GTA: San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
GTA-kból nem csinálnak demót. (Max az 1-bõl meg a 2-bõl, de azok meg ma már ingyenesek.)
szerintem a legjobb a vice city
Aaaaaaaa demót honnét lehet letölteni??? nagyon kiváncsi vok ,de nem lelem...:-(((<#szomoru1>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

NEOreg3
az dvd, és ha cd-olvasóba tetted, akkor ne csodálkozz, hogy nem indul😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

_Atti_
azért ugye megprobáltad manuálisan telepiteni?😄 mármint nem az autorunra hagyatozva😄

ha végképp nem megy szedd le netrõl telepitsd és utána fog menni az eredeti cdvel..nincs benne semmi krekk az égviágon senki nem mondhatja hogy illegális

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MEG VAN A JATEK,DE AHOGY BERAKOM A GEPBE,SEMMIT NEM CSINAL A CD VEL:10000 FT A KUKABA!!
NEOreg3
lol
tanulj meg írni, tanulj meg angolul, és menj a küldetésadókhoz (térképeken: betûk)

bye

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sziasztok!
segítséget szeretnék kérni. Meg van a Gta san andreas de valamilyen okbol folyamatossan ki lép nekem egy abit nf7 sempron 2800 proc 512mb ram ati9550 video kártyám van próbáltam drivet cserélni de akkor is ki lép kérlek segitssen valaki. Köszönöm
cimem [email protected]
nem értem<#zavart1><#nemtudom><#wilting><#ijedt>

szerintem egy rakatt szar játékelmondjam miért, azért semmi története, ok nélkül öldökölni kell, enm azért modndom mert valálsos vagyok de a Mafia 10000000000000x-e jobb, mert ott mident jobb még a grafika és jobb, a tröténet is a sanandreas-bacsak az a jo hogy nagy a város!
Jók a képek! :-)
nemis, met az szár

na de sikáká. a vice city enm volt jó amíg a san andreasról nem is tudtál??? ugye!<#nezze>

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

<#zavart2>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

EZ A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!!!!!!!!!
A TÖBBI JÁTÉKNAK EZT ÜZENEM:<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Elakadtam benne!
Tudna valaki segíteni!
Egy olyan küldinél ahol egy motorral kell felhajtani egy repüllõgép rámpájára...
Csak ahogy elindul a küldi a repüllõ elhúz a rákba!
PLEASE HELP ME!
Na itt egy link annak aki nagyon nehezen tudta megcsinálni a repcsisulit. Ajánlom figyelmébe a legalsó linket az oldalon http://gta4extreme.atw.hu
NEOreg3
én még nem járok ott, tipp: ne ugord át a küldetés elõtti animációt

egyetértek....de azért 640x480-ban tényleg elég ronda a vice city

egyetértek....de azért 640x480-ban tényleg elég ronda a vice city

caprine
Skacok, San Fieroban mitket kell lefényképezni? Mert írkálnak valami olyasmirõl, hogy csak a lencsén át láthatóak. A térképem megvan hozzá csak nem értem. Dobhatnátok egy ilyen képet, hagy okosodjak.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

nekem nagyon tetszik ez a játék 2hete csak ezzel játszok
a GTA SA-t el tudná valaki küldeni ? a mail címemet csak neki adom meg.<#help>
Találtam egy cool weblapot ahol egy csomó minden van a címe:top20<#mf1><#email>
Nemtom miert van hogy egyesek total fikazzak a grafikat, meg hasonlitgatjak a Vice hoz.. Vaze a GTA VICE is jol nezett ki nem? Ha felnyomtad szepen magas felbontasra meg 32bitre..
En csoro vagyok, es k*rv*ra ki tud idegelni mikor valaki egy csucs hi-tech geppel jaccik es nincs megelegedve, mert "uristen! Az auto kereken levo 399. pixeljen nincs ilyen meg olyan shader meg efekt"...Csak azert mert neki egy ultra hiper fasza graf. kartyaja van, azert meg nemfognak csak olyan jatekokat piacra dobni amik minden lehetoseget hasznalnak a vid. kartyan...
Nekem 900Mhz-es gepem van, sima GeForce4-essel, es azt mondom jo a grafika. En csak 640x480/16bit/Anti aliasing 3/Very high-ban jatszom, hogy mennyen a jatek, de kiprobaltam mindent max-on, es nem tudom megerteni hogy mi a fa*zt kell fikazni. Megcsinalhattak volna ugy is, hogy a vilagon csak 1-2 gepen fusson a jatek, de akkor mi a *aszra mentek volna a "hiper grafikaval"??Ehhez a jatekhoz szerintem nagyon illenek ezek a grafikai megoldasok..
Meg amikor egyesek a "tehnikai reszt" emlegetik..nemtom ok dolgoztak a fejleszto csapatnal?? Vagy esetleg van olyan jatek amiben nemcsak a hibakat keresik, hanem elvezik a jatekot? Bar nemtom hogyvan ez... itt porig alazza ezt a szerencsetlen jatekot, mintha fizetnenek neki erte, vagy mintha ez verre menne...pedig ez csak egy jatek.. Itt jol lehordja, otthon meg veri ra a fa*zat... Nem kell se allszentkedni, nem is kell kiralyoskodni. Egy jatek azert van, hogy jatsz vele, hogy szorakoztasson. Azert erdemes kicsit elgondolkozni azert a dolgokon mielott marhasagokat beszel az ember...
//peace
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
néha érdekes, de többnyire látványos.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem nem nagyon jött be az új kamera, de nem tudomm ti hogy vagtok vele?
<#szomoru1>
nagyon egyszerû, pont akkor kell megnyomni a gombokat, amikor a körbe ér a nyíl, ha pont akkor nyomkodsz, akkor menni fog...nekem simán a nyilakkal megy az ugráltatás, sztem ez beállítás kérdése, de gondolom te is beállítottad a fel,le,balra,jobbra irányító gombokra
Hogy kell megcsinalni a kocsiugraltatosat?

Tancolni jol tudok, de itt mindig olyanokat ir ki, h bad, you're late, stb ha a nyilakat nyomom. Alapbol capslock es a 2-es az ugraltatas, de arra sem megy? Help, plz.
köv verzio? <#wow1>
"szerintem bõven elég lenne akkora bejárható tér mint a Vice Cityben...és akkor a grafika is lehetne jobb..."

Az egyik legjobb dolog ebben a játékban épp a hatalmas pálya. Én nagyon örülök neki, hogy a grafika helyett erre gyúrtak.

Egyébként nem kell aggódni, a köv. verzió már PS3-ra jön. Persze akkor meg a gépigény nem fog tetszeni...

Az elsõ kép max. garfikával és AA-val készült, a második meg AA-nélkül, és gondolom nem max.-on.
Ráadásul a 2. képen közelebbrõl láthatod a kocsit.

"az ajánlott gép megvan...csak azabaj hogy nincs dvd meghajtóm...mostakko mivan...nemlehet cd-n megszerezni????"

Megoldás : Vegyél egy DVD olvasót.

Hmm nekem megvan már kb 2hete 😊

sajtos
nagyon korrekt gama lett <#nyes> <#gun>

szasztok! nem tud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehet szedni azt a patch-et, ami ahhoz kell, hogy beláthassunk a kulisszatitkok mögé?
<#banplz>
GanXstaZoleeWrk
Nekem határozottan bejön a grafika 1280*960 AA és minden más maxon. Gyönyörûen fut semmi gáz. Játékélmény pedig magasan a legjobbak között van.

GanXstaZolee#2709

Tojesz
nem,csk DVD-n jelenik meg

az ajánlott gép megvan...csak azabaj hogy nincs dvd meghajtóm...mostakko mivan...nemlehet cd-n megszerezni????<#wow1><#confused><#nemtudom><#rinya><#schmoll2>
tigeroo
vice city : 2002
http://www.sg.hu/kep/2003_05/0520gta12.jpg
san andreas : 2005
http://www.sg.hu/kep/2005_06/gtasapc23.jpg
Én arról írtam, hogy miért ilyen a grafika minõsége nem arról, hogy kinek milyen elvárásai vanak egy PC-s játék grafikájával kapcsolatban. Ha valaki hányingert kap tõle annak nem kell játszani San Andreast. Lehet kapni a hiperszuper grafikával rendelkezõ Doom 3-at is. Akit a spéci árnyékok jobban érdekelnek, mint a játékmenet, az vegye meg.
Szerinetm akkor is megfelelõ a graf. Nem mondom, ha csak PC-re jönne ki, akkor én sem lennék teljesen elégedett, de így igen.
Azért az a képhullámzás elég zavaró és nem is néz ki valami jól.

Tudod amikor bemegy valaki a boltba és a PC-s polcról leemel egy PC-hez való játékot akkor kurvára nem érdekli, hogy a játék konzolról származik vagy sem, õ a pc-s játékok grafikájához méri és amit kiadnak pc-re annak az ottani igényeknek kell megfelelni.
Úgy is mondhatnám, hogy ez a gyártó problémája, oldja meg!

Talan nem az overdraw effekteket (a meleg levego ahogy tori a fenyt) kellett volna eroltetni, mert nem javitja tulzottan a grafikat, viszont nagyon leterheli a videokartyakat.
olyan gomb nincs, amivel az egesz terkepet kepes vagyok megnezni, ugye? <#fejvakaras>
segitsen mar vki ... mas driverrel is megprobaltam, kartyat defaultra allitottam grafdikat butitottam ... de még igy is fagy csunyan .. vkinek van vmi ehez hasonlo problémaja? megkoszonnem a segitseget
Én egyáltalán nem értem a grafikát fikázókat. Elfelejtik azt az egy nagyon fontos részletet, hogy ez nem egy PC-s játék. Ez egy PS2 játék PC-s átirata és ez eleve behatárolja a grafikai lehetõségeket. Inkább örülni kéne, hogy kihozták PC-re is. Szerintem renden van a grafika. Nem modom, hogy ez a legkorszerûbb, de összhatás szempontjából még ma is elmegy. Fõleg, hogy egy óra játék után senki sem a pixel/vertex shaderes effektek hiányára koncentrál.
joofiu17
szerintem very fasza ez a jatek csak az a baj vele h 6 cd es sok minden kell neki amit mindenki nem engedhet meg maganak... a lenyeg az h en meg!!! es faszaul megy

Pussz