1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
#162 csak hogy a fürdősqrvák már továbbjutottak a bl-ben -
#161 Betis szerintem nem tartalékol keddre,de eleve nem jósolok nekik sok esélyt,elég csak a tabellára nézni..viszont az atletico m. 2.7 körüli odds-okat ad a bilbao ellen...az azért már valószínűbb -
forzajuve #160 az fix 1es. Betis keddre tartalékol. ennyi erővel a Getafét is érdemes nyomni 10es oddsért a fűrdősqrvák ellen. -
#159 Htx. Szerintem hétvégén érdemes a Betis-re fogadni... ha jóltom akkor most Bet&Win-en 5x odds-a van.. minimum egy 200 huf-ot megér rátenni. én többet fogok. -
#158 grat Nh shevits:)
Hú,eszméletlen milyen jól fizet az Arsenal-Reading meccs...1.5-1.6-os oddsokat adtak az arsenalnak,simán megtettem jó sok pízzel:) -
#157 nyertes szelvénnyel búcsúzom a tippmixtől és hétfőtől áttérek a netes sportfogadásra. az utolsó szelvényem így nézett ki:
091 Wigan - Tottenham V 2.35
108 Mallorca - Ath. Bilbao V 2.7
117 Empoli - Lazio V 2.6
=================================
tét: 200,-Ft , nyeremény: 3.229,-Ft
-
forzajuve #156 ki volt ez találva. -
#155 jesz,jesz,jesz,megtettem a rapidot 5rugóval,tudtam,hogy bejön!!:) -
#154 89. percben rúgott góllal a Rapid nyert:) -
#153 szerintem 1-es -
forzajuve #152 Shaktar Donetsk-Rapid Bucharest
Szatyor edzője:Mircea Lucescu
Rapid edzője:Razvan Lucescu
apa-fia :)
Minden mai UEFA meccsre minimum 75 fogadóirodánál lehet fogadni, kivéve ezt a meccset ami csak 19 iroda műsorában szerepel. Mindenki Xet vár. Én nem merek rá fogadnió, de kiváncsian várom az eredményt. -
forzajuve #151 Nincs Under/Over a Bet365ön a BL meccsekre :S
"mennyenekmáafaszba"! -
#150 2500-at tettem föl,tök poénból tettem meg,mert a többi szelvényen meg csak tuti meccseket raktam meg,aztán láss csodát,ez is bejött:)Grat a 230 rongyhoz,azt azért megkérdezném,melyik meccseket tettes meg,mert tök hihetetlenül hangzik..:)legalábbis nekem... -
#149 kössz, múltkor pont így jártam... nyertem 32$-t, majd beültem egy helyre, figyeltem pár kört, majd elkezdtem játszani, KA-t kaptam, benyomtam all-int, csávó elfogadta, AA-a volt, ennyit erről :D -
forzajuve #148 mé'nem ülsz be ring-gamere? (tudod egy szimpa 10es pókerasztal az arcok beülnek valamennyi zsével aztán osztják nekik a lapokat) Lehet(!), h azt az 50dodót aránylag kevés idő alatt meg 2-3-Xszorozhatnád.(vagy elveszíthetnéd:D) Bár a beülés elött érdemes művelődni egy icipicit a témában... -
#147 nem csak azokra fogadtam :) még 4-5 másik meccsre is :) csak azona 2-n ment el a fogadás :) -
#146 Szerintem is, de 2 meccsel és 2500 Ft-tal hogy nyersz 230 ezret? :) -
#145 230ezer. nem? :) -
#144 És nálad 230 rongy menniy? :) -
#143 mennyiből? grat :)
én most nyertem 50$-t pókeren :) -
#142 2500ft, vagy ilyesmi... nyertem pókeron, gondoltam poénból felteszem pár meccsre, majdnem bejött :) -
#141 Nice v Bordeaux Bordeaux
Toulouse v Lyon Lyon
Le Mans v Marseille Le Mans
Végülis csak 20 rongyot nyertem vele..whehehehe:) -
#140 3 szelvényemböl egy jött be :(
ez:
Newcastle-Birmingham H
Toulouse-Lyon V
Empoli-Reggina H -
#139 Mennyit tettél fel? -
#138 múltkor lazio-chievo, és parma-messina meccsen ment el a fogadásom. 230rongyot nyertem volna. mind2 meccs x lett, én pedig hazaira fogadtam. pedig félidőben még jó volt minden :c -
#137 -
#136 jónapot!
fúj palermo
csak ennyit akartam mondani
bocs, byez -
#135 jóreggelt
puzi ajaksz
csak ennyit akartam mondani
-
forzajuve #134 :OOO no comment -
OPM #133 hehe, majdnem
LINK -
forzajuve #132 akarom mondani magadban -
forzajuve #131 azt tom, h 93. percben. szögletből talán.
csak nem becsvarta a zászlótól a muki? :o
ha van linked róla akkor ne tartsd magad... -
OPM #130 ha láttad volna hogy mikor és milyen góllal egyenlített az ellenfél...
Mit tippeltek ma az angol rangadóra? Feltámad a MU? -
#129 Neked is jóreggelt. -
forzajuve #128 reggelt!
buzi AZ Alkmaar!!!!
csak ennyit akartam mondani.
cső!
-
#127 szerintem is:) -
#126 nyernek a szlovákok -
OPM #125 BL tippek? -
forzajuve #124 10 Eurot húztam le a wc-n -
#123 cuki:)Mennyit tettél rá?