1393
-
#233 Mizujs? -
#232 Én most igen!! :DDD -
#231 mindenki jól van? -
#230 és vizes törölközőben vártatok 3napig? -
#229 Gyorsan letusoltunk, nehogy megfázzunk ;) -
#228 Soká -
#227 doká tartott és összkevertem aszámokat (dislex). Holnapmegnézem jó? -
#226 ki van fent legtovábból #23697
itt megtalálod nézd meg jó -
#225 gondolj arra milyen jó, hogy jut levegő -
#224 ha bizonyitékot szeretnél mindjárt küldök egyet -
#223 perpill semmitől -
#222 bocs nem tud.eddig -
#221 á dehogy csak nem tudok olyan embert szeretni aki le kváza más anyát -
#220 gonoszz -
#219 mitöl a hentes boszankodik -
#218 hát nem:) -
#217 Nem fárasztottál!Nagyon érdekes vagy =)..szeretek filózgatni, és teccet az egész =)
ha mindenki egyéniség, és te nem, akkor logikus, h te tünsz ki a tömegből...de mivel kizártuk azt h egyéniség vagy, ezért már rád nem ezt a szót nem lehet használni.
Szioka =) -
#216 ,Ti mindannyian egyéniségek vagytok!
..Én nem.."
Mivel az az1 ember mondja hogy én nem ettől válik a többiek között egyéniséggé.
De nem fárasztalak tovább. Jó pihenést szép dezsavűs álmokat. -
#215 ...és méghogy te nem vagy egyéniség! =)
kösz az agytornát, el is fáradtam...szép álmokat =) -
#214 Igen...nem figyeltél, mert nem volt rá lehetőséged...ez emberi hiba...tehát a véletlen az emberi dolog, mert ki lehet kerülni. -
#213 de. egyik személyiséged emlékezett.... -
#212 Melik amitől vagy boldog? -
#211 őő ezzel nem teljesen értek egyet. mondom nem értek ezekhez a dolgokhoz, de pont most éjjel érdekes dolog történt.
álmodtam, és deja vu érzésem volt. illetve nem is ez a pontos megfogalmazás, mert TUDTAM hogy ezt egyszer már álmodtam. tehát tisztában voltam vele végig, hogy ez nem a valóság. érdekes módon azonban 1 plusz szerepló volt az álmomban, és tovább is tartott kicsit.
lehet hogy senkit nem érdekel, csak leírtam. -
#210 ébren is több vonalon élsz:gondolatban, cselekedetben, párhuzamosan futnak adolgok. A véletlennek azt nevezed, amikor nem figyeltél egy folyamat kezdetére és azt hiszed, ,,odapottyant" pedig már a dolog megszületett elindult és pont akkor találkozott veled..... ? -
#209 Eléggé megfoghatatlan a kérdés, de teccik =)
Te találtad ki? -
#208 Egy másik sík?...az álmodás egy folyamat...és bizonyos értelemben egy másik síkon történik...Miközben álmodunk nem tudjuk, h álmodunk...természetesnek tünk az állapot, tehát nem vesszük észre, h egy másik síkon mozgunk, és a folyamatot sem észleljük,azaz az álmodást...Csak akkor jövünk rá, h másik síkon jártunk mikor felébredünk.Tehát az álmok igazolják h létezik a valóság.Vagyis addig nem vesszük észre a folyamatot magát sem, amig az véget nem ér.Szóval nem akkor észleljük a folyamatot, mikor egy másik sikon vagyunk, hanem amikor visszakerülünk az eredti, már megszokott síkunkban, ahol észrevesszük a változást.És ahol már van viszonyítási alapunk...ez a valóság síkja! -
#207 halakrákascendenssel .harmonetensokat jártam -
#206 öööö...másik sikon?... -
#205 Ajánlom, hogy olvasgass egy pöppet =), házha megváltozik a véleményed... -
#204 felismert szükségszerűség. Észrevett, történés.(lehet)talán.
Egy eddig észrenem vett folyamat észlelése amikor másik sikon vagyunk? -
#203 mondjuk én nem hiszek az ilyen dolgokban, de a bal karom tényleg erősebb és a jobb fülem jobban eláll -
#202 jó kérdés =)
a véletlen szükségszerűség?...miért lenne szükséges a véletlen?...talán azért, mert ha nem lenne, akkor minden kiszámítható és előre megmondható lenne...úgy meg már nem izgi az élet... -
#201 a véletlen felismert szükségszerűség (ki mondta) -
#200 Tehát az egybeesések csak emberi szemszögből véletlenek... -
#199 véletlen egybeesések?=)
mi is a véletlen?...egy olyan dolog, melyet nem tudunk megmondani, h mikor és miként fog történni...szóval egy olyan dolog, amiről csak azt tudjuk, h valamikor mindenkinek az életében bekövetkezik 1-2...sőt több is.Az egybeesések variciója és kombinációja hatalmas.Olyan nagy, h nem tudjuk mindegyiket fejben tartani, és megnézni, h vajon mi lesz a következő "párosítás" azaz a következő egybeesés.Úgyértem, nagyon sokminden van az ember életében...naponta nagyon sokmindennel találkozik, és azt kitalálni, h vajon ezekközül a sok dolog közül melyik fog a "véletlen" folytán összekapcsolúdni, azt lehetetlen megmondani. Azért mert nem tudjuk memondani ennek a mivoltát,és !számunkra! az egész kiszámíthatatlan, ezért !nevezzük! az egészet véletlennek...nem?..=P
ehh....=) -
#198 csak véletlen egybeesések vannak, nem?
-
#197 =D
ez érdekes...=)
kicsit offolok a balkezekről...;)
szal a csillagjegyem bak...aminek az uralkodó bolygója a Szaturnusz...
"Szaturnusz:
Férfias, passzív és földies jellegű.
Színei: fekete, zöld, szürke, barna.
Uralkodó napja a szombat, száma a 8.
A test részei közül a lép, csontok, fogak, bal szem és kéz, a jobb fül és az anyaméh tartozik hozzá."
ámulatba ejtenek a véletlen egybeesések, de már olyan sok kezd velem manapság történni, h mér kezdem megszokni őket =) -
#196 Jóneked 3balkezed van:) -
#195 -
#194 On: Ettől: