Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Sry, de Talmacsi sajat nyilatkozatanal, ne akarjal mar okosabb lenni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bigapó
akkor úgy fogalmazok, hogy az olasz pozitív a spanyol meg negatív elõjelû nyomás<#wink><#hehe>

hány futam van még hátra?

a jövõjérõl tudunk már valamit? hol folytatja? marad vagy megy 250-be? van errõl valami hír?

The Matrix has you...

No Offense

Szerinted, ha csak úgy kaphatna RSA-t, mert váltani akarna, akkor a Gadeanak és Faubelnek miért van még mindig csak 1db(!!!) közös tartalékmotorja? Könnyû úgy károgni és okosnak lenni ha az ember nem lát bele a dolgokba, persze én sem látok bele ezért nem morgok és elfogadom az õ döntésüket. Õk akik ott vannak tudják, hogy mi miért van és mi a jó nekik. Ezért nem érdemes monitor mögül úgyteni mintha mi bármit is jobban tudnánk. Persze mérges az ember, többre számít, jobbat vár, érthetõ, de törõdjünk bele az õ döntésükbe.

Peace és drukkoljunk tovább, itt még bármi lehet sõt, örüljünk, hogy még mindig vezetjük a pontversenyt!!!<#wink>

infidel

[Jakuza]
Hat en kivennem ebbol a parosbol az Olaszokat,sot...
Szerintem, nagyreszt pont annak koszonheti Talmacsi, hogy versenyben lehet a VB cimert, mert Olasz managere van.
Ha Magyar lenne a managere, maximum a kozepmezonyben lezenghetne egy gyenge motoron.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bigapó
ezaz, elég lenne egyszer megadnia magát, mi már ki lennénk vele békülve:))

fényévekkel jobb motoros Talma az egész mezõnynél, még egy gyengébb motorral is kenterbe vágja mindegyiket, technikailag sokkal többet tud!!
szerintem itt azért van "politika" is, úgy értve, hogy nehogy már egy "szaros kis magyar" nyerje meg a vb-t. hatalmas olasz és spanyol nyomás van a háttérben, mindenféle összeesküvés-elmélet nélkül érzem ezt. túl sok pénz forog kockán...

The Matrix has you...

[Jakuza]
Az az igazsag, hogy most mar Talmacsi tehet rola csak hogy nem RSA-n ul o is.
Az ev elejen bolcs dontes volt a regi motorra ulni a megbizhatosaga miatt, de mar ideje lett volna valtani.
Amilyen okos dontes volt nem raulni az RSA-ra az ev elejen, most olyan butasag nem ra ulni, amikor egyre kevesebb vele a technikai malör.
Bar cafoljon meg az elet es egyszer adja meg magat Faubel motorja.
Bar ennek mar nem sok eselyet latom sajnos.

B0B0
"Vicces verseny volt, olyan értelemben, hogy feljöttek a fiatalok hátulról, így óriási csata zajlott a finisben. A rajtot rosszul kaptam el, de aztán hamar felkapaszkodtam, és mikor láttam, hogy Pasini elesik, tudtam, innentõl lelassul a verseny ritmusa. A futam derekán spóroltunk kicsit, nem elõzgettük egymást, a hajrában pedig mindent megtettem, amit lehetett. Hector elment mellettem a célegyenesben, ám fordítva nem mûködött volna, én nem tudtam volna kihasználni az õ szélárnyékát, így boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy továbbra is vezetem a vb-t"

Asszem ez a Talma nyilatkozat is mindent elárul :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát ezaz! A kurva RSA-val sajnos nem lehet bírni az egyenesben. Talma a legtöbbet kihozta ebbõl a versenybõl, az utsó elõtti körbn elõzte meg Faubelt de nem bírta tartani az egyenesben. A motorjával ez nagyjából lehetetlen feladat is! Az a szomorú, hogy a fafej Martinez még mindig nem veszi észre, hogy a messze legjobb pilótája ül a legrosszabb motoján.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Hát pedig teljesen egyértelmû volt hogy ez lesz.Talmának akkor lett volna esélye ha bejün közéjük valaki az utolsó körben...:(

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

modellmaker
Az ilyenek elveszik az ember kedvét az élettõl is... :C

Gratulálok Gábornak, hatalmas teljesítményt nyújtott a mai verenyen (is), csak már unom hogy az utolsó 10 méteren lenyomja vki akinek bivaly motorja van... :C

(Faubel amúgy csak egyenesben elõzött, de np... -.-')

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[Jakuza]
Mert egy evvel korabbi fejlesztesu motoron ul.

fsgh
de Talma miért nem??? ugyanaz a csapat:(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

[Jakuza]
Ugy nyert hogy joval erosebb motorja van.
Amugy a Faubel csak egy atlag motoros, semmi extrat nem tud, csak egy rohadt eros motoron ul.

fsgh
ááááááá Faubel hogy nyert már :SSSSs De közel volt!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Összességében minden rendben volt, Talma végig versenygumikkal ment, mert úgy gondolják, hogy a jó gumiválasztáson is sok múlhat majd holnap. Corsi Talma szélárnyékát használta ki és azzal elõzte meg, de Talma nem aggódik mivel õ több körön keresztül is hozni tudta az 1.45 eleji idõket, Corsinak és Peseknek viszont csak 1-1 jó köre volt.
Mindenképpen jó rajt kell holnap és a taktika az, hogy az elején szeretné hozni az 1.45 eleji köröket. Kemény versenyre számít és mindent megtesz."

infidel

modellmaker
Hoppá! Nem kicsit durva lett az idõmérõ vége! <#wow1> Talma a legjobb Asparos versenyzõ! De így is csak a 4.(!) lett! Durva verseny lesz holnap!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Landren
Aki esetleg lemaradt volna róla, az itt megtalálja az összefoglaló videóját.

sose nyomd fullba a kretént

Landren
Ezt nagyon jól csinálta Talma, bár ha nem esnek el, ott akkor is megelõzte volna õket. Viszont azt remélem, hogy nem ez lesz a tendencia, hogy futamról futamra, cserélik az elsõ helyet Faubellel.

JGTC
szép volt!!!!! de egyenesben megint esélytelen volt :S

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

otrosinka
gratta talma :)

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

tep
szép volt Talma!<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

B0B0
Mákja, de most nagyon taktikus volt! :) Végig ott figyelt a kakaskodók mögött és kivárt. MEGÉRTE! :)

fsgh
aztaa Talmácsinak milyen mákja volt :DDDDd mindenki kiesett körülötte :D

Landren
az biza jó lenne. :)

hajrá Talma!!!holnap gyõzni fogsz<#vigyor2>
<#worship><#worship><#worship>
Szabi84-nek : <#nevetes1><#nevetes1> szerintem is
JGTC
jó ez a kép, tv-ben eggyáltalán nem ilyennek jön le ez az s kanyar

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Szabi84
mééég

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tep

elég szar , homályos képek<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

tep

\"SLICE of LIFE\"

tényleg tegyetek fel képeket, mert nagyon jók : )
fõleg azért mert pl én még nem voltam kinn, és kíváncsi vok mindenre : )
elõre is köszi szépen : )
Randal
Nem akar bejönni a talma.hu valamiért. Nem tudom ki csinálta a honlap alá a zenét, de marha jó lett. Ütõs darab. Fõleg úgy hogy nemigen hallgatok ilyen zenét:)

JGTC
Képeket dobáljátok fel!! Kíváncsiak lennénk rá, fõnleg aki nem volt kint!!

tep
:D

\"SLICE of LIFE\"

JGTC
kicsit olyan gyõzelem lett volna mint mikor assenben nyert ktm-el

Randal
Sajna tényleg balszerencsés verseny volt számára:(
Pedig a végén úgy tûnt, hogy marad az elsõ helyen és sikerül behoznia, de sajna nem:(

Pedig nagyon jól versenyzett és eszméletlen jókat elõzött.

tep
sokan voltunk

\"SLICE of LIFE\"

tep
Brno-i motor-parkoló :)

\"SLICE of LIFE\"

Nagyon szépet ment Talma, ezért még jobban elkeserít az utolsó fél kör... Egyszerûen minden valahogy balszerencsés volt, ahogy alakultak az elõzések, áhh, nagyon szar érzés na... Mindegy ez van, Faubeléknek mmegint nagyobb végsebessége volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC
Eggyértelmûen a hétvége legszerencsétlenebb embere, majdnem minden 100as volt csak egy kicsit több szerencse kellett volna :S ez van.

Tibi7
Õ az igazi Talma!!!!! Igaz most csak 4. lett, de akkor is õ lesz a világbajnok! Legyünk rá büszkék, hogy tanusítja a magyarok motoros tehetségét!! Õ a miénk!!!
Szabi84
Gadea esése is szarul jött ki! De nagyon jó verseny volt!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fsgh
Mekkorát versenyzet ma:OOO de sajnos õ húzta a rövidebbet:S 4.lett csak:(

<#rinya>én is menni akarok :( de nem jön össze
majd jövõre <#vigyor2>, arra találok embert aki eljön velem :)
Nektek akik mentek jó szórakozást és majd meséljetek :)
Landren
mi hajnalban indulunk <#vigyor3>

van még vki aki itthon nézi majd a versenyt?<#rinya><#rinya>
JGTC
sajna se autoval se motorral, nem fogok raerni jo lesz ha TV-ben meg tudom nezni <#szomoru1>

Akos 001
Fiúk!Nem megy valamelyikõtök a hétvégén Brünbe?Motoron.Én mennék,csak úgy lenne jó ha lenne valaki még rajtam kivül?
Van esetleg valaki?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

köszike <#vigyor2>