240
Szerinted melyek ezek?
-
hunator #240 kickboxer 2-3-4,tökéletes katona-a visszatérés,mátrix 2,karib tenger 2-3,asterix az olympián,AvP 2,emelt fővel 2,skorpió király 2,pókember 3,star wars 1-2,hősök 2.szezon,lost 4. szezon,penge 3,harry potter 5,bourne csapda-ultimátum(kamera szaggatás-rángatás miatt)...ezek az első benyomások után! És még azok a filmek,ahol kivehetetlen jelenetek,akciók vannak(kamera instabil állapot-fókusz problémák-hírtelen gyors vágások,túlzott sötét jelenetek-az "én nem ezt tettem volna"észrevételek,belógó mikrofon szintü bakik,stb)PL:Féktelenül 2,Gary Daniels-Halálos Küzdelem! -
digital #239 Shrek 3 szánalom. (1-2 fényévekkel jobb volt minden téren) -
#238 Ez igaz...Beverly Hills 1. és 2. a legjobb akció vigjátékok voltak régen..a 3. meg egy dedós ökörség...erőltetett sz@r -
eddaniel #237 Mad Max 3 -
sandor8206 #236 Beverly H. Zsaru 3, a zseniális első két rész után, a dizájnos géppuskával átmentek dedó humorba -
Larvin #235 starship troopers 2
star wars 1
-
sandor8206 #234 Star Wars 1,megölt egy mítoszt
Batman és Robin....Schumachert fejbe lőni
Mátrix 3, mélypont
AVP 2,gagyi sztori és karakterek
-
eddaniel #233 Sikoly 2-3 -
#232 Ace Ventura Jr.
-
gabeszg #231 Köze sincs elvileg az eredetihez de a magyarok úgy látták fordításkor, hogy ez a folytatása szóval Ne légy barom 2-3 meg tudja még mennyi na ezek amik minősithetetlenül sz*rok ellenben az 1el. -
#230 Alkonyattól pirkadattig 2-3
iszonyat szarok, elsőt semmivel nem tudnák überelni, Harvey Keitel George Clooney Quantin Tarantino fantasztikusak benne... -
#229 a pred.2 nem volt rossz. -
#228 hello
sztem a csillagközi invázió folytatása nagyon rossz lett,tremors ahová lépek szörnyterem 2,3 és a jurassic park 3 folytatása pedig megzavarja a történetet de jók. -
#227 Predator 2 szvsz nem volt rossz. -
#226 eszméletlen szar lett szerintem... -
#225 -
#224 T4XI, Dumb és Dumber 2, Predator 2, Terminator 3, Horrorra akadva 4 -
#223 Mátrix 2. és 3.
-
#222 szerintem ezek is kurva gáz folytatások:MASZK 2, DUMB és DUMBER 2, ÁRNYÉK NÉLKÜL 2,ELLENSÉGES TERÜLET 2. most több nem jut eszembe -
#221 Góóól 2..... -
#220 Alien vs. Predator -
garex #219 a Jurassic Park 3 NEM MÉLTÓ A JURASSIC PARK NÉVRE -
#218 Féktelenül 2. Szánalmas. -
Quantumleap #217 Butterfly Effect 2 -
#216 Számomra most a legrosszabb folytatás a superman volt -
#215 Ehh, akkor még nem láttad a Dumb és Dumber 2-t... Na az az ultraszánalom.... -
#214 megerősítem. DD -
#213 Ja szerintem is nagyon szar lett a folytatás! -
#212 Már megint bérgyilkos a szomszédom
Az első részt kimondottan szerettem, jókat lehetett derülni rajta, de a második valami iszonyatosan rossz lett. Talán a lexarabb "hivatalos" folytatás, amit valaha láttam. -
#211 Fúú, az télleg gagyi volt. DD
Meg amit most láttam :
Vad vágyak 3. -
#210 Ez rasszista kijelentés! -
#209 Mondjuk nekem az 1. rész sem tetszett. Nem nagyon vagyok oda ezekért a feka vígjátékokért. -
#208 Twister visszavág -
#207 Gagyi mami 2 - Nem tudtam végignézni, fél óra után abbahagytam. Az első aranyos volt de ez egy rakás....
-
#206 Jön a hetedik... -
#205 Nem értitek ti azt a filmet! -
#204 Rendőr Akadémia - A Mosazkvai küldetés
1/10, hihhetelen gyenge. erőltetett szar.
A Miami -s rész után ez nagy visszalépés, egy nagy múltú sorozattól.
Volt az a fekete hajú srác, LAssard unokája,
ebben is játtszik, de nem ő, hanem anak aszínésznek a hasonmása.
Irtózatosan gyengén. c
Történet is gyenge..
-
#203 Ja szerintem is a harmadik rész a leggyengébb! -
#202 "Szakmai" szempontból a 3 sokkal sokkal szarabb. Persze emellett tetszhet bárkinek jobban a 3 -
#201 király egy film az biztos.
kár hogy nem adták ki még DVD-n.
múlkor láttam különben az Oscar -t kalóz dvd-n,
magyar szinkronnal.
csak az volt a baj hogy a hang valami videokazettáról lett lementve,
emiatt zúgott erősen.
különben átvettem volna ha jó a hangja.