Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki nem járt Chapter 6-ban annak spoiler lehet (nem a sztorit nézve). De ha makróval írom senki nem olvassa el 😄 Tehát:
A Lightning Daggerrel egybeépít minden fegyvert vagy együtt használja õket. Ez eddig oké, mert bug nem lehet, marha jól bánik velük. Akár a kard mellé, akár a daggerek egybeépítésérõl van szó, akár 4 fegyver két kézben, még a varázslatokkor is fogja a kezében a daggert. Viszont mikor a 6. Chapter végetért, felkelek a holttestek mellett a 7.ben és lebeg elõttem a két Lightning Dagger és use után megint egybeépültek a katanammal. Viszont, semmilyen más fegyvert vagy mágiát nem használhatok. Úgy gondoltam hogy nem is kellene, eltûnt minden cuccom, de akkor ez miért van ott? Elõre is köszönöm annak aki eloszlatja a kételyeimet.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az orc fõnököt a végén csak le kell gyakni vagy van vmi trükkje?
Elõre is köszi :-)
Lentebb a Küklopszot nem muszály megölni.
De ha meg akarod akkor a teremben ahol kijön a falból azzal szemben van egy rögzített szobor. Oda csalod az egyszemût és rádöntöd a szobrot. az letaglózza és mikor lent van kivájod a szemét. Ennyi :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Nincs beszédhang!
Megoldás ?
Thx.
Az új fiókom: DevLupius
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Ez 1 kurva erõs kard + életet lop
Addig is démon formába gyakjál mert szerintem a démoni alak bármely kardnál jobb, aztán ezt a souldrinker kardot is hamarosan megtalálhatod.
En is itt tartok,de en nem tudom megolni a kuklopszot,mikeppen kell kivegezni?!Chapter 5 vegen es utana en sem tudom merre kell menni.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
No igen ez is csak nézõpont kérdése, mert ha optimalizáltabbak lennének a játékok, akkor lehet, hogy a fejlesztõk/kiadók nem esnének el akkora köteg pénzektõl. De így, hogy nem feccölnek bele még fél évet, mert nem éri meg nekik, így nem lehet azon csodálkozni, hogy a játékosoknak sem éri meg súlyos(legalábbis az én mércémmel) pénzeket kiadni.
Ráadásul szoftverek terén a fejlesztõk/kiadók az eladók és a játékosok lennének a vevõk, ilyen téren, ha letöltesz egy warez játékot, akkor azzal lopást követsz el, de ha a fejlesztõk/kiadók orrba szájba hazudnak a játékukról és te megveszed, majd meglepõdve tapasztalod egy, jól átvágtak, akkor mehetsz a p***ába reklamálni, mert a kutyát nem érdekli.
balfasz..
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De nem lehet normálisan játszani.Kevés az ellenség túl sok a rohangálás ezt a pókos részt meg nem naon csipázom.Szentem picit gagyi így.Majd ha kidobnak egy peccset amivel kiajavítják ezeket az óriási hibákat akkor adok neki esélyt.Az a szerencséje hogy nagyon hangulatos és királyak a harcok.Ha ezek nem lennének ilyen frankók egy szempillantás alatt letörölném a francba!
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
és azt nekem honnan kellene tudnom az elõtte lévõ pályán, hogy nem lehet nálam sok cucc, mert a következõ pályán elveszik a hátizsákomat???
ez így elég gagyin hangzik! biztos jól értem én ezt? azt akarod mondani, hogy amikor abba a szoborpókba behelyezem az összes kristályt, és kinyitja a termet, ahol megkapom azt a sárkánykoponyát, ott mielõtt felveszem a koponyát, dobáljam el a feleslegesnek vélt tárgyaimat??
ha ez így van, akkor nagyon gáz... nem tudták azt megoldani, hogy annyi cuccom legyen amennyi elfér?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
P4 2.66 GHz
1 GB RAM
6600 GT 128 PCI-E
Demeter: 4.06
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Nem az a legnagyobb bajom, hogy a fény elvakít, hanem, hogy hogyan jutok fel a temple tetejére?
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
PoP T2T 4ever
Köszi!!!