Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm, amikor még sok-sok szép Katás kép volt felrakva nekie
a "Kata fan"-t.
de megtaláltam a becses neved az a fõ (adatlap/topikok/sgtop20 és onnan valaki listájáról 😊
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
én meg szeretnék úgy kinézni, mint 10 éve😄
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Én inkább cserélnék az Evangeline Lilly-vel, nah.
New rave dance
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Légy jó, légy hű Magyar!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem mennék bele, mennyire szánalmasnak tartom az egészet. Már így is offolunk 😊
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
röhögtem így is eleget .. amúgy elõrefelé szedték ki a hycomat rajongókat
Megneznem azokat akik kritizalnak 😊
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Mondd h élvezted, ahogy a fiatal tinik önkívületi állapotban magukhoz nyulnák, miközben ordítják hogy BILL meg TOM, s ahogy az elsõ sortõl kezdve folyamatosan hátrafelé hordágyon viszik ki õket..
Én fetrengtem volna a röhögéstõl😄
.: mobilize.hu :.
-the invisible-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GanXstaZolee#2709
már bõven elõtte bejött csak a köztudatban akkor terjedt el mikor th szenny is bejött ide.
th-nak annyi köze van a hardcore-hoz mint nekem a római pápához.
Ezt a szarságot h emok csak õk mondják magukról mert a managereik aztmondták nekik h ti most emok lesztek mert az fain ez kell a szerencsétlen 13 éveseknek és majd özönlenek a koncertetekre (kis üzletpolitika).
Meg nemtom ki emlékszik rá mikor rtl az elsõ fellépésüknél interjút csinált..és szegény bill aztmondja h hiába csak 15 éves már sok szörnyûséget átélt pl elváltak a szülei 8 éves korában..na itt röhögtem fel harsányan, ha egy pszichopata lemészárolta volna a családját akkor megérteném.. de így...
na mind az a lényeg h semmi közük az emohoz..kis 13 évesek is 17 éves korukra kinõvik az emodolgot õk meg megszedik magukat és eltünnek a popipar süllyesztõjében
amúgy itt egy kis olvasnivaló az emoról
"Dehogy te butos. Ajakfeltöltééééés"
By IHM.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sose nyomd fullba a kretént
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben