Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
mert én nem választottam semmit, de nem is láttam olyan opciót hogy lehet választani
Rájöttem, hogy nem akarok rááldozni a játékra egy DL lemezt, ezért kisérleteztem.
Ha a demo mm.exe-vel játszunk, vagy bármilyen nodvd cumóval, akkor a következõt tehetjük az ügy érdekében:
A telepített ~7Gigás könyvtárat a winrar max tömörítéssel összehajtogatja egy DVD-nyire, pontosan 4,034GB-ra (önkitömörítõs állapotban, ill hibajavító bitekkel - ezek nélkül kisebb lesz pár megával - ill hozzácsaptam még a mellékelt DX verziót is a biztonság kedvéért, valamint töröltem a steam telepítõ cuccokat.).
Kiírtam, kitömörítettem másik gépen, ment rendesen. Hála a steam-es terjesztésnek, nincsenek registry függõségei, mentéseket is magában tárolja.
Hevfán.
[merlinw.org]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mellesleg kis taktikával/logikával és a terep/fizika kihasználásával már nem is annyira nehéz. Fegyverrel kb minden 3. ellent kell csak megölni, a többivel végezhetsz a környezet segítségével.
Pont ez a baj a mai játékokkkal, hogy nem nehezek. Minden le van egyszerûsítve. Annó a Doom is ultraviolence fokozatban vol buli (Alien vs Predatorról ne is beszéljünk)😊 Direkt nem RPG-ket írok, mert ez a játék pont annyira RPG mint anno a Heretic vagy Hexen volt. A kihívás az ami leköti az embert egy játékban. Akár gondolkodás akár reflex.
Persze lehet téged nem ez köt le, mert ügyetlen vagy, de ettõl még nem kell légbõlkapott marhaságokkal átkozni a játékokat😊
[merlinw.org]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Azért nem bántam meg hogy leszedtem 😊
Mindenkinek további jó játékot 😊 (vagy nem) 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Érdemtelenül.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Elég fárasztó egy hosszabb szöveget így olvasni
tehát csak a graffot kell levbenni mert annyira nem veszed észre a külömbséget(esetemben) viszont kevesebbet tölt amúgy a vépre effek kikssé szar a töltés még így is elég sok de ezek mellett visszaszívopm amit az elsõ próba után írtam ide jó ez a játék de türelem is kell hozzá
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Ofkorz nem sértõdöm meg, világosan tudom mit várhatok ettõl a fórumtól.
[merlinw.org]