Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Miket raktál meg?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jó de a fizetés , hogy mûködik?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Meglássuk 😊
Azért a Samp jó kis csapat, otthon jók. Fõleg, hogy kikaptak a hétvégi fordulóban. Szerintem bizonyítani akarnak.

zaki
arra én is fogadtam, sztem 1-es lesz <#smile>

zaki
pénz kell, semmi más 😄

mondjuk nekem az se, mert mondom freerollos pókerversenyeken nyerem a zsét, azt játszom el 😄

14 éves vagy, és? regisztálsz egyet a fater nevén, és azzal játszol, ennyi 😊

tippmixet meg el kell felejteni nagyon gyorsan 😄

Taranov
A 023-ban én azért nem vagyok annyira biztos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kaplan
Ehhez a Betandwinhez mi kell?? Sokkal jobb mint a tippmix? Mondjuk én 14 évesen nem hiszem , hogy a betandwinre jogosult lennék 😛

zaki
én nemrég kezdtem el játszani a betanfwinen, eddig ennyit nyertem:

pókeren nyerem a pénzt, amibõl játszani szoktam 😊

Kaplan
Nekem így játszik a mostani tippmixem :

010 *(0-1) Arsenal - Reading H 1,90 - Bejött!
023 Sampdoria - Herta BSC H 1,85 - Ma lesz!
088 Atalanta - Udinese V 2,15 - Ma lesz!
130 Parma - Inter V 1,80 - Ma lesz!
173 Milan - Brescia H 1,15 - Bejött!

------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

tét: 200,-Ft , nyeremény : 3,129,-Ft

zaki
grat. lazio meccsre biztos nem tettem volna

zaki
csak hogy a fürdõsqrvák már továbbjutottak a bl-ben

Guilty01
Betis szerintem nem tartalékol keddre,de eleve nem jósolok nekik sok esélyt,elég csak a tabellára nézni..viszont az atletico m. 2.7 körüli odds-okat ad a bilbao ellen...az azért már valószínûbb

You\'ll never walk alone!

az fix 1es. Betis keddre tartalékol. ennyi erõvel a Getafét is érdemes nyomni 10es oddsért a fûrdõsqrvák ellen.

Nh Shevits
Htx. Szerintem hétvégén érdemes a Betis-re fogadni... ha jóltom akkor most Bet&Win-en 5x odds-a van.. minimum egy 200 huf-ot megér rátenni. én többet fogok.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Guilty01
grat Nh shevits😊
Hú,eszméletlen milyen jól fizet az Arsenal-Reading meccs...1.5-1.6-os oddsokat adtak az arsenalnak,simán megtettem jó sok pízzel😊

Nh Shevits
nyertes szelvénnyel búcsúzom a tippmixtõl és hétfõtõl áttérek a netes sportfogadásra. az utolsó szelvényem így nézett ki:
091 Wigan - Tottenham V 2.35
108 Mallorca - Ath. Bilbao V 2.7
117 Empoli - Lazio V 2.6

=================================
tét: 200,-Ft , nyeremény: 3.229,-Ft

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ki volt ez találva.

Guilty01
jesz,jesz,jesz,megtettem a rapidot 5rugóval,tudtam,hogy bejön!!😊

EOX
89. percben rúgott góllal a Rapid nyert😊

Retteketet

zaki
szerintem 1-es

Shaktar Donetsk-Rapid Bucharest

Szatyor edzõje:Mircea Lucescu
Rapid edzõje:Razvan Lucescu

apa-fia 😊

Minden mai UEFA meccsre minimum 75 fogadóirodánál lehet fogadni, kivéve ezt a meccset ami csak 19 iroda mûsorában szerepel. Mindenki Xet vár. Én nem merek rá fogadnió, de kiváncsian várom az eredményt.

Nincs Under/Over a Bet365ön a BL meccsekre :S
"mennyenekmáafaszba"!

Guilty01
2500-at tettem föl,tök poénból tettem meg,mert a többi szelvényen meg csak tuti meccseket raktam meg,aztán láss csodát,ez is bejött😊Grat a 230 rongyhoz,azt azért megkérdezném,melyik meccseket tettes meg,mert tök hihetetlenül hangzik..😊legalábbis nekem...

zaki
kössz, múltkor pont így jártam... nyertem 32$-t, majd beültem egy helyre, figyeltem pár kört, majd elkezdtem játszani, KA-t kaptam, benyomtam all-int, csávó elfogadta, AA-a volt, ennyit errõl 😄

mé'nem ülsz be ring-gamere? (tudod egy szimpa 10es pókerasztal az arcok beülnek valamennyi zsével aztán osztják nekik a lapokat) Lehet(!), h azt az 50dodót aránylag kevés idõ alatt meg 2-3-Xszorozhatnád.(vagy elveszíthetnéd😄) Bár a beülés elött érdemes mûvelõdni egy icipicit a témában...

zaki
nem csak azokra fogadtam 😊 még 4-5 másik meccsre is 😊 csak azona 2-n ment el a fogadás 😊

Taranov
Szerintem is, de 2 meccsel és 2500 Ft-tal hogy nyersz 230 ezret? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
230ezer. nem? 😊

Taranov
És nálad 230 rongy menniy? 😊

zaki
mennyibõl? grat 😊

én most nyertem 50$-t pókeren 😊

zaki
2500ft, vagy ilyesmi... nyertem pókeron, gondoltam poénból felteszem pár meccsre, majdnem bejött 😊

Guilty01
Nice v Bordeaux Bordeaux
Toulouse v Lyon Lyon
Le Mans v Marseille Le Mans

Végülis csak 20 rongyot nyertem vele..whehehehe😊

gabber_saviola
3 szelvényemböl egy jött be 😞

ez:
Newcastle-Birmingham H
Toulouse-Lyon V
Empoli-Reggina H

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Mennyit tettél fel?

zaki
múltkor lazio-chievo, és parma-messina meccsen ment el a fogadásom. 230rongyot nyertem volna. mind2 meccs x lett, én pedig hazaira fogadtam. pedig félidõben még jó volt minden :c

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
jónapot!
fúj palermo
csak ennyit akartam mondani
bocs, byez

gabber_saviola
jóreggelt
puzi ajaksz
csak ennyit akartam mondani

😮OO no comment

hehe, majdnem
LINK

akarom mondani magadban

azt tom, h 93. percben. szögletbõl talán.
csak nem becsvarta a zászlótól a muki? :o
ha van linked róla akkor ne tartsd magad...

<#ejnye1> ha láttad volna hogy mikor és milyen góllal egyenlített az ellenfél...

Mit tippeltek ma az angol rangadóra? Feltámad a MU?

Taranov
Neked is jóreggelt.

reggelt!
buzi AZ Alkmaar!!!!
csak ennyit akartam mondani.
csõ!

EOX
szerintem is😊

Retteketet

Nh Shevits
nyernek a szlovákok <#kacsint>

BL tippek?

10 Eurot húztam le a wc-n

Guilty01
cuki😊Mennyit tettél rá?