110
-
Nyiri #28 Nemtom :)
BK mar lassan 8 eves de hogy kult lenne? :D -
#27 Murdoc, sztm kezdheted lehúzni -
Murdoc #26 megnézem az első részt ma este, és ha tetszik, letöltöm a többit! Érdekel is az rtl nézettsége -
#25 Sokaknak mondom, hogy ne itéljenek elsőre, én úgy végigzúztam 3 nap alatt az egész szériát, hogy ihaj, a végére meg az a véleményem, ba***ák meg a rendezők, mikor lesz már serie 2. -
winnie #24 hány évtől számít a kult? -
#23 Már elnézést kívánok, de én picit le vagyok maradva. Pedig járok utcán erre arra, de hogy észre nem vettem volna tegnap esti Fókuszig, hogy mi a fene ez, az tuti biztos. Azért többet netezek, mint az átlag, megfordulok rengeteg helyen. De semmi. Tévében sem vettem észre. Na mind1, ez a sorozat azért nem vesz rá arra, hogy péntek estémet tévé előtt töltsem. -
djukel #22 A Star Trek az kultuszsorozat, de egy tavaly keszult filmre nem kene pazarolni ezt a jelzot. -
winnie #21 hétvégén már tuti. -
BiroAndras #20 Mikor lesz letölthető szinkronosan ? -
Nyiri #19 Ne itelj kulsore. Az egyik legkiralyabb karakter :) -
#18 "Persze ezen feltehetőleg kissé javítani fog az a T-Online akció, miszerint ADSL-előfizetéssel az interneten keresztül nézhető lesz a csatorna, ha az előfizető a cég multimédiás csomagjára fizet elő"
Aha...majd meglátjuk, hogy 150 giga adatforgalomból hány részt lehet megnézni -
Ironka #17 Pedig elég ismert és népszerű stand-up comedy-s csávó Los Angelesben. -
winnie #16 Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részből vagy 120-at...
ne túlozd el. az rtl max 2 reklámmal fogja leadni 90 percet - amerikában az abc 6-7 reklámmal szokta leadni a 42 percet. (ld. még a reklám része a tévézésnek, anélkül nem lehetne lost-ot sem venni:) -
sped #15 Dobsz egy pisit, elszívsz egy cigit és vége is a reklámnak. -
Dömsödi #14 Örülök, hogy leadják, de annak nem, hogy az RTL csinál a 2x részből vagy 120-at...
Tudjátok: 5 perc film, 10 perc reklám.
Na ezért szoktam én le a TV-ről. -
vg #13 Első képen az a köver faszi... micsoda filmcsillag bakker! -
#12 Amennyi tv-t néztem eddig... -
winnie #11 hehe, elég korlátolt gondolkodásra vall azért nem nézni valamit, mert más logo van a bal felső sarokban. van, aki tévéműsort néz. van, aki csatornát. -
Picador #10 Epp az a celjuk vele, hogy egymastol hoditsak el a nezettseget :-) -
Picador #9 Gratulalok, egyszeru a vilagkeped. Csak felvilagositaskeppen:
Televizio csatorna megvasarloja az adott termek(film, sorozat, barmi) jogait. Ez tobbfajta is lehet, altalaban sugarzasi jogot, a szerzodesben rogzitett kondiciok betartasaval kell a TV tarsasagnak -ebben az esetben az RTL-nek -eljarnia.
Tehat,
az RTL nem lenyult, hanem fizetett (es valoszinuleg nem is keveset, mivel siker volt az elso evad).
Ha nem szereted az RTL-t, ne nezd. Megvan ra a jogod. -
winnie #8 még nem megy, azért. 2005.09.21. -
Sundance #7 Tudod, a jenkik már egy éve csinálták ezt, és most már kint a 2. évad megy. De elég logikus is lehetne neked, ha tavaly már lement az első az AXN-en.... -
winnie #6 ami kint az usa-ban szeptember 21-én kezdődik. -
#5 He? Ezt nem az rtl csinálta, hanem a jenkik -
#4 Ugyancsak biztosra vehető, hogy az AXN már az RTL Klubos sugárzással párhuzamosan elkezdi adni a sorozat második évadjának részeit.
Miféle második évad? -
#3 kurvára nem izgat. megint lenyúlt vmit a gyökér rtl. -
Nyiri #2 Jah amugy Locke "Saválló Ember" es Hurley "He Dude" alap :D -
Nyiri #1 Hat a Desperate Housewives is brutalisan jo. Igaz a Lost lenyomja. En ugy toltam hogy egyiket a masik utan.
Ismeroseimet mar raizzitottam a Lostra es amit elmondtam eddig (semmi spoiler) mar keszulnek. Meg anyamat is megfogta, pedig O a BK + Joban Rosszban parti (sajnos).
Nem ertem a TV-seket. Miert nem birjak egymashoz igazitani az ilyen sorozatokat? Ha a BK + JB-t sikeralt pont egymas moge tenni akkor ez miert nem jon ossze? Pedig szvsz a 15-45 kozotti nezok siman neznek egymas utan mindkettot.