Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

constantin
A mana a varázslatokhoz kell.Minden varázslat manát fogyaszt és ezzel a mana itallal tudod visszatölteni a manacsíkot.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

dienesoft
Sziasztok!

Tuti most "kotsoglamagyoker" leszek, mert a fogalmat ismernem kéne, de eddig nem játszottam fantasy-játékokkal de ez nagyon megfogott- de gõzöm sincs mit lehet kezdeni a "mana"-val. Van egy rakat mana-s üvegem de tényleg nemtudom, hogy mit lehet vele kezdeni?

nna kiszedtem a moongetttó kristályt , de sehova nem lehet beilleszteni hogy megnyiljon az a nyamvadt kripta a skull csapter elején.. miateendõ?😊
genRob
Kristályok!
Az egyik a falban van a kriptában a másik meg vmi lehullot csákónál. De nem találom merre. A falban hol ill. hol a fallen manus? Pls help!
Köszi elõre is! A középsõ lila színû kõ megvan. (a lich-et kellett érte megölni)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

sharamboy18
remélem...az mindegy ha teljesen low-n lesz a beállítás...én nem arra utazok hogy minnél szebb legyen a játék hanem hogy élvezzem😊
és ez sztm low beállításoknál is szép

I LOVE DEEP

MerlinW
Talán menni fog low-medium beállításokkal, bár 256 megás kártyákat részesíti elõnyben:

System Requirements

Supported OS: Windows® XP
Processor: AMD Athlon™, Pentium® 2.6 GHz (3.2 GHz recommended)
RAM: 512 MB (1 GB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9 compatible sound card
DirectX Version: DirectX 9 or higher
CD-ROM: 12x CD-ROM – 1 DVD rom
Hard Drive Space: 7 GB free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplayer: Internet connection
Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA® GeForce™ FX/6 families
ATI® Radeon™ 8500/9000/X families
Matrox Parhelia™

[merlinw.org]

sharamboy18
senki nem mond semmit?

I LOVE DEEP

Rage47
el sem hiszed milyen "rejtelmes" gondok bukkannak elõ a játéknál😞 várom a patchet...
macesz
Senkinek nem volt ilyen gondja ??!! :S

genRob
Vmi kristályokat kell keressek. Elöször a kriptában. De nem találom. Vki tud ebben segíteni?

j0nNyKa
jobbra

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

itt most?...

http://thenamelessphoto.com/

macesz
Nah hali mindenkinek!!
Az lenne a problémám hogy feltettem a gamet nagyon állat meg minden csak intrók és videók helyet fehér keret van, meg ha megünek akkor is. Nemtom hogy mi lehet a probléma visszaolvastam de csak kérdéseket találtam ezzel kapcsban......ha valaki tud lécci mondja el a megoldást vagy vmit!!!
Ja ás legújabb directx 9.0c és vga driver van fent.

Rage47
ohh ne, nem birnám ki ha a HL Ep3 is ilyen xar lenne 😞(
sharamboy18
9600XT😊

I LOVE DEEP

sharamboy18
CPU típusa:Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133)
Videokártya:RADEON 9600 SERIES (128 M😎
Hangkártya:C-Media CMI9739(A) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
Memória:512MB

szerintetek ilyen cuccosokkal hogy fog majd menni a játék?

I LOVE DEEP

heliosz007
havernak volt ien valamelyik játéknál! õ újratelepítette a hangkártya driver-t és a probléma megoldódott!!

Hogy lehet bekapcsolni a játékban a beszédhangokat ?
Kicsit illóuzió romboló, hogy tátognak az emberek...
Az ilyen válaszokat mellõzétek: Vedd meg az eredetit, Kapcsold be a feliratokat és olvasd hangossan, Tanulj meg szájról olvasni....
Egyébként kira a játék, max grafikán simán fut amin a gothic3 5Fps -t produkál 😊

Az új fiókom: DevLupius

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nekem sem indult, tedd fel a krekket...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Srácok feltettem a 4.00.6-os deamon-t de ezzel sem hajlandó elindulni. vajon mit hibáztam el?

\" örökké nem eshet.... \"

Alwares
Ahamm köszi, megnézem.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ati2002
Ott lent ahol felvetted a Rope Bow-t van egy lánc a falban, azt kell meghúzni.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Alwares
Nekem is pont ez a bajom, hol találom azt a rohadt kart? Hiába törik le a másik ajtónál a kar nem lehet felvenni, megpróbáltam telkinézissel is de nem sikerült. Légyszi aki már járt ennél az orkos templomnál az légyszives segitsen!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

köszi, köszi, köszi..😊
lalakov
Ha ott mész be a terembe, ahol az ajtó be lett törve, akkor fordulj balra és menj arra, a sarokban balra meglátod a továbbjutást.

Ebben a szobában a lezárt ládában van az utolsó kõ?? Hol találom hozzá a kulcsot?
hopsz háromszor küldtem el(bocsánat)
Akkor nyomd hosszan a gombot erõ ütésre,és az egy csapástól meghal az ellen(pl:lefejezi)
Akkor nyomd hosszan a gombot erõ ütésre,és az egy csapástól meghal az ellen(pl:lefejezi)
Segítsetek nagyon gyûlölöm ezt a templomot. Ott tartok hogy meg kell kereseni a pók kõbe a három kristájt az elsõ ajtó mögött egy nagy teremben akadtam le ahol vannak azok a gohulok és az a rakás zombi hogy onnan csak egy ajtót találok ahol még nem jártam és ott van egy ojan szöges csabda.Roszfele megyek? Merre kell menni a termtõl?(Annak az ajtaját kellet a fával betörni)( Ha valaki men tudná pontosan hol járok)
köszi...még egy kérdésem van...amikor olyan izzásféle van körülöttem(harc közben), az mire jó?akkor nyomhatom meg a special abylitit?vagy nagyobbat sebez?
Mr_no_NaMe
Hát de istenem ha letöltöd nehogymár fizessél érte eredeti árat 😊
Akkor inkább mennyél el a boltba és vedd meg. Vagy töltsd le ingyér.
Haverom azt mondta, hogy tört accal szedte le...nemtom hogy csinálta csak mondta hogy csináta.
Nem kell tört acc, szivesen fizetek érte, csak a lehetõség hiányzik...
Mr_no_NaMe
Tört accal asszem igen. Legalábbis haverom steamról szedte.
Mr_no_NaMe
Kb 😊
Sziasztok!

Steam-rõl letölthetõ már ez a játék? Nekem csak a demo letöltésének lehetõségét ajánlja fel :-(
Ez a játék...nagyon über...igaz a CS-en felnõtt vérpistikéknek nem fog tetszeni, de a hardcore RPG (és horror) gamereknek nagyon !!!! Engem letaglózott...amikor a lovon ülve beszélgetek, egyszercsak leomik a várfal, kapokdják a kamerát összevissza, csak foszlányokban látod hogy jön valami, s közben húznaak be fedezékbe...aztán mondod ok nyugi van itt nem tud betörni hál istennek a várba, kilépsz és szinte a pofádba nyomja a várkaput...aztán csak rohansz, be a pajtába, jön utánad egy kis micsoda, lerugod, hallod hogy jön futsz a lépcsõn fel, lerugod ujra, kinyitod az ajtót és magad mögött bezárod....valami eszméletlen feelingje van, én még soha nem játszottam M&M-el, e az elsõ nekem.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

genRob
Én az Orcok nagy pajzsát és a kardjukat használom. Az elég ide vagy kellett volna találjak/csináljak vmi jobbat?

Simán agyonvertem a pajzsal; varázsolni + ilyesmi nem ér.

genRob
Oks. Akkor lenyomom. Block, kick, power attack és menekülés :-)

Úgy kell megölni, hogy ütöd, ahogy csak bírod.
Tényleg nincs rá semmilyen spáci trükk. 😊
wander01
Hali!

egy kérdés:
mikor az orkoknál kiszállok a hajobol és lenyomtam öket, és a kar kellene az ajtohoz, és a csaj vár a küszöbön,hol találom a hiányzo alkatrészt? keresztbe kasul bejártam az egész kocerájt és nem találtam semmit. illetve a kapun belül egy másik ajtonak kiesik ez a karja de nem lehet felvenni és használni. tudna ebben segiteni valaki esetleg? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

genRob
Aki mondja, hogy ha lenyomom akkor elmehetek szabadon.

genRob
A Sámánt miután beuzemeltem a a fényt a kristályal.

Mr_no_NaMe
Melyik ork fõnök? Hol tartasz? Én szerintem csak 1 van
Halfer
Aratrokot? Fogtam az izzó staffot, hozzávágtam, elterült, a földön még 3-at odacsaptam neki és meghalt.

NEOreg3
vágtam egy darabig, aztán mikor az adrenalin felszökött max-ra átszúrtam a hasát

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

genRob
Az ORK boss-t akkor, hogy kell megölni? Vki? :-)

NEOreg3
hátöööö nem lehet nem észrevenni😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(