GTA: San Andreas

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon fasza walkthrough-k vannak a neten, ha valamivel végképp nem boldogul az ember akkor ezek alapján mindig meg tud mindent csinálni.

Akárki akármit mond a gta san anderas király játék.
Hehe, én ma töröltem le a progit 😊

Repülös Mission

Ezt a küldetést egyszerûen sehogy se tudtam megcsinálni... Kb. a 30. próbálkozás után jött az F8... Persze a mentések megmaradtak, úgyhogy késõbb még lehet, hogy megpróbálom újra

Sadist
Húúúú, de nagy oltás <#ijedt> Mindjárt meghunyászkodok. Ha az álláspontodat megpróbálnád érvekkel alátámasztani, akkor talán még el is menne, de így csak annyit mondok: gyakorold még egy kicsit!
Na bye, nincs kedvem tovább offolni és flémelni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Cicero
Ha neked a szellemi szintedet nézzük, te se 😛

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Szerintem a játék bitang jó még a nyilvánvaló hibák ellenére is. Valójában az egyik legjobb amit valaha is kiadtak.
Az viszont tényleg egy szánalmas vicc, hogy a grafika öt csillagot érdemel. Szerintem kb. 2-õt. Én szinte semmi javulást nem látok az elmúlt két részhez képest amik akkor sem számítottak szépnek amikor kijöttek azóta viszont évek telltek el és ez mai szemmel nézve már egyenesen szar. Az odáig oké, hogy olcsóbb hardveren is lehet nyomni, de a drágábbon sem adták meg a lehetõséget, hogy széppé varázsold.
Persze ez a játék nem a grafikáról szól, hanem a játékélményrõl. Persze a jétékélménynek az egyik összetevõje a grafika.
Na mindegy. A játék fantasztikus, ezt a kötözködést is csak az 5 csillaggal kapcsolatban írtam.

Én is pont ezt akartam írni😊))
Hihetetlen, de léteznek emberek akik azt hiszik, hogy a testzsír izommá fejleszthetõ.

Sadist
Igen igen. Meg pl. bandatagok is csomószor lemaradtak, vagy végleg otthagytak, mert egy kerítés képes beszívatni õket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Igazad van, nem pontosan fogalmaztam. Szal olyankor, mikor pl. a járdán állok és el akarok indulni, akkor a gyalogosok nem állnak félre, vagy ugranak el, hanem zavartalanul mászkálnak fel alá, ezért csak úgy lehet pl. garázsból kihajtani, ha átmegyek rajtuk. Nem tudom melyik részben, lehet, hogy a 2-ben volt olyan, hogyha a járdán rádudáltál a járókelõkre, akkor arrébb ugrottak.

sweech
bár az ai télleg nagyon tré....pl elkezdtem ütni egy embert baseballütõvel, és az menekülés közben nem kikerülte a keritést, hanem egyenesen nekifutott

sweech
sry de van olyan hogy a gyalogosok kiugranak elõled...

Teljes mértékben eggyetértek!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Sadist
1. MuszáJ
2. Olvasd el még egyszer, amit írtam és próbáld meg értelmezni is. Nem azt írtam, hogy szar játék, a játékélménye bõven felül van az elvártnál és a mai tucatszámra kiadott játékoknál. Ezért játszok vele én is. Csak egyesek olyan elfogultak, hogy nem képesek objektíven látni dolgokat, pl. hogy a grafika elavult, a mesterséges intelligencia pedig inkább mesterséges hülyeségnek nevezhetõ.
3. Ha meg kötözködni és beszólogatni akarsz, akkor irány a gumi!

Egyáltalán miért magyarázok neked? Te még nem is játszhatnál ezzel a játékkal <#mf1>

Sub
jaa hát így nyilván ok a folyamat de az eléggé hibádzik: zsír --> izom
de ez már eléggé off 😊
hogy on is legyek: szvsz eszméletlen jó lett ez a game csak nem merek belefogni, mert akkor nem sok készülés lenne a szóbelikre 😄

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

akyyy
ez engem is érdekel

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ÉN ezzel 1 évet simán el fogok játszani most érzem! na jó lehet nem, mert itt van elõttem a nyár...😊

grafikai szempontból meg sokan lehurrogják, sztem nagyon is jó lett. Fõleg mert nem is akad gyenge gépemen se, amit egy most megjelent játéktól elég nagy ördöngõség! pl a Bf2 nem is indul nekem sajna😞(

Eddig az ilyen 'tipusú' gamékban a Mafia volt a kedvencem, a SA után valami ultrabutálnak kéne megjelennie... monjduk ne csak megye legyen hanem ország... vagy lehet megye is, de az magyaro. legyen😄

ÉN még akezelõfelületre is megadtam volna az 5 *-ot! Bele kel szokni, sokan a Wowhoz vannak szokva!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cicero
Nem muszály játszani vele, menj aztán játsz a jedivel... <#szomoru2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Apokrif
Hát hogy is mondjam nagyon pozitívra értékelted ezt a gamet! Pedig nagyon szar lett ahhoz képest hogy majd 3 évet kellett várni rá és a grafikai motor még mindig ugyanaz és a GTA-s bugok is még benne vannak. Ennél még a Driv3r is jobb lett. Nagyon Szörnyû! 5-bõl max 2 csillag!

Sadist
Grafika: Mai szemmel nézve már nagyon gyenge, az emberek nem túl magas poligonszámúak (legalább a fõszereplõk lehetnének kicsit lekerekítettebbek), a fegyverek torkolattüze vérgagyi, a textúrákat sem nevezném full élesnek. Gyakran elõfordult (pl. a távirányítós repülõnél), hogy a házak textúráit elég késõn jelenítette meg. Ami viszont kárpótol mindenért, hogy játék közben SEHOL NINCS loading képernyõ. Akárhova mész, akármelyik városba sehol nincs egy másodpercnyi töltés sem.
Kezelõfelület: Nagyon tré, inkább három csillagot adnék rá. Rohadt sok gomb van, össze vissza van az irányítás. Pl. helikopter vezetésénél a kameramozgás förtelmes, semmit sem lehet látni.
Hangeffekt: A fegyverek hangjai nem túl élethûek, a karaktereknek meg játék közben doboz hangjuk van (nem animációk közben, hanem pl. amikor autóban ültök és dumáltok)
Mesterséges intelligencia: A lehetõ legszarabb. Az autósokban semmi életösztön. Halál nyugodtan jönnek veled szembe, meg se próbálnak kitérni elõled. A gyalogos meg soha nem hajlandók arrébb menni. Vagy átmész rajtuk, vagy nem mész sehova, olyan nincs, hogy pl. rájukdudálsz és arrébb ugranak. Az autósok mintha direkt szívatni akarják az embert. Full egyenes autópályán elõzne az ember, de valaki mindig berántja elé az autót. Ha meg koccansz csomószor csinálja a gép, hogy mindenáron le akar túrni az útról. Jön utánad és alig lehet lerázni, egyetlen célja van, hogy tropára törje a saját és a te kocsidat is. Az egyetlen pozitívum amit fölfedeztem, hogy a rendõrök és a bandatagok általában fedezéket keresnek egy kocsi mögött.
Játékmenet: Ezt asszem nem kell ecsetelnem. Az eddigi legjobb, ami bõven kárpótol az összes fent említettért. Fõleg az, hogy tényleg nics sehol egy töltés képernyõ, mégis hatalmas a bejárható terület.

nagyon zsír lett a játék!
sweech
szerintem ez a gamma más grafikával nemis lenne jó n_n

tigeroo
a játék gyönyörû és változatos. a textúrák full élesek, a karakterek mozgása kitûnõ.
ragozzam még...?
Cactus
Honnan lehet leszedni azt a kis patch-et a hálószoba titkok feltárásához?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

zsír - (eléget) - energia - (felhasznál) - izom

a játék egyébként nem egy anatómia szimulátor 😊

igen az is elõfordul 😊

xbox360+komputer

Sanyix
Na nekem ilyen még nem volt, csak az, hogy war alatt, állandóan elmenekülnek 2 utcával odébb, és ha rájuk nézek távcsöves puskával, azt látom, hogy leesnek a semmibõl aztán elnyeli õket a föld, és így tovább. És itt a vége, mert így nincs vége a war-nak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

a karakterek kidolgozottsága eléggé ps2es szinten maradt meg az AI-al csinálhattak volna vmi, gang war alatt 3-4en beakadnak egy kapualjba,hát ......

xbox360+komputer

Sub
"...a felhalmozott zsírt izommá fejleszthetjük."
Ez a mondat minimum egy Nobel-díjt érdemelne! Még senkinek sem sikerült zsírból izmot csinálnia.

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Cactus
Las Venturas, bocsánat.

Sanyix
1*-os 😄 mert azok kis kockákban folyosókon játsszódnak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Cactus
Los Centuros? Csókolom, melyik játékkal tetszett játaszni? Los Venturas az....

dodgecharger
lol.

See Your Local Dodge Dealer

tier
Ezeket nem meg sem mertem emliteni.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Sanyix
Mér kell mindíg városnak említeni San Andreas-t amikor az megye!!! Cj Los Santosba tér vissza...

Ha ez 5 csillagos grafika, akkor mondjuk a Dúm3 meg a HL2 az hány lenne reálisan nézve? 20?

tier
Grafika 5 *. Ez ugye csak vicc...

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

← ElőzőOldal 4 / 4