1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
csipetics #42 a kispesti busz mikor és honnan indul székesfehérvárra -
csipetics #41 valaki segítsen
-
QPR #40 Sajna, pedig vezetett a Mjallby 2-1 -re, még szerencse, hogy nem játszottam meg... -
Rudee #39 2-2 lett a Falkenberg-Mjallby meccs -
Rudee #38 Haka-Turku az első félidő végén már 5-0 -
Rudee #37 Nem biztos hogy itthon leszek a következő napokban, úgyhogy inkább most öszeraktam egy szép csokrot. Nem nagy oddsokkal, de a sok kicsi sokra megy
Koblenz-Hertha 2 1.25x
Eschborn-Nürnberg 2 1.3x
Villingen-Rostock 2 1.25x
Erfurt II-Leverkusen 2 1.05x
Bremerhaven-Schalke 2 1.03x
Neuruppin-Bayern 2 1.02x
Trier-K'lautern 2 1.5x
Wattenscheid-Bremen 2 1.25x
Wuppertal-1860 München 2 1.5x
Köln Am.-Hannover 2 1.35x
Hoffenheim-Stuttgart 2 1.4x
Haka-Turku 1 1.5x
Összesn 17.87x -
Rudee #36 Levették 2.75re. -
Rudee #35 Gamebookersen 3.40. -
QPR #34 Oké, de a Falkenberg otthon tutira kikap a Mjallby-tól, és 3.23 az odds.
Próbáljátok ki.
-
Rudee #33 Haka-Turku meccsen 1.50 a hazai győzeleme szorzója, szeritem sima is lesz. -
#32 kapják be, má nem tom mire fogadjak,a multkor a juve baszta el most ez, ez ekött vagy nem tom mikor a monaco,hát ilyen nincs -
Rudee #31 Török bajnokság eleje mindig ilyen kiszámíthatatlan, az edzők nagy része kísérletezik még. -
#30 és nem jön be bazdmeg,nem igaz a fener ilyen szar? -
#29 nem megnéztem, az a mecs 1-es szorzos,tehát mintha nem is lenne -
Rudee #28 Visszakapod a feltett pénzt. -
#27 mi van ha fogadásom után törölték a meccset? -
#26 akkor lesz lál ha nem jön be :D -
#25 lál -
#24 én olyan meccseket raktam meg 500 ft-al (5db-ot) hogyha nyerek akkor 800 ft lesz belöle :D
aki a kicsit... -
#23 Bielefeld-Hamburg V
Portsmouth-Tottenham V
Milan-Juventus D
Én ezekre fogadtam. -
QPR #22 Sziasztok,
mai tippjeim:
Achen - Karlsruhe 1 1,75
Cardiff - Watford 1 1,95
Venlo - Telstar 1 1,70
-
#21 ja és még egy kimaradt:
079 Portsmouth - Tottenham V 2.15
Tottenham is évek óta nívós kerettel rendelkezik, de sose nyernek semmit. Ők lehetnek az év meglepetéscsapata, főleg hogy nyáron csak erősödtek és a felkészülési meccseiken is brillíroztak a nemtúl eredeti gólörömöt kitaláló Robbie Keane vezérletével. Nyitásnak egy győzelem lendületet adhat. -
#20 Hétvégi tippjeim kicsit meg is magyarázva:
068 Everton - Man.Utd V 1.75
A Manchester-nek mindennél jobban szüksége van egy jó kezdésre: pár éve elkerüli a bajnoki cím. Az Everton izzadt meccset játszott hétközben a Villareallal és az eredmény sem dobhatja fel őket túlsáfosan. A Manchester jó formában van és a rajtot általában elkapja.
071 Bielefeld - Hamburg V 2.0
A Hamburgnak évek óta jó csapata van, de valahogy sose ér oda az UEFA-kupára. Jól kezdtek a bajnokságban, a Valencia sem jelentett gondot a kupában: remélük ezt a meccset is behúzzák a meggyengülő Bielefeld ellen!
081 West Ham - Blackburn H 2.15
A feljutó csapatoknak is fontos a jó kezdés, ha otthon kezdenek és nem egy Arsenal az ellenfél akkor szinte mindig pontot vagy pontokat tartanak otthon. Ez kockázatosabb tipp, kalandoroknak ajánlom inkább. (Döntetlenre is elég nagy az esély)
095 Schaffhausen - Young Boys V 1.9
4 meccs és győzelem nélkül a hazai csapat bár a 3 döntetlen jelzi hogy mindenkire veszélyesek lehetnek. A vendégek minden évben tisztességesen szerepelnek a bajnokságban, az ilyen meccseket hozniuk kell!
100 Le Mans - Rennes V 2.55
Pocsékul kezdtek a bretonok ebben a bajnokságban annak ellenére hogy masszív és jó csapatuk van! Botrányos kezdésükön kívül csak a vendégek szorzója lepett meg jobban. Egy feljutó csapat ellen illene már az első győzelmet megszerezni!
123 *(1-0) Wigan - Chelsea V 1.8
Abramovics házi cirkusza az ilyen meccseken nem hibázik: minden egyes sztár kiteszi a lelkét is hogy a legjobb formáját hozza, mert tisztában vannak vele hogy a kispadon egy azonos kaliberű sztár csak azért liheg hogy helyette becseréljék.
175 *(0-1) Celtic - Falkirk H 1.3
A skót bajnokságban a két nagy club számára nem sok botlás engedélyezett egy évben. A Celtic máris "ellőtt" egy ilyet tehát most jóideig csak nyerniük szabad! Egy feljutó csapat ellen otthon nem tűnik nagy kunsztnak nyerni. Legalább 2 góllal.
Egyelőre ennyit böngésztem ki. -
QPR #19 Gratulálok, hisz a kicsit nem becsüli... -
#18 Nyertem tippmixen!
1100FT-ot de az is valami. -
QPR #17 Na szóval, mai BL:
18:30 Malmo FF Thun 1.95 3.20 3.50
19:00 Brondby Ajax 2.50 3.20 2.50
20:00 Petr¾alka Partizan B. 2.45 3.25 2.50
20:00 Sahtjor Inter M. 2.85 3.00 2.35
20:00 Steaua Rosenborg 1.75 3.30 4.25
20:30 Anderlecht Slavia 1.60 3.40 5.20
20:45 Basel Werder 2.65 3.15 2.40
20:45 CSKA Sofija FC Liverpool 4.75 3.40 1.65
20:45 Rapid Wien Lokomotiv M. 2.45 3.10 2.65
22:15 Sporting L. Udinese 2.00 3.10 3.45
A legbiztosabb: az Ajax, a Steaua, Petr¾alka és a Sporting. A Partizan nem nagy csapat, Szerbiából írok, tudom. Biztos kikap és az odds a szlovákokra elég jó.
Liverpool, Werder, Inter nem annyira tuti, hogy nyer, egyik közülük még egy egygólos vereségbe is belerohanhat...
Mégy egy tuti a svájc egyből: Young Boys - AArau 1 (igaz, hogy csak 1,55-ös, de fix!)
De összeségében, ha egy meccset akartok megjátszani, akkor a
Petr¾alka - Partizan B. meccset hazaira tegyétek meg (1:2,45)
Sok szerencsét! -
QPR #16 Az angol ligák egész jó lettek, egyedül a Norwich x-e a Crewe ellen otthon egy kicsit szelvényromboló, de a Sheff.Utd. simán nyert idegenben, ahogy mondtam.
Mai tippek? -
#15 Sahtar-Inter V
Betis-Monaco H
Famagusta-Rangers V
Én ezt raktam most meg. -
#14 A Bundesliga következő fordulójára mit tippeltek? -
#13 Én is így voltam vele, de a Splitet is pont ezért hagytam ki, gondoltam, hogy biztos nyernek a horvátok.
Ma már megbántam.
Nyert már magyar csapat a Manchester ellen, szóval ha nem lesz túl nagy zakó most a Debrecennek, akkor a visszavágón is megteszem, hátha. -
#12 A Debrecen-Manchestert én szeményszerint nem tenném meg, ki tudja, mi történik ott... -
Csesza #11 ezér kéne a keresőt használni... -
QPR #10 Kösz, elkerülte a figyelmem
-
QPR #9 Ez tény. -
#8 Van Már Ilyen Topic -
QPR #7 Az Everton nem fogja könnyen adni magát Liverpoolban.
Inkább X.
Angol kisebb ligákra nem fogadsz? -
#6 Ezek közül a Debrecenre tettem, illetve a Villarrealra.
(betandwinen a Debrecen szorzója 17-szeres) -
QPR #5 Jó a Villareal, de az X-re megy, de rúghat is gólt.
A Brugges hidd el, nyerni fog, sőt a Monaco is jó (egy botlás volt csak a szombat esti vereség az Auxerretől)
-
#4 Szerintem a Villareal képes győzni Liverpoolban, illetve a Brugesben nem vagyok biztos hogy győzni tud! -
QPR #3 Ha valakinek van tutija, nyugadtan publikálja, hadd dőljön a lééééééééééééé...