6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
pityu14 #3449 Nem tom de szerintem az a kristály gyűjtögetős rész nem volt olyan nagyon nehéz. Nekem egyből sikerült. -
Zdregor #3448 Ha ujrateszem a windost az megoldja ezt a pepita grafikai gubancot? -
#3447 Valaki privátba elmondja mi a 2 befejezés? -
PunkZoli #3446 nekem is ez volt! fent ugye ahol meghúztad a kart,felkell venni a dragongettó kardot! de! dde akkor sem megy... mindent jocsináltál gondolom teis ,egyértelmű lineáris volt az út... akkor nincs más hátra csak a noklip -
#3445 srácok, chapter 6ban amikor van aza sír szerüség vagy szarkofág vagy mi amit kinyitok és elvileg abban van egy lyuk amin tovább lehet jutni, ott kell még vmit csinálni? mert beugrok de nem hajlandó átesni rajta -
reeves #3444 Nem tom így hova kell menni.Na Leanával feljövök a liften ő vezet engem de megáll a vaskapunál és mondja hogy menjek.Valaki mondja már el részletesen, hogy merre menjek.Mert van 1 lift egy nagyteremnél amin ha felmegyíek jobbra van valami tükörszerűség de azon nem tok teleportálni mint az elején.Légyszi segítsetek mert már megőrülök.Már az uninstall határán állok. -
Zdregor #3443 Én aááklítgattam akkor a víz nekem jó lett. Holnap jön a haver ujrarakjuk a windost lecsupaszítjuk az egészet, és így nem lesz fenn codec, remélem jó lesz.
-
rush21 #3442 A Végén hogyan kell kinyírni a sárkányt amit Arantir megidéz?? -
reeves #3441 Nem tom így hova kell menni.Na Leanával feljövök a liften ő vezet engem de megáll a vaskapunál és mondja hogy menjek.Valaki mondja már el részletesen, hogy merre menjek.Mert van 1 lift egy nagyteremnél amin ha felmegyíek jobbra van valami tükörszerűség de azon nem tok teleportálni mint az elején.Légyszi segítsetek mert már megőrülök.Már az uninstall határán állok. -
#3440 Nem.sört mióta drivert cserélgettem/probálgattam a pepita erősebb lett és,ha lemegyek a viz alá full fehér lesz a képernyő -
rush21 #3439 Menj fel a liften ahol lejöttél,elfordulsz jobbra és nyitva lesz a kapu.
-
reeves #3438 Megöltem az óriáspókot és utánna Leana-val felmegyünk a liften, majd elérkezünk egy nagy vaskapuhoz kinyitom de Leanna nem jön utánam hanem mond valamit.Merre menjek?Vagyis inkább mit csináljak?ez a chapter8-ban van
Valaki segítsen mert már mindent bejártam. -
gyuri12 #3437 jah... de amúgy mennyit foglal?:D -
#3436 azt nem akartam beírni. amúgy ez a demó gépigénye. És azrét 3 giga háttér mert 3 gigás volt a demó :P -
genory #3435 hi! Létezik magyarítás a gamehez?Elöre is thanx -
reeves #3434 Megöltem az óriáspókot és utánna Leana-val felmegyünk a liften, majd elérkezünk egy nagy vaskapuhoz kinyitom de Leanna nem jön utánam hanem mond valamit.Merre menjek?Vagyis inkább mit csináljak?ez a chapter8-ban van -
Zdregor #3433 Neked sikerült megoldani hogy jó legyen? Mert nekem is ugyan ilyen csak a négyzetek sárgák. -
gyuri12 #3432 mit jelent az hogy "3 GB háttér? -
#3431 Góglizz rá! :-P
Rendszerkövetelmény:
# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott)
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families
# 3 GB háttér -
#3430 Mielőtt elveszed a Black Skul-t. -
gyuri12 #3429 mennyi a gépigénye? -
#3428 Köszönöm. Akkor már csak az az egy kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy vaj, milyen minőségében megy a gépemen. De ezt csak akkor tudom meg miután kipróbáltam.
Mégegyszer köszönöm a választ.
Lek tol! -
#3427 hol mentsek,hogy mind2 befejezést meg tudjam csinálni? -
adammmmmmm #3426 Ezt a kardott ott szerezted ahol a 4 kristályból a 2 lehet megszerezni?(a kriptában) -
gyuri12 #3425 amúgy ennek mennyi is a gépigénye?XDXD -
#3424 [IMG][/IMG] -
#3423 Na meglett végül. Nem is kell megölni asárkányt. :-)
Mind 2 befejezést megnéztem. Nagyon frankó volt a játék. Végig viszem most tolvajjal is. :-) -
#3422 Sztem cserélj drivert, próbálj régebbieket-újabbakat. -
#3421 Fagy, villám, gyógyítás, területre ható tűzlabda. Inferno meg egyenlő a lángszóróval. -
#3420 Én kizárólag mágiára gyúrok. Sztem simán megéri. -
#3419 1-es!
leülhetsz! -
#3418 Lehet ,hogy gyenge hozzá a kártyám? (5900XT)
De egyébként nem akarok külön válaszolni ezért itt megteszem azt is..szal nekem volt fent sok trendi codec ,de nem vált be .mondom gnordian codec packot használok jó ideje...
-
Tomy Lee #3417 Vége felé pontosabban:) -
Tomy Lee #3416 A Templom előtt vagy a végén? -
Tomy Lee #3415 Szerintem nem mivel nincs sok olyan tárgy ami összefüggésben van a mágiával és ha arra mész rá nem tudod a többi fontos kelléket használni és nagyon sok a közelharc. -
#3414 Szvsz a warrior a legegyszerűbb. A mágus sztem az általad leírtak miatt nem olyan jó, bár igaz, h nagy dmg-et oszt. Azt hiszem a warrival a legegyszerűbb hentelni. -
#3413 Jaja én is megtaláltam de nem engedi a démonom, használjam :-( -
#3412 Ha már úgy is végig nyomtad segíts pls. Nem tudom megölni a csontváz sárkányt. Hogy kell? ELőre is köszi! -
Tomy Lee #3411 Tényleg megszerezte valaki a DragonSword-ot?Én igen de nem engedte használni.3-as erő kell használatához meg is volt és amikor használni szerettem volna ugye már nem piros volt a kerete hanem fehér viszont amikor ráböktem pirossá változott és egy párbeszéd alakult ki a Baby-vel és nem engedte.Húú de kipróbáltam volna pedig:( -
#3410 szóval megint megkérdem, érdemes a mágiát fejleszteni, vagy inkább a harcos a jobb választás?