1926
  • modellmaker
    remélem ti is szavaztatok! ;)

http://www.marca.com/motor/motociclismo/portadamotos.html
  • modellmaker
    TERJESSZÉTEK!

Háziasszonyok, háziurak, idősek, fiatalok, sportszeretők, szexőrültek, és egyszerűen, “csak” magyarok !

Egyre kevesebben mondhatjuk el magukról, hogy láttuk élőben az aranycsapatot játszani, sajnos Papp Laci profi övéért sem szurkolhattunk együtt. De november 4.-én lesz egy olyan esemény, amit mindannyian büszkén mesélhetünk majd unokáinknak, büszkén mondhatjuk majd nekik, hogy mi láttuk.

Kevés ügy maradt a mai Magyarországon, amire minden magyar szíve egyszerre dobbanhat. Legyen egy pillanat, amikor tudunk együtt lélegezni, együtt örülni. Reményeink szerint együtt hallgathatjuk majd több millióan a himnuszt a “mi” fiunkért szólni, de higgyétek el, Ő lenne a legboldogabb, ha azt a pillanatot nektek adhatná.

Kérünk Titeket, szurkoljatok velünk együtt 2007. november 4.-én vasárnap 11 órakor a TV-k előtt Talmácsi Gáborért, értünk is küzd Spanyolországban, egy spanyol fiú ellen, hogy az év utolsó futamán megszerezze a világbajnoki dobogó legfelső fokát.

HAJRÁ TALMA ! Forraszd egységbe minden magyar szívét !

" Utolsó futam, utolsó kör, utolsó kanyarban .................... ISTEN SEGÍTSEN !!!! "

TALMA FAN CLUB

Addig is egy kis játékban mi is győzzük le a spanyol fiút a saját otthonában, adjatok le egy szavazatot ti is :

http://www.marca.com/motor/motociclismo/portadamotos.html

Kérünk Titeket, küldjétek tovább ismerőseiteknek ezt a levelet !
  • Kit--Kat
    Az lenne a nagy pofon, ha megint 1 ilyen alázás lenne Valenciában is:D
  • DJ BP
    de azért mondom hogy izgalmak lesznek, 3. helyet megszerezni. Mert Faubel szinte csak szoros versenyeket nyer
  • Kit--Kat
    Akkor is Talma nyer, ha első lesz Faubel, ő meg csak 3.
  • modellmaker
    ugyanezt írtam :D
  • DJ BP
    ha Faubel nincs az első kettő környékén megvan a VB, ha 2. helyért harcol, akkor sem kell nagyon kockázatosan menni, ha első helyért harcol, akkor nagy izgalmak lesznek
  • Zsolti9014
    Szép volt GÁBOR, csak így tovább! Még a következőn egy hasonlót és megvan a CÍM!!! Ne hagyd magad!
  • Kit--Kat
    GYönyörű volt:)
  • modellmaker
    2 hét múlva. (november 4.)

lásd #1273
  • k9duli
    Jó verseny volt.
    Nagyon megérdemelné a vb-t.
    Elég nagy pofájú a Faubel. Nem szimpi.Így hát ő fog
  • vikuci
    Nagyon szép verseny volt! Talma nagyon szépen ment és szépen otthagyta őket. Végre jó volt a motor
    mikor is lesz valencia? 2 hét múlva v most?
    ugye ezt már nagyon nehéz lenne elveszíteni, ugye?ugye?
  • JGTC
    Köszönöm a kimerítő válaszokat! :)
  • modellmaker
    elég sok lehetőség van.

"ugye, most 10 pont az előny....

Ha Fau nyer, Talma a 3. helyig VB,
    Ha Fau 2., Talma 5. helyig VB, 6. helynél pontegyíenlőség, és Faunak 4 győzelme van, Talmának 3!
    Ha Fau 3., Talma a 9. helyig VB, 10. helynél pontegyenlőség, Fau nyer
    Ha Fau 4, Talmaának elég a 12 hely is,
    Ha Fau 5., Talmának elég a 14. hely,
    Ha 6., akkor elég a 15. hely is!"

by kemot
  • tep
    harmadiknak......tehát ha dobogóra áll , akkor már megnyerte a VB-t :)
  • JGTC
    Érdemes volt felkelni!!! GRAT TALMA!

Hanyadiknak kell leennie h biztosan meglegyen a VB címe?
  • Attis38
    Ámen!
  • tep
    TALMAKöszönjük!
  • chalezlopez
    Nem jutottunk el... Ekkora előnnyel még nem nyert Talma szvsz...
    és Faubel csak 3. Nagyon nagy futam volt!!
    Go go TALMÁCSI!!
  • JGTC
    Ámen!
  • Szabi84
    úgylegyen
  • modellmaker

motogp.com
  • DJ BP
    de nem 2 ilyen hosszú egyeneses pályán... Az utóbbi futamok tapasztalatai ezt mondatják velem, mindig ugyanaz. Pl. spanyol nagydíj, hogy kibújt már.
    De remélem ha szoros csata lesz, Talma Faubel mögött marad utolsó körben a hosszú egyenesek előtt, fordítva esélytelen lenne. Csak az a baj Faubel is tudja. De remélem szoros csatáig kettejük közt nem jutunk el
  • modellmaker
    volt már rá példa...
  • DJ BP
    Ejj 3 tizedet kapni az egyenesekben. Már megint szanaszét fogják szivatni... Faubel, hogy ő meg tudja verni Talmát, lóf*szt a motorja...

2 lehetőséget látok, vagy el tud húzni a mezőnytől, vagy pedig eső lesz. Ha nincs valami különleges, Faubelt szoros csatátban lehetetlen leverni
  • Kit--Kat
    Hú de jó lenne:)
  • Randal
    Reméljük bejön, mert akkor cseszhetik az RSA-k gyorsaságát:P
  • Miguel125
    Ez látod igaz. Szintén malajziai info Gáboréktól:esőt mondanak holnapra is. ;)
  • DJ BP
    tökmindegy, leghátulról mit tud csinálni? :)első 10-be is nehezen jutna be, első 5-be sehogy sztem
  • Miguel125
    Versenyen indulni fog mindenképp ha nem javít akkor is. Tavaly Lorenzot is elengedték annak ellenére, hogy 107%-on kívül volt.
  • DJ BP
    ohh, mit nem adnék egy kiadós esőért a második időmérőn :D, Faubel nem tudna javítani :)
  • Miguel125
    Felszáradó pálya, gyorsan változó körülmények, ennek ellenére megvannak a beállítások Gábornak. Faubel eredménye nem mérvadó, Stefano szűkszavúan ennyit mondott "nem ment a motorja" szóval technikai hiba hátráltatta, de szvsz nedves pályán amúgy sem alkotott volna maradandót. Vizen még Gábor volt a legygyorsabb Nieto a végén vágott slicklel hasította a QP1 leggyorsab körét.
  • modellmaker
    Első edzés: Talma 4. Faubel 107%-on kívül.
  • bigapó
    nagyon lehangoló volt a mai verseny. kíváncsi vagyok majd mit mondanak megint, mit szívott fel a motor vagy a gumi nem volt jó...blablabla.
    Kétségtelen, hogy gyors pálya volt, de ennek ellenére 9(!) helyról néhány kör alatt feljött az élre, aztán meg mindenki megelőzi??
    ekkora balszerencsét...
  • DJ BP
    Talma :)

Csak első még, ezzel a ritkaszar motorral, mondjuk ma Faubelé se volt valami hűdejó, csak a szokásos végsebessége megvolt

De én nem állítanék sorrendet, pl. mittudomén a dzsúdóban milyenek az erőviszonyok, vagy a sakkban, lehet ők nagyobbat teljesítenek, csak nem ismert a sport. Mindegyikük nagyszerű, ennyi :)
  • modellmaker
    "UTOLSO FUTAM, UTOLSO KOR, UTOLSO KANYAR BAN.................... ISTEN SEGITSEN!!!! " HAJRÁ TALMA!!!!
  • B0B0

Én Ágira is szavaztam! :)
  • tep
    jól van akkor.....megnyugodtam
  • JGTC
    Jó lenne tényleg ha már ez a 9pont megmaradna!
    De ez a Faubel micsoda egy gyökér, feltétlen megkellett jegyeznie h nem volt nagy dolog az ahogyan Talma megverte 19mp-vel, így Pasininek is beszólhatott volna mert attól meg "csak" 22-t kapott, igazi suttyó! Remélem azért ez nem csak nekünk hanem a külföldieknek is elöbb v utóbb feltűnik h milyen nyilatkozatokat enged meg magának ez a gyerek, Talma meg soha nem tesz így!
  • modellmaker
    ja télleg xDDD nem baj, akkor majd rohagálok többet :DDD