Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
igazatok van, látszanak a lámpái is

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a festés olyan, de mintha testesebb gép lenne 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC
hmm... akkor ezt benéztem, pedig a képen az Apriliával megy a repcsi elött

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jaja az edzõ motorjával ment, az pedig egy CBR 600RR

infidel

bobka
nem 125össel ment.hanem egy 600as hondával asszem.

bobka.uw.hu

JGTC
jó nem? 125-össel majd 300-al 😄

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

néztétek azt a versenyt v mit a repülõvel? mi is volt az, mert csak rádioba hallottam részleteket <#conf>
JGTC
Ok, jól hangzik! Lehet bátor leszek és ott veszem meg

Kaszi46
Eddig soha nem kellett 5 percnél többet sorban állni(d szektor).
Persze ez nem garancia semmire😊

*Posse*T.W.D*

MaSzKa
first

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

atee20
elég olcsó a jegy brnoban...szállást is lehet olcsón szerezni...na megaztán a cseh sörök.....és olcsó a kaja is

JGTC
És megkell érte verekedni, vagy lazán be lehet jutni, csak mert ezt jó lenne tudni mert megspórolna a család egy nagy koppanást ha mégsem...

Kaszi46
ugyanannyi a jegy. (én ott leszek)

*Posse*T.W.D*

B0B0
GRAT TALMAAAAA!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Landren
ötlet? Az, hogy Talama vezeti a VB-t, és Brno-ban is esélyes az elsõ helyre, az nem elég csábító?

sose nyomd fullba a kretént

NAGYON-NAGYON-NAGYON SZÉP VOLT!!! GRATULA TALMÁNAK!!! BRNOBA IS UGYANILYET!!!
én is menni akarok Brnoba, de eddig ugy néz ki nem jön össze 😞
segítsen vki 😞 nincs kivel mennem 😞
ötlet kéne mások odacsábítására 😊
Zsolti9014
Szép volt Talma, csak így tovább!

Hajrá Magyarország!

Landren
én ott leszek, de az ottani jegyárakat nem tudom

JGTC
Brno na <#vigyor5>

JGTC
ki lesz ott Bronoban? Valahogy el kell vergõdni,ha helyben veszem a jegyet ugyanannyi???

tep
<#taps>...és ez a pálya nem is tartozott a kedvencei közé......eddig<#vigyor><#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

JGTC
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MEKKOR GYÕZELEM VOLT!!!!!!!!!!!!!! GO TALMA GO!!!

Szép volt Talma

modellmaker
Ez az! Végre már egy rajt-cél gyõzelem, ráadásul nem is akárhogy! Grat Talma!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

atee20
szép volt.....így kell nyerni egy leendõ világbajnoknak

Landren
De régen vártam már egy ilyen futamot... Grat Talma, Nagyon nagy volt <#taps><#taps><#taps>

Landren
Hát ez eddig nagyon komoly!

atee20
remélem sikerül elverni a mezõnyt<#vigyor2><#wow1>

Landren
Ezúttal remélem jól fog rajtolni, és rajt-cél gyõzelmet látunk!

modellmaker
De mennyivel verte már meg Pasinit(!). Nagyon komoly! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Közben megtaláltam. 😊 Azért pályacsúcs befigyel. 😉

Landren
"sziasztok!

Sikerült beszélnem Talmáékkal és a következõket mondta:
NO COMMENT, csak jókat tud mondani. Tökéletes a motor beállítása,a futómû olyan remekül dolgozik, hogy az fantasztikus. Azt mondta, hogy, ha így tud menni holnap is - és miért ne tudna, ha két napja sikerül - akkor nem akar nagyképû lenni, akkor meg fog tudni lógni a mezõnytõl. Élvezi a motorozást és mosolyog a plexi alatt. Mindezek ellenére nem lesz egyszerû verseny, mivel holnapra elég nagy meleget mondanak, ami nem csak a versenyzõket viseli meg, hanem a motorokat is. Meg van az újabb Tissot óra, amit apukájának ad....."

Több mint biztató!

Landren
Talma indul az elsõ helyrõl!

modellmaker
Mi lett az idõmérõ eredménye? (ha volt már <#zavart1>)

Hat ez szep volt

"Ciao a tutti,
a szurkolo kedve ert annyt tudni kell hogy a motor amivel palyacsucson ment Gabor nem mas mint az Asseni motor, detto ugyan azt csak itt hoztak egy par uj gyutas programozas amit kulomb kulomb Gabor kiprobalt, es ugy nezki az egyk bevalt.
a futomu szinten tokeletes de lehet meg egy kicsi javulni az elso kanyar ban.
a regi verzio motor csak delelott kiprobalta a Gabor de nem volt nagy kulombseg a ketto kozott csak az uj motorral jobb a feelingje a Gabor nak.
Most orulunk neki hogy megint elso lett de holnap kemenyen kell nyomni mert gyorsulni fognak.
Vasarnap viszont ha ilyen ido fog menny gabor a versenyen akkor egy jot fogunk szorakozni.............ciaooooooooooooooooo" by Stefano

infidel

Landren
A mostani versenyre visszatették azt az elektronikát a mociba, amivel az év elején sorra döntötte a pályacsúcsokat, eredmény: fölényesen, pályacsúcsot döntve nyerte az elsõ szabadedzést! Vajon véletlen?

JGTC
Nem tudom ki hogy van ezzel de szerintem örüljünk hogy így bejött mert ha kicsit késöbb kezdi meg a hajrát simán bedarálja az egész csapat... eggyáltalán nem volt partyban velük csak a technikás részeken, és ezt nem volt jó látni mert tudom h ez nem fog nagyon változni.

Pesekkel mi volt nem tudjátok?

forzajuve5
Talmácsi nyilatkozata:
„Nem volt könnyû verseny. A motorom nem volt túl gyors, de a kanyarokban és a féktávokon mindig ott tudtam lenni az elõttem lévõk nyakán. Tudtam, hogy képes vagyok az utolsó körben megelõzni Gadeát. Hatalmas lendülettel érkeztem meg az utolsó sikánba, ahol el is mentem a csapattársam mellett, de csak 1-es fokozatban tudtam biztosan befordulni, mert motorféket is használnom kellett. Emiatt azonban már nem tudtam 2-sbe váltani és a befutónál megelõzött Faubel. Örülök a 3. helynek, és továbbra is 2. vagyok az összetettben.”

modellmaker
Nem csak a szerencsén múlott, azért Õ is bevallotta, hogy elkúrta az utolsó sikánt. Meg azt is, hogy a motorja szar. :C

Landren
Pedig új motor nem lesz... 😞
Jó verseny volt, nekem tetszett!
Az egyre nyilvánvalóbb, hogy Faubel motorja nem fogja megadni magát, mint ahogy eddig sem tette, így Talmának egyre többet kell majd kockáztatnia ahhoz, hogy versenyben maradjon vele szemben. Szerencsére sok van még hátra... Hajrá Talma!

REALista
Pedig nagyon jó volt Talma az utolsó pár kõrben de sajnos Faubel motorja erõsebb és ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

forzajuve5
JGTC
Motorerõ megint holvolt? ablakban??? Így nem lehet ennél többet elérni, ezért is trükközött a végén.... csak nem jött be

3. lett, Faubel meg 2., megint az utolsó métereken elõzte meg... A végén valahogy Faubelnek szinte mindig mákja van

Egyébként emiatt nem tetszik ez a kategória, attól függ ki nyer, hogy épp mikor intik le a futamot. Jó ha szoros a verseny, de ez már a másik véglet sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Peppus
na meséljetek mitörtént? mert persze itt rohadok a melóhelyen 😞

JGTC
reggel második volt száraz pályán, jók a jelek...

modellmaker
Úristen, mennyire kell ill érzik is a versenyzõk a gépet! <#merges2>

"...még állítanunk kell a motor hátulján, mert nagyon „ül” és emiatt a kigyorsításoknál nem tudok idõben gázt adni."

Minden elismerésem!