44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
egy parkolóban semmi reklám és elkülönítés nélkül? rosszul hitte XD -
lol, lehet azt hitte egy kiállítási mintadarab, nem? -
én másik szemszögből tudok példát hozni.Tavaly nyáron történt. Tihanyban voltam a Buggy-val, elmentem egyet kávézni a Rege kávézóba. Megyek viszza a parkolóba, hát látom, hogy egy 30év körüli csávó ül benne és fotóztatja magát. Nem szoktam szólni még ha hozzá is nyúlnak valamelyik kocsimhoz, de ez már sok volt, elküldtem a picsába. Ha megvárt volna és megkérdezi beleülhetett volna, sőt még vittem volna egy kört, de engedély nélkül beszálni más tulajdonába már sok! -
lol
nekem is így volt Dorogon, és ott is eclipse volt + öreg nő :D -
Szabi1991 #4289 nekem egyszer beszólt vmi öreg nő hogy minek fényképezgetem egy eclipse rendszámát, el akarom lopni ? -.-""
(én a kocsit fényképeztem persze, hogy utána belinkeljem ide)
azóta kitakarom a rendszámokat :DDDD -
De egyszer egy 612-es ferarit fotóztam és a tulaj kijött a boltból és végig nézett rám, de nem szólt, viszont beállt a hátam mögé. (a fejét látni kellett volna)
Ezen kívül nincs negatív tapasztalatom. A tulajok általában vagy nem vesznek róla tudomást, hogy fotózom, vagy nagy ritkán, de mosolyognak! (a mozgássérült 360-as tulaja végig mosolygott) -
épp ezt akartam kérdezni, a db9es csávó elég morcin nézeget :D -
sosem szóltak még rád a helyszínen ,hogy ne fotózd a kocsikat? -
Még egy Lz-2-es Lumixot használok, de haminden igaz a hónap végéig meglesz az FZ-50-em!
-
Azt én is meg akarom találni, egy barátom már látta egy konditeremelőtt Budán! -
mivel fotózol egyébként? -
voltam lent dunaparton (rómaifürdő) és ott bohóckodtak egy tűzpiros murcielagoval:) überbrutál volt a hangja!!! és nem volt nálam gép:( -
320 km közút van összesen xDD
oda kell az 500 lovas verda nagyon -
Nekem is nagyon tetszett! (hangja is szép volt) -
Nem kicsit van messze.:O -
Cook Islands-az egy sziget,hogy került az ide? -
szép az Aston nagyon! -
Végre nekem is összejött a passaui DB9:
Egy S63-AMG rendszámú Cook Islands-i Mercedes S 63 AMG-t:
-
Nem hát!
-
Azt a lowrider pimp felnit nem kellett volna felerőltetni :D -
Tegnap ezeket:
-
-
Ezeket mind Szegeden láttam. Hát jah full gyáriba jobb lenne, mert ezek a lökhárítók is..... a felnit meg nem lehet egyszerű pucolni.
A Mustangot lett volna jó lefényképezni csak azt is kocsiból menetközbe láttam és mire leparkoltam és visszamentem már el is ment. -
Merre láttad? (ez a felni nagyon gány rajta)
-
Ma sok szép autót láttam. Első körön egy Merci CL 63AMG-t utánna egy Porsche 911-et aztán egy csodaszép piros 68-as Ford Mustangot ráadásul cabriot :) Ezekről sajnos nincs képe, mert menetközbe láttam na de a következőről van :D
Jaguar XKR
LCD monitor a könyöktámaszba elég fura :D -
MERCEDES BENZ 350SL ~1982 - Kicsit régi Dallas + Columbo fílinges :) -
Ez az a bmw? Mindennap látom itt kápon, de az az első lökös toldat nem tűnt fel soha. A felni meg rohadtul nem illik rá szerintem. A hangja viszont über. -
merci:
egy ilyen toyotát:
-
Ez a BMW-s Káposztásmegyeren lakik. Olyan hangja van az autónak mint egy F1-es gépnek. -
ma egy piros EVO VI -ost, amivel csapattunk is :D -
Mai termés:
Maserati 4200 GT:
Redbull MINI:
Porsche 911 Carrera 4S:
Hamann BMW M5:
SZÉP TERMÉS!
-
GT3 RS volt? -

RS2, R8 -
Ilyet, tegnap előtt osztálykiránduláson, Fertődön :O
-