A legrosszabb folytatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
star wars 1
Batman és Robin....Schumachert fejbe lõni
Mátrix 3, mélypont
AVP 2,gagyi sztori és karakterek
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
<#gun>#gun><#confused>#confused><#violent>#violent><#worship>#worship><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Yo, Bitch!
iszonyat szarok, elsõt semmivel nem tudnák überelni, Harvey Keitel George Clooney Quantin Tarantino fantasztikusak benne...
Yo, Bitch!
sztem a csillagközi invázió folytatása nagyon rossz lett,tremors ahová lépek szörnyterem 2,3 és a jurassic park 3 folytatása pedig megzavarja a történetet de jók.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Choke off
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az elsõ részt kimondottan szerettem, jókat lehetett derülni rajta, de a második valami iszonyatosan rossz lett. Talán a lexarabb "hivatalos" folytatás, amit valaha láttam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Meg amit most láttam :
Vad vágyak 3.<#hehe>#hehe>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1/10, hihhetelen gyenge. erõltetett szar.
A Miami -s rész után ez nagy visszalépés, egy nagy múltú sorozattól.
Volt az a fekete hajú srác, LAssard unokája,
ebben is játtszik, de nem õ, hanem anak aszínésznek a hasonmása.
Irtózatosan gyengén. c
Történet is gyenge..
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
kár hogy nem adták ki még DVD-n.
múlkor láttam különben az Oscar -t kalóz dvd-n,
magyar szinkronnal.<#wow1>#wow1>
csak az volt a baj hogy a hang valami videokazettáról lett lementve,
emiatt zúgott erõsen.
különben átvettem volna ha jó a hangja.
A nyelvész a bugyuta testõrnek: Cani, nagyon kilóg a dialektusa!
Erre a testõr elfordul, és megnézi a sliccét! :-)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hegylakó3
Terminator3
Jurassic Park3
MLSZ->MLL <😊))>😊))>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- De Cani, ez oximoron volt !
- ....Jaj doki hogy mondhat ilyet.
- Hagyja már Canit, úgy beszél ahogy tud.
-------------------------
- Na fiúk, ezek jól elhúzták a szennyest.
----------------
- Velem még nem beszéltek így egész életemben.
- Mert még túl fiatal.
-------------
- áááááá, mit akarnak.
- Nem tudan egy kicsit sietni ? mi is sietünk ? Még el kell intéznünk egy fickót ezután.
- <#wow1>#wow1>Maguk többet is csinálnak egy nap ?
- Van hogy ötöt is. TEssék nézze csak meg, ezt mi csináltuk. Rá sem lehet ismerni
- <#wow1>#wow1>Maguknak ez tissztességes állás.
- Nekünk ez mûvészet.
- <#wow1>#wow1>
- Egyszer lehet hogy megcsináljuk magának is. És ha megcsináljuk, akkor senki sem fog magára ismerni.
- <#wow1>#wow1>
- Ge cosa mia, maga nagyon sápadt. Rosszul van ?
- <#vigyor5>#vigyor5>
Végignéztem, de közben csak feszengtem, vártam, hogy legyen már vége. Iszonyat szar volt...