Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mekkora!
nekem holnap lesz meg!heliosz barátom elhozza😊
kiváncsi vagyok hogyan fog menni a gépemmel!de ha lesz bent a jövö héten a +512mb ram akkor már sztem igen jól fog menni!
Forca Barca
Hát igen azért ebbõl a hozzászólásból, akkor is tudnánk, hogy ki gyártotta a procidat és a videókarid chipjét, ha az aláírásodban nem lenne ott.
Az ATi is csinál új generációs videókártyákat.
A minõségi hardverek párosítása, processzorgyártótól függetlenül sokat számít.
Amúgy én már láttam Intel procis gépet ATi kártyával sõt AMD – nvidia párost is és mindkettõn kiválóan mûködtek a játékok, viszont láttam már fagyós kékhalálozós Intel-nvidiat.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
2. középkategóriás gépeken normálisan megy a játék, max-ultra grafikai beálításokat az újgenerácós hardverekre optimailzálják (úgyahogy). Ez manapság a CoreDuo processzorok, ill e játék esetében a új nvidia kártyákra értendõ. Játékgép vásárlása esetén nem feltétlenül szabad elfelejteni az nvidia-microsoft-intel triót, akik egymással szerzõdnek.
Valamint sokat számít a megfelelõ hardverek párosítása. Ha intel, akkor jóminõségû intel chipset-es alaplap, kingstone, twinmos, kingmax memóriamodulok (minden modul egyforma márkájú legyen, lehetõleg dual csatornában), proci, vidkari meg magától értetõdik.
Van pár játék ami az AMD-ATI párosra optimalizált, de elenyészõ a számuk. Ez biznisz.
3. Már írtam másnak is, UBI csak kiadó. Ezt a játékot spec az Arkane Studios fejlesztette.
[merlinw.org]
melyik drivert használod ?
Nem vagyok otthon ati kártyák terén de ma már a 6600gt az alsókategóriás kártyák közé tartozik(bár azok között elég jó) mégis jól viszi. Talán egy driver csere vagy win újrapakolás segít neked. Vagy egy másik videokari
Amd 2,4 GHz Sempron; Gef6600 128 ; 1 g ram
Csak azért kérdezem, hogy megéri-e 16 órán át tölteni egy esetleges diavetítésért ? A demo-nál jobban van optimalizálva ?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
programokhoz linket nem adok, google a barátod
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Valaki plz, anayázás okoskodás nélkül mondja meg , hogy mit kell tennem a játék elindításához!
A FAQ nem mûködik.
THX!
PLEASE valaki irjon rá valamit..
valaki tud ara mondani valami, hogy teljesen jól fut a gamma,nem akad,
de egy játékállás visszatöltése után viszont kb 2 percig a hang is, meg minden úgy szaggat mint az állat.. kb 2 perc, és fut megint jól utána :s.. próbáltam crackel is, meg securom loaderrel is, hátha a crack a hibás, de nem..
gondolom csak nem vid karesz beállíts, hiszen máskor jól fut.. csak töltésnél nem..
HELP
http://thenamelessphoto.com/
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
elinditom, tölt egy ideig, majd mikor belépne a menübe kikapcsolja a monitort(TFT). ilyet még életemben nem láttam😄 vagy a másik lehetöség, h new game-nél a betöltés közben eccerüen bejön egy sötét képernyö, majd egy hiba h nem tudja olvasni a memóriát vagy mi a fene
van/volt másnál is ilyen??
A hanggal az a baj, hogy ha nem én beszélek, akkor csak sistereg a hangszóró.
Ötlet?
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
<#confused>#confused>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kéne egy rendes faq:S
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az irtózatos loading timeokkal lehet-e kezdeni valamit, esetleg elképzelhetõ-e, hogy a demo exe-tõl van? Nagyon hazateszi a játékélményt, hogy megyek 10 percig, aztán 3 perc loading.. Tiszta commodore feeling =(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nemtudom találkozott e más ezzel a problémával a gémben hogy egy bizonyos részen nem akar tovább menni.
igazából azt csinálja hogy megcsinálom a prologue pályát és utána a videó elkezdése elõtt lebassza a gépet és újraindul.
akárhányszor próbálom.
nemértem igazán de a demo-val is volt ilyen gondom akkor meg a gólemnél.
esetleg valami tipp?
amúgy valaki adhatna egy driver letöltés Atihoz amivel õ játszik.htx!