1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
#362 Hűha, ez a hétvége katasztrófa nálam :(
Meglepetések hada :S -
#361 Én megelégedek egy 2-0-val is!
És nyugi, nem fogok senkit okolni, pedig ha bukok, az nagy lesz!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#360 5-1 a vége :P -
OPM #359 barca meccsem úgylátszik sima lesz -
forzajuve #358 Roma-Empoli 3-1 szerintem. -
#357 SZVSZ 3-0 vagy 3-1.
(De aztán engem nem okolni ha nem jön be :D) -
#356 Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek mi lesz a vége a Roma - Empoli meccsnek, mert én hendikeppel akarnám megrakni (1.90-es odds)?! -
#355 Én is Bayern-es vagyok de az ilyen megjegyzéseket már nem veszem fel a csapattal kapcsolatban. Sok barátom van aki állandóan azzal cukkol hogy hogyan lehet ilyen csapatnak szurkolni stb stb... Hozzá kell szokni nagyon sokan nem szeretik de sokan igen ;) (Egyébként én a Juvét nem csipázom nagyon)
Roma hozza szerintem a meccset a Fiorentinában én sem vagyok biztos. -
#354 1. Rossz emberrel kezdtem ki. Bayernessel :)
2. A hallgattam rátok után volt egy vicces smiley, semmi komoly szandék nem volt a szövegben
3. Következőknek csillagozok igazad van csak nagyon-nagyon rossz napom van ma :(
4. Roma hozza, Fio nem biztos. -
OPM #353 "én hülye meg hallgattam rátok"
"Ekkora egy szar csapatot" <-kedvenc csapatom...
Arra nem gondoltál hogy talán, esetleg, az is előfordulhat hogy te rontottad el valahol, pl ott amikor kitöltötted a szelvényt? Miért másban kell keresni a hibát?
ja és legközelebb az a-t kéretik kicsillagozni vagy valami ilyesmi... htx...
De elég a sok offból!
Szerintetek holnap hozza a roma ill. a fiorentina otthon a kötelezőt? Főszelvényemen e 2 kellene még hog bejöjjön. -
#352 Hát majdnem kikaptak, mivel csak a 89. percben jött az egyenlítő gól.
Az meg ki a faszt érdekel, hogy mennyivel csorgott be a labda, ki mellett. A focit a gólra játszák. Most ez nem jött össze, ennyi.
Meg nem értem miért kötöszködsz velem állandóan? :S -
OPM #351 lol, majdnem kikaptak? :D most néztem az összefoglalót, 2 akkora kapufát rúgtak és végig uralták a játékot, arról nem is beszélve hogy a hannover gólját szabálytalanság előzte meg és a labda gyök2-vel csorgott be a kahnt sérülés miatt váltó cserekapus mellett a kapuba az már más kérdés hogy nem sikerült győzni... -
#350 Nah és akkor mivan? De egy Hannover ellen Xelni. Úgy, h majdnem kikaptak.
-
OPM #349 ja tényleg, végülis csak 9 ponttal vezetik a bajnokságot...
nekem bejött a Werder -
#348 Szokott valaki fogadni a neten a William Hill-nél???Hogyan lehet fizetni??? -
#347 Ne idegelj... Ekkora egy szar csapatot. -
#346 Bayern meccs ? -
#345 2 meccset raktam meg hendikeppel. Milan és a Chelsea.
-
#344 lol. megtettél még valamit hendikeppel? -
#343 Nyugalom nem véresen komolyan mondtam. Ez még semmit nem jelent, még 7 meccsnek kell bejönnie mellé. -
OPM #342 a statisztika simán a hendikepp ellen szólt... annyira meg nem követem a francia bajnokságot hogy ismerjem az erőviszonyokat
de nem muszáj ám ide irogatni -
#341 3-1 lett, én hülye meg hallgattam rátok és nem hendikeppesen raktam meg :D -
#340 szerintem Lyon nyer, de nem biztos hogy 2 góllal -
#339 Épp ezért kell most nyerniük nagyobb fölénnyel :) -
OPM #338 húmekkora mákom volt megin tegnap :D
real-zarag (0-1) H
crystal-qpr H
hertha-bukarest (0-1) V
brüzs-roma V
u.i. lyon is húzós szvsz, nézd csak meg a hazai meccseiket... -
#337 túl sok a hendikeppes mecs. amúgy nemrossz. (pl Juve és Milán necces, mert lehet csak 1 góllal nyernek) -
#336 113 *( 0-1 ) Milan - Cagliari labdarúgás H 1.50
019 *( 0-1 ) Lyon - Nantes labdarúgás H 1.90
094 Bolton - West Ham labdarúgás H 1.90
194 Chelsea - Colchester labdarúgás H 1.05
105 *( 0-1 ) Real Madrid - Alavés labdarúgás H 1.50
097 *( 1-0 ) Messina - Juventus labdarúgás V 2.15
Szerintem :) -
#335 Loko Moscow-Sevilla H
Basel-Monaco X
Bruges-Roma V
B-R 1. félidő V -
Girondins #334 Kurva De Graafschapon buktam délután egy csomó pénzt! 90-ik percben kapott gólt és 2-2 lett! A ........... ..... ...........-at! -
#333 ha a Tottenham nyert volna akkor 1000 huf-ból 17.000-et kaszáltam volna. Thx Stalteri! (mekkorát hibázott az az igencsak balfasz!) -
OPM #332 most miért mondasz ilyet?? én is tettem e hétvégére egy olyan poén szelvényt, amin 3db X volt... roma, pool, vfb -
#331 nemérdemes megtenni :D -
Girondins #330 Inter- Juve x
Lille- PSG x
Hajduk Szplit- Dinamo Zágráb x
Mit szóltok?
4000 ft a nyeremény 150-es téttel -
#329 nekem tegnap bejött a Zwolle, ma a L'pool, Manchester, Anderlecht, Hull FC - Norwich X2, Torino, és elment a Lazio meccs. (Lazio+Anderlecht meccset tippmixen raktam, többi a netes szelvény része)
ez annyit tesz hogy holnap ha 3 papírforma meccs bejön akkor kaszálok. holnap jelentkezem -
#328 Hát beszarok.. H pont a Chelsean bukjak el!!! Szánalmas! -
OPM #327 nagy bukta ez a 7vége.... :@ -
#326 Még jó, hogy nem tettem most szelvényt, Werder veresége is elég meglepő -
#325 már valszeg nem fognak.. -
#324 Hát a Chelsea félidőben 2 gólos hátrányban van, de még fordíthatnak -
#323 okés Én szurkolok neked