Talmácsi Gábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hány futam van még hátra?
a jövõjérõl tudunk már valamit? hol folytatja? marad vagy megy 250-be? van errõl valami hír?
The Matrix has you...
Szerinted, ha csak úgy kaphatna RSA-t, mert váltani akarna, akkor a Gadeanak és Faubelnek miért van még mindig csak 1db(!!!) közös tartalékmotorja? Könnyû úgy károgni és okosnak lenni ha az ember nem lát bele a dolgokba, persze én sem látok bele ezért nem morgok és elfogadom az õ döntésüket. Õk akik ott vannak tudják, hogy mi miért van és mi a jó nekik. Ezért nem érdemes monitor mögül úgyteni mintha mi bármit is jobban tudnánk. Persze mérges az ember, többre számít, jobbat vár, érthetõ, de törõdjünk bele az õ döntésükbe.
Peace és drukkoljunk tovább, itt még bármi lehet sõt, örüljünk, hogy még mindig vezetjük a pontversenyt!!!<#wink>#wink>
infidel
Szerintem, nagyreszt pont annak koszonheti Talmacsi, hogy versenyben lehet a VB cimert, mert Olasz managere van.
Ha Magyar lenne a managere, maximum a kozepmezonyben lezenghetne egy gyenge motoron.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
fényévekkel jobb motoros Talma az egész mezõnynél, még egy gyengébb motorral is kenterbe vágja mindegyiket, technikailag sokkal többet tud!!
szerintem itt azért van "politika" is, úgy értve, hogy nehogy már egy "szaros kis magyar" nyerje meg a vb-t. hatalmas olasz és spanyol nyomás van a háttérben, mindenféle összeesküvés-elmélet nélkül érzem ezt. túl sok pénz forog kockán...
The Matrix has you...
Az ev elejen bolcs dontes volt a regi motorra ulni a megbizhatosaga miatt, de mar ideje lett volna valtani.
Amilyen okos dontes volt nem raulni az RSA-ra az ev elejen, most olyan butasag nem ra ulni, amikor egyre kevesebb vele a technikai malör.
Bar cafoljon meg az elet es egyszer adja meg magat Faubel motorja.
Bar ennek mar nem sok eselyet latom sajnos.
Asszem ez a Talma nyilatkozat is mindent elárul :/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gratulálok Gábornak, hatalmas teljesítményt nyújtott a mai verenyen (is), csak már unom hogy az utolsó 10 méteren lenyomja vki akinek bivaly motorja van... :C
(Faubel amúgy csak egyenesben elõzött, de np... -.-')
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Amugy a Faubel csak egy atlag motoros, semmi extrat nem tud, csak egy rohadt eros motoron ul.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mindenképpen jó rajt kell holnap és a taktika az, hogy az elején szeretné hozni az 1.45 eleji köröket. Kemény versenyre számít és mindent megtesz."
infidel

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
sose nyomd fullba a kretént
sose nyomd fullba a kretént
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Szabi84-nek : <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> szerintem is
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
fõleg azért mert pl én még nem voltam kinn, és kíváncsi vok mindenre : )
elõre is köszi szépen : )
Pedig a végén úgy tûnt, hogy marad az elsõ helyen és sikerül behoznia, de sajna nem:(
Pedig nagyon jól versenyzett és eszméletlen jókat elõzött.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
majd jövõre <#vigyor2>#vigyor2>, arra találok embert aki eljön velem :)
Nektek akik mentek jó szórakozást és majd meséljetek :)
Van esetleg valaki?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
infidel