Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe004
Gondolom valami nagy dög ami nekem nem jelenik meg? (Hol van?)

NEOreg3
a fõpókot kell kinyírni D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Joe004
Hali! Van 1 kis gondom necromancerek városában vagyok a fõ questet + csináltam, a csajt meg is találtam a pók barlangban, kiengettem de nem csinál semmit a pókokról beszél de 10 percig õltem õket és semmi...

Halfer
Van egy kis kételyem a játékkal kapcsolatban. Az eddigi legnagyobb ötletet láttam amit valaha csináltak játékba, de mégis van egy kis ellenvetésem, hogy így kell ennek lenni?

Aki nem járt Chapter 6-ban annak spoiler lehet (nem a sztorit nézve). De ha makróval írom senki nem olvassa el 😄 Tehát:
A Lightning Daggerrel egybeépít minden fegyvert vagy együtt használja õket. Ez eddig oké, mert bug nem lehet, marha jól bánik velük. Akár a kard mellé, akár a daggerek egybeépítésérõl van szó, akár 4 fegyver két kézben, még a varázslatokkor is fogja a kezében a daggert. Viszont mikor a 6. Chapter végetért, felkelek a holttestek mellett a 7.ben és lebeg elõttem a két Lightning Dagger és use után megint egybeépültek a katanammal. Viszont, semmilyen más fegyvert vagy mágiát nem használhatok. Úgy gondoltam hogy nem is kellene, eltûnt minden cuccom, de akkor ez miért van ott? Elõre is köszönöm annak aki eloszlatja a kételyeimet.

Alwares
Én is igy voltam, táncot jártam mikor 5 óra útán fagyott ki elösször, akkor is tüzfal volt a ludas, ez az idõ remek a G3 30 perces átlag játszhatósági idejével szemben...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Én éppen a 6. résznéltartok úgy hogy elcsesztem és az 5 felétõl vissza kellet mennem az elejére
nincs, skillpontok vannak, nyomj tabot
.

mikor kell kasztot választanom?.már a chapter 2 ben vagyok, és még nem kellett...vagy nincs is kasztválasztás?
wedge31
Hát ez a játék királyul sikerült gratula a fejlesztöknek egy pillanatig se unatkoztam a 15 óra alatt.A G3 után felüdülés volt a minimális gyakorlatilag elhanyagolhato egy-két bug.Maga a game valoszinüleg csak az igényesebb gémerek közt lesz nagy siker,mivel nem lehet benne hülyegyerek modjára harcolni mint a hl2 vagy doom3 esetében.Minden ellenfélnek megvannak a gyengéi / aki vágja az angolt az olvashatja a töltések alatt / és a környezetet használni kell ami egy kis gondolkozást igényel ez persze sok kis pöcsösnek renkivül megterhelö.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

genRob
Démon formában?! Azt meg, hogy kell? :-)
Az orc fõnököt a végén csak le kell gyakni vagy van vmi trükkje?
Elõre is köszi :-)
Lentebb a Küklopszot nem muszály megölni.
De ha meg akarod akkor a teremben ahol kijön a falból azzal szemben van egy rögzített szobor. Oda csalod az egyszemût és rádöntöd a szobrot. az letaglózza és mikor lent van kivájod a szemét. Ennyi :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

kapcsold be a feliratot (audio options) és olvasd fel.

Help. A Faq -ban nemtaláltam választ rá, visszaolvastam, de semmi 😞
Nincs beszédhang!
Megoldás ?
Thx.

Az új fiókom: DevLupius

heliosz007
ja és eddig hibátlan! semmi bug! (még)

heliosz007
én a Procyon-ossal nyomom és ezzel a crackkel

bandika64
Balfasz vagy te és nem bolti hanem Demolition.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Ti ketten miylen verzióval nyomjátok?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

heliosz007
ja nekem is nagyon teccik !! most kezdem a 6. chapter-t !! állat ! má 7-es sebzésû karddal nyomom, így má nem is olyan vészes!

Ez a játék iszonyat jó!!! Ha nem lenne a szabadtéri jeleneteknél szaggatás akkor hirtelen nem is tudnék negatívumot mondani. Az elején nem volt túl könnyû de most így chapter 5-ön már eléggé zúzok! A Gothic 3 fejlesztõi talán kérhettek volna 1-2 tanácsot optimalizálás terén mert ez szép és fut is ragyogóan!
Mr_no_NaMe
Felesleges...lesz 1 kard amit úgy hívnak, hogy Souldrinker.
Ez 1 kurva erõs kard + életet lop
Addig is démon formába gyakjál mert szerintem a démoni alak bármely kardnál jobb, aztán ezt a souldrinker kardot is hamarosan megtalálhatod.
en szetlottem a szemet es meghalt. tovabbmenni nem arra kell, hanem fent az emeleten. (az egyik feljaro felig le van omolva, ott fel kell menni egy letran es balra - jobbra egy kilato van ahonnan loheto a kuklopsz)
Gabisan
Szia ! HELP!
En is itt tartok,de en nem tudom megolni a kuklopszot,mikeppen kell kivegezni?!Chapter 5 vegen es utana en sem tudom merre kell menni.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

CS@
Mindez nem ez nem konkrétan ere a játékra vonatkozik csak, úgy általánosságban:
No igen ez is csak nézõpont kérdése, mert ha optimalizáltabbak lennének a játékok, akkor lehet, hogy a fejlesztõk/kiadók nem esnének el akkora köteg pénzektõl. De így, hogy nem feccölnek bele még fél évet, mert nem éri meg nekik, így nem lehet azon csodálkozni, hogy a játékosoknak sem éri meg súlyos(legalábbis az én mércémmel) pénzeket kiadni.
Ráadásul szoftverek terén a fejlesztõk/kiadók az eladók és a játékosok lennének a vevõk, ilyen téren, ha letöltesz egy warez játékot, akkor azzal lopást követsz el, de ha a fejlesztõk/kiadók orrba szájba hazudnak a játékukról és te megveszed, majd meglepõdve tapasztalod egy, jól átvágtak, akkor mehetsz a p***ába reklamálni, mert a kutyát nem érdekli.

genRob
Szó volt már a tûz kardról. Az említet orc mûhelyben vagyok de nincs gold barom vagy mi kell hozzá. Hol találok olyat?

Csero90
Van a gémbe 5 küklopsz. Melyiket ölted meg??
Hol vagy? Chapter? Vmi konkrétabbat.

j0nNyKa
bizonyara a bolti verziod produkal ilyen hibakat
balfasz..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hy all! Segítség kéne elakadtam annál a résznél amikor megölöm a küklopszot és nem tom merre kell menni kinyitom azt a kaput és rámentem a hídra , ha a hídon átmegyek a pálya elejére jutok vissza! pls help

bandika64
Ez a játék egy nagy vicc. Olyanokat csinál hogy megyek megyek mutatja hogy következik egy új pálya rész és fent a sarokba kiírja hogy xy cannot load file és nem tölti be a pályát.Vissza kell mennem az ikon kijövetele elöttig elmenteni és újra betölteni aztán beszokta tölteni a dolgokat.De akkor is ez nevetséges.Reggel úgy berágtam hogy majdnem lerúgtam a monitort az asztalról,és elhúztam BF-ezni 😄
De nem lehet normálisan játszani.Kevés az ellenség túl sok a rohangálás ezt a pókos részt meg nem naon csipázom.Szentem picit gagyi így.Majd ha kidobnak egy peccset amivel kiajavítják ezeket az óriási hibákat akkor adok neki esélyt.Az a szerencséje hogy nagyon hangulatos és királyak a harcok.Ha ezek nem lennének ilyen frankók egy szempillantás alatt letörölném a francba!

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Miért van aznekem amit írtam?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

genRob
Köszi! :-)

becsalod a rácsos ajtó alá és amikor bedugja rácsukod a fejére
Lehet, hogy kiröhögtök, de szerintem kinézetre (1-2 effektet leszámítva, mint pl. víz, stb) a Thief 3 - szigorúan!! - a JohnP. féle textúra csomaggal se sokkal csúnyább mint ez, sõt...
genRob
Bocsi tudom, h volt már róla szó de nem találom. A Templomba bejön a sárkány, hogyan kell kinyírni? Elõre is köszi szépen! :-)

Amiga
Haa warez miatt nem esnének el a fejlesztõk/kiadók egy köteg pénztõl, lehet, hogy optimalizáltabbak lennének a játékok is és belefeccölnének még fél évet. Így nem éri meg.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

halfer, koschwarz: thx!
hihi ,ottvagyok ,hogy azt a nyamvadt kaput kell kinyitni egy karral me nincs kar... hát szerzek kart 😄 de nem tudja megfogni csak kinesissel..loál...peg van hely az inventoriban ,nemtommiva ,nem nyissa ki 😊
Hali!
és azt nekem honnan kellene tudnom az elõtte lévõ pályán, hogy nem lehet nálam sok cucc, mert a következõ pályán elveszik a hátizsákomat???
ez így elég gagyin hangzik! biztos jól értem én ezt? azt akarod mondani, hogy amikor abba a szoborpókba behelyezem az összes kristályt, és kinyitja a termet, ahol megkapom azt a sárkánykoponyát, ott mielõtt felveszem a koponyát, dobáljam el a feleslegesnek vélt tárgyaimat??
ha ez így van, akkor nagyon gáz... nem tudták azt megoldani, hogy annyi cuccom legyen amennyi elfér?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

BEAST
a jatek egyik legerosebb fegyveret is igy lehet elkesziteni , amivel a legtobb ellenfel hard fokozaton is 2 power strike , de tenyleg felesleges veszodni vele ... minden ellensegtipusnak vannak gyenge pontjai , ha a megfelelo fegyverrel tamadtad volna a zombikat akkor csapasonkent hullottak volna , az hogy az ellenfelek tul sokat kibirnak , eleve rosszul altal a harcrendszerhez ... a harc blokkolasbol es powerstrike-okbol all , a gyors sorozat arra valo hogy az ellent blokkolasra kenyszeritsd mert akkor fel rughatod vagy stunolhatod + lefegyverezheted ... nagyon jol csinaltak meg a harcokat , csak esszel kell csinalni ... a monotonitasra pedig , mindenkit mas kot le , engem pl a 2. palyatol kezdve annyira elragadott a jatek hogy majdnem vegig is vittem xD ... nekem annyi volt a bajom hogy 1-2 helyen idegesito bugokkal talalkoztam de vegul mindet megoldottam magamtol es hogy az elore kikeszitett tuskes cuccok nagyon szemet szurnak es vicces hogy az egesz vilag tele van veluk , ez altal tul konnyu lesz a harc meg hard fokozaton is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koschwarz
én inkább azt mondanám, hogy más. az oblivion szép alacsony beállítások mellett is, de azért szerintem combosabb gép kell hozzá, mint ehhez. a DM demója alapján, a source-motornak köszönhetõen majdnem mindent high-ra rakott a játék automatikusan, de ennek ellenére nem dobtam hátast a grafikától (vagy már megszokott volt a HL2 miatt), viszont az obliviont alacsony-közepes beállításokkal valahogy szebbnek látom. de lehet hogy ez csak a design-on múlt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BEAST
tenyleg benned van a hiba <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akinek det. verzója van: Miért van ha kicsomaglom és "crackelem" elindul a játék fekete képernyõ és hibaüzi nélkül visszadob az asztalra? Pedig egyszer már ment !!!!!

P4 2.66 GHz
1 GB RAM
6600 GT 128 PCI-E

Halfer
el Boogie: nekem az Obli sokkal de sokkal jobban ment, pedig valljuk be az a kidolgozottabb

Demeter: 4.06

CRACK?
Skacok csak egy gyors kérdés. Melyik daemon-t használjátok hozzá amivel nálatok mûkszik?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

<#help> Egy kérdés evribádi: a gépigény milyen ill. mekkora az Oblivionhoz képest? <#confused> Elég sok "rémhírt" hallottam ezügyben <#guluszem1>... Gyors kivégzem a Sötét Messiást, aztán tolom is fel az Obliviont.
Van abban valami, amit mondassz! Bár én azért végigtolom, annyira nem tartom sz@rnak, hogy félbehagyjam, sõt, de ki tudja.. én még nem tartok ott ahol te, viszonylag az elején vagyok, mert bár megvan már 4-5 napja, de hétvégén is a melót toltam a játék helyett<#vomit> Most délután azonban nekiülök kifulladásig<#email>. Aztán lehet, hogy én is beleunok. Mindenesetre nem hozta (számomra)az elõzetes beharangozás után azt pl mint a Thief<#mf1><#worship><#taps>
heliosz007
õõ , ha ez az a pókos rész akkor nem is kell feljutni a tetejére! de a teteje felé lesz 1 ajtó/kapu és ott bemész majd le kell ugranod ismét 1 olyan póküregbe!!

Gabisan
Segítség please!? A chapter 5-ben elakadtam, amikor egy toronyban kiálló fagerendákra kell a köteleket kilõni, és úgy feljutni a temple tetejére. Már majdnem a tetejénél vagyok, és a fény elvakít, hogy lehet továbbmenni?
Nem az a legnagyobb bajom, hogy a fény elvakít, hanem, hogy hogyan jutok fel a temple tetejére?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

haab
Hi. Vki help pls a game mindig kivag hogy az mm.exe hibát észlelt ezért leállt ez volt a demonal is. A DETONATiON féle verzió van meg. Videókari driver directx a legújabb. PLs help mert szeretnék vele játszani végre.

PoP T2T 4ever

Valaki belinkelné a cracket, mert egyik link sem mûködik!!
Köszi!!!
Maxtreme
azért mondom hogy ÉN 😄
Azzal nem játszottam 😊