1393
-
#153 Boldog...hát a cicáktól és kutyáktól :) ...ööö....barátomtól és Sims-től :) (na azért a Sims nem annyira nagy dolog, de imádok tervezni házakat, abban kiélhetem kreativitásomat) természettől, napsütéstől...szal ezek :) -
#152 Mindig lehetsz, ha nem gáétolod magad ilyenekel>csak éppen az a baj h nézőpont kérdése -
#151 ööö hi -
#150 Hogy mitől vagyok boldog?....erre most nem hiszem h tudnék választ adni....lehet h azért mert nincs is válasz ;)....de itt egy tipp,h miként elkerülni az ien helyzeteket amienben most vagyok vagy éppen kikerülni belőlük:
"Hol van az a lány aki tudja, hogy mitől lennék boldog ujra?
Hol van az a szép, ami nincs már"
Szép az élet...sőt csodás....csak éppen az a baj h nézőpont kérdése
...bocs ha rontom a hangulatot, de ez is egy életérzés...a boldogságról...vagy éppen annak hiányáról.. -
#149 régimá -
#148 sose
senki -
#147 1,26 -
#146 Én meg cégjogász, de úgy néz ki hogy itt már nem sokáig... -
#145 Programozó leszek, ha igaz. Az ilyenek esetek lesznek a rémálmaim között -
#144 Érnek még rosszabb dolgok is az életben mint egy számítógép összeomlás majd meglátod. Ha elkezdesz dolgozni és olyat kell csinálnod amitől elfog a hányinger és ordítani tudnál de még is jópofát kell vágnod hozzá.... -
#143 sry -
#142 hosszú és nem netre való. Ne vedd sértésnek. -
#141 Tell me -
#140 Az is volt, ez csak a hab a tortán... -
#139 Valaki itt skizo? -
Ben C #138 Azt hittem már csajügy. -
#137 ma megint igazam lett -
#136 Pár napja összeomlott a winchesterem fájlrendszere. Jópár módon próbáltam visszaállítani az adatokat, és tegnap estére végzett egy egész megbízható progi, amivel már sok emberen segítettem. Nekem viszont az összes munkám, fotóm, egyetemi jegyzetem, filmjeim, zenéim, fontos telepítő programjaim mind csak értelmezhetetlen adathalmazzá vált. És mivel ennyi adatot sehova sem tudtam backupolni, így teljes a jókedvem.
nektek meg nagyon köszönöm a "vígasztalásotokat" -
#135 esetleg meg kell próbálni értelmesen viselkedni. -
#134 Megnzugodott -
#133 NE , kérem nyugodjon meg, hamarosan visszahívjuk -
#132 kész, elegem van! most megkaptam a kegyelem döfést... elegem van a nyárból és az úgynevezett önbizalomból! az utolsó csepp élni akarás is elfogyott.
BASSZA MEG AZ ÉLET!!!!!!!! -
#131 Miért, olyan mint kinn? -
#130 hát ez egy gonosz fórum, legalább 1 évig csöndben kell tűrni, addig megszokod a légkört.... -
#129 Már vége -
#128 Ameddig a szem ellát. -.- -
#127 Meddig tart? -
#126 és attól, hogy meg is szünt, büntiben vagyok -
#125 Attól, hog a dühöngő beindult -
#124 :D -
#123 Ma legyetek képmutatóak,(amilyenek egyébként is vagytok). -
#122 na dobjátok fel a mai labdát. vagy már leeresztett? -
#121 is -
#120 pasi? -
#119 hazudtak, átvertek -
#118 meséld el, felvidulsz -