1393
  • Cabrio
    Mizujs?
  • Brigicsaj
    Én most igen!! :DDD
  • Cabrio
    mindenki jól van?
  • echinacea #230
    és vizes törölközőben vártatok 3napig?
  • LSL
    Gyorsan letusoltunk, nehogy megfázzunk ;)
  • echinacea #228
    Soká
  • echinacea #227
    doká tartott és összkevertem aszámokat (dislex). Holnapmegnézem jó?
  • biomage
    ki van fent legtovábból #23697
    itt megtalálod nézd meg jó
  • echinacea #225
    gondolj arra milyen jó, hogy jut levegő
  • biomage
    ha bizonyitékot szeretnél mindjárt küldök egyet
  • nyami
    perpill semmitől
  • echinacea #222
    bocs nem tud.eddig
  • biomage
    á dehogy csak nem tudok olyan embert szeretni aki le kváza más anyát
  • echinacea #220
    gonoszz
  • biomage
    mitöl a hentes boszankodik
  • echinacea #218
    hát nem:)
  • TommyC
    Nem fárasztottál!Nagyon érdekes vagy =)..szeretek filózgatni, és teccet az egész =)

ha mindenki egyéniség, és te nem, akkor logikus, h te tünsz ki a tömegből...de mivel kizártuk azt h egyéniség vagy, ezért már rád nem ezt a szót nem lehet használni.

Szioka =)
  • echinacea #216
    ,Ti mindannyian egyéniségek vagytok!

..Én nem.."

Mivel az az1 ember mondja hogy én nem ettől válik a többiek között egyéniséggé.
    De nem fárasztalak tovább. Jó pihenést szép dezsavűs álmokat.
  • TommyC
    ...és méghogy te nem vagy egyéniség! =)

kösz az agytornát, el is fáradtam...szép álmokat =)
  • TommyC
    Igen...nem figyeltél, mert nem volt rá lehetőséged...ez emberi hiba...tehát a véletlen az emberi dolog, mert ki lehet kerülni.
  • echinacea #213
    de. egyik személyiséged emlékezett....
  • echinacea #212
    Melik amitől vagy boldog?
  • franco
    őő ezzel nem teljesen értek egyet. mondom nem értek ezekhez a dolgokhoz, de pont most éjjel érdekes dolog történt.

álmodtam, és deja vu érzésem volt. illetve nem is ez a pontos megfogalmazás, mert TUDTAM hogy ezt egyszer már álmodtam. tehát tisztában voltam vele végig, hogy ez nem a valóság. érdekes módon azonban 1 plusz szerepló volt az álmomban, és tovább is tartott kicsit.

lehet hogy senkit nem érdekel, csak leírtam.
  • echinacea #210
    ébren is több vonalon élsz:gondolatban, cselekedetben, párhuzamosan futnak adolgok. A véletlennek azt nevezed, amikor nem figyeltél egy folyamat kezdetére és azt hiszed, ,,odapottyant" pedig már a dolog megszületett elindult és pont akkor találkozott veled..... ?
  • TommyC
    Eléggé megfoghatatlan a kérdés, de teccik =)
    Te találtad ki?
  • TommyC
    Egy másik sík?...az álmodás egy folyamat...és bizonyos értelemben egy másik síkon történik...Miközben álmodunk nem tudjuk, h álmodunk...természetesnek tünk az állapot, tehát nem vesszük észre, h egy másik síkon mozgunk, és a folyamatot sem észleljük,azaz az álmodást...Csak akkor jövünk rá, h másik síkon jártunk mikor felébredünk.Tehát az álmok igazolják h létezik a valóság.Vagyis addig nem vesszük észre a folyamatot magát sem, amig az véget nem ér.Szóval nem akkor észleljük a folyamatot, mikor egy másik sikon vagyunk, hanem amikor visszakerülünk az eredti, már megszokott síkunkban, ahol észrevesszük a változást.És ahol már van viszonyítási alapunk...ez a valóság síkja!
  • echinacea #207
    halakrákascendenssel .harmonetensokat jártam
  • TommyC
    öööö...másik sikon?...
  • TommyC
    Ajánlom, hogy olvasgass egy pöppet =), házha megváltozik a véleményed...
  • echinacea #204
    felismert szükségszerűség. Észrevett, történés.(lehet)talán.
    Egy eddig észrenem vett folyamat észlelése amikor másik sikon vagyunk?
  • franco
    mondjuk én nem hiszek az ilyen dolgokban, de a bal karom tényleg erősebb és a jobb fülem jobban eláll
  • TommyC
    jó kérdés =)

a véletlen szükségszerűség?...miért lenne szükséges a véletlen?...talán azért, mert ha nem lenne, akkor minden kiszámítható és előre megmondható lenne...úgy meg már nem izgi az élet...
  • echinacea #201
    a véletlen felismert szükségszerűség (ki mondta)
  • TommyC
    Tehát az egybeesések csak emberi szemszögből véletlenek...
  • TommyC
    véletlen egybeesések?=)

mi is a véletlen?...egy olyan dolog, melyet nem tudunk megmondani, h mikor és miként fog történni...szóval egy olyan dolog, amiről csak azt tudjuk, h valamikor mindenkinek az életében bekövetkezik 1-2...sőt több is.Az egybeesések variciója és kombinációja hatalmas.Olyan nagy, h nem tudjuk mindegyiket fejben tartani, és megnézni, h vajon mi lesz a következő "párosítás" azaz a következő egybeesés.Úgyértem, nagyon sokminden van az ember életében...naponta nagyon sokmindennel találkozik, és azt kitalálni, h vajon ezekközül a sok dolog közül melyik fog a "véletlen" folytán összekapcsolúdni, azt lehetetlen megmondani. Azért mert nem tudjuk memondani ennek a mivoltát,és !számunkra! az egész kiszámíthatatlan, ezért !nevezzük! az egészet véletlennek...nem?..=P

ehh....=)
  • echinacea #198
    csak véletlen egybeesések vannak, nem?
  • TommyC
    =D

ez érdekes...=)
    kicsit offolok a balkezekről...;)
    szal a csillagjegyem bak...aminek az uralkodó bolygója a Szaturnusz...

"Szaturnusz:
    Férfias, passzív és földies jellegű.
    Színei: fekete, zöld, szürke, barna.
    Uralkodó napja a szombat, száma a 8.
    A test részei közül a lép, csontok, fogak, bal szem és kéz, a jobb fül és az anyaméh tartozik hozzá."

ámulatba ejtenek a véletlen egybeesések, de már olyan sok kezd velem manapság történni, h mér kezdem megszokni őket =)
  • echinacea #196
    Jóneked 3balkezed van:)
  • TommyC
  • Esrohnoil
    On: Ettől: