1127
DarkStar One
-
#647 Hagyd el azt a galaxist és törlödik a küldetés. -
#646 Halihó ... lehet valahogyan törölni egy kiválasztott küldetést?
Elbaxtam :( Kinéztem egy küldit, ami olyan messzire van, hogy sehogy nem tudok odajutni ... nem lehet valahogy törölni? -
#645 Erre sajnos nem tudok választ adni. -
#644 Hétfőn jön meg az eredeti. A kérdésem akkor az, hogy az eredetivel melyik lesz kompatibilis? -
#643 Működik csak az a különbség köztük,hogy a Reloaded-es fix az állomásokon kihagy 1-2 lehetőséget.Pl.: Smuggle + Side Mission. Legalább is nálam ez a 2 nem jelent meg oldalt a választható menük között az állomásokon.Ha a Reloaded-es fix-et használod és valamiért meg gondolnád magad,hogy esetleg mégis csak az első fix jön be neked akkor a mentések nem kompatibilisek egymással.Tehát,ha a Reladed-es fix-el készítettél mentést akkor az nem fog müködni a másik fix-el.Egyébként én az első fix-et használom. -
#642 Mi a helyzet a Reload féle fix-el? Működi, vagy csak a korábban belinkelt FIX működik? -
#641 Hehh ez vicces.. Akik a FIX-el játszanak menjenek az alpha centauri rendszerbe, és próbálják felvenni a hozzá legközelebbi konténert! (és ismerkedjenek a német nyelv szépségeivel...) -
#640 csak ha a küldetés úgy kívánja akkor szállhatsz le, és nincs ott semmi amúgy (csak elhagyni tudod) -
BladeW #639 Valaki tudja hogy lehet leszallni research stationokre? Es ha igen mit talalt ott? -
#638 Az volt az elso amit kiprobaltam, termeszetesen sok-sok forum atolvasasa utan.
A helyzet utana se valtozott sajnos. -
Thanatos #637 hmmm, lehet megprobálkozok vele akkor mert nekem a mostani csodafix valamiért beszart és inditáskor már hibát dob a game :D -
#636 Asszem X3-hoz van olyan ... mintha láttam volna valahol :) :) -
BladeW #635 Ne offoljuk mar ennyire szet a topikot ha 1 mod van ra -
ceas #634 Jah, LOL, mondassz valamit..:D -
dave42 #633 KÖSZI! -
Borg #632 Mindegy, úgyis nyernem kell még a lottón, hogy ilyesmi játékra időm legyen :P -
ceas #631 OFF
Bezony-bezony a Star Trek Online kemény űrhajós mmorpg lesz, csak éppen végre lesz karakterünk (és nem csak egy hajó, ala EVE, habár én az EVE-t is imádom, de a valódi személy azért hiányzik) aki fejlődik és bármilyen rangban teljesíthet szolgálatot. Ígérnek dokkolási lehetőséget, bolygóra való leszállást és el lehet hagyni majd a hajót, szóval lehet 1st/3rd person része is lesz a gamének on foot. Azt, hogy egyszemélyes fighterrel is repülhetünk, mint az alap űrhajós szimulátotokban, azt nem tudom, de szvsz nem lesz ilyen, lévén a Star Trek nem erről szól. Hogy mindebből mi valósul meg, az még azért kérdéses és a release is még odébb van vagy 2 évvel sajna:P -
BladeW #630 Nem egeszen, van benne egy image fix, meg egy crack is. -
neoguy #629 dave42: Minimum
Microsoft® Windows® 98 SE, ME, 2000, XP
Pentium® IV (or AMD® equivalent) 1.7 GHz
512MB RAM
128MB 3D DirectX 9 compatible card (not onboard) with Pixel Shader 1.3 support
Soundcard
4GB free disk space -
neoguy #628 Az új rld fix-el nekem megszüntek a gondjaim, már jók az árak és semmilyen grafikai bug nincs. A dso fix-el az volt a gondom, hogy a régebbi német release-ra épül(1.0), ami nekem sokkal lassabb volt mint ez, pedig egy 6600 GT-m van, de igy most már egész jól fut.
Viszont van egy problémám, ami gondolom nem a crack hibája mert az origikben is előfordul, hogy egy idő után belassul az irányítás, tehát tök lassan fordul a hajó. Úgy tudom az 1.2 peccs megoldja, de ugye ahhoz nincs crack, tehát hogy tudnám ezt kivédeni a peccs nélkül? -
dave42 #627 próbáld meg azt hogy jobbkatt a játék ikonjára és állítsd át a kompatibilitását win 98-ra!!! nekem működött... valaki ki tudja írni az x3 minimum konfigját? -
#626 Off
Inkabb azon ragodj, hogy tudom elinditani az SP2es XP alatt a Star Trek Deep Space Nine: Dominion Wars-omat.
Hiaba minden meg a hackelt XP patchel sem indul csak lefagy. :P
Mar tegnap elott nyugomben feltettem a gepre a 98-at, mint utolag kiderul hiaba, mert Nforce4es lapom van es persze az ala mar nincsen driver sem, igy se az alaplapi se a VGA drivereimet sem tudtam telepiteni. :P -
Borg #625 Jut eszembe. Ez a játék tök jó lenne egy Babylon 5 moddal :) Abban volt ilyen fajta fighterkedés, meg féregjáratban utazás. És akkor még a story se lenne béna :) -
#624 Nos en pl a Wing Commander 3 tol 6-ig az PS-en jaccotam joy-on :P -
Thanatos #623 szvsz azt a gamet csak simán nem iylen komolytalan embereknek szánták :DDDDDD -
#622 Én ilyen joymentes kölök vagyok:) Nincs is itthon semmim, csak egy kormányom:)
Anno az X-Winget ill Tie Fightert is egérrel játszottam végig. XWA-val meg csomót szenvedtem joy miatt:) Igaz abban az időben még nem voltam a magam ura, ergo nem volt hipiszupi joyom. Talán majd egyszer nekiveselkedem hogy begyek egyet. Úgyis akartam egy repszimes "pilotafülke-joyt":)
Visszatérve, sosem értettem milyen felindulásból döntöttek úgy hogy joy nélkül el sem indul... Oszt mivan ha én csak az introban akarok gyönyörködni, nosztalgiázni?:)
Legalább valami unoffical mod lenne hozzá:) -
Thanatos #621 az új rld fix akkor msot imgae? dejó :D -
BladeW #620 No talan sikerult eletet lehelni belé, fixed image es EREDETI rld crackel fel ora jatek utan stabilnak tunik. Csak hat sajnos k****a nem egyertelmu a nyamvadt readme... -
Thanatos #619 miért, lett volna értelme joy nélkül? :) -
#618 Na-na! Azért nem kell túlozni! Az X sorozat épp oly árkád, mint a DS1, vagy a FreeLancer a harc és a repülés terén, csupán egy nagyon erős gazdasági rész lett hozzá csapva, ami nem feltétlen mindenki számára előny, de ettől még az is épp olyan árkád.
Az Elite-tel való hasonlóság terén a DS1 ennek ellenére, illetve pont emiatt mégis sokkal közelebb áll hozzá, mármint az Elite 1-hez, hiszen sorszám nélküli Elite az első Elite-re vonatkozik, hisz annak volt csupán ez a neve...
A DS1 tulajdonképpen ez eddigi legközelebbi Elite rokon, hiszen szinte minden pont olyan, mint anno a nagy elődben, pl. hiper ürugrás, hogy csak 1 hajó van, s azt tuningolod, radar, de még sorolhatnám. Ez a nagy fokú hasonlóság persze nem feltétlen előny, hiszen azóta tovább lépett a világ, s ez a DS1-ben a grafikán kivül eddig nem mutatkozott meg.
Összességébe, aki idegenkedik az X stílus összetettségétől, azok számára ez azért nem olyan rosz választás, habár ahogy eddig megismertem tényleg kissé monoton (igaz nekem az X sorozat is az volt, ennek ellenére mégis nagyon-nagyon sokat játszottam velük).
Sokan a FreeLancer folytatását várták benne, szvsz. ez a játék tartalmilg azt nem közelíti meg, nem érzem benne a felfedezés örömét, mivel túl egysíkú eddig az összes rendszer. Az 1 hajó miatt kisebb a szabadság fok, tulajdonképpen keményen rákényszerít egy kötött fejlődésre. Mindennek ellenére nem rosz játék ez, s érdemes tólni a műfaj kedvelőinek, hiszen nem vagyunk elkényeztetve annyira, hogy nagyon válogathassunk... -
Borg #617 Az STO is ilyen lesz, csillaghajon teljesítesz majd szolgálatot - akár a kapitányaként is. -
#616 Kosz a valaszt .. akkor nem idegesitem vele , 2tucat piratet lottem le igy vegen mar remegett a kezem ;) (mindig melle kelett celozni) asszem elokersem x3 at valahonnan es jaccom azzal ;(
mindenestere demonoidrol lehuztam a fixet, megnezem -
#615 Ezt en nem mondtam, lehet olyan hajo is amiben tobb ember van "szolgalatban".
Ettol meg urhajos MMO nem MMOFPS. -
BladeW #614 Na jelentem nekem teljesen jatszhatatlan az uj reloaded-el kb 5 perc jatek utan teljesen behomalyosodik a kep AA hasznalataval, AA nelkul pedig elkezd remegni az EGESZ kep (hasonloan mint a nav chartban az elozo toressel csak ez meg durvabb) -
Borg #613 Annak az ST univerzumban nem lenne sok értelme. Nem a magányos farkas hajókról szól. -
#612 Te valamit felreertesz, en urhajos MMO-ra gondoltam, nem MMOFPS-re. -
#611 Hát nem is tudom valami azt súgja hogy ez egy mod készitő -
#610 Ez nem valami mod készítő, vagy editor? -
Borg #609 Nemtom én jól elvoltam armadákkal is, bc-vel is. Utóbbit meg jól fel kellett moddolni, és akkor állat volt :) (mert azt lehetett ugye, még ha szaros pythonban is) Csak aztán az az engine hamar elérte a korlátait. -
dave42 #608 lesz ilyen MMORPG... hála az égenk... itt van hozzá a link... már dolgoznak rajta!!!
-=Star Trek Online=-