Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom, tedd újra a gémet, vagy szedj le hozzá frissítést, tûzfal kikapcs, stb, stb, állítgass az optionsben amit csak értesz

😊

fogalmam sincs mi baj, de szerinem az 1.4 es patchel minden mûkszik
Segítsetek léccíves!!!!
új szerver:

szoba/jelszó: megye/zsákos

😉
gyerekek! rohadtul nincs állandó, se semmilyen felügyelet alatt egyik hamachi szerver se!! tele van inaktívakkal mindegyik egész nap! basszameg lécci húzzon le az, aki épp nem jáccik, egy hete nem tudok bejutni a bfme2HUN-ra.

jáccanék minden este, csak nincs kivel

köcce

dani
remus500
nekem az lenne a bajom hogy nem tom mit kell csinálni
mikor elindítom a játékot és belépek az evil camping ott nem tom mit kell az elsõ kuldetésbe csinálni...
megölök mindenkit és az a csj elrohan utána nem tom mit kell csinálni

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

AAAA sikerült megcsinálni...elindult a játék...csináltam fõhõst...elinditotam a gamet....töltödött és 97 % nál mindig kidob :@:@:@ ez miért van 😞???? valaki lécci válaszoljon!
Adna valaki léccives egy pontos linket a crack letöltésérõl mer én ehez úgylátszik hülye vagyok :'(
Hát ott van tom hogy faq ott van hogy crack letöltés.. az a baj elvezet 3 oldalon de még keresem :S<#vigyor3>
<#help><#help><#help>
Nem crackeltem : ( mer sztem nincs is crack fájlt erre gyanakodtam :'( Valaki küldene létszíves!
Peti0011
IGen vagy roszul crackelted vagy nem is crackelted
Probáldgasd

Csá

FAQ! <#nezze>

War. War never changes.

Helló nekem azt írja ki a játék mikor el szeretném inditani hogy : Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application. :SSS ennek köze van ahoz hogy iso fájlba vam meg ? léccives segítsetek! Nagyon megköszönném! 😊 😞
Itt sem sokkal fürgébb a társaság.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Peti0011
Hát probáljátok ujrainditani a HAMACHIt mind a keten
hé nagyon erõs battle jatekosokat várnák harcra szoljatok azt jachatunk 1.04 es pachom van nekem is
Na irjatok adjatok hamachi cimet meg stb.

Csá

Hali! Az a kérdésem, hogy lanon mért nem látja az egyik gép a másikat, csak az egyik? (Bocsi ha ezt már kitárgyaltátok ezen a fórumon de nem lehet végigolvasni az egészet)
1.4-es hamachi szerver: bfme2_hun/bfme2_hun Állandó felügyelet alatt, hogy az inaktívak helyére aktív játékosok is tudjanak jönni.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

A bfme2.com-rol letöltöttem az Elven_Guard_mod_1.0-t de nemtom mit kell csinálni vele. Lécci segítsetek!Mit csináljak?

zAkkEr
most akkor mostmár 1.4-es patchel játszunk vagy még mindig 1.3?

Lol?!

zAkkEr
hé skirmish-be hogy lehet felvenni videót?(replay)
mert letöltöttem a faq ból egy replayt de nekem nincs \My Battle for Middle-eart(tm) II file....biztos mert még nem mentettem replayt

Lol?!

kisfigi
Hamachi...
szoba: Kisfigi's bfme2 jelszó: Kisfigi

Jah és ha be akarsz kerülni siess mert már csak egy hely van!

Destiny. The design is clearly ancient.

dzsuvajoe
gyerekek a multihoz kell valami szerver ip? v hog yzajlik az egesz? v pathcelesel hogy smit csináljak? most töltöm a gémet csak szertnek elõkészülni😛 vki segicsen

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

morreau
www.bfme2.com

Hali!Valahonnan lehet letölteni pályákat?Vagy valami programmal könyen csinálni?

nem megy a faq 😞

Köszönöm.

command points... bal alsó sarok
ezt kell növelni amit farm és erõd építésével lehet elérni
a játék elõtt meg a beállításoknál be lehet állítani akár korlátranra is 100*osra ami korlátlan végülis...

violence can be used for good - JUSTICE

csosztok! van egy kis gaz a skirmish gameval.. szoval az van hogy 2 team van.. az egyikben en is benne vagyok a masik csak gepekbol all... namarmost a gepek mindig csak egyet tamadnak es ez alltalaban en vagyok.. olyan szinten h a masik cuccait meg egysegeit meg sem utik... ez mitol van? thx a helpet elore is

Sziasztok. Hogy lehetne elérni azt hogy több katonát lehessen csinálni? Elõre is köszönöm a segítséget.

Feczo
Cáfolom, most mikor ezt írom itt sincs senki rajtam kívül. Azért mondom, hogy nem ártana valami közös irc csati vagy valami, hogy mindenki lássa kinek van kedve/ideje játszódni

aki még akar hamachin játszani az jöjjön ide szoba/jelszó: dadibfme2hun/bandi

itt mindig van vki akivel tutsz

Feczo
Na szóval visszatérve a kérdésemre, valahol valami közös lista a hamachi szobákról, vagy valami online chat irc csatorna valahol, ahol az éppen játékos kedvûek megbeszelhetik, hogy mit hol. Vagy tényleg csak az a napi 4-5 emberke játszik online itthon ezzel a játékkal, akikkel én is összefutok ? Meg persze a full-os hamachi szobákban folyó élet amibe nincs belelátásom.

ahha... én nem is bírom egyik játékban sem a gonoszokat. vhogy nem szeretek sötét alak lenni 😊
amúgy meg naon könnyû játék, egyedül az utolsó jó pálya volt picikét nehezebb mint a többi. de jó game
az jó szerintem most a gonoszok a küldetései szarabbak

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

ja, már végigvittem
de a játékot ismered?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

remek

én mindenhol ott vok XD
Van itt valaki?

van róla már néhány jó kép

na ez cool lesz
asszem be kéne szerezni😄

oO VinyuS Oo
5,09

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

grebber
grebber
Hány GB-ot telepít fel a game??

Next PC upgrade: 2022

de kis aktiv egy topik ez ,)

Feczo
meg ok, hogy van rengeteg hamachi szoba de vmi irc csatorna nincs ahol mindenki elférne ?

Feczo
Igen, csak ezzel az a baj, hogy ha utána elmozdítod õket szétszóródnak. Nem tudja valaki, hogy rá lehet-e venni õket, hogy mozgás közben is tartsák a formációt ?

morreau
Tudtátok hogy ha az egységeket lehet sorokba ill oszlopokba állitani?! Egység kijelölése majd a célra ball majd jobb klikk. Próbáljátok ki! Sokat javít a játék élvezhetöségén szerintem... <#taps>

kisfigi
Hol találtad engem is érdekelne!

Destiny. The design is clearly ancient.

rivendell/völgyzugoly...
a jókkal meg dol goldur erõdítményében kell ügyködni azt hiszem
de nekem a legjobban a war of the ring funkció tetszik...na meg persze a multi