Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hát Arsenal-Chelsea duóra nem érdemes fogadni, mert nagyon kicsik a szorzói, a többi érdekelne inkább.
De egy Lille - Toulose tippel is megdobhatsz 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megjegyezném, hogy egy bajnokságból egyszerre 4 mecset nemszoktam eltalálni 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
Thx a segítséget, Rudee!
(X-re fogadtam végülis)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Köszi.
mellette olyan húzós dolgok jöttek be mint ez hazaira, vagy hogy a Chievo meccsen 0, vagy 1 gól lesz, meg még megtettem a Hammarby-t meg a So'tont...
errõl ennyit.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Tottenhamre raktam az bejött, Kölnre raktam kikapott 3-1re, illetve az Lens-Auxerre-t raktam döntetlenre erre 7-0 lett az eredmény 😄!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nyolc meccset tettem meg:
Lübeck, Augsburg, Manchester Utd, Liverpool, Sheffield Utd, Dundee, Partick, Morton mind egyesre.
Lübeck, Partick, Morton, Manchester a vége felé lõtte a gyõztes gólt (Partick 0-2rõl forditott), a Sheffield is a 92.percben, míg Augsburgban a második félidõ elején heves esõzés miatt félbeszakadt 1-1nél a mérkõzés. A fogadóiroda pedig elég brutális módon az ikszet könyvelte el, mivel a szabályzata szerint, ha már megkezdõdött a második félidõ, akkor a félbaszakításkor aktuális eredményt veszik alapul.
A kvóta 43x volt.
Egyik (8,41x):
Austria Am.-Leoben 1, 4-1 lett
Trier-K'lautern 2, 0-3 lett
Wattenscheid-Werder 2, 1-3 lett
Brondby-Nordsjalland 1, 2-1 lett
MU-A. Villa 1, 1-0 lett
Hátravan még a Lyon-Nancy (1) és a Rapid-Mattersburg (1) meccs.
A másik (10,46x):
Lübeck-Hamburg Am. 1, 1-0 lett
Sporting-Belenenses 1, 2-1 lett
Erfurt II-Leverkusen 2, 0-8 lett
Wuppertal-1860 M. 2, 1-2 lett
Derby C.- Cardiff 1, 2-1 lett
Liverpool-Sunderland 1, 1-0 lett
Bremerhaven-Schalke 2, 0-3ra áll a végén
Anderlecht-GBA 1, 3-1re áll a végén
Hátravan még a Lyon-Nancy (1) és a Neuruppen-Bayern (2) meccs.
Koblenz-Hertha 2 1.25x
Eschborn-Nürnberg 2 1.3x
Villingen-Rostock 2 1.25x
Erfurt II-Leverkusen 2 1.05x
Bremerhaven-Schalke 2 1.03x
Neuruppin-Bayern 2 1.02x
Trier-K'lautern 2 1.5x
Wattenscheid-Bremen 2 1.25x
Wuppertal-1860 München 2 1.5x
Köln Am.-Hannover 2 1.35x
Hoffenheim-Stuttgart 2 1.4x
Haka-Turku 1 1.5x
Összesn 17.87x
Próbáljátok ki.
aki a kicsit...