186
  • Runo
    Esetleg a DVD meghajtóba tetted a lemezt?!
  • Kookusz
    Jó hír a kékhalálosoknak!!! Ezt a problémát én úgy tudtam kiküszöbölni hogy a GTA SA indítása előtt elindítottam egy másik játékot nálam ez a Playboy The Mansion és miután a játék elindult alt+tabbal kiléptem indítottam a GTAt és már nem fagyott ki és nem indult újra!!! Ha valakinek segíteni tudtam örülök!!! Majd írjátok meg ha másnak is sikerült így a hibát kiküszöbölni!!!
  • Battlefront
    jó a San anderas
  • Egy Pohár víz
    Megyek a keróval a tobbiek után , jön 1 kocsi aztán jol lelőnek....
    Mi a gond? :)
  • Egy Pohár víz
    Bocsika! :-)Hogy kell menteni???? :)
    Most játszok vele kb 10 perce...
  • Tewe junior
    Én személy szerint szeretem a GTA-t,és nem hinném hogy miatta növekedne a fiatalkorú bűnözőknek a száma...
  • Tubbs
    TUD VALAKI SEGÍTENI???
  • Tubbs
    Hali!
    Lenne egy komoly gondom a játékkal.
    A "himbálódzó verseny" nevű küldetésnél be kell állni egy lowrider-el a garázsba. A garázsban kell feltuningolni a verdát. Beállok kezdené vetíteni a videót (2mp-ig látni a verdát) és kilép.
    Ugyanez van akkor is ha biciklivel megyek. Felszálok és kb 30mp múlva kilép.
  • Don Medve
    Sziasztok meg tudná nekem valaki mondani miért áll ki kék halálra a San Andreas?Már mindent kipróbáltam vga;memória;proc.;vinyó;driver cseréket egyszóval gyakorlatilag teljes gépet kicseréltem 3 különbötő helyről szereztem be a gamét és még mindíg kék halál!előre is köszönöm segítségeteket!
  • ksgy
    hali!

az előző verziókkal csak úgy immel ámmal játszottam, de ez most nagyon megfogott :) elgé sok helyen olvastam róla, hogy lehet "bandázni" meg "nőzni" - na ezeket így hogy? :) mert azt biza sehol nem írták le :)
  • reménytelen
    GTA-kból nem csinálnak demót. (Max az 1-ből meg a 2-ből, de azok meg ma már ingyenesek.)
  • Tylla
    szerintem a legjobb a vice city
  • roliika
    Aaaaaaaa demót honnét lehet letölteni??? nagyon kiváncsi vok ,de nem lelem...:-(((
  • NEOreg3
    az dvd, és ha cd-olvasóba tetted, akkor ne csodálkozz, hogy nem indul:D
  • _Atti_
    azért ugye megprobáltad manuálisan telepiteni?:D mármint nem az autorunra hagyatozva:D

ha végképp nem megy szedd le netről telepitsd és utána fog menni az eredeti cdvel..nincs benne semmi krekk az égviágon senki nem mondhatja hogy illegális
  • kulcslany
    MEG VAN A JATEK,DE AHOGY BERAKOM A GEPBE,SEMMIT NEM CSINAL A CD VEL:10000 FT A KUKABA!!
  • NEOreg3
    lol
    tanulj meg írni, tanulj meg angolul, és menj a küldetésadókhoz (térképeken: betűk)

bye
  • m7409
    sziasztok!
    segítséget szeretnék kérni. Meg van a Gta san andreas de valamilyen okbol folyamatossan ki lép nekem egy abit nf7 sempron 2800 proc 512mb ram ati9550 video kártyám van próbáltam drivet cserélni de akkor is ki lép kérlek segitssen valaki. Köszönöm
    cimem [email protected]
  • SIKÁKÁ
    nem értem
  • Mafioso
    szerintem egy rakatt szar játékelmondjam miért, azért semmi története, ok nélkül öldökölni kell, enm azért modndom mert valálsos vagyok de a Mafia 10000000000000x-e jobb, mert ott mident jobb még a grafika és jobb, a tröténet is a sanandreas-bacsak az a jo hogy nagy a város!
  • bbbalazs
    Jók a képek! :-)
  • Goth
    nemis, met az szár
  • bermuda3
    na de sikáká. a vice city enm volt jó amíg a san andreasról nem is tudtál??? ugye!
  • Runo
  • SIKÁKÁ
    EZ A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!!!!!!!!!
    A TÖBBI JÁTÉKNAK EZT ÜZENEM:
  • Szike01
    Elakadtam benne!
    Tudna valaki segíteni!
    Egy olyan küldinél ahol egy motorral kell felhajtani egy repüllőgép rámpájára...
    Csak ahogy elindul a küldi a repüllő elhúz a rákba!
    PLEASE HELP ME!
  • Pézsmapocok
    Na itt egy link annak aki nagyon nehezen tudta megcsinálni a repcsisulit. Ajánlom figyelmébe a legalsó linket az oldalon http://gta4extreme.atw.hu
  • NEOreg3
    én még nem járok ott, tipp: ne ugord át a küldetés előtti animációt
  • SIKÁKÁ
    egyetértek....de azért 640x480-ban tényleg elég ronda a vice city
  • SIKÁKÁ
    egyetértek....de azért 640x480-ban tényleg elég ronda a vice city
  • caprine #116
    Skacok, San Fieroban mitket kell lefényképezni? Mert írkálnak valami olyasmiről, hogy csak a lencsén át láthatóak. A térképem megvan hozzá csak nem értem. Dobhatnátok egy ilyen képet, hagy okosodjak.
  • manthey
    nekem nagyon tetszik ez a játék 2hete csak ezzel játszok
  • nandinagy
    a GTA SA-t el tudná valaki küldeni ? a mail címemet csak neki adom meg.
  • nandinagy
    Találtam egy cool weblapot ahol egy csomó minden van a címe:top20
  • peca
    Nemtom miert van hogy egyesek total fikazzak a grafikat, meg hasonlitgatjak a Vice hoz.. Vaze a GTA VICE is jol nezett ki nem? Ha felnyomtad szepen magas felbontasra meg 32bitre..
    En csoro vagyok, es k*rv*ra ki tud idegelni mikor valaki egy csucs hi-tech geppel jaccik es nincs megelegedve, mert "uristen! Az auto kereken levo 399. pixeljen nincs ilyen meg olyan shader meg efekt"...Csak azert mert neki egy ultra hiper fasza graf. kartyaja van, azert meg nemfognak csak olyan jatekokat piacra dobni amik minden lehetoseget hasznalnak a vid. kartyan...
    Nekem 900Mhz-es gepem van, sima GeForce4-essel, es azt mondom jo a grafika. En csak 640x480/16bit/Anti aliasing 3/Very high-ban jatszom, hogy mennyen a jatek, de kiprobaltam mindent max-on, es nem tudom megerteni hogy mi a fa*zt kell fikazni. Megcsinalhattak volna ugy is, hogy a vilagon csak 1-2 gepen fusson a jatek, de akkor mi a *aszra mentek volna a "hiper grafikaval"??Ehhez a jatekhoz szerintem nagyon illenek ezek a grafikai megoldasok..
    Meg amikor egyesek a "tehnikai reszt" emlegetik..nemtom ok dolgoztak a fejleszto csapatnal?? Vagy esetleg van olyan jatek amiben nemcsak a hibakat keresik, hanem elvezik a jatekot? Bar nemtom hogyvan ez... itt porig alazza ezt a szerencsetlen jatekot, mintha fizetnenek neki erte, vagy mintha ez verre menne...pedig ez csak egy jatek.. Itt jol lehordja, otthon meg veri ra a fa*zat... Nem kell se allszentkedni, nem is kell kiralyoskodni. Egy jatek azert van, hogy jatsz vele, hogy szorakoztasson. Azert erdemes kicsit elgondolkozni azert a dolgokon mielott marhasagokat beszel az ember...
    //peace
  • M@TriX
  • M@TriX
    néha érdekes, de többnyire látványos.
  • Gport
    Nekem nem nagyon jött be az új kamera, de nem tudomm ti hogy vagtok vele?
  • fraizer
    nagyon egyszerű, pont akkor kell megnyomni a gombokat, amikor a körbe ér a nyíl, ha pont akkor nyomkodsz, akkor menni fog...nekem simán a nyilakkal megy az ugráltatás, sztem ez beállítás kérdése, de gondolom te is beállítottad a fel,le,balra,jobbra irányító gombokra
  • RpPRO
    Hogy kell megcsinalni a kocsiugraltatosat?

Tancolni jol tudok, de itt mindig olyanokat ir ki, h bad, you're late, stb ha a nyilakat nyomom. Alapbol capslock es a 2-es az ugraltatas, de arra sem megy? Help, plz.