Mitõl vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
további jó mulatázstö iz
bye all iz
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
HANEM A HINTÁZÁSTÓL 😄DDD
LoL ez a topic 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
jelenleg a honlapjuk sem jön be: idõjárásmegmondó intézet
hmm..nagyon titkolni akarják az elõrejelzéseket, rosszat sejtek a holnapi napot illetõen, de akkor nekik annyi, meg egy bambi! <#eplus2>#eplus2>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egyébként jelenleg csak a wownak örülök <#rolleyes>#rolleyes>
rám csak akkor nem szolnak ha olyankor tekerem fel a hangerõt amiket õk is szeretnek.....😄D
mondjuk azoknál amik feldolgozások, mondjuk Dj Lotterstõl a Hogyan tudnék élni nélküled, vagy Dj Szatmáritól a Balatoni nyár.....😄DDD
xD
én inkább a prog.house/trance fele húzok, de van egy-kettõ bulizósabb zene ami nekem is bejön!
pl. Tiesto,
Peat JR & Fernando,
Erös vs Spigiboy
Dance4ever
Dj szatmári
meg stb, stb.......😄D
xD
van konkrét kedvenc jelenleg ?
ha hintázáshoz jó akkor bejön!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ja amúgy én mostanába minden félét, magyarul minden stílusból van ami teccik, meg van olyan szám ami teccik.....😊)
de fõleg a diszkós számok most a nyerõek nálam........😄DDD
xD
pl. a 'shape of my heart' vagy a 'fragile' de nem hintázáshoz! <#wink>#wink>
ma milyen zenéket szoktál hallgatni ?
ajánlod hintázáshoz ?
félek nagyon bepörgök tõle és akaratomon kívül katapultálódok! :-)
szite egyfolytába......😄DD
De ma már tök mást szoktam hallgatni.....😄DD
szerintem max 2 percig bírnám õket hallgatni.....😄DDDD
xD
vagy esetleg a 'speed of sound'-ra gondolsz ?
annak az elején is vmi ilyesmit énekel a klipben, de csal mert nem hintázik közben! én figyeltem!