A legrosszabb folytatások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Armageddon 2 ? ez komoly ? van egy ilyen nevû film is ? DDDDD

ezeket a filmcímeket lefogadom csak azért nevezik el így hogy
ezzel is becsalogassanak a moziba egypár balfácánt. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

sweech
Armageddon 2 <#nevetes2> hát szerintem egy pár évvel fiatalabb film mint AZ armageddon csak elnevezték armageddon 2-nek a magyarok...vagy ultraszarok az alkotók

sweech
a 2 gyenge? <#wilting> hát én halálra röhögtem magam rajta 😄DD

mrzed001
Lehet, de akkor is folytatás mind story, mind helyzet (mind filmcím :p) szempontjából

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Atomot nyomatnak a bogárlyukakba (de csak icipicit, nagyot egyszer sem vetnek be, gondolom sejtik, hogy attól csak az ember számára lesz lakhatatlan a bolygó, a rovaroknak nem)
Egyébként nem tudod azt elpusztítani, ami mélyen a föld alatt van, és azt se tudod merre 😊

Mindenesetre a ST 2 teljesen félresikerült, olyan alienszerû lett

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

azért ne feledjük, hogy a starship troopers 2 csak címében folytatás - más köze nincs az eredetihez, hiszen csak tévében mutatták be és videó/dvd-n jött ki. ez olyan, mintha a kegyetlen játékok 2-3-at, a vad vágyak 2-3-at vagy a koponyák 2-3-at tekintenénk folytatásnak. ezek mind csak béfilmek, amik nem moiznak
Mert egy szál géppuskával lemenni arcoskodni a felszinre az nagyon hõsies dolog...

Meg hol vannak a tankok?

A animációs Starship T ezerszer jobb volt. Ott voltak tankok meg lépegetõk+olyan fegyvereik a katonáknak amelyek felértek egy tankéval.
LittleL
jah tényleg, én csak 10 percet láttam belõle, de bõven elég volt. DD

tulajdonképpen egy logikai bukfenc az egész bogarakkal vívott háború.:

Ha komoly ûrhajókat tudunk építeni, akkor atombombát miért nem tudunk, amint a
rovarokhoz ledobva el lehene pusztítani õket.

meg az elsõ részben az a rovarmeteorit ? mégis hogyan lett volna ez lehetséges ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

mrzed001
StarShip Troopers 2
Hogy az milyen NULLa lett az eredetihez képest.

Nh Shevits
isten az elsõ rész.!!!!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

zaki
reméljük a Saw 2 nem lesz ilyen 😄

massza? az már ön,agában is baromság volt mért kellett folytatni??<#conf>
LittleL
Rambo ?
nem tudod mit beszélsz,
Rambo az egy legendás folytatás.
A maga nemében felûlmúlhatatlan.

Rambo II, de a Rambo III még inkább 😊

zaki
én letöltöttem, de vmi japán verzsönt szedtem le, kicsit belenéztem, érdekes volt 😄

LittleL
hûha, pedig most készülök megnézni. c

Lyric
Kör 2.-> zavaros és unalmas szerintem

zaki
én a 30. perc környékén kikapcsoltam 😛

LittleL
Volt egyszer egy Mexikó.

Ez ugyebár a Desperado folytatásának tekinthetõ,
na ez elég gyenge lett....

Szabi84
A legrosszabb folytatás a Barátok közt 2564231564135483 része.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandew
Hát hallod én se értem mi okból néztem meg mindkét részt. :-)
Bár végülis ebbõl is lehet tanulni. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

elég nagy kultfilm lett a kilenceshez.
zaki
naja, franciák (is) tudnak ám filmeket csinálni... nekem pl a leon a profi az egyik kedvenc filmem

LittleL
de csak azért adtam annyit mert Franci a film,
és ez más kategória.

Francia filmek merõben mások mint mások,
de azért nekem ez eléggé tetszett..

zaki
9 nem sok egy kicsit? <#zavart1>

LittleL
Bridgit Jones -ot sem láttam még, lehet nem is baj. DDDD

Taxi 1 : 9 pont
Taxi 2 : 5 pont
Taxi 3 : nem is láttam. DDD

zaki
én szerencsére nem láttam 1ik részt sem 😛

Bandew
Nekem az elsõ rész is egy kínélmény volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
Dr. Szöszi kettõ valami borzalmasan elviselhetetlen volt.. egyen jókat mosolyogtam ade a kettõ már nagyon fájt😞 A bridget Jones 2 is nagy baromság volt... elsõ rész élvezhetõ mert emberközeli, de a 2 az egy rakás szar...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[HUN]FaTaL
taxi 1 nagyon jó volt 2 nézhetõ 3 szar volt
terminator 3 ultraszar😄
dr. szöszi 2

http://goo.gl/gd6Zi5

CLINT EASTWOOD9
A taxi 1-2 még jó volt de már a három pocsék szar volt

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

zaki
Predator 2 is ultragagyi volt...

LittleL
Az nem a Moszkvai rész ?

azt még nem is láttam, pedig már vagy 10 éves film. DD

zaki
ehh, múltkor mikor lenyomták a die hard 3-at, hát én majdnem sírva fakadtam az új szinkrontól... <#csodalk>

mekkora dumák vannak abban a filmben (mármint az eredeti szinkronosban) 😄

CLINT EASTWOOD9
A rendõrakadémia 7-se volt már a legjobb rész.
Az 1-6-ig elment aztán már elég rossz volt.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

LittleL
Jah tényleg szétvagdossák a filmeket. CCc

Múltkor néztem a Commando -t

A legvéresebb pillanatok ki lettek vágva. C
Amikor Svarci például körfûrésszel levágja a fickó fejét, meg
amikor a fejszét belevágja.
Vagy amikor a repülõn kitekeri a fivkó nyakát. stb....

zaki
naja, az egy jó volt, a következõ részek meg elég bénák <#levele>

CLINT EASTWOOD9
a Majmok Bolygója 1 után lévõ részek lég rosszak voltak, de egyszer azért meg néztem végig de elég is volt

Bucser
hát nem tudom én eddig nem láttam elcseszett Kevin Smith filmet. Nekem mind bejött a paródiák a vígjátékok de a Comic Strip is nagyon jó lett szerintem (pláne azért mert nincs benne összeölelkezõs HAppy ending)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gorvik
Bazz, remélem nem szarja el. Hetente megnézem a Shop Stop legodabaszosabb jeleneteit 😊

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Bucser
Atól függ milyen szerzõdéssel és csomagban veszik a filmeket.. (ugye õk is csomagolva a nagy címekkel együtt veszik a 2/10-es E kategóriás ratyizmusokat Meg van adva, hogy egy adott film mellé még hány szart kell megvenni.. ez van ez az imperializmus/kapitalizmus😊

Aramir
Van, különben már csõdbe mentek volna a sok kártérítési pertõl 😄

zaki
ehh, ehhez van jouk? meg ahhoz is, hogy szétvagdossák a filmeket?

Aramir
Ehe, az RTL megint címet adott egy filmnek (Armageddon 2, Ragadozó 3. stb) 😄
Szvsz köze sincs a Twister c. filmhez.

Davidus
az egyhez képest igen... amúgy jó😊

V9ykn8_TZL0

Bandew
Egyik sem folytatása a másiknak, csak vannak utalások meg persze Jay és Csendes Bob. Amúgy készül a Shop Stop igazi folytatása, aminek az lesz a címe, hogy The Passion of the Clerks.

Bucser
itt még van közte két lépcsõ amit kihagytûl az egyik a MAll rats a másik pedig a Képtelen Képregény (Comic Strip) és csak ezek után jön a Jay és Néma Bob visszavág.. a dogma pedig ami a sorozathoz nem illik szintén überfasza.. egyébként senki nem mondta (még kevin Smith sem, hogy a Jay és Néma Bob a Shopt Stop folytatása lenne... ugyanis MINDEN filmje New Jerseyben játszódik...

)olyan mint woody allen csak Woody Allen New Yorkban forgat)

Bucser
Hát látszik nem olvastál a mangából el semmit😄 ugyeni Berserk anime utsó két része arról szól hogy Gatts miért lesz a Black Swordsman az elsõ részben aki a behelittel rendelkezõkre vadászik... Olvasd el a mangát csak 6000 oldal😊 képregényben az nem sok😊

Bucser
Dûnénél elõbb olvasd a könyvet és onanntól isteni lesz a film is mivel Lynch nagyon jól eltalálta hogy kevés szöveg sok mimika rengeteg dolgot ki tud fejezni..

Bucser
pedig az az😄