Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gothic<#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1ébként addig még nekem is bejött.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Na én azt jól megszívtam az aranytömbbel, az Ork kovácsbarlangban nem volt kovács kalapács, sok sikert anélkül befejezni a kardot mert én ugyan nem hordok magamnál kalapácsot...
Vezeklésként magammal vittem az izzó pengét 😊
Pedig a demo után igyekeztem objektíven hozzáállni a dologhoz, nem lehet mondani hogy nem kapott esélyt.
Tegnap chapter 6-ig vittem el. (ahol a kristályokat kell összeszedni)
Kevés játék van amit jóval a fele után (60%+) abbahagyok, de ez azok közé tartozik. Számomra annyira lapos, unalmas a gameplay hogy az eszméletlen.
Az még csak hagyján hogy 1 középkori komoly samuval van dolgunk, de még ráadásul itt ez az eszméletlenül rosszul kivitelezett harcrendszer is, (bár biztos van akinek bejön) ami valahol a játék veszte számomra. Baromi fárasztó tud lenni hogy 1 ellenséggel percekig kell veszõdni.
A fegyverek amik a rendelkezésre állnak nevetségesek. (pl a zombik ellen.) Kardal + az eddigi legerõsebb pajzsal vagy 8x pofán kell baxni hogy megmurdeljen. Persze ha õ 1x hozzádér az minusz sok hp.
Lehet bennem van a hiba, de valahogy nem jön át a hangulata.
Maga a game pedig tényleg nem lenne rossz, jól össze van rakva. (nagyon jó fizika, érdekes változatosnak mondható tájak, szép gfx, viszonylag kicsi gépigény) Nekem valahogy mégsem tetszik.
A kaput a kristáylkeresõsdi tette be teljesen. A kis tököm kószál 1 zombikkal teli labirintusba 4-5 loading screen között órákon át.
Szal részemrõl ennyi.
HANGSÚLYOZOM EZ CSAK MAGÁNVÉLEMÉNY, nem kérek kurvaanyázást mint a carbon topikba..
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Szerintetek mit csináljak toronyba való feljutáshoz?
1:Törõdjek a pókokkal.
2:Fussak és ugráljak mint a hülye és ne pazarolyam a mana italomat.
Én a 2-re hajlok.
game-hez nemtom milyen direcx-et adtak:S
ma meg vagy a fömenü betöltésekor, vagy a pálya töltésekor kikapcsolja a monitort, majd szerencsés esetbe kilép az asztalra
Én az 5. chapter-nél vagyok, és megöltem már a szörnyet, utánna egyszintel feljebb megyek, és ott ahol töltené be a következõ pálya részt, mindig exe hibával kidob. ez a crack hibája?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szerintetek a gépemmel indulna szaggatás nélkül?
min.600x800-as felbontásba?
Ott van a kiírásomnál a gépem!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Szerintetek a gépemmel indulna szaggatás nélkül?
min.600x800-as felbontásba?
Ott van a kiírásomnál a gépem!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
a game csak néha csinál ilyen 1-2mp-es beakadást!
nekem az lenne a bajom, hogy marha bugos a graf, a demóban is ez volt a bevezetõ intrók (meg egyébként a videk helyett) csak fekete a kép és egy fehér keret van, u.e mikor megsérülök, tudna vki segíteni, hogy mi a mákot csináljak? graf. drivert már frissítettem, de még mindig ugyanolyan kex 😞
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
a clone engedte elindulni A PÁLYÁT, DE amint átadja az irányitást, nem mozdul a kép. : (
minden beállitást próbáltam már a leg minimumabbtól szinte a legnagyobbig, ráadásul nincs is olyan rossz gépem.
senki nem tudja mi lehet ez?
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Az zsákodban nem lehet sok cucc, mert a gyorsgombok alatt lévõket is berakja a hátizsákodba, dobáld el a felesleget mielõtt a koponyát felveszed...