Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
becsípve különben is elhalványul a sörök közti különbség, biztos ezt a filozófiát követi a barna fürtös is 😊<#vigyor>#vigyor>
-the invisible-
számomra sokkal szánalmasabb az, amikor a kis koktéljával trendien pucsít a szõke szolizott ribanc miközben a szilikonmelleit fogja és a hidrogénszõke haját lobogtatja...
egyszóval nekem tetszik 😊
-the invisible-
azért mert itt a balkánon felkapták a reklámokat bámuló emberek, azért az nem jelenti, hogy jobb, mint a Soproni vagy Borsodi - nemhiába veszik szívesebben a külföldiek a magyar söröket és nem véletlenül drágábbak
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
a sok összekevert kokéltól és töménytõl jobban leépül az ember...
2-3dl bor vagy 1 üveg sör pedig egészséges😊
(én nyáron 2 liter bort iszok 6-8 üveg sör mellé esténként - k*rva egészséges is lennék, ha nem innék rá 5-6 jägert)

de nekem szigorúan Armani kell !

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ramadamammy rapidrandi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de amúgy jól áll neked a szerénység 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dzsízüsz Krájszt! Végünk áááááááááááááááá <#violent>#violent><#csodalk>#csodalk><#rinya>#rinya>
De azért a kötözött sonka effekt nagyon csúnya...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...