1393
-
#113 jóak -
#112 :)
4P = Pénz,Pina,Pia,Pipa
T=Tactical Ops
-
#111 mit akartál írni? olyan boldog lennék, ha értenélek:D -
#110 plusz a T -
#109 "Mitől vagy boldog?"
nekem csak a 4P kell.
-
#108 De ha attól boldog lennél:
Akkor egészségedre :) -
#107 Bocsi ez nemide akart jönni! -
#106 Valaki felrakhatna pár jó/vicces képet! -
Cicero #105 -
#104 Most jelenleg attól lennék boldog ha Cicero kibírná a mainapot pofázás nélkül....... -
#103 itt már 10-kor k*rva meleg volt és még mindig az van........
ma már kéccer lezuhanyoztam és fél óra múlva megint megyek mert nem bírom már ezt a meleget.....:D -
#102 Hja...
Felkeltem 9kor akkor még telejsen tűrhető idő volt,azt 2re már úsztam az izzadságban -
Cicero #101 Sokmindentől.. -
#100 ték -
abonyitomz #99 ezaz igy kell cwsinálni te frájer , menny eb a kocsmába és legyél részeg , te leszel a helyi menő csávesz aki leitta magát és cigizel is közbe .... csak emglátod a következményeit 20 év múlva -
#98 dehogyisnem,!!!! -
#97 devan -
#96 Annak hogy ma nincs 3000 fok. -
#95 biztos egy régebbi változat.....:DDDDDDDDD -
#94 Ien Jägermeisteres üveget még nem is láttam... -
#93 -
#92 mitől vagy buldognak olvastam lol -
#91 kár hogy nem láttam -
#90 Én mozst attól iz hoty 6 cigány gyökér f@sztö vertem szét izö
[ittas iz]
további jó mulatázstö iz
bye all iz -
Phat Smoker #89 nem volt jó a buli ? -
Phat Smoker #88 az úriember egy kortyot szeretett volna inni az üvegből, mire meglátott valamit a plafonon és tátva maradt a szája! :-)) -
#87 -
#86 annyira jó nem lehetett ha 1kor már otthon vagy... -
#85 Sziasztok, most jöttem egy jó buliból. Boldog vagyok, hogy megérkeztem. -
#84 izé, elméletileg -
#83 Most bejön, de itt, az alföldön, k*rvameleglesz, eső meg nuku, elméletilek... sajna, de reméljük a legjobbakat :). -
#82 Most attól lennék boldog, ha nem a melegtől kéne izzadni...
HANEM A HINTÁZÁSTÓL :DDDD
LoL ez a topic :) -
Phat Smoker #81 LOL!
jelenleg a honlapjuk sem jön be: időjárásmegmondó intézet
hmm..nagyon titkolni akarják az előrejelzéseket, rosszat sejtek a holnapi napot illetően, de akkor nekik annyi, meg egy bambi! -
#80 Az ám, ajánlom is nekik, ha nem, akkor bemegyünk, és eldózeroljuk az OMSZ-t :). -
Phat Smoker #79 az esős időt énis szeretem! remélem holnap ideér a hidegfront, legalábbis az időjósok ezt hazudták! az évszakokból nekem is leginkább a őszies-tavaszias idő jön be, rühellem ezt a qrv@ meleget! :/
-
#78 Mitől leszek boldog? Nos attól függ :). Attol, hogy mi hiányzik éppen, pl. egy jó kiadós esőzés (amúgyis az esős meg a jeges idő a kedvencem, de ha élni is kellene az adott környezetben, akkor az őszies-tavaszias idő, nem szeretem a nyarat, mert már jövőre nem lesz nyári szünet. :D, de amúgy se szeretem, amúgy meg zenehallgatás, jó baráti társasággal egy kiadós dumálás valami kellemes helyen, olvasás (high fantasy, főleg), valami közös összejövetel, túrázás, és hasonlók (legszívesebben elmennék az északi és a déli sarkra, meg meglátogatnám a Mnt. Everestet is, de egyelőre ezt halasztani kell:). -
#77 nincs suli nincs gond -> [boldog] -
Phat Smoker #76 vagy nézzetek sok jó vígjátékot! -
#75 Halgassatok ZENÉT. -
#74 jajaja....:DD