rá arra, hogy péntek estémet tévé előtt töltsem.
  • djukel
    A Star Trek az kultuszsorozat, de egy tavaly keszult filmre nem kene pazarolni ezt a jelzot.
  • winnie
    hétvégén már tuti.
  • BiroAndras
    Mikor lesz letölthető szinkronosan ?
  • Nyiri
    Ne itelj kulsore. Az egyik legkiralyabb karakter :)
  • Robeast
    "Persze ezen feltehetőleg kissé javítani fog az a T-Online akció, miszerint ADSL-előfizetéssel az interneten keresztül nézhető lesz a csatorna, ha az előfizető a cég multimédiás csomagjára fizet elő"

Aha...majd meglátjuk, hogy 150 giga adatforgalomból hány részt lehet megnézni
  • Ironka
    Pedig elég ismert és népszerű stand-up comedy-s csávó Los Angelesben.
  • winnie
    Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részből vagy 120-at...

ne túlozd el. az rtl max 2 reklámmal fogja leadni 90 percet - amerikában az abc 6-7 reklámmal szokta leadni a 42 percet. (ld. még a reklám része a tévézésnek, anélkül nem lehetne lost-ot sem venni:)
  • sped
    Dobsz egy pisit, elszívsz egy cigit és vége is a reklámnak.
  • Dömsödi
    Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részből vagy 120-at...
    Tudjátok: 5 perc film, 10 perc reklám.
    Na ezért szoktam én le a TV-ről.
  • vg
    Első képen az a köver faszi... micsoda filmcsillag bakker!
  • smv
    Amennyi tv-t néztem eddig...
  • winnie
    hehe, elég korlátolt gondolkodásra vall azért nem nézni valamit, mert más logo van a bal felső sarokban. van, aki tévéműsort néz. van, aki csatornát.
  • Picador
    Epp az a celjuk vele, hogy egymastol hoditsak el a nezettseget :-)
  • Picador
    Gratulalok, egyszeru a vilagkeped. Csak felvilagositaskeppen:

Televizio csatorna megvasarloja az adott termek(film, sorozat, barmi) jogait. Ez tobbfajta is lehet, altalaban sugarzasi jogot, a szerzodesben rogzitett kondiciok betartasaval kell a TV tarsasagnak -ebben az esetben az RTL-nek -eljarnia.

Tehat,

az RTL nem lenyult, hanem fizetett (es valoszinuleg nem is keveset, mivel siker volt az elso evad).

Ha nem szereted az RTL-t, ne nezd. Megvan ra a jogod.
  • winnie
    még nem megy, azért. 2005.09.21.
  • Sundance
    Tudod, a jenkik már egy éve csinálták ezt, és most már kint a 2. évad megy. De elég logikus is lehetne neked, ha tavaly már lement az első az AXN-en....
  • winnie
    ami kint az usa-ban szeptember 21-én kezdődik.
  • RelakS
    He? Ezt nem az rtl csinálta, hanem a jenkik
  • RelakS
    Ugyancsak biztosra vehető, hogy az AXN már az RTL Klubos sugárzással párhuzamosan elkezdi adni a sorozat második évadjának részeit.

Miféle második évad?
  • Gladiator
    kurvára nem izgat. megint lenyúlt vmit a gyökér rtl.
  • Nyiri
    Jah amugy Locke "Saválló Ember" es Hurley "He Dude" alap :D
  • Nyiri
    Hat a Desperate Housewives is brutalisan jo. Igaz a Lost lenyomja. En ugy toltam hogy egyiket a masik utan.

Ismeroseimet mar raizzitottam a Lostra es amit elmondtam eddig (semmi spoiler) mar keszulnek. Meg anyamat is megfogta, pedig O a BK + Joban Rosszban parti (sajnos).

Nem ertem a TV-seket. Miert nem birjak egymashoz igazitani az ilyen sorozatokat? Ha a BK + JB-t sikeralt pont egymas moge tenni akkor ez miert nem jon ossze? Pedig szvsz a 15-45 kozotti nezok siman neznek egymas utan mindkettot.