2654
-
HUNPatka #2053 crak el nem működik! daemon toolsozni kell meg kell hozzá valami hide nevű program -
#2052 Nektek milyen versio számot ír ki a settingsnél?
nekem ilyet: version 0.21147!
Elvileg fel van patchelve 1.06-tal meg crackeltem is!
De ez a versio szám elég zavaró! -
Dante16 #2051 miért van az hogy ha haver csatlakozni akar bfme 2-ben a szerveremre, akkor azt írja időtullépés vagy a serial foglalt. MI a megoldás? Egyszer tudott csatlakozni de többször sem. HELP ME!!!!!!! -
Dante16 #2050 mondjátok meg azt hogy miért van az ha egy haver csatlakozni akar bfme 2-be a szerverre akkor időtullépést,vagy a jelszó használt, ezt írja ki. Nem értem pedig egyszer bírt csatlakozni de többször sem. Please Help mE!!!!!!!!!!!!!!!!! -
HUNPatka #2049 Alkesz úr.Tetszik tudni én nem járok informatikai suliba meg nem vagyok 40 éves programozó.Elnézést hogy csináltam egy honlapot.Majd máskor kikérem a véleményét önnnek hogy mit hogy csináljak.Azért az rosszul esett amit oda írt dehát mit csináljak, egy 40 éves embertől nagyobb illemet vártam.
Ui1:Ha maga nem 40 éves elnézést
Ui2:Mások szüleit én is tudom szidni
-
HUNPatka #2048 jaj bocs hát most visszanéztem és játszhatsz kalózmásolatok ellen csak ahoz kell egy hamachi nevű nem tom mi de itt a címe ahonnan le tudod tölteni http://www.hamachi.extra.hu/news.php -
#2047 Nem igazán kaptam segítséget, úgyhogy én nem jelentkezem. -
HUNPatka #2046 sorry www.patka.mindenkilapja.hu -
HUNPatka #2045 üdv emberek
jövőhét hétfőn indul a bfme2-es bajnokság lehet még jelentkezni. www.patka.mindenkilapja
ha hétvégéig nem jelentketek többen akkor elindítjuk a bajnokságot!
-
Dante16 #2044 mert nem műkszik -
Dante16 #2043 hé hogy kell hamachin keresztül multizni?
leírást kérhetnék -
Darth Razor #2042 igen csak XP-n, de a FAQ-ban is benne van. -
gta04 #2041 hy all. Lenne egy kérdésem a game csak Windows XP-n fut? Előre kösz. -
Darth Razor #2040 mindkettőnknek 1.06-os és a gamecopyworld-on található exe-vel van crackelve. -
Darth Razor #2039 egy csomószor próbáltuk már és eddig egyszer sem sikerült :( -
#2038 mishmatch? Lehet hogy rosz a verziotok?? Lehet vkinek pl. 1.3 vkinek meg 1.5?? Vagy spitfire verziot hazsnaltok? -
Darth Razor #2037 nekem is hasonló problémám van, haverral látjuk egymást a lobbyban, chatelni is tudunk, még a jatékot is látom amit csinál, de csatlakozni már nem tudok mert mismatch-et vagy timeout-ot ír ki. A játék és a hamchi verziószáma is egyezik, key sem azonos. Aki tud kérem segítsen. Előre is kösz! -
#2036 probalkozni kell nekem i s van sokxor oylan hogy nem enged be a tobbiekhez:( probalkozni kell:) -
Dante16 #2035 emberek miért nem tudok csatlakozni haver szerverére bfme 2-ben?
vagy időtullépés, vagy mert a serial foglalt.
pedig a telepytési kód tuti nem egyezik.
légyszi segítsetek!!!! -
HUNPatka #2034 nincs mit -
#2033 Kösz a segítséget. Már nagyon kellett!!! Sehogy sem sikerült megtalálnom. -
HUNPatka #2032 ok beírlak. és kéne az msn címed meg ha lehetne akkor Axsys-ét is add meg.
jó lesz ha hamachon odadod ott Gaborik vagyok.
és annak aki 15:59-kor küldött üzenetett annak
c/documents and settings/saját neved/application data/My Battle for Middle-earth(tm) II Files/Replays -
#2031 ÉN IS SZERETNEK jelentkezni mert jó Axsys haverom rávett:DD -
#2030 Oksa köszönöm szépen!!
Majd akkor szolok az Modikank h rakjak be a bannert. -
#2029 OK akkor holnap belinkelem a másik fórumba a képet -
#2028 Persze hogy jo lesz egy kép csak az lenne a lenyeg hogy nelegyen kicsi az egesz képet kitöltse a banner márha érted mire gondolok.Köszi szépen h jelentkeztel erre. Olyasmi is jo mint itt ebben a topivban is van banner csak az a kiegészitöröl szoljon:D -
#2027 Én jelentkeznék, de eléggé béna vagyok még a játékban, másrészt online még nem próbáltam ki (nem is tudom a metódust, miként lehet), és nem tudom, hogy nekem eredeti játékom van, azzal is játszhatnék-e kalózmásolatosok ellen. -
#2026 Ha csak egy kép kell akkor összehozhatok valamit photoshoppal holnapra! -
#2025 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: hol találom meg a játékmentéseket a gépen? Sehogy sem találom.
Köszi a segítséget!!! -
#2024 Jah tessék jelenkezni!!! -
HUNPatka #2023 www.patka.mindenkilapja.hu
Kéne még 4-ember a bajnoksághoz és nem baj ha hetente egyszer játszotok mert lesz rá elég idő hogy lejátszátok!Meg van egy szavazás hogy milyen legyen a bajnokság.
(Részleteket megtaláljátik a fent látható linken) -
#2022 Azt szeretnem megkérdezni hogy Ebbea topicba kinek lenne kedve és ideje csinalni vagy keresni egy bannert?
Én keresgeltem de nem talaltam:(
Akinek van annak nagyon megköszönöm! Elöre is köszi!!! -
HUNPatka #2021 Sziasztok nem tudja valaki hogy lehet chatboxot feltenni?
msn:[email protected] segítsetek ! előre köszönöm! -
encofoco #2020 sziasztok...nyitottam 1 uj Hamachi szobát...mert szinte mind tele van(fele emberke már nem is játszik ,csak a helyet foglalja)...:(
szoba:BFME2 HUN
jelszó:4ever
(csak azok jöjenek akkik játszanak...) -
aadam #2019 Helló egy hibaüzenetet írt ki a gép és nem tom mit csináljak!
-
HUNPatka #2018 na már csak 3-man kellenének a bajnokságra úgy hogy www.patka.mindenkilapja.hu jelentkezzetek! -
#2017 Sziasztok én azt nem értem hogy miért szaggat a jatek annyira hogy már játszani sem tudok vele?Kockénként megy a jatek és igy LEHETETLEN jatszani.A jatek ugy hogy MINDEN minimum vagy kivan kapcsolva csak a felbontas 1024x768. Neten nyomom!!!!
A gépem adatai:
Intele Celeron 2,8Ghz
RAM : 1GB
VGA : AtiRadeon X1300 (256mb)
Asszem ennyi elég a gép teljesitménybol de ha kell még vmi akkor szoljatok
Internetkapcsolatom: 1.87 Mbit/s
Ezt mértem a datanet.hu oldalon. Lécci valakiegy infot h milehet a baj. Simán mennie kéne egy 1024x768-as medium grafikán nem?? Mégeccer mondom NETEN jatszok és ugy szaggat.
A BFME2 gépigénye:
OS - Windows XP
Processor - Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.6 GHz
Memory - 256 MB RAM
Hard Drive - 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card - 64 MB*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
LAN - TCP/IP Compliant, 2-8 players
Online - 56.6 Kbps; 2 Players
Online - Broadband; 3-8 Players
Input - Keyboard, Mouse
DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. *Supported video cards: NVIDIA GeForce3 or greater (NVIDIA GeForce4 MX is not supported). ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. 512 MB RAM required for online play with 3 or more players.
A gépigényt itt olvastam -
HUNPatka #2016 emberek a szabályzat elkészült már csak msn cím kéne akik jelentkeztek persze még 5 ember kéne úgyhogy aki akar annak www.patka.mindenkilapja.hu
bajnokságra itt lehet jelentkezni -
#2015 OKOK -
HUNPatka #2014 VinyuS észrevettem a hibát a nevedben hiányzik az u betű bocs kijavítom holnapra