186
-
Anachron #106 köv verzio? -
BiroAndras #105 "szerintem bőven elég lenne akkora bejárható tér mint a Vice Cityben...és akkor a grafika is lehetne jobb..."
Az egyik legjobb dolog ebben a játékban épp a hatalmas pálya. Én nagyon örülök neki, hogy a grafika helyett erre gyúrtak.
Egyébként nem kell aggódni, a köv. verzió már PS3-ra jön. Persze akkor meg a gépigény nem fog tetszeni... -
BiroAndras #104 Az első kép max. garfikával és AA-val készült, a második meg AA-nélkül, és gondolom nem max.-on.
Ráadásul a 2. képen közelebbről láthatod a kocsit. -
BiroAndras #103 "az ajánlott gép megvan...csak azabaj hogy nincs dvd meghajtóm...mostakko mivan...nemlehet cd-n megszerezni????"
Megoldás : Vegyél egy DVD olvasót. -
Hegyikecske #102 Hmm nekem megvan már kb 2hete :) -
#101 nagyon korrekt gama lett -
fraizer #100 szasztok! nem tud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehet szedni azt a patch-et, ami ahhoz kell, hogy beláthassunk a kulisszatitkok mögé? -
lackaa #99 -
#98 Nekem határozottan bejön a grafika 1280*960 AA és minden más maxon. Gyönyörűen fut semmi gáz. Játékélmény pedig magasan a legjobbak között van. -
#97 nem,csk DVD-n jelenik meg
-
Black Penguin #96 az ajánlott gép megvan...csak azabaj hogy nincs dvd meghajtóm...mostakko mivan...nemlehet cd-n megszerezni???? -
#95 vice city : 2002
http://www.sg.hu/kep/2003_05/0520gta12.jpg
san andreas : 2005
http://www.sg.hu/kep/2005_06/gtasapc23.jpg -
billgates #94 Én arról írtam, hogy miért ilyen a grafika minősége nem arról, hogy kinek milyen elvárásai vanak egy PC-s játék grafikájával kapcsolatban. Ha valaki hányingert kap tőle annak nem kell játszani San Andreast. Lehet kapni a hiperszuper grafikával rendelkező Doom 3-at is. Akit a spéci árnyékok jobban érdekelnek, mint a játékmenet, az vegye meg.
Szerinetm akkor is megfelelő a graf. Nem mondom, ha csak PC-re jönne ki, akkor én sem lennék teljesen elégedett, de így igen.
-
archkoven #93 Azért az a képhullámzás elég zavaró és nem is néz ki valami jól. -
archkoven #92 Tudod amikor bemegy valaki a boltba és a PC-s polcról leemel egy PC-hez való játékot akkor kurvára nem érdekli, hogy a játék konzolról származik vagy sem, ő a pc-s játékok grafikájához méri és amit kiadnak pc-re annak az ottani igényeknek kell megfelelni.
Úgy is mondhatnám, hogy ez a gyártó problémája, oldja meg! -
RpPRO #91 Talan nem az overdraw effekteket (a meleg levego ahogy tori a fenyt) kellett volna eroltetni, mert nem javitja tulzottan a grafikat, viszont nagyon leterheli a videokartyakat. -
RpPRO #90 olyan gomb nincs, amivel az egesz terkepet kepes vagyok megnezni, ugye? -
isM #89 segitsen mar vki ... mas driverrel is megprobaltam, kartyat defaultra allitottam grafdikat butitottam ... de még igy is fagy csunyan .. vkinek van vmi ehez hasonlo problémaja? megkoszonnem a segitseget -
billgates #88 Én egyáltalán nem értem a grafikát fikázókat. Elfelejtik azt az egy nagyon fontos részletet, hogy ez nem egy PC-s játék. Ez egy PS2 játék PC-s átirata és ez eleve behatárolja a grafikai lehetőségeket. Inkább örülni kéne, hogy kihozták PC-re is. Szerintem renden van a grafika. Nem modom, hogy ez a legkorszerűbb, de összhatás szempontjából még ma is elmegy. Főleg, hogy egy óra játék után senki sem a pixel/vertex shaderes effektek hiányára koncentrál. -
#87 szerintem very fasza ez a jatek csak az a baj vele h 6 cd es sok minden kell neki amit mindenki nem engedhet meg maganak... a lenyeg az h en meg!!! es faszaul megy
-
#86 AI? -
isM #85 Van egy problémam a jatekkal: 20 percnyi elvezetes game utan nemhogy kifagy, de egyszeruen ujraindul a gépem SAozas kozben ... a kép megfagy egy masodpercre hanggal egyutt, megall es utana bumm ... reboot. Mi lehet a hiba? Videokartyadriver? Gépkonfig : 2200+ AMD 1GB ram Radeon 9800SE kartya rad_w2kxp_omega_2605a driverrel ... pls help mert felkotom magamat -
JUVENTUS15 #84 Szerintem a grafikán kívül minden rendben van a játékal (a grafikától többet vártam) -
Luciferke #83 Nekem elsőre sikert az ami a képen van, a driving school kb 30 perc mire összejött(persze goldra mindkettő) (pirulett miatt) -
Luciferke #82 Ma vittem végig a sztoriját, meg 79% on vagyok :D -
Sityi #81 Az irányítással kapcsolatban pedig annyi megjegyzést tennék, hogy mivel konzolról jött át a drága, sajnos tényleg egy konzolosra hajazó gamepaddel (tehát dupla analóg karral rendelkező) lehet normálisan irányítani... -
Sityi #80 Közelítsük meg egy kicsit másképp ezt a grafika-dolgot: ez egy "képregény", a maga elnagyolt, kockakezű hőseivel . Én úgy gondolom, hogy _hangulata_ van ennek a látványvilágnak, azért kaphatott 5 csillagot. Ez egy felnőtteknek szóló "rajzfilm", nem pedig egy hiperreális Doom3 vagy HL2... -
HuHa #79 Mondjuk azt nem értem, mindenki a nagy bejárható tér:grafika aránnyal jön. Namost a játék a város túloldalán lévő utolsó, sosemlátott kólaautomatát is lerendereli a látótérben lévő objektumokkal együtt? Mert akkor ez egy rossz koncepcióval rendelkező engine. Egyedül a légijeleneteknél látom a nagy teret kell lerenderelni problémát. -
archkoven #78 Nekem is tetszik, csak nem a grafika, hanem a játék:) -
#77 san salvador (tm) -
#76 bár engem egyátalán nem zavar hogy egy kicsit rossz a grafikája...nekem teccik :) -
#75 szerintem bőven elég lenne akkora bejárható tér mint a Vice Cityben...és akkor a grafika is lehetne jobb... -
TommyVercetti #74 Szerintem megérdemli a grafika az 5 csillagot, ha a GTA2-nek 4 csillagot adtak, akkor ez még a 15- csillgot is megérdemli! -
#73 És télleg randa. -
#72 ha hasonló autókázás lenne ebben, egy szavam nem lenne. legalább vmi újat látnék ebben:)
lehet, hogy egyszer csak végig nyomom talán, de nem igazán érdekel már a 3. bőr erről a játékról.
mind1, öcsém elvan vele:) -
tehen_m #71 És a szar kameramozgást kihagytad. :) -
#70 Nekem 1 bajom van vele, szar az AI, és szar a mozgás, a kocsikat lehetetlen kormányozni RENDESEN. A küldetések elég jók, csak a fele tényelg über lehetetlen.. -
#69 Mafia ... talán játszottatok is vele ;) Enynit arról, h nem leeht kocsis, tps/fps gémet szépre megcsinálni. Ráadásul a kocsik is rendelkeztek fizikával :) -
archkoven #68 Pontosan így van, de vannak akik ezt képtelenek felfogni. -
#67 Nem kötelező több száz négyzetkilométeres pályát csinálni. Bele kell törődni, hogy egy ekkora tér megjelenítése bizony súlyos gépigényt von maga után. Valahol kompromisszumot kellett találniuk bejárható tér és grafika között. De ez hülyeség, hogy "szép a grafikája, ahhoz képest, hogy...". Ennyi erővel mondhatnám, hogy a Commodore 64-es játékok grafikája is szép. Akkoriban az volt a max, amit ki lehetett hozni belőle.