240
Szerinted melyek ezek?
-
#39 penge 2-3 -
#38 Berserk nevű anime utolsó 2 része viszi a pálmát nálam... egy alapból 23 részen keresztül jó történetet így elbaszni, iszonyat ócska lett... -
#37 begins geciyoag ^3 -
#36 batmen folytatások is elég bénák (2-3-4), 1 zsír volt nagyon, a begins meg állítólag csúcsszupi -
#35 majmok bolygója folytatások is tök gagyik... 1 még nem volt olyan rossz, a többi meg már nagyon eröltetett volt... -
#34 1 az tényleg fasza volt. -
#33 mé, az tök para volt -
#32 Terminátor 3
Majdem elbőgtem magam akkora csalódás volt
Sok rossz folytatás van (pl Kör 2), de ennyire egy sem hangolt le. :-( -
#31 az 1. rész azért nézhető volt :)) -
#30 Cápa 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 stb...nagy kibaszott műanyag cápa, ami akkora mint egy anyahajó. ez félelmetes? én halálra röhögtem magam de komolyan! :DD -
#29 volt 1 is? -
#28 Ideglelés 2... -
#27 A 3.-at nézd meg, mert jó, kb mint az első rész, hangulatilag szerintem. -
#26 Reszkessetek betörők 3...Nem volt már meg az a fílingje' ami az egyben,és a kettőben...pláne,hogy más gyerek játszotta a főszerepet,és nem a Mekáni Kálkin...Meg már amúgy is lerágot csont...Ugyanaz mint az egy... -
#25 Csillagközi Invázió 2
Kocka 2 (3-at nem láttam)
Rémálom az Elm utcában 4-7 (bár a 2 kicsit szarabb mert nem sok a köze az 1-hez, de azért még tűrhető) -
#24 Mortal Kombat filmek -
#23 Gyilkos Paradicsomok 2.
Ma néztem, annyira szar volt, hogy már jó :D -
#22 Vad Vágyak is egy király film de a 2-ik és 3-ik része: -
#21 A 2. rész szerintem még elment, de a 3. fostalicska volt, a többi rész meg nemis 4-5-6-7-xxx, hanem csak egy TV sorozat, ami olyan lett, amilyen (szar :D ) -
blackgamer #20 Jurassic Park 2 jól sikerült, tényleg néhol majd kiestem a székből
3. rész gyengébb volt, bár nem mondanám rossznak, inkább más -
#19 méég maszk fia:DDDDDDDDDDDD hát ez LOL:D azt hittem poén:D -
#18 Maszk Fia!
Külföldön már adják, nálunk még nem. -
#17 matrix 2-3, resident evil 2, ring 2
meg az alacsonykoltsegbvetesu szamitogepes folytatasok.. Armageddon 2 meg a faxom tudja.. sok faszsag van, napestig lehetne sorolni -
#16 :DSDDDD -
#15 ja -
#14 Resident Evil 2 - Apokalipszis
-
#13 borzalmas volt..esküszöm,a szarvasok voltak benne a legijesztőbbek :D -
Alice Sabbat #12 [nagyon nem ért eggyet ... ] mért nem szeretitek a Mátrixot. én nagyon birom, folytatással együt .... -
Takezó #11 (y) [egyetért] -
#10 bár (még) nem láttam, állítólag a kör 2 elég gyengére sikeredett... -
#9 az első rész ami normális... 2től 7ig a legratyibb utánzatok vannak :| -
_Vegeta_ #8 matrix 2-3at még senki sem emlitette, de sajnos egy vagon szar folytatas van. -
#7 az első 6 részt sem láttam :D -
#6 futrinka utca 462 -
#5 Maszk fia... ez még asszem ki se jött de a hogy készült film alapján ultragagyi:P Jim Carrey már nem is játszik benne. -
#4 Robotzsaru 7
-
#3 Terminator 3
Jurassic összes folytatása
Baljós Árnyak :O -
#2 Zaki iz back :DDDDDDDD -
#1 remélem még nincs ilyen topic. szal itt dumcsiz6unk a leggagyibb, legigénytelenebb, nagyon gyengére sikeredett folytatásokra. pl Terminátor 3, Jurassic Park 2, Dumb és Dumber 2 (úristen ez nagyon gagyi volt), Tökéletes katona 2 (jó, az első rész sem egy remekmű), Rocky folytatások stb...