GTA: San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha végképp nem megy szedd le netrõl telepitsd és utána fog menni az eredeti cdvel..nincs benne semmi krekk az égviágon senki nem mondhatja hogy illegális
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
tanulj meg írni, tanulj meg angolul, és menj a küldetésadókhoz (térképeken: betûk)
bye
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
segítséget szeretnék kérni. Meg van a Gta san andreas de valamilyen okbol folyamatossan ki lép nekem egy abit nf7 sempron 2800 proc 512mb ram ati9550 video kártyám van próbáltam drivet cserélni de akkor is ki lép kérlek segitssen valaki. Köszönöm
cimem [email protected]
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
A TÖBBI JÁTÉKNAK EZT ÜZENEM:<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Tudna valaki segíteni!
Egy olyan küldinél ahol egy motorral kell felhajtani egy repüllõgép rámpájára...
Csak ahogy elindul a küldi a repüllõ elhúz a rákba!
PLEASE HELP ME!
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
En csoro vagyok, es k*rv*ra ki tud idegelni mikor valaki egy csucs hi-tech geppel jaccik es nincs megelegedve, mert "uristen! Az auto kereken levo 399. pixeljen nincs ilyen meg olyan shader meg efekt"...Csak azert mert neki egy ultra hiper fasza graf. kartyaja van, azert meg nemfognak csak olyan jatekokat piacra dobni amik minden lehetoseget hasznalnak a vid. kartyan...
Nekem 900Mhz-es gepem van, sima GeForce4-essel, es azt mondom jo a grafika. En csak 640x480/16bit/Anti aliasing 3/Very high-ban jatszom, hogy mennyen a jatek, de kiprobaltam mindent max-on, es nem tudom megerteni hogy mi a fa*zt kell fikazni. Megcsinalhattak volna ugy is, hogy a vilagon csak 1-2 gepen fusson a jatek, de akkor mi a *aszra mentek volna a "hiper grafikaval"??Ehhez a jatekhoz szerintem nagyon illenek ezek a grafikai megoldasok..
Meg amikor egyesek a "tehnikai reszt" emlegetik..nemtom ok dolgoztak a fejleszto csapatnal?? Vagy esetleg van olyan jatek amiben nemcsak a hibakat keresik, hanem elvezik a jatekot? Bar nemtom hogyvan ez... itt porig alazza ezt a szerencsetlen jatekot, mintha fizetnenek neki erte, vagy mintha ez verre menne...pedig ez csak egy jatek.. Itt jol lehordja, otthon meg veri ra a fa*zat... Nem kell se allszentkedni, nem is kell kiralyoskodni. Egy jatek azert van, hogy jatsz vele, hogy szorakoztasson. Azert erdemes kicsit elgondolkozni azert a dolgokon mielott marhasagokat beszel az ember...
//peace

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<#szomoru1>#szomoru1>
Tancolni jol tudok, de itt mindig olyanokat ir ki, h bad, you're late, stb ha a nyilakat nyomom. Alapbol capslock es a 2-es az ugraltatas, de arra sem megy? Help, plz.
Az egyik legjobb dolog ebben a játékban épp a hatalmas pálya. Én nagyon örülök neki, hogy a grafika helyett erre gyúrtak.
Egyébként nem kell aggódni, a köv. verzió már PS3-ra jön. Persze akkor meg a gépigény nem fog tetszeni...
Ráadásul a 2. képen közelebbrõl láthatod a kocsit.
Megoldás : Vegyél egy DVD olvasót.
GanXstaZolee#2709
http://www.sg.hu/kep/2003_05/0520gta12.jpg
san andreas : 2005
http://www.sg.hu/kep/2005_06/gtasapc23.jpg
Szerinetm akkor is megfelelõ a graf. Nem mondom, ha csak PC-re jönne ki, akkor én sem lennék teljesen elégedett, de így igen.
Úgy is mondhatnám, hogy ez a gyártó problémája, oldja meg!