DarkStar One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ne haragudj mar hogy felhoztam vaze de akkoris tartalmasabb mint ez. 100x.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alwares
Ez bizony egy másolásvédemi bug, nekem is elõjött. Tölsd le a DSO fix patch crack izét. A torrent linkjét lejebb találod...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kaszi46
Darkstar_One_Crack_Fix-RELOADED.torrent (meg 4 órát várnod kell)<#eljen> végre én is nyomulhatok vele! netframework 2.0 nekem összeakadt az ati driverrel, így hanyagolnom kellett a játékot:\

*Posse*T.W.D*

AnarchoiD
segitene valaki ?

a celkereszthez kepest jobra sreen lefele hord a lezerem .. ez normalis, feature, vagy bug ? lasd kepet, kozepre celzok es 4ora tajtra lo a cucc

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

na azért ne a freelancert hozzok már fel pont a csoda változatosság-ra... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Én meg mondom mi ezen 4,5 , elöször is van benne 1,5 GB-nyi tömöritelten .bik video...

ehhez egy kérdés:
A küldiket generálja, vagy adott mennyiségû van?

Jaja, pontosan 3 hónapja és 10 napja... <#nevetes1>

Wings of Turul ftw. <#eljen>
Sephi
Nos remego kezekkel sajnalatos intuicioval azt kell elmondjam hogy ez a jatek meg csak a farkaba sem er a Freelencer-nek. Igy 5-6 jatek utan azt kell hogy mondjam hogy borzalmasan egyszeru jatek es semmi erdekesseg nem kerul bele. En nem tudom de 4.5 gigaba megis mit raktak ezek mert ugyanazaokat a kuldiket kell csinalni , ugyanazok az arcok. Mar jol fel vaok szerelve mindennel es 5-6 csorpotos tamadasokat gyokbol visszaverek.

Ah... nem tudom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
nem bírsz magaddal.. ráadásul a HUN már rég megszûnt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Reloaded crackkel térkép remegés, 0cr, stb... Viszont hajó sebzõdés normális. Fix-szel remegés, 0cr hibák nincsenek, viszont a hajó akkor is sebzõdik, ha shield maxon van

Titan
Tulajdon képpen Te most milyen ismert bugokról beszélsz? A térképen lévõ obj. remegések? Vagy, h minden 0 Cr.? A Fixel ezek nincsenek..nálam legalábbis...

Alwares
Szerinem a DSO fix-el normális lesz a játék, nekem a sima carackeknél mindig ingyen volt minden meg hajó is übertápos, néha meg iszonyú csiga volt. Szóval aki csinálta a DSO fix patchet annak egy örök hálával tartozom...

Megnéztem reloaded crackkel a játékot, és az ismert bugokon kívûl a hajó sebzõdése olyan volt amilyennek lennie kell. Úgyhogy ez a dso fix nálam nem vált be :(

CodeRed
Pénteken már énis átvehetem a csomagot :-) asszem megvan a hétvégi program <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alwares
Szóval én csak annyit csináltam hogy lefutattam a patchet és az irta hogy rakjam be a rar-t és kész és igy is kellett... Nem kell kitörölni semmit csak DsoFixer.exe és a rar tartalmának bemásolása a játék mappájába. Nekem minden ismert bug eltünt!

Sephi
Miert nem lehet elolvasni a fix-es beszolasomat?

Igen, ez a szivatás a torrentrõl letöltött fixnél. Hogy annak a readmeje ir 3 mappát is, amiket ha kitörölsz, tényleg nem indul el a game.
Devids Pro
mappákat nem kell kitörölni csak a fájlokat, tehát csak ezeket:
- eng.xml
- fra.xml
- inputwrap.dll
- shfolder.exe
- xinput1_1.dll
Ha az enginet fejlesztem, ottvan neki a Recharge rates +x% az mire vonatkozik a speci jobb egergombos valamire amit sose hasznalok, meg az afterburnerre, vagy a fegyver-pajzs visszatoltodesre jobbfent vagy mindenre?
Alwares
Leszedtem a fix-et ujra raktam, megcsináltam amit irt a fix: tisztán felraktam, lefutattam a DsoFixer -t jól, kitörtöltem az adott fájlokat és mappákat bemásoltam a rar -ban talált dolgokat és nem megy. töltene be és kilép...

Devids Pro
Ebben a játékban van valami fõ eseményszál amit követni kell(/kéne), vagy csak meg kell csinálgatni az ûrálomásokon adott küldetéseket és akkor majd csak lesz valami?
Alwares
Nekem most egy hónap 3700 és ha jól megy a játék simán jácchatok ingyen is, persze az még egy hónap lesz. És nekem csak pozitiv csalódásaim vannak az EVE -vel kapcsoltban, fõleg a Free Gates corpal kapcsolatban, olyan jó online közösséget még nem is nagyon láttam, mindenki jófej volt és szivesen segitett. Ennyi az elõnye a kis korpoknak. És igaz hogy az tök más játék egyébként. Azt sajnálom hogy nincs multi a Darkstarban...

[Jakuza]
Az ket havonta 6k es nem ugyanaz.
Ez meg egyszeri 6k. Ha majd egyszeri dijas lesz az E.V.E univerzum akkor esetleg van ertelme.De inkabb remenykedek abban, hogy lesz valami jobb Elite tipusu jatek , mert tulszaporodtak az EVE univerzumban, a maguktol ontelt idiotak a korpokban es ez fokent igaz a HUN korpra.

UI: Upsz torolte a ficko. :PPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lehet h jön, de míg a tört az elsõ pár órákban is szórakozott, addig az eredeti nem. szal eddig nagyon is király!

[Jakuza]
Azert ket ora jatek utan ne itelj elhamarkodottan.
2. chapterben jonni fog neked is az a bug, hogy ne legyen vidam a te eleted sem. :PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szerintem akinek kicsit is tetszik a játék, az nyugodtan megveheti, felpeccseltem, és tökéletetesen fut. Semmi bug, semmi hiba. A töltési idõk is csökkentek (törtben sem voltak hosszúak). Ajánlom vételre!

Alwares
Szedem ezt a DSO fix patch akármit és nagyon kira 60-al jön (512-es netem van) ennyivel még nem is szedtem torrentrõl.

CodeRed
No milyen az eredeti? Ne jönnek elõ rejtélyes bug-ok, stb? Mert akkor feladom a rendelést :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

van rá, olvass kicsit lejjebb..

Dave, nem lehet!

Alwares
Mért van az hogy a térképen rezeg össze-vissza minden? Nah mindegy ez a kiebbik baj mert nem lehet elugrani az egyik rendszerbe mert azt mondja hogy 4 távolságra kell lennem mindentõl és én már nagyon messze vagyok mindentõl és mégse megy. Godolom ez is olyan másolásvédelmi bug, de ha van rá megoldás akkor légyszi szoljatok!
Jah és az is baj hogy mikor rakétát akarok venni kifagy az egész és bejön az Ascaron hibajelentõje.

Szeretném megcsinálni a játék magyaritását de nem tudom kicsomagolni a global.res fájlt ha valaki tud errõl valamit az gyorsan dobjon meg egy e-mail-al!!!

ZT azt is nézd meg hogy az eredetibe át lehet-e vinni a mentéseket... ez is fontos lenne.... nekem:D

Na megvettem, majd megírom, mennyire stabil az eredeti.

ha maxon van a shield akkor elvileg nem kéne a hajónak sérülnie, mert a pajzs felfogja... ezekszerint ez télleg bug

Ha a hajó akárcsak egy kicsit sérült is, akkor nem segít a pajzs, mert utána márcsak a hajó sebzõdik folyamatosan (hiába hogy maxon van a shield). Lehet, hogy ez vmi bug lenne?

nem tudom hogy hallottál-e már a shield boost opcióról, nagyon hasznos. de van más lehetõség is, mondjuk a jobb felsõ sarokban a hajó adatai alatt van egy csúszka és ha úgy érzed hogy szarban vagy akkor a csúszkát ûgy állítod hogy az energiából +40°menjen a pajzsra így elég gyorsan feltöltõdik aztán már csak pontosan kell tüzelned és nem lesz gáz.

KÖSZI!! Rohanok is!

egy nyomorult küldetést nem lehet megcsinálni. ha a hajó elkezdett sérülni onnantól vége. ez így nem vmi szórakoztató :(

nem tudom már hogy ki kérdezte, de a cd galaxiban már meglehet venni a gamát:D:D:D 6 ropi... annyira nem is vészes...

Hmuda
Az a radar. A #496-ban linkelt térképen be van keretezve, hogy hogyan is kell elképzelni a jelzett rendszereket. Ha belépsz, akkor kiírja, hogy "hoppitenvanartifact", behozod a target listát és odamész.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Elmondod kerlek hogy hogyan talajak krisztaly vagy nem mondod el? A terkepen (jobb also sarok) vannak zold pontok de azok Trande Stationok vagy targetolt barati hajok.

Kaszi46
ha jól tudom bolygó felszineken is lehet repkedni, és ott már kell a szárny!:)

*Posse*T.W.D*

Titan
Na, végre elkezte ez a nyomorúlt leszedni a fixet... :D

Jó mindegy, annyira nem izgat úgyse :) Majd délután kipróbálom talán.
Teljesen real úgysem lehet, de azért az erõsen túllõtt volna mindenen, ha a manõverezõképességet a szárnyak fejlesztésével lehet elérni az ûrben :D
Hmuda
Itt a szárnyak inkább a fegyverek számát növeli, a manõverezés minimálisan javul. Fogjuk fel úgy, hogy több hely van a láthatatlan manõverezõ fúvókáknak. :P Bar azok után, hogy a vontatott konténer lelassítja a hajót, amivel nincs fizikai kontaktusban, én már semmin nem lepõdök meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
nem tudom. Ez egy arcade játék.. igazából mit is vár tõle az ember?:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Hopp .. ott lemaradt egy vesszõ ... tehát összefoglalva azt akartam írni, hogy 3 rész, mindhárom más "fõ képesség"-en hivatott fejleszteni ... Fegyverzet (ereje, száma), Manõverezõképesség , (vesszõ :) ) gyorsaság, és a Strapabíróság (hull ...) :)

Szépen lebutították ... De szvsz jó lett ... Spehi majd elmondja komolyabban, vagy Hmuda, õk sokkal elõrébb járnak ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Öööö, izé, tudom, én csak azt írtam le amit eddig tapasztaltam, nem akart kioktatás lenni ... :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[Jakuza]
Termeszetesen Borg az urben zajlo egyetemes fizikai szabalyokra ertette a hozzaszolast, tehat ott a manoverezes gyorsasaganak semmi koze nincsen a hajo orahoz vagy szarnyahoz pl. :P

Sephi
Irjatok mar le nekem hogy tudom megnezni hol az artifakt mert 3 oraja jaccom es lehet en vok bena tudom de nem leltem egyet sem pedig mar nem egy meteoritba setalgattam!!!!