Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de egy játékállás visszatöltése után viszont kb 2 percig a hang is, meg minden úgy szaggat mint az állat.. kb 2 perc, és fut megint jól utána :s.. próbáltam crackel is, meg securom loaderrel is, hátha a crack a hibás, de nem..
gondolom csak nem vid karesz beállíts, hiszen máskor jól fut.. csak töltésnél nem..
HELP
Köszi köszi köszi!.. Mondjuk nálam hihetlen lassan jön le, de annyi baj legyen !!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A textúra szûrés egy olyan alapvetõ képesség, ami feltétlen szükséges a szép 3D-s képekhez. Számos célból használják, például szomszédos textúrák összemosására, vagy olyan textúrák készítésére, amelyeket egy szögbõl nézve (gondolj egy hirdetõtáblára, amit egy extrém szögbõl nézel) valóságosnak tûnnek. Vannak különbözõ textúra szûrési technikák, a legfontosabbak a point-sampling, bilinear, trilinear és anisotropic szûrés.
Bilinear szûrés
A bilinear szûrésnek nem nagy a számításigénye, de alacsony minõségû szûrés. A textúrák közötti ugrásokat a négy legközelebbi képpont (alatta, felette, balra és jobbra) átlagával tölti ki. Minden modern 3D-s kártya tud hardveresen bilinear szûrni.
Trilinear Szûrés
A trilinear szûrés egy jó minõségû szûrés, amely a négy legközelebbi képpontot használja a második legmegfelelõbb mipmap-ról, így biztosítva elmosódottabb átmenetet a különbözõ mip map szintek között. A trilinear szûrés nyolc képpontot generál, és átlagolja ezeket a leképezés elõtt. Mindig mip mapping-et használ. Csökkenti az ugrási effektust, ami a szomszédos mip map szintek között történik. A legtöbb modern 3D kártya tud trilinear szûrni teljesítménycsökkenés nélkül.
Anisotropic szûrés
Ez a szûrés a legjobb, de a legjobban ki is használja a CPU-t a 3 fõ eljárás között. A trilinear szûréssel szép képeket lehet készíteni, de a pontokat csak a közeli négyzetbõl veszi, ami némely esetben nem a legmegfelelõbb. Anisotropic ("minden irányból") több, mint 8 képpontot vesz figyelembe. A képpontok száma, és hogy ezek melyek attól függ, hogy milyen szögbõl látod a felületet a képernyõhöz viszonyítva. Nagyon szép, amikor alfanumerikus karaktereket nézel valamilyen szögbõl.
forrás:http://tldp.fsf.hu/HOWTO/Linux-Gamers-HOWTO-hu/x614.html
Trilineáris szûrés:
A bilineáris szûrés, mip-mapping és a mip-blending technikák együttesét hívják trilineáris szûrésnek. Az egyszerû mip-mapping hátránya, hogy a nézõponttól távolodva egy adott felületen egy adott textúra többféle mip szintje kerül kirajzolásra, és a mipmap szintek közötti átmenet éles vonalként látszódhat, illetve merõleges felületnél mozgás közben hirtelen vált mip szintek között. Ezért trilineáris szûrésnél a megjelenítõ kiszámolja a távolságnak leginkább megfelelõ két mipmapre a pixel színt bilineáris algoritmussal, majd a kapott két pixelszín között megfelelõen súlyozva kikever egy eredõ pixelszínt.
★ 汤姆 李
<#banplz>#banplz> <#banplz>#banplz> <#banplz>#banplz>
Köszi
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
A gamestar is szokott túlzásokba esni pl amit már majdnem hogy személyes sértésnek vettem annak idején a Condemned-del amit csináltak.
Több oldalas cikk meg segítségek stb 80 akárhány százalék,holott az egy kiemelkedõ alkotás szerintem.Fullos graf,közelharc teljesen egyedi,játékmenet....számomra felejthetetlen.ÉS miért ennyi?Mert éppen a egy köcsögnek adták a cikk készítési jogát.
E mellet a szar WoW-jukat az egekbe magasztalják,pedig az igencsak okádék szerintem.
De ez megint csak az én véleményem,nem akarok senkit megsérteni.
Bocsoffért...
Kör alakú alakzattal dolgozik, amihez 2×2texellel közelít (2×2texelt vesz figyelembe). A pixel színének megállapításához a 4texel átlagát veszi. A közeli objektumok így szépen elmosódnak (gyengülnek az élhibák és textúrazajok lásd AA), igaz ez csak egy mellékes hatás. Ennek a szûrésnek két hátránya van:
- kör (vagyis hát 2×2pont) formájú alakzattal dolgozik, ami az esetek többségében pontatlan (kamera irányára nem merõleges poligonok).
- 4szeres sávszélesség igénye van a Point Samplinghoz képest.
Tri-linear Filtering:
MIP-Mapping ötletét adja hozzá a Bi-linear-hoz. Mindkét MIP szinten végrehajtunk egy Bi-linear szûrést és a két értéket átlagoljuk. A memóriaigény megint duplázódik és még mindig kör alakzattal dolgozunk.
Anisotropic filtering:
Az eddigi szûrési eljárások valójában csak arra voltak jók, hogy a közeli alakzatokat elmossák (ez valójában mellékhatás) a távoli alakzatok még mindig pixel össze-visszaságok maradnak az alulmintavételezés miatt. A legjobb minõség akkor érhetõ el, ha minden egy rácspontból látható texelt felhasználunk a szín meghatározásához és figyelünk a textúratérképen látható alakzat formájára is. Persze ezek az eljárások nagyon komoly memóriaigénnyel rendelkeznek. Általában 16-32 texelt vesznek figyelembe pixelenkét és ügyelnek az alakzat elfordulására is.
Anizometrikus szûrést többféleképpen meg lehet valósítani. Az ATi pillanatnyilag RIP mapping megoldást használ, ami egyfajta elforgatott MIP mapping. Nem csak az egyes MIP szinteket számolja ki a kártya, hanem bizonyos szögelforgatott textúrákat is. Ezeket az elforgatott textúrákat használja, miután megállapította az éppen renderelt poligonlap elfordulását a kamerához képest. Az eljárás gyors mivel nem kell minden pixelnél elforgatni a textúrát csak egyszer a RIP mapok képzésekor, de nem teljesen pontos minden szögre. Az nVidia valami fejlettebb forgató eljárást alkalmaz, ami független az elfordulás szögétõl. (ha valaki ismer részleteket az nVidia módszerérõl legyen szíves tájékoztasson)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Megpróbálom.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Ha ráteszed a HDR-t mit kapsz,egy két mapon csilli villi vakító effekteket meg napsütés ben orbitális szaggatást ha a kártyádnak nehezére esik azt megjeleníteni.
Nem tudom milyen kártyád van,azt tudom mondani hogy kisérletezz.
Az élsimítás csökkentése erõsen javít a frame-en,ez biztos.
Döntsd el mi kell tiszta éles kép szép kontúrokkal,vagy ócska kép de úszhatsz a fényben?<#vigyor3>#vigyor3>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem úgy van a játékban, hogy csak egy kaszt tanulható? (minden skill pont adásnál enged bármelyikre rakni)
Easy-graphic-converter(option-ba beállít képméret képformátum)
★ 汤姆 李
Visszakerestem de nem találtam 😞
Gamecopy-n is megnéztem, de Dark Messiah-ra nem adott ki semmit 😞
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Segítsetek légyszíves.
Képeket szeretnék ide betenni, de átlag 2 Mb-osak, hogyan tudnám lekicsinyíteni olyanra, amit az sg kíván ?
Elõre is kösz a segítséget.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
a minimum hogy egy nagy SPOILER! feliratot rakjatok a szöveg elé.
Valaki kerem segitsen , mi lehet a baj?Koszi.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
A message to some wankers about our Dark Messiah of Might and Magic clone:
----------------------------------------------------
Some people had trouble, if youre one of them: try to boot it with pr0t stop + procyon.exe, will help.
Now 99 works instead of 88 of the people but if still dont boot,
use demo.exe but you didnt have this tip from us ). Make sure latest DT is installed!
(pr0tstop is included in tools-.rar inside this release)
Egyébként mostanra jött le, már megjelenés óta (szerda délután) szedem, most rakom fel... Még suli elött végigzúzok pár pályát....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Plusz ha nem muszály ne erõltesd a HDR-t,a bloom szerintem meg ratyi amúgy is.
A javulás mind frame-ben,mind stabilitásban igencsak látható!!!!!
Nem gyenge a gépem,de fullon a nyitottab részeken orbitális szaggatást és kidobást mutattot,kivéve a szûkebb sötétebb helyeken pl az elején,ott hibátlanul ment fullon.
Na de a lényeg hogy sikerült beállítanom hogy sehol se reccenjen meg a kép egyszer sem.
A felbontás 1024*768 (17"crt,nekem megfelel)
A gépem:A64 3200+,1GB 400mhz ram,MSI 7800 GS (nincs húzva semmi)
Remélem segít ez a hasonló géppel rendelkezõknek.Mégegyszer ajánlanám a textura részletesség csökkentését az elõttem szólókhoz hasonlóan.
Egyébként a játék nagyon bejön,különösen a harc.
Viszont ha már inventoryt meg fejlesztést raktak bele,igazán RPGsebbre csinálhatták volna,egy kis kereskedelem,egy kicsit kevésbé linearitás,kis ez meg az...
Na de mindegy,ez az én véleményem,játék ettõl még igen jó.
Ja és köszönet a crackért,mûxik rendesen.
(Miért is?#2515 Ezért.) <#smile>#smile>
a procyon.exe -t valaki please linkelje be..
THX
vagy valaki mailben ha lehet... [email protected]
thx..
[merlinw.org]
a bot sztem a legjobb fegyver, nagyot sebez sokra, csak kicsit sok ideig porgeti:/