Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Hát ezaz ... Rossz ómen elsõ percekben gólt kapni. Aztán beáll védekezni a Tromsö és max. 1-1 lesz. 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nh Shevits
mit izgulsz még csak most kezdõdött a meccs..

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
nem egyszer tettem már 5000-es szelvényt.
ha veszük mondjuk 10 db 5000-es téttel bíró szelvényemet abból 8 jöt be 2 ment el. kb így jön ki az arány. akkor meg mit izguljak ha néha elmegy?
énsem jókedvembõl teszek fel 5000-et, hanem rengeteg töprengés és utánjárás elõzi meg a szelvény megtételét.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Kaplan
Basel 0 - 1 Tromsö 3' percben, úgy érzem elment a tippmixem. Fix 1re vettem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jó de mivan ha nem jön be? Nagybetûs SZOPÁS... 😞
Majd ha lesz jövedelmem , lehet, hogy én is megkockáztatom néha a dolgokat.

Nh Shevits
én költekezek mondjuk 28.000ból... ahogy láthattad <#beka2>

Kaplan
Aki mer az nyer ebben igazad van. De 5000ftból már ami nekem kell megveszem 😛
S inkább veszek 5e-ért egy ruhát, egy játékot vagy bármit minthogy elbukjam.

Nh Shevits
aki mer az nyer... 200-asokkal elég nehezen nyertem...

Kaplan
Ez szép bár én 400ftnál többet nem raknék tippmixre 😮 😊

Nh Shevits
nézz be a galériámba. ott van pár szelvény, de lehet még lefényképezek párat majd... megtartom az összes szelvényt. a nemnyerteseket is. van egy köteg szelvényem.

Kaplan
Nah és neked mi volt a legnagyobb nyereményed a tippmixen?

Nh Shevits
"Elõször is csak 2 hete tippmixelek" >>> ja így más erre a részletre eddig nem figyeltem.

Kaplan
Elõször is csak 2 hete tippmixelek. Ezt elõre leszögeztem. De ezidáig nem is nagyon foglalkoztam vele.
De röhögj csak.... Nem mindenki kezdi õsprofiként mindent tudva. 😛

Nh Shevits
tippmixelsz és sosem tudtad hogy jön ki hogy mennyit nyerhetsz ? 😄DD

Kaplan
Oké akkor ezt így most benéztem 😛

Kaplan
ÓÓÓÓ nagyon köszönöm 😊

Nh Shevits
1.9 X 1.85 X 2.15 X 1.8 X 1.15 = 15.64351
és most a kérdést.

Kaplan
Jól van bocs de nem vok akkora tippmixes 😄

De akkor kérdem én :

Ez volt a múltkori tippmixem :

H 1,90
H 1,85
V 2,15
V 1,80
H 1,15

Ez összeszámolva : 8.85 a szelvényen pedig : 15,64351 van.
Megjátszott tét 1* 200ft.

Most akkor, hogy van ez? 😛

Nh Shevits
nem 😄DDDDDD

Kaplan
Mármint az értem, hogy 5,08300*200 ft az 1017 ft. De maga az eredõ oddsot nem úgy számolják, hogy összeadják az oddsokat és megszorozzák 2vel?

Kaplan
152 Sevilla - Guimaraes H : 1.25 - Ma!
119 Udinese - Livorno H : 1.70 - Vasárnap
150 Basel - Tromsö H : 1.30 - Ma!
190 Internazionale - Ascoli H : 1.15 - Szombat!
088 *( 0-1 ) Chelsea - Middlesbrough H: 1.60 - Szombat!

Összeszámolva ez : 6,90 odds , ebbõl, hogy jött ki az eredõ oddsnak : 5,08300? És nyereménynek : 1.017 Ft? Hmm?

Nem értem a logikát.

Nh Shevits
over-re is tettem a Besiktas meccset

Kaplan
Ohh de várj megint találtam egy kombinációt! 😊 Mert elég bizonytalan voltam néhány meccsben.

152 Sevilla - Guimaraes H : 1.25 - Ma!
119 Udinese - Livorno H : 1.70 - Vasárnap
150 Basel - Tromsö H : 1.30 - Ma!
190 *( 0-1 ) Internazionale - Ascoli H : 1.50 - Szombat!
088 *( 0-1 ) Chelsea - Middlesbrough H: 1.60 - Szombat!

Juve meccsre nem merek . Imádom a Juvét (kedvenc csapatom, de a Fio nagyon jó fõleg otthon mostanába)

zaki
szerintem a törökök szét fogják támadni a meccset. igaz o pontjuk van, a ruszkik meg vezetik a csoportot, de a besiktasnak ez az utolsó lehetõsége. sztem a zvenda-roma x lesz, bár döntetlenre sosem játszom. fiorentina-juve meg... ott bármi lehet. basel sztem ok, sevilla tuti, szõröstalpúak meg most jól nyomják. kiv. vagyok nyersz-e, majd szurkolok 😊

zaki
itt a karácsony, megkéred aput-anyut töltsön fel egy kis zsét a betandwin-re. 2500ft már elég.

Kaplan
Meghát hetente 400ftba nem halok bele 😛
Ha úgy számoljuk az is Havi 1600ft 😛
Persze, lesz mikor biztos nem fogadok egy héten át.

Kaplan
Hát átállnék , de nem vagyok elég nagy még hozzá. Mármint, hogy ilyen szinten foglalkozzak a dolgokkal. Fõleg ez a bankkártyás dolog.

Nh Shevits
elsõ két mecs húzó.
állj át te is netes fogadásra és akkor nem kell ilyen faszságokon gondolkodni hogy hányas köpés meg miegymás. én tegnaptól felhagytam a tippmix-szel.

Kaplan
002 Crvena Zvezda - Roma V 1,90
003 Fiorentina - Juventus V 2,25
150 FC Basel - Tromso H 1,30
151 Rapid Bukarest- PAOK H 1,40
152 Sevilla - Guemaraes H 1,25

Átböngészve a dolgokat ezt láttam a legoptimálisabnak, de a hétvégi hazai bajnoki fordulókat nem vettem bele.

Véleménye?

Kaplan
151 Rapid Bukarest - PAOK H 1.40 D 3.20 V 4.50

Ez is elég egyoldalúnak tûnik.

Kaplan
Hát ezaz én is nagy gondban vagyok, meg a sevilla, basel meccsek min. 5s kötésben fogadhatók. Mellé találni 3 könyebbet elég nehéz.

Nh Shevits
jelenleg az UEFA meccsei közül két biztos meccset látok:
a Sevilla és a Basel otthoni gyõzelme.
A Besiktas meccs abszolút 3esélyes, de én hazaira tenném ha választani kellene. A Rennes meccs is 3esélyes, a Romát sem merem megrakni. Nagyon kemény kis meccsek vannak, nem könnyû most...

Kaplan
Aham. Értem. Akkor mire lenne érdemes rakni? Nem nagyon találtam egyélrtelmû meccseket. Mondjuk a Fiorentina-Juveba elég biztos vagyok de az csak 1.

Rudee
A törökök otthon senki ellen sem esélytelenek, ráadásul nyerniük kell ha tovább akarnak jutni. Én a Fiorentina-t se írnám le, fõleg otthon. A Rennes-Shakhtar meccsre meg azért nem tennék, mert a franciáknak ez az utolsó esélyük, hogy továbbjussanak. Otthon valószinû mindent meg is tesznek ezért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Zaki : "besiktas-szentpéterbár 1" <--- Ezt miért gondolod? Besiktas ilyen jó otthon? Mert mint mondtam , Besiktas utolsó, Zenit elsõ.

Nem merem megrakni a 187#st nem vagyok biztos benne.
Túl nagyon az oddsok, pedig a táblázat és az eredmények a két UEFA kupa meccset elég egyoldalúnak mutatja.

Kaplan
Nah végül erre gondoltam :

003 Fiorentina - Juventus V 2.25
026 Rennes - Shaktar V 2.40
027 Besiktas - Zenit V 3.05

Esetleg valaki látta már a Zenitet játszani?

Kaplan
027 Besiktas - Zenit Szentpétervár H 1.75 D 2.85 V 3.05

Ebben csak az az érdekes, hogy míg a Besiktas a H csoport utolsó helyén áll 1 ponttal addig a Zenit az elsõ. (6 pts)

Kaplan
Cvrena zvezda 2 meccsbõl 2* kikapott , egyszer otthon 2-1re egyszer idegenben 3-1re : Basel, Tromso ellen. Roma pedig 2 meccsbõl 1* nyert és egyszer x-elt otthon a Strasburg ellen , viszont a Tromsot idegenben 2-1re verte.

Nah ebbõl bogozzátok ki mi lehet, szerintem azért a Roma nyer a 0 pontos Cvrena zvezda ellen, vagy nem?

Kaplan
003 Fiorentina - Juventus V 2.25
002 Crvena zvezda - Roma V 1.90
026 Rennes - Sahtar Doneck V 2.40

Ezekre gondolok így perpillanat. Vélemények? Mind holnap lesz így gyorsan kéne döntenem.

Kaplan
Én igen, de én is bebuktam. Túl sokáig tapogatóznak az olaszok.

zaki
ehh, szaros 0-0 lett, én olasz csapatra soha többet nem fogadok <#mf3>

Kaplan
Áááá de azért, áhh mind1 nah hétvégén majd még egy 200ftt rakok vmire de 1 hétben maximum kétszer tippmixelek és csak 200ft-ért 😛

Nem akarok függõ lenni , annyit nem ér.

Taranov
Ez olyan, mint múltkor a Milan - Sampdoria (vagy fordítva).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kaplan
Kész ennyi vége!
88' perc Atalanta - Udinese 1 - 0 , de, hogy lehet ilyet elbukni!? Áááá 😞(

Kaplan
Na bazd+ vezet az Atalanta! Ilyen nincs!

Kaplan
Ááááá

Atalanta - Udinese 0 - 0 HT Jó lenne ha az Udi' bepakolna legalább 1t.

zaki
semmit, mondom, hogy freerollos póker versenyeken szerzem a zsét 😄

eddig csak nyertem, kb olyan 26-28 ezret, kb 1 hónap alatt. mostanában nem jástzottam, meg ha igen nem jött össze semmi, majd belehúzok <#ravasz1>

Taranov
És mennyit vesztettél? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
sokat, vagy még 8-9 meccset, úgyse jön be, de hátha :F

sunderland-liverpool 2
liverpool-wigan 1
newcastle-aston villa 1
tottenham-sunderland 1
bolton-leicester 1
man utd- west brom 1
middlesbrough- crystal palace 1
besiktas-szentpéterbár 1
sevilla-guimares 1

375 ft-ot tettem fel, vmi 30ezret nyerhetek :F

néha poénból szoktam ilyeneket fogadni, múltkor majdnem nyertem 230rongyot 😄 szaros lazio-chievo, meg parma-messinan ment el, mind2 meccs x lett, én meg hazaira fogadtam, pedig félidõben mind2 csaapat vezetett otthon 😞

zaki
miért nem mész el az oldalra, és nézel utána? 😄

hitelkártyával lehet befizetni, min 2500ft (visa, mastercard, dines card)
vagy banki átutalás

felvenni a szét ugyanígy hitelkártyával lehet, vagy banki átutalással, de fel lehet venni kp-ban is bármely western union pénzváltónál. min 7200-at kell felvenni, azalatt nem fizetik ki. max nincsen 😊