Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azért a Samp jó kis csapat, otthon jók. Fõleg, hogy kikaptak a hétvégi fordulóban. Szerintem bizonyítani akarnak.
mondjuk nekem az se, mert mondom freerollos pókerversenyeken nyerem a zsét, azt játszom el 😄
14 éves vagy, és? regisztálsz egyet a fater nevén, és azzal játszol, ennyi 😊
tippmixet meg el kell felejteni nagyon gyorsan 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
pókeren nyerem a pénzt, amibõl játszani szoktam 😊
010 *(0-1) Arsenal - Reading H 1,90 - Bejött!
023 Sampdoria - Herta BSC H 1,85 - Ma lesz!
088 Atalanta - Udinese V 2,15 - Ma lesz!
130 Parma - Inter V 1,80 - Ma lesz!
173 Milan - Brescia H 1,15 - Bejött!
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
tét: 200,-Ft , nyeremény : 3,129,-Ft
You\'ll never walk alone!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Hú,eszméletlen milyen jól fizet az Arsenal-Reading meccs...1.5-1.6-os oddsokat adtak az arsenalnak,simán megtettem jó sok pízzel😊
091 Wigan - Tottenham V 2.35
108 Mallorca - Ath. Bilbao V 2.7
117 Empoli - Lazio V 2.6
=================================
tét: 200,-Ft , nyeremény: 3.229,-Ft
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Szatyor edzõje:Mircea Lucescu
Rapid edzõje:Razvan Lucescu
apa-fia 😊
Minden mai UEFA meccsre minimum 75 fogadóirodánál lehet fogadni, kivéve ezt a meccset ami csak 19 iroda mûsorában szerepel. Mindenki Xet vár. Én nem merek rá fogadnió, de kiváncsian várom az eredményt.
"mennyenekmáafaszba"!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Toulouse v Lyon Lyon
Le Mans v Marseille Le Mans
Végülis csak 20 rongyot nyertem vele..whehehehe😊
ez:
Newcastle-Birmingham H
Toulouse-Lyon V
Empoli-Reggina H
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
fúj palermo
csak ennyit akartam mondani
bocs, byez
puzi ajaksz
csak ennyit akartam mondani
csak nem becsvarta a zászlótól a muki? :o
ha van linked róla akkor ne tartsd magad...
Mit tippeltek ma az angol rangadóra? Feltámad a MU?
buzi AZ Alkmaar!!!!
csak ennyit akartam mondani.
csõ!