1127
DarkStar One
  • anathon1
    még nagyon az elején tartok a játéknak most szabadítottam fel az elsö rendszert a kalózoktól na és a végén azt irja, hogy kaptam egy egész artfakt kolekciót!!! NA DEEEE nem kaptam semmit és ez már amásodik artifakt ami nem ad semmit. A kérdésem normális ez vagy bug? A játék eredeti 1.2 javítás rajta iletve ez béta, ez volt a játék weboldalán. A kézikönyv szerint nem minden artifakt fejleszt. ????
  • CodeRed
    Ha warez verziót használsz abban nem tudok segíteni, ahogy Alwares is mondja, olvass vissza.
  • Alwares
    Az az oka szerintem hogy nem olvastál vissza és nem szedted le a fix-et...
  • vaktyuk
    Latom senki nem ertette meg amit irtam. :(

Az a problemam, hogy ne mtudok tovabb menni az elso rendszerbol, ezert nem tudom merre vannak az artifactok. Mi lehet az oka, hogy nem tudok tovabb menni??? A kuldik legnahgyobb reszet megcsinaltam a fokulit nem tudom. A masik kerdesem, hogy az elso rendszerben csak 1 artifact van????
  • CodeRed
    úccsó mondat helyesen:

Nagyon bejövős és már nagyon összeszoktam az öreg vassal :-) --nem adnám el semmi pénzért
  • CodeRed
    Egyenlőre 3 olyan rendszer van ahonan nem sikerült begyűjteni artifact-ot mert tele van kalózokkal a hely (halálfejes). Viszont 2x merészkedtem oda, és mindkétszer máshonnan támadtak meg, szóva nem vagyok benne biztos, hogy scriptelve lenne az egész. A dinamikus árak nagyon jók, az ikonrendszer pedig egyértelműen ELITE2-re hajaz. Amúgy a legjobb ELITE klón a DS1. Nagyon bejövős és már annyira összeszoktam az öreg vassal :-)
  • CodeRed
    THX! Mostmár mindent tudok
  • Alwares
    Ugy kell hogy fogod bemásolod a kicsomagoló progeszt a darkstar azon mappájába ahol a global.res fájl van. Megnyitod a parancssort és belépsz szép dos-os parancsokkal a mappájába ahova másoltad a programot. Fogod beirod ezt: sacred_text_extractor -export (ide jön a global.res file neve) cél txt fájl . Szóval például: sacred_text_extractor -export global.res global.txt
    Ekkor csinál egy global.txt fájlt amiben benne lesz minden szöveg...
    A betömörités pedig pl.: sacred_text_extractor -import global.res global.txt
  • Devids Pro
    vedd meg az 5.0ly-s field generatort
  • CodeRed
    "...és ha megvan az editor mellete van egy leirás és parancssorból kell futattni az a titka az egészenk..."

ööööö... akkor most ezt részleteznéd? Ezt nem értettem (bár még korán van nekem)
  • Alwares
    Én elkezdtem forditani, és ha megvan az editor mellete van egy leirás és parancssorból kell futattni az a titka az egészenk...
  • CodeRed
    Az artifact-ot a térképen egy zöld kis rombuszszerűséggel jelzi a program. Még olyan rendszerekben is amiket nem nyitottál meg.
  • vaktyuk
    Hat Sracok!

Nagyon tetszik a jatek, de egy kicsit uncs, hogy mar ket napja az elso rendszerben bolyongok teljesitem a kuldiket, de artifact-ot ne mtalaltam csak egyet eddig. Mar van 800e cr-em, de meg mindig ott vergodom. Segitseg kellene vagy nemi info, hogy hogy lehet tovabb menni.
    Egyebbkent tudom hogy en vagyok a bena, de sajna az angolom sajna nem eleg jo ehhez a jatekhoz. A fo kuldikrol semmi informaciom. Ir egy kuldetesrol, de semmi konkret info nem derul ki belole. Illetve en nem tudom elolvasni. Bar mar azert ki tudom mas jatekban szurni az angol szovegbol a kuldi lenyeget de itt semmi konkret nincs.

Kerlek benneteket segitsen plz valaki. Elore is koszi!
  • pinterto
    Amúgy valaki elkezdte már fordítani?
  • pinterto
    Csak nem tudom az elérhetőségét!
    Ide a fórumba már rég írt!
  • CodeRed
    Hát szerintem kérdezd meg Alwares-t
  • pinterto
    Hogy lehet elindítani ezt az editor programot?
    Xp alatt nekem nem indul!!!
  • CodeRed
  • pinterto
    Sziasztok! Mégis fordítható a játék! Az alábbi linken van a megoldás!!!
    Remélem valaki elkezdi!!!

Magyaritasok.hu
  • jozzy
    Hello!A story vége után még lehet hajót fejleszteni?
  • Lyan Kyj
    oh sry, látom már utánaolvastál. Első szinten elég hamar lemerül a drága, de később meg annyira kemény, h 2 nehézségi fokkal feljebbraktam, mert mire hívtam a köv. targetet, az ellen pajzsát meg 1/4 életét leszedte a turret.
  • Lyan Kyj
    a turret automata
  • The Sinner
    most olvastam a gém hivatalos fórumán, hogy automatikusan mükszik. Akkor már csak azt nem értem miért látom, hogy dolgozik?
  • The Sinner
    Mi a rák van ezzel a turret témával? Automata, vagy mi a bánat? Cseréltem billentyű kiosztást is de semmi, csak búg mint a marha.
  • Borg
    De ennyi szenvedést nem ér meg ez a game. Sajnos. Meg annyit se, hogy megvegyem.
    Nem rossz, de pénzt adni érte... azt azért mégse. Majd inkább más játékért, jön még elég.
  • BladeW
    Ja bocs latom megvetted az energy fluxot sry akkor nemtudom, nekem mukodik mindketto. Bar van 1 apro bug: ha optionsban atallitom pl left arrow-rol ctrl-ra DE esc-el lepek ki nem fog mukodni holott az optionsban ugy latod hogy ctrl-ra van allitva. A jobb felso sarokban pipaval kell kilepni es ugy mar mukodik.
  • 3P
    Örömmel hallom. :) Sok sikert hozzá!
  • BladeW
    Meg kell venni a shield meg az energy fluxot es voila! Amugy eleg hasznos mutyurok erdemes megvenni amint lehetoseg van ra.

Scriptelt kalozok tema: NINCS ilyen a jatekban en barhol barhova megyek mindenkit szetlovok 3-5 mp alatt ezert raketat se nagyon hasznalok mert tobb ido amig befogja az ellenfelet
  • anathon1
    ez a 2 artifakt volt felszedtem de azt irta utána, hogy nincs
  • BEAST #698
    ahogy egyre fejlettebb lesz a hajód egyre több artifact kell a fejlesztéshez
  • anathon1
    most kezdtem el játszani, nem minden artifakt ad fejlesztést? És nemtudja valaki hogy miért nem lehet a fegyverzet és a pajzs között a megadot gombokol tologatni az energia elosztást? Megvetem hozzá az energy flux-ot de akkor sem mükszik és elég körülményes egérel állítgatni. Egybként eléggé hasonlit a game FL-ra gyakorlatilag ott sem engedett a tovább a játék amig nem voltál elég fejlett.
  • BEAST #696
    igen ezt énis tapasztaltam ... meg egyebet is ... van amikor egy rendszerbe nem tudtam ugrani egyszerüen szürke maradt az ikon ... játék letöröl , béta patch fel majd a régi crack és minden szép meg jó , az ugrás megy , már a heccsátos kalóz sem öl meg , de hang nincs ... gém megint le , ugyanaz a patch fel , ugyanaz a crack és most minden jó , hang is van , szal tegnap óta semmi problémám nem volt ... fura
  • Pityesz
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CodeRed
    Na mostmár túlvagyok legalább 20-30 óra játék után mentések/töltések-el együtt :-) és most vettem észre, hogy ha a hajóba 20 tonnáig pakolunk akkor nem kell vontatni a cuccost, tehát 20 tonna áru elfér a hajóban . Én még mindíg nem tapasztaltam semmilyen rendellenességet, nem fagyott, nem csinált érdekességeket. Néha megmozgatja a DVD-t de ennyi. (gyáriról van szó még mielőtt valaki kérdezné)
  • CmdrPetya
    ohh én hülye:S
    komcsin nem figyeltem amikor angol mondatott kellet olvasni tanulni:DDD
    hülye voltam amit kell csinálni a konténerel egyszerű DARABOKRA LŐNI MINDENT MISS LOGBA OTT VAN vak és olvasni se tudtam most úgye
    a legegyszerűűűbbb dolgon akad meg az ember oohh végre rájötem:DDD
  • CmdrPetya
    ezekután valami ötlet?:S nekem már nincs:S
  • CmdrPetya
    kilövöm őket az se jó bementem 1el úgy hogy többit kilöttem és nem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh mi a fuck bug vagy mi ez?:S
    sírni fogok áááhhh
  • CmdrPetya
    bazze nem megprobáltam 1-el 2-vel 3-mal nem begyemek az ottani rendszerben lévő TRADE STATIONra és mission Failed áááh akkor mi a megoldás mert elugrani nem lehet úgye mert failed akkor most mi?
  • CmdrPetya
    thx
    megnézem remélem jó mert ha nem megölöm a készitőket:DD
  • bree
    Valóben négy van, de elég egyet visszavinni az állomásra és Mission Accomplished.