186
  • sweech
    sry de van olyan hogy a gyalogosok kiugranak előled...
  • Athlon64
    Teljes mértékben eggyetértek!
  • Sadist
    1. MuszáJ
    2. Olvasd el még egyszer, amit írtam és próbáld meg értelmezni is. Nem azt írtam, hogy szar játék, a játékélménye bőven felül van az elvártnál és a mai tucatszámra kiadott játékoknál. Ezért játszok vele én is. Csak egyesek olyan elfogultak, hogy nem képesek objektíven látni dolgokat, pl. hogy a grafika elavult, a mesterséges intelligencia pedig inkább mesterséges hülyeségnek nevezhető.
    3. Ha meg kötözködni és beszólogatni akarsz, akkor irány a gumi!

Egyáltalán miért magyarázok neked? Te még nem is játszhatnál ezzel a játékkal
  • Sub
    jaa hát így nyilván ok a folyamat de az eléggé hibádzik: zsír --> izom
    de ez már eléggé off :)
    hogy on is legyek: szvsz eszméletlen jó lett ez a game csak nem merek belefogni, mert akkor nem sok készülés lenne a szóbelikre :D
  • akyyy
    ez engem is érdekel
  • akyyy
    ÉN ezzel 1 évet simán el fogok játszani most érzem! na jó lehet nem, mert itt van előttem a nyár...:)

grafikai szempontból meg sokan lehurrogják, sztem nagyon is jó lett. Főleg mert nem is akad gyenge gépemen se, amit egy most megjelent játéktól elég nagy ördöngőség! pl a Bf2 nem is indul nekem sajna:((

Eddig az ilyen 'tipusú' gamékban a Mafia volt a kedvencem, a SA után valami ultrabutálnak kéne megjelennie... monjduk ne csak megye legyen hanem ország... vagy lehet megye is, de az magyaro. legyen:D

ÉN még akezelőfelületre is megadtam volna az 5 *-ot! Bele kel szokni, sokan a Wowhoz vannak szokva!
  • Cicero
    Nem muszály játszani vele, menj aztán játsz a jedivel...
  • Apokrif
    Hát hogy is mondjam nagyon pozitívra értékelted ezt a gamet! Pedig nagyon szar lett ahhoz képest hogy majd 3 évet kellett várni rá és a grafikai motor még mindig ugyanaz és a GTA-s bugok is még benne vannak. Ennél még a Driv3r is jobb lett. Nagyon Szörnyű! 5-ből max 2 csillag!
  • Sadist
    Grafika: Mai szemmel nézve már nagyon gyenge, az emberek nem túl magas poligonszámúak (legalább a főszereplők lehetnének kicsit lekerekítettebbek), a fegyverek torkolattüze vérgagyi, a textúrákat sem nevezném full élesnek. Gyakran előfordult (pl. a távirányítós repülőnél), hogy a házak textúráit elég későn jelenítette meg. Ami viszont kárpótol mindenért, hogy játék közben SEHOL NINCS loading képernyő. Akárhova mész, akármelyik városba sehol nincs egy másodpercnyi töltés sem.
    Kezelőfelület: Nagyon tré, inkább három csillagot adnék rá. Rohadt sok gomb van, össze vissza van az irányítás. Pl. helikopter vezetésénél a kameramozgás förtelmes, semmit sem lehet látni.
    Hangeffekt: A fegyverek hangjai nem túl élethűek, a karaktereknek meg játék közben doboz hangjuk van (nem animációk közben, hanem pl. amikor autóban ültök és dumáltok)
    Mesterséges intelligencia: A lehető legszarabb. Az autósokban semmi életösztön. Halál nyugodtan jönnek veled szembe, meg se próbálnak kitérni előled. A gyalogos meg soha nem hajlandók arrébb menni. Vagy átmész rajtuk, vagy nem mész sehova, olyan nincs, hogy pl. rájukdudálsz és arrébb ugranak. Az autósok mintha direkt szívatni akarják az embert. Full egyenes autópályán előzne az ember, de valaki mindig berántja elé az autót. Ha meg koccansz csomószor csinálja a gép, hogy mindenáron le akar túrni az útról. Jön utánad és alig lehet lerázni, egyetlen célja van, hogy tropára törje a saját és a te kocsidat is. Az egyetlen pozitívum amit fölfedeztem, hogy a rendőrök és a bandatagok általában fedezéket keresnek egy kocsi mögött.
    Játékmenet: Ezt asszem nem kell ecsetelnem. Az eddigi legjobb, ami bőven kárpótol az összes fent említettért. Főleg az, hogy tényleg nics sehol egy töltés képernyő, mégis hatalmas a bejárható terület.
  • patrik
    nagyon zsír lett a játék!
  • sweech
    szerintem ez a gamma más grafikával nemis lenne jó n_n
  • tigeroo
    a játék gyönyörű és változatos. a textúrák full élesek, a karakterek mozgása kitűnő.
    ragozzam még...?
  • Cactus
    Honnan lehet leszedni azt a kis patch-et a hálószoba titkok feltárásához?
  • aDannyBoy
    zsír - (eléget) - energia - (felhasznál) - izom

a játék egyébként nem egy anatómia szimulátor :)
  • onimusha
    igen az is előfordul :)
  • Sanyix
    Na nekem ilyen még nem volt, csak az, hogy war alatt, állandóan elmenekülnek 2 utcával odébb, és ha rájuk nézek távcsöves puskával, azt látom, hogy leesnek a semmiből aztán elnyeli őket a föld, és így tovább. És itt a vége, mert így nincs vége a war-nak.
  • onimusha
    a karakterek kidolgozottsága eléggé ps2es szinten maradt meg az AI-al csinálhattak volna vmi, gang war alatt 3-4en beakadnak egy kapualjba,hát ......
  • Sub
    "...a felhalmozott zsírt izommá fejleszthetjük."
    Ez a mondat minimum egy Nobel-díjt érdemelne! Még senkinek sem sikerült zsírból izmot csinálnia.
  • Cactus
    Las Venturas, bocsánat.
  • Sanyix
    1*-os :D mert azok kis kockákban folyosókon játsszódnak.
  • Cactus
    Los Centuros? Csókolom, melyik játékkal tetszett játaszni? Los Venturas az....
  • dodgecharger
    lol.
  • tier
    Ezeket nem meg sem mertem emliteni.
  • Sanyix
    Mér kell mindíg városnak említeni San Andreas-t amikor az megye!!! Cj Los Santosba tér vissza...
  • Zedas
    Ha ez 5 csillagos grafika, akkor mondjuk a Dúm3 meg a HL2 az hány lenne reálisan nézve? 20?
  • tier
    Grafika 5 *. Ez ugye csak vicc...