44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#4488 -
#4487 ez volna az:
-
#4486 Ma egy Merci CL600-ast láttam ami tuti hogy nem gyári hanem valami tuningos csak nem lehet kivenni az írást mert köszos volt. -
#4485 hát gyerekek sokkos állapotban vagyok.
elmentem madass barátomékhoz, mutatott pár kocsit a falujukban.
bent az udvarban 4-5 kocsi, bmw , merci stb. sorokazott (volt egy 6000ccm -es kompreszoros köztük) hummer nem volt otthon. a garázs ajto nyitva volt a szutyok merci mögött állt egy kocsi elösször nem láttam, mikor ismét arra mentünk kiszurtam egyből a hátso lámpát, meg a feliratot. shelby gt 500
(pro streetbe ami van az a fajta)
Kedden reggel ezt láttam suli elött...
foto nincs mert meglincseltek volna minket... :)
de haveromnak van pár képe róla, majd teszek be mindenképpen.
-
#4484 mondjuk nem ezt tekintem a jövőm legbiztosabb munkájának én sem :D -
#4483 nem olyan könnyű az sajna (én is megjártam a "szakmát" valamilyen szinten") -
#4482 majd én is fölfelé törekszek ;) -
#4481 Köszi!!! -
menace #4480 Amugy jók a képek, szép a Bentley -
menace #4479 A5-öt itt nálunk csak hármat láttam eddig (egyik ismié) S5-öt még egyáltalán nem. már az A5 is Az S5 pedig -
#4478 Látszik a végen is, hogy nem eredeti! -
#4477 Láttam ma egy Bentley Continental GT Diamond Series-t, ami a Bentley fönnállásának 60. évfordulójára kiadott speciális kiadás:
Egy müncheni F430-at:
Egy Audi S5-t: (egy sokkal szebb pirosat is láttam már, de arról nincs fotóm)
-
menace #4476 Vagy csak simán nem tetszik neki az ezüst gyűrű a kipufogó körül. -
#4475 Azért cserélték ki, mert a márkás sportkipufogó-rendszerek többletteljesítményt és sportosabb hangot adnak még az ilyen extrém sportkocsiknak is! -
vass17 #4474 szvsz sokkal jobban mutat rajta az eredeti kipufogó, ezüst gyürüvel...
lehet, hogy azért cserélték ki, hogy más hangja legyen, de azt is meg lehetett volna csinálni szebben:D -
#4473 azaz -
#4472 azé slr van mögötte v mi? -
#4471 :D -
#4470 Ezt csak a különös undorom a pénzügyi tanácsadó cégek felé mondatja velem :DDD -
#4469 Ha fáradt vagyok, akkor szeretek alul lenni... -
#4468 Arra kell törekedni, hogy te legyél felül mindig :) -
#4467 Oszt akkor mi van? Ilyen az egész világ sajnos, mindig az kapja a legtöbbet, aki helyet mások dolgoznak, de ez már több ezer éve így megy, bele kell törődni, mást úgyse tudunk csinálni... -
#4466 Hát ez benne a kibaszás, hogy neked sose lesz belőle...(nekik meg belőletek van) -
#4465 a legtöbb pénzügyi cég megtehetné. Én most az OVB pénzügyi képzésére járok és a vezetők igencsak el vannak eresztve Porschékkal és Ferrarikkal... -
#4464 ahh^^ -
vass17 #4463 szegény brokernet, nem mehet nekik valami jól..... -
#4462 Én ezt láttam 2006 ba FIA GT hungaroringi futamán. a paddock-ba rogangált vele srác,meg a nője.
-
#4461 na ez a komoly
laza 100 millás verda... -
#4460 Én azt a rendszámot egy Audi A8 6.0 W12-esen láttam.
BNET-01 -
#4459 Miért régen rohangált?
Pesten eddig csak egy Floridai rendszámú Carrera GT-t láttam:
Mögötte egy SLR jött, a Porschénak egyedi kipufogórendszere volt! (nincs ezüst gyűrű a lipufogó körül) -
#4458 A brokernet-1 es rendszámú Carrera GT rohangál még pesten?? -
#4457 Ezt láttam én is, hát eddig nem tetszett, de élőben kb. lesz*ptam magam úgy néz ki...:DDD -
Szabi1991 #4456 Pesten kb fél éve láttam az elsőt, magyar rendszámmal :p -
menace #4455 kicsit sok lett a csak... -
menace #4454 Az R8 is tetszik csak szerintem csak annyira nem "egzotikus" ....
Én már csak ilyen vagyok... mondjuk egyik ismerősömnek A5-öse van az pl nagyon bejövős.. -
#4453 Mondj egy olyan autót, amit elismerzs! -
menace #4452 Tegnap 1 Dodge Avengert... nem nyerte el a tetszésemet :)
túl egyszerű -
#4451 Toyota Prius hibridet (külföldi rendszámos) -
#4450 Világoskék az szép lehet, olyat még nem láttam, csak mocsárszínűt... (olajzöld) -
menace #4449 nem ilyen színű hanem ilyen világos kék (türkiz) majd valamikor csinálok képet róla...