Mitől vagy boldog?
← ElőzőOldal 28 / 28
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Electrochemie LK - When i Rock ( Original Mix)
Electrochemie LK - Schall (Thomas P. Heckmann Rmx)
ezek iz kúl!
Electrochemie LK - Schall (Thomas P. Heckmann Rmx)
ezek iz kúl!
simán...esetleg egy kis Happy Gang ? 😄D
naja..hintázáshoz pl. ez volna az ideális : **VA-The Ultimate Hinta-Palinta Collection -Don't Worry Be Happy- ** :-)
..ha vki találkozik vele szóljon! addig meg nyaggatom dal ügyben echinacea-t! 😊
..ha vki találkozik vele szóljon! addig meg nyaggatom dal ügyben echinacea-t! 😊
de ne hagyd rám a dolgot, én boldogabb szeretnék lenni a hintázás által! sõt mitöbb..gondosan ügyelnék a dal kiválasztására, segítenél nekem egy optimális darabot kiszemelni eme jeles alkalomra? te példálul mit szoktál énekelni ?
vmi sátánista dal jó lesz a hintázáshoz ? 😄
vagy megvan szabva mit énekelhetek ?
vagy megvan szabva mit énekelhetek ?
meg bicikliztem hátrafele menet, miközben verset olvastam!
nem! de táncoltam már az ördöggel sápadt holdfénynél! :-)
ha jol kiveszem itt a "csak az arcod" a lényeg........fõleg az a "csak" 😄DDDDDDDDDDD<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
xD
nekem se btom......szal.....😄
bár ma félõ volt hogy összefutok azzal akivel utoljára jártam......<#wilting>#wilting>
de szerencsére nem futottam vele össze.......<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
bár ma félõ volt hogy összefutok azzal akivel utoljára jártam......<#wilting>#wilting>
de szerencsére nem futottam vele össze.......<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
xD
ejnye..nem válaszoltál a kérdésemre:
"..te csak az arcod simogatod a tükör elõtt, a boldogság faktor fokozása érdekében.." ?
nos ? :-)
"..te csak az arcod simogatod a tükör elõtt, a boldogság faktor fokozása érdekében.." ?
nos ? :-)
bevallom füllentettem, tudom nem szép dolog! de nem vagyok szomi, boldog vagyok mint a bulldog! hiszen ezer ágra süt a nap (suxx), dalolnak a madarak, zöld a fû és kék az ég...hát kell ennél több ? <#vigyor5>#vigyor5>
te csak az arcod simogatod a tükör elõtt, a boldogság faktor fokozása érdekében ?
õszintén válaszolni ám! <#nyes>#nyes>
te csak az arcod simogatod a tükör elõtt, a boldogság faktor fokozása érdekében ?
õszintén válaszolni ám! <#nyes>#nyes>
én ettõl a topiktól remélem a boldogságot, remélem sokat tanulhatok majd köztetek!
jelenleg szomi vagyok és ha ez így folytatódik, könnyen lehet, hogy öngyi leszek ,leugrom a hokedlirõl és a padlószõnyegig megsem állok! <#szomoru1>#szomoru1><#vigyor5>#vigyor5>
jelenleg szomi vagyok és ha ez így folytatódik, könnyen lehet, hogy öngyi leszek ,leugrom a hokedlirõl és a padlószõnyegig megsem állok! <#szomoru1>#szomoru1><#vigyor5>#vigyor5>
kigombolom a sliccem aztán hübele balázs módjára.......
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
← ElőzőOldal 28 / 28